[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תגיב,מה שכתבת בפוקדקס,זה אתה המצאת את זה? חחח..כי שום דבר שם לא נכון..חח..
-----
"אוקי..סניבי בוא נתחיל ללכת בסדר?" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לכיוון הדרך הבאה,לאחר שנתחיל ללכת אומר לו "סניבי,תוכל להראות לי את המתקפות שאתה יודע? הנה תראה אותם על העץ שפה.." אומר ואצביע על אחד העצים.
ספוילר
"קרב טוב אושווט-חזור!" אומר ואחזיר את אושווט לפוכדור שלו.לאחר מכן אוציא פוכדור ואתפוס את האודיש.לאחר שאתפוס את האודיש, אחפש עליה פרטים בפוקידע.אחרי כן אמשיך במסע שלי.ברוס:
אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהעלי תער של אודיש ואז לתקוף אותה ולסיים את הקרב הזה. אושוויט עושה מה שאמרת לו ומנסה להתחמק מהעלי תער שלה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה בגלל שהוא פוקימון מים. אושוויט לא מוותר על סיום הקרב ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה. אודיש לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה. אודיש לא מצליחה לקום ומובסת בקרב. אתה מבין שניצחת בקרב הראשון שלך במחוז המים ותוכל לתפוס את האודיש הזאת.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
ולי אין מקום שמור? -.-"
אם אפשר להמשיך מהנקודה הקודמת תגיד לי ואני ארשום לך בדיוק איפה הייתי..
שם משתמש: DarkTiger
שם במשחק: אייס דיאמונד
תיאור: שיער חום פראי, עיניים ירוקות, עור שזוף וחטוב, צלקת לכל אורך זרועו הימנית, קעקוע של טיגריס פראי על כתפו השמאלית
רקע: אייס נולד במחוז העשב, ותמיד אהב פוקימונים.
היה לו אח גדול ואבא, אמו מתה בלידתו ולכן הוא אינו יכל להכיר אותה.
אביו היה ארכיולוג, חוקר מאובנים ותמיד הביא עבודה לביתם שבמחוז העשב.
אייס אהב לצפות בעבודתו של אביו, בגלל משיכתו לפוקימונים.
חברתו הטובה ביותר היתה ריטה, הצ'יקוריטה של אחיו ואייס היה נוהג לשמור עליה כשאחיו אינו היה בבית,
הוא כבר החליט באיזה פוקימון הוא יבחר, הוא שאף להיות כמו אחיו הגדול, ולבחור בצ'יקוריטה.
ביום מן הימים, ילדה חדשה הגיעה למחוז העשב, שיערה היה בלונדיני, עינייה היו ירוקות, קראו לה סאלי ארמונדו.
סאלי הייתה בת חד הורית, אמא גדלה אותה לבד, מאז לידתה, לא היו לה אחים או אחיות.
אייס התאהב בה במבט ראשון, אך הסתיר זאת כי חשש לגלות לה.
הם החליטו שיצאו למסע במחוז העשב ביחד.
פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה [שיהיה זכר, "צ'יקו"]
מחוז:מחוז העשב
תגים:
כסף:5770
שותף:כן, סאלי
הפוקימון שלו: סקיטי
ציוד:פנס, 3 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, אוכל, פוקוביות, פאפינים, מעיל, מחברת, כלי כתיבה, סכין להגנה עצמית, בגדים להחלפה, ערכת עזרה ראשונה, פוקדע, מפה, מצפן וסופר חכה.מתנת הכוח
בערות/בקשות: לתפוס איווי ושסאלי תתפוס צ'ארמנדר.
מצטער שלא הגבתי.
ברוס:
אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.
מה תעשה?
נאטסו:
אתה שמח שהגעת סוף סוף למערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה החלטת שאתה רוצה לחפש לך פוקימונים מסוג קרח כדי לתפוס אותם או לשמש אימון טוב בשביל טאפיג שלך. אתה נכנס אל עבר המערה ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואהשמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
מה תעשה?.
תומר:
*בבקשה לא להגיד יותר מ2 ההתקפות, הפעם אני אתן אבל שתדע לפעם הבאה.
אתה אומר לצ'ארמנדר שלך שאתה מאמין בו ושהוא יכול לעשות את זה, אתה אומר לו ללכת לעץ במהירות ואז להתחמק כדי שהעץ אפגע במקום צ'ארמנדר, הפעם זה שוב הצליח לצ'ארמנדר והוא מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות. אתה אומר להשתמש בגחלת ובשריטה על אלקאזדם ולפני זה להלחם אם צעקה שתשתיק אותו. צ'ארמנדר מקשיב לך והוא עושה את זה, הוא משתמש בצעקה, אבל אלקאזם התחמק, אחר כך הוא השתמש בגחלת ובשריטה, אלקאזם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, ומובס בקרב. הילד אומר לך: "אני עוד אנקום בך" והולך. אתה רואה מישהו שנראה כךאומר לך: "בוא ילד, אתה חייב לבוא איתי".
מה תעשה?.
יגאל:
אתה שואל את פרופסור ליסה איפה אפשר למצוא פוקימון אש במחוז המים שבו אתה מתחיל את המסע שלך לאחר שתצא מהמעבדה שלה. היא אומרת לך בחיוך: "יש בכל מקום במחוז האש פוקימונים מסוג אש טובים, אני ממליצה לך לבדוק בדרכים 1-2, אם יש שם כי אני מכירה שם הרבה פוקימונים מסוג אש טובים שאני מאמינה שאתה יכול למצוא את הפוקימון האש שאתה רוצה שיהיה לך בשישייה"
מה תעשה?.
קודק:
*אתה מקבל זורא, אני מוסיף אותו מתי שתפגוש אותו
אתה אומר לסנייבי שלך להראות לך את כל ההתקפות שהוא יודע בעץ שאתה מצביע אליו. סנייבי מחייך ומתחיל להתכוננן להראות לך את מה שביקשת לראות. הוא מתחיל בשריטה שפוגעת קשה בעץ ועובר אל עבר דשחיפה. בסוף הוא מראה לך את הצעקה שלו שמעיפה את העץ שהצבעת אליו. אתה התרשמת מאוד. אתה מכניס אותו ומתחיל ללכת בדרך 1, אתה רואהשרעב מאוד ומחפש לעצמו אוכל וגם מאמן חדש כי אין לו מאמן.
מה תעשה?.
אייס
תגיב להתחלה בעמוד 1-2, רקע טוב מאוד ובהצלחה במשחק.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
תומר:
אתה שואל את האיש שפגשת למה אתה צריך ללכת יחד איתו תוך כדי שאתה מחזיר את צ'ארמנדר שלך והוך איתו. האיש אומר לך: "אני סגן המנהיג של השוק השחור, אני באתי לקחת אותך איתי למנהיג שלנו, שחור ולהפגיש אותך איתו כדי שהוא יסביר לך על הארגון שלנו ואחר כך אני אתן לך משימת רוצחים ראשונה וקלה יחסית, אם אתה רוצה לבוא איתי בוא תתקרב אליי ואני אקח אותך איתי אל המנהיג שלנו שחור".
מה תעשה?.
חתימה בשיפוצים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
נאטסו:
אתה מוציא את טאפיג שלך כדי שהוא יעזור לך להלחם מול הסניזל הזה. אתה אומר לו להפתיע את הסניזל הזה בגחלת הכי חזקה ואז להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח. סניזל רואה אותך ומתעצבן אז הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה, מהדחיפה הוא מצליח בקושי להתחמק. סניזל משתמש בקרן קרח הכי חזקה שלו כדי להקפיא את טאפיג שלך ואז להשתמש בשיסוע לילה.
מה תעשה?.
חתימה בשיפוצים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)