Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 117
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    [U]
    נאטסו:
    האיש אומר לך: "לפני המשימה, אני צריך להפגיש אותך עם שחור, המנהיג של השוק השחור, כדי שאתה תבין מה אנחנו עושים פה, לאחר מכן אני יתן לך את המשימה הראשונה שלך כרוצח, כמו ששאלת זו תהיה משימה קלה כי אתה רוצח מתחיל, אז בוא איתי שנייה" אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".
    מה תעשה?.
    אני אומר לשחור " נעים לפגוש אותך שחור אני נאטסו. לא אין לי שאלות. אני רק רוצה שתביא לי כבר את המימה הראשונה שלי בתור רוצח.אני רוצה כבר לרצוח מישהו.אז תביא את המשימה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    אני צועק ''זה אני איתי באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי''

3. משתמש מנוסה
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מוציא את האקדח שלך כדי להעיף ממך את הפיג'י הזה בעזרת ירי. אתה מוציא את מדקיפ ואומר לו להראות רוח לחימה כמו של פיג'י שאתה ראית, אז אתם ממשיכים לחפש פוקימון ברזל, אך פתאום אתם רואה את אותו פיג'י שירתה עליו משתמש במכת כנף עליך ועל מדקיפ שלך. אבל פתאום אתה רואה משהו שפוגע בפיג'י עד כדי שהוא מובס, אתה מביט ימינה ורואה ענק.
    מה תעשה?.
    "יפה בלדום! חזק! אולי תרצה להיות בצוות שלי?" אשאל אותו בסקנות ואבדוק עליו קצת, מה מתקיפותיו.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    לאחר שאתה רואה את אודיש רוצה קרב מול אושוויט שלך, החלטת לענות לאתגר שלה ולהתחיל את הקרב הראשון שלך כמאמן פוקימונים עם אושוויט שלך. אתה אומר לאושוויט שלך לתקוף את אודיש בדחיפה ואז לעבור לבלימה הכי חזקים שלו. אושוויט מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאמרת לו, הוא מתחיל בדחיפה הכי חזקה שלו, אודיש לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, אושוויט ממשיך בבלימה אבל אודיש מצליחה להתחמק מהבלימה. אודיש משתמשת באבקת רעל.
    מה תעשה?.
    "אושווט-השתמש בצעקה כדי להפנות את אבקת הרעל אל אודיש ולאחר מכן תשתמש בדחיפה!" אומר לאושווט בתקווה שהטכניקה תעבוד לי.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    נאטסו:
    שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
    מה תעשה?.

יגאל:
    *קוראים לך יגאל במשחק ותנה להרחיב קצת בהמשכים
    אתה אומר שזה יגאל שבא לקבל את הפוקימון התחלתי שלו. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור ליסה עומדת ואומרת לך: "שלום יגאל, אז אתה רוצה לקבל את הפוקימון התחלתי שלך במחוז המים?, תזכיר לי רק איזה פוקימון התחלתי מים בחרת להיות הפוקימון הראשון שלך?, תגיד לי ואני יביא לך אותו ועוד כמה חפצים שאתה תצטרך במשך המסע כמאמן פוקימונים טוב ומוצלח".
    מה תעשה?.

גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מתפלא במתקפה הגדולה שעשה בלדום על הפיג'י שפגשת. אתה הצעת לו להיות בצוות שלך ולעזור לך בהמשך המסעות שלך כרוצח וגם כמאמן פוקימונים רגיל, בלדום מסכים להצטרף אלייך אבל הוא רוצה קרב קודם כדי שתוכיח לו שתוכל להיות מאמן טוב בשבילו ושתוכל להקדם אותו להתפתחויות הבאות שלו. בלדום מתחיל להכין את עצמו לקרב מול הפוקימון שלך.
    מה תעשה?.

ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהאבקת הרעל של אודיש בעזרת צעקה שתפנה את זה לכיוונים שונים ולא לאושוויט שלך. המהלך הזה הצליח ואושוויט הצליח להתחמק מהאבקת הרעל של אודיש. אושוויט משתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח את האודיש הזאת. אודיש לא מתחמקת, ונפגעת קשה. אודיש משתמשת באבקת שיתוק הכי חזקה שלך כדי לשתק את אושוויט שלך.
    מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מתפלא במתקפה הגדולה שעשה בלדום על הפיג'י שפגשת. אתה הצעת לו להיות בצוות שלך ולעזור לך בהמשך המסעות שלך כרוצח וגם כמאמן פוקימונים רגיל, בלדום מסכים להצטרף אלייך אבל הוא רוצה קרב קודם כדי שתוכיח לו שתוכל להיות מאמן טוב בשבילו ושתוכל להקדם אותו להתפתחויות הבאות שלו. בלדום מתחיל להכין את עצמו לקרב מול הפוקימון שלך.
    מה תעשה?.
    אני אומר למדקיפ: "תפעיל בלימה על הין שלו, שהוא לא יוכל לראות הוא לא יוכל לתקוף. אחרי זה תתחיל לרוץ סביבו ותבלבל אותו, ואז תקפוץ עליו תפיל אותו לרצפה ותנגח בו."

7. משתמש סופר ספאמר
    נאטסו:
    שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
    מה תעשה?.

יגאל:
    *קוראים לך יגאל במשחק ותנה להרחיב קצת בהמשכים
    אתה אומר שזה יגאל שבא לקבל את הפוקימון התחלתי שלו. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור ליסה עומדת ואומרת לך: "שלום יגאל, אז אתה רוצה לקבל את הפוקימון התחלתי שלך במחוז המים?, תזכיר לי רק איזה פוקימון התחלתי מים בחרת להיות הפוקימון הראשון שלך?, תגיד לי ואני יביא לך אותו ועוד כמה חפצים שאתה תצטרך במשך המסע כמאמן פוקימונים טוב ומוצלח".
    מה תעשה?.

גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    מה תעשה?.

ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהאבקת הרעל של אודיש בעזרת צעקה שתפנה את זה לכיוונים שונים ולא לאושוויט שלך. המהלך הזה הצליח ואושוויט הצליח להתחמק מהאבקת הרעל של אודיש. אושוויט משתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח את האודיש הזאת. אודיש לא מתחמקת, ונפגעת קשה. אודיש משתמשת באבקת שיתוק הכי חזקה שלך כדי לשתק את אושוויט שלך.
    מה תעשה?.
    שחכתי ><
    אני אומר לליסה ''בחרתי בפוקימון מים הכי טוב פיפלאפ'' ואני מוסיף ''את יודעת איפה אני יכול לתפוס פוקימון אש חזק''?

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מוציא את מדקיפ ומתחיל בקרב שלך עם בלדום שפגשתם באמצע הדרך 1. אתה אומר למדקיפ להשתמש בבלימה על העין של בלדום כדי שהוא לא יוכל להתקוף את מדקיפ. בלדום מתחמק ומשתמש בקרן מתכתית על מדקיפ, מדקיפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מדקיפ לא מוותר ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, בלדום לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קצת. בלדום משתמש שוב בקרן מתכתית.
    מה תעשה?.

יגאל:
    אתה אומר לפרופסור ליסה שאתה רוצה את פיפלאפ כפוקימון התחלתי במחוז המים ואתה חושב שהוא הפוקימון הטוב בעולם. פרופסור ליסה מחייכת ואומרת: "גם אני חושבת, פיפלאפ הוא פוקימון נהדר והוא יכול לעזור לך מאוד במסע שלך, אני כבר מביאה לך". לאחר דקה היא חזרה ואומרת לך: "הנה הפוכדור של פיפלאפ, הנה 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים במסע ופוקידע שיעזור לך במסע שלך" והיא מביאה לך את כל הדברים.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

9. NYO HO HO
    ברוס:
    מה תעשה?.
    "תשתמש בצעקה שוב אבל תפנה את אבקת השיתוק אל אודיש!" אומר לאושווט "ולאחר מכן תשתמש בבלימה!"
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהאבקת השיתוק של אודיש בעזרת צעקה שתפנה את זה לכיוון של אודיש וכך היא תסבול מהמתקפה של עצמה ולא הוא. המהלך הזה הצליח ואושוויט הצליח להתחמק מהאבקת השיתוק של אודיש והיא נפגעת באבקת השיתוק של עצמה. אושוויט ממשיך ומשתמש בבלימה הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה בין אודיש, אודיש משותקת ולא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, היא תשושה כבר. היא משתמשת בעלי תער.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מוציא את מדקיפ ומתחיל בקרב שלך עם בלדום שפגשתם באמצע הדרך 1. אתה אומר למדקיפ להשתמש בבלימה על העין של בלדום כדי שהוא לא יוכל להתקוף את מדקיפ. בלדום מתחמק ומשתמש בקרן מתכתית על מדקיפ, מדקיפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מדקיפ לא מוותר ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, בלדום לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קצת. בלדום משתמש שוב בקרן מתכתית.
    מה תעשה?.
    אני הולך מדרך 1 בלי מדקיפ ומחפש פוקימון טוב יותר.

12. NYO HO HO
    ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהאבקת השיתוק של אודיש בעזרת צעקה שתפנה את זה לכיוון של אודיש וכך היא תסבול מהמתקפה של עצמה ולא הוא. המהלך הזה הצליח ואושוויט הצליח להתחמק מהאבקת השיתוק של אודיש והיא נפגעת באבקת השיתוק של עצמה. אושוויט ממשיך ומשתמש בבלימה הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה בין אודיש, אודיש משותקת ולא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, היא תשושה כבר. היא משתמשת בעלי תער.
    מה תעשה?.

"אושווט-תתחמק ותשתמש דחיפה על אודיש!" אומר לאושווט בביטחון כיוון שהקרב עומד להסתיים.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    נאטסו:
    מה תעשה?.
    /COLOR][/B]
    אני אומר לאיש " אין בעיה אני אביא לכם את אלקאזאם שביקשתם. טוב להתראות ". אני חוזר איכשהו לדרך 1 ומשם ממשיך ללכת לעבר מערת הקרח שנמצאת לפני העיר סנוי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה אומר שוב לצ'ארמנדר שלך לקפוץ לעץ הקרוב ואז שרעידת האדמה של אלקאזם תגיע לעץ הוא ילך לאלקאזם של הילד כדי לחמוק מהרעידת האדמה שלו. צ'ארמנדר מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאתה אומר לו. הוא קפץ אל העץ הקרוב אליו, והפעם מצליח לקפוץ על אלקאזם ולבצע את המהלך שלך. צ'ארמנדר משתמש בגחלת על אלקאזם, אלקאזם לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה, הוא כבר תשוש. צ'ארמנדר משתמש שוב בשריטה, אלקאזם הצליח להתחמק בקושי. אלקאזם משתמש בעל חושי ואז ישתמש ברעידת אדמה.
    מה תעשה?.
    "צ'ראמנדר תשתמש בצעקה על האדמה כדי שתעוף לשמיים
    ואז שתהיה בשמיים תשלח גחלת בכול הכוח על אלקאזם!" אגיד לצ'ראמנדר בתקווה שהוא יצליח לעשות את מה שפקדתי אליו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    ביקשת לפרוש במשחק שלי, אני מכבד את זה אבל אני חושב שחבל, אם תרצה לחזור אני אתן לך, אני ישאיר את הטופס שלך, אל תגיב על זה, תשלח לי הודעה אם תרצה לחזור מתישהוא.

ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהעלי תער של אודיש ואז לתקוף אותה ולסיים את הקרב הזה. אושוויט עושה מה שאמרת לו ומנסה להתחמק מהעלי תער שלה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה בגלל שהוא פוקימון מים. אושוויט לא מוותר על סיום הקרב ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה. אודיש לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה. אודיש לא מצליחה לקום ומובסת בקרב. אתה מבין שניצחת בקרב הראשון שלך במחוז המים ותוכל לתפוס את האודיש הזאת.
    מה תעשה?

נאטסו:
    אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".
    מה תעשה?.

תומר:
    אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בצעקה שתוכל לעוף למעלה בלי להתפס ואז להשתמש בגחלת הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה. צ'ארמנדר מנסה לעשות אתה מה שאמרת אבל העל חושי של אלקאזם תופס אותו. אלקאזם מוריד את צ'ארמנדר שלך בעזרת העל חושי ואז משתמש ברעידת אדמה, צ'ארמנדר נפגע קשה וכבר תשוש מאוד. צ'ארמנדר לא מוותר ובכל זאת מנסה לעשות גחלת הכי חזקה שלו, אבל היא פוגעת רק קצת על אלקאזם. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •