Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 117
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    תומר:
    אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בצעקה שתוכל לעוף למעלה בלי להתפס ואז להשתמש בגחלת הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה. צ'ארמנדר מנסה לעשות אתה מה שאמרת אבל העל חושי של אלקאזם תופס אותו. אלקאזם מוריד את צ'ארמנדר שלך בעזרת העל חושי ואז משתמש ברעידת אדמה, צ'ארמנדר נפגע קשה וכבר תשוש מאוד. צ'ארמנדר לא מוותר ובכל זאת מנסה לעשות גחלת הכי חזקה שלו, אבל היא פוגעת רק קצת על אלקאזם. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי.
    מה תעשה?.
    "צ'ראמנדר תברח על העץ במהירות שכך העץ יפגע ואז תשלח גחלת במהירות לעבר אלאקזם!
    ואז תשרוט אותו ישר בפרצוף! אבל לפני כן תשתמש בצעקה שתקפיאי אותו!" אגיד לצ'ראמנדר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

נאטסו:
    אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".
    מה תעשה?.
    אני אומר לעצמי בלב" מגניב הגעתי למערת הקרח. עכשיו אני אוכל לתפוס לעצמי איזה פוקימון קרח שיעזור לי במסע.יאלה אני נכנס ". אני נכנס למערת הקרח ומתחיל ללכת בה.תוך כדי הליכה אחפש לי פוקימוני קרח טובים לתפיסה או לאימון טאפיג שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    *מזל טוב בפעם מיליון
    אתה מודה לפרופסור בירץ' על כל הדברים שהביא לך כולל הסנייבי שלך. אתה יוצא מהמעבדה ורוצה להכיר כבר את סנייבי שלך, אתה מוציא את הסנייבי החדש שלך, אתה מציג את עצמך בפני סנייבי ואז אתה תרצה לראות מידע עליו בפוקידע. אתה מוציא את הפוקידע, לאחר שאתה פותח אותו הפוקידע אומר לך: "שלום קודק, אני הפוקידע שלך, אם תרצה מידע על פוקימון תפנה על הפוקימון ואני יגיד לך" אתה מפנה את הפוקידע לכיוון סנייבי ואז הוא אומר לך: "סנייבי, פוקימון הדרקון, הוא פוקימון המומלץ כפוקימון התחלתי במחוז העשב, יש לו 2 סוגים, עשב ולחימה".
    מה תעשה?.
    תגיב,מה שכתבת בפוקדקס,זה אתה המצאת את זה? חחח..כי שום דבר שם לא נכון..חח..
    -----
    "אוקי..סניבי בוא נתחיל ללכת בסדר?" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לכיוון הדרך הבאה,לאחר שנתחיל ללכת אומר לו "סניבי,תוכל להראות לי את המתקפות שאתה יודע? הנה תראה אותם על העץ שפה.." אומר ואצביע על אחד העצים.

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    אתה אומר לאושוויט שלך להתחמק מהעלי תער של אודיש ואז לתקוף אותה ולסיים את הקרב הזה. אושוויט עושה מה שאמרת לו ומנסה להתחמק מהעלי תער שלה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה בגלל שהוא פוקימון מים. אושוויט לא מוותר על סיום הקרב ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לסיים את הקרב הזה. אודיש לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה. אודיש לא מצליחה לקום ומובסת בקרב. אתה מבין שניצחת בקרב הראשון שלך במחוז המים ותוכל לתפוס את האודיש הזאת.
    מה תעשה?
    "קרב טוב אושווט-חזור!" אומר ואחזיר את אושווט לפוכדור שלו.לאחר מכן אוציא פוכדור ואתפוס את האודיש.לאחר שאתפוס את האודיש, אחפש עליה פרטים בפוקידע.אחרי כן אמשיך במסע שלי.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש סופר ספאמר
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    אתה מוציא את מדקיפ ומתחיל בקרב שלך עם בלדום שפגשתם באמצע הדרך 1. אתה אומר למדקיפ להשתמש בבלימה על העין של בלדום כדי שהוא לא יוכל להתקוף את מדקיפ. בלדום מתחמק ומשתמש בקרן מתכתית על מדקיפ, מדקיפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מדקיפ לא מוותר ומשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, בלדום לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קצת. בלדום משתמש שוב בקרן מתכתית.
    מה תעשה?.

יגאל:
    אתה אומר לפרופסור ליסה שאתה רוצה את פיפלאפ כפוקימון התחלתי במחוז המים ואתה חושב שהוא הפוקימון הטוב בעולם. פרופסור ליסה מחייכת ואומרת: "גם אני חושבת, פיפלאפ הוא פוקימון נהדר והוא יכול לעזור לך מאוד במסע שלך, אני כבר מביאה לך". לאחר דקה היא חזרה ואומרת לך: "הנה הפוכדור של פיפלאפ, הנה 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים במסע ופוקידע שיעזור לך במסע שלך" והיא מביאה לך את כל הדברים.
    מה תעשה?.
    אני אומר לפרופסור ליסה ''תודה, לא ענית לי על השאלה איפה אני יכול לתפוס פוקימון אש חזק במחוז הזה''?

6. היכל התהילה
    ולי אין מקום שמור? -.-"
    אם אפשר להמשיך מהנקודה הקודמת תגיד לי ואני ארשום לך בדיוק איפה הייתי..
    שם משתמש: DarkTiger
    שם במשחק: אייס דיאמונד
    תיאור: שיער חום פראי, עיניים ירוקות, עור שזוף וחטוב, צלקת לכל אורך זרועו הימנית, קעקוע של טיגריס פראי על כתפו השמאלית
    רקע: אייס נולד במחוז העשב, ותמיד אהב פוקימונים.
    היה לו אח גדול ואבא, אמו מתה בלידתו ולכן הוא אינו יכל להכיר אותה.
    אביו היה ארכיולוג, חוקר מאובנים ותמיד הביא עבודה לביתם שבמחוז העשב.
    אייס אהב לצפות בעבודתו של אביו, בגלל משיכתו לפוקימונים.
    חברתו הטובה ביותר היתה ריטה, הצ'יקוריטה של אחיו ואייס היה נוהג לשמור עליה כשאחיו אינו היה בבית,
    הוא כבר החליט באיזה פוקימון הוא יבחר, הוא שאף להיות כמו אחיו הגדול, ולבחור בצ'יקוריטה.
    ביום מן הימים, ילדה חדשה הגיעה למחוז העשב, שיערה היה בלונדיני, עינייה היו ירוקות, קראו לה סאלי ארמונדו.
    סאלי הייתה בת חד הורית, אמא גדלה אותה לבד, מאז לידתה, לא היו לה אחים או אחיות.
    אייס התאהב בה במבט ראשון, אך הסתיר זאת כי חשש לגלות לה.
    הם החליטו שיצאו למסע במחוז העשב ביחד.
    פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה [שיהיה זכר, "צ'יקו"]
    מחוז:מחוז העשב
    תגים:
    כסף:5770
    שותף:כן, סאלי
    הפוקימון שלו: סקיטי
    ציוד:פנס, 3 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, אוכל, פוקוביות, פאפינים, מעיל, מחברת, כלי כתיבה, סכין להגנה עצמית, בגדים להחלפה, ערכת עזרה ראשונה, פוקדע, מפה, מצפן וסופר חכה.מתנת הכוח
    בערות/בקשות: לתפוס איווי ושסאלי תתפוס צ'ארמנדר.

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מצטער שלא הגבתי.

ברוס:
    אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.
    מה תעשה?

נאטסו:
    אתה שמח שהגעת סוף סוף למערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה החלטת שאתה רוצה לחפש לך פוקימונים מסוג קרח כדי לתפוס אותם או לשמש אימון טוב בשביל טאפיג שלך. אתה נכנס אל עבר המערה ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
    מה תעשה?.

תומר:
    *בבקשה לא להגיד יותר מ2 ההתקפות, הפעם אני אתן אבל שתדע לפעם הבאה.
    אתה אומר לצ'ארמנדר שלך שאתה מאמין בו ושהוא יכול לעשות את זה, אתה אומר לו ללכת לעץ במהירות ואז להתחמק כדי שהעץ אפגע במקום צ'ארמנדר, הפעם זה שוב הצליח לצ'ארמנדר והוא מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות. אתה אומר להשתמש בגחלת ובשריטה על אלקאזדם ולפני זה להלחם אם צעקה שתשתיק אותו. צ'ארמנדר מקשיב לך והוא עושה את זה, הוא משתמש בצעקה, אבל אלקאזם התחמק, אחר כך הוא השתמש בגחלת ובשריטה, אלקאזם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, ומובס בקרב. הילד אומר לך: "אני עוד אנקום בך" והולך. אתה רואה מישהו שנראה כך אומר לך: "בוא ילד, אתה חייב לבוא איתי".
    מה תעשה?.

יגאל:
    אתה שואל את פרופסור ליסה איפה אפשר למצוא פוקימון אש במחוז המים שבו אתה מתחיל את המסע שלך לאחר שתצא מהמעבדה שלה. היא אומרת לך בחיוך: "יש בכל מקום במחוז האש פוקימונים מסוג אש טובים, אני ממליצה לך לבדוק בדרכים 1-2, אם יש שם כי אני מכירה שם הרבה פוקימונים מסוג אש טובים שאני מאמינה שאתה יכול למצוא את הפוקימון האש שאתה רוצה שיהיה לך בשישייה"
    מה תעשה?.

קודק:
    *אתה מקבל זורא, אני מוסיף אותו מתי שתפגוש אותו
    אתה אומר לסנייבי שלך להראות לך את כל ההתקפות שהוא יודע בעץ שאתה מצביע אליו. סנייבי מחייך ומתחיל להתכוננן להראות לך את מה שביקשת לראות. הוא מתחיל בשריטה שפוגעת קשה בעץ ועובר אל עבר דשחיפה. בסוף הוא מראה לך את הצעקה שלו שמעיפה את העץ שהצבעת אליו. אתה התרשמת מאוד. אתה מכניס אותו ומתחיל ללכת בדרך 1, אתה רואה שרעב מאוד ומחפש לעצמו אוכל וגם מאמן חדש כי אין לו מאמן.
    מה תעשה?.

אייס
    תגיב להתחלה בעמוד 1-2, רקע טוב מאוד ובהצלחה במשחק.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה אומר לצ'ארמנדר שלך שאתה מאמין בו ושהוא יכול לעשות את זה, אתה אומר לו ללכת לעץ במהירות ואז להתחמק כדי שהעץ אפגע במקום צ'ארמנדר, הפעם זה שוב הצליח לצ'ארמנדר והוא מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות. אתה אומר להשתמש בגחלת ובשריטה על אלקאזדם ולפני זה להלחם אם צעקה שתשתיק אותו. צ'ארמנדר מקשיב לך והוא עושה את זה, הוא משתמש בצעקה, אבל אלקאזם התחמק, אחר כך הוא השתמש בגחלת ובשריטה, אלקאזם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, ומובס בקרב. הילד אומר לך: "אני עוד אנקום בך" והולך. אתה רואה מישהו שנראה כך אומר לך: "בוא ילד, אתה חייב לבוא איתי".
    מה תעשה?.
    מצטער
    ~~~~~~~
    "למה מה קרה?" אשאל את האיש ואז אלך בעקבות האיש שעם החלוק תוך כדי שאני מחזיר את צ'ראמנדר שלי לפוקדור שלו.

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר:
    אתה שואל את האיש שפגשת למה אתה צריך ללכת יחד איתו תוך כדי שאתה מחזיר את צ'ארמנדר שלך והוך איתו. האיש אומר לך: "אני סגן המנהיג של השוק השחור, אני באתי לקחת אותך איתי למנהיג שלנו, שחור ולהפגיש אותך איתו כדי שהוא יסביר לך על הארגון שלנו ואחר כך אני אתן לך משימת רוצחים ראשונה וקלה יחסית, אם אתה רוצה לבוא איתי בוא תתקרב אליי ואני אקח אותך איתי אל המנהיג שלנו שחור".
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מ

נאטסו:
    אתה שמח שהגעת סוף סוף למערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה החלטת שאתה רוצה לחפש לך פוקימונים מסוג קרח כדי לתפוס אותם או לשמש אימון טוב בשביל טאפיג שלך. אתה נכנס אל עבר המערה ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
    מה תעשה?.
    [/COLOR]
    אני מוציא את טאפיג מחוץ לפוכדור שלו ואז אומר לו" תרוף לעבר הסניזל הזה ותפתיע אותו במתקפת גחלת הרסנית.לאחר מכן תשתמש עליו בדחיפה חזקה מאוד "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    נאטסו:
    אתה מוציא את טאפיג שלך כדי שהוא יעזור לך להלחם מול הסניזל הזה. אתה אומר לו להפתיע את הסניזל הזה בגחלת הכי חזקה ואז להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח. סניזל רואה אותך ומתעצבן אז הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה, מהדחיפה הוא מצליח בקושי להתחמק. סניזל משתמש בקרן קרח הכי חזקה שלו כדי להקפיא את טאפיג שלך ואז להשתמש בשיסוע לילה.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה שואל את האיש שפגשת למה אתה צריך ללכת יחד איתו תוך כדי שאתה מחזיר את צ'ארמנדר שלך והוך איתו. האיש אומר לך: "אני סגן המנהיג של השוק השחור, אני באתי לקחת אותך איתי למנהיג שלנו, שחור ולהפגיש אותך איתו כדי שהוא יסביר לך על הארגון שלנו ואחר כך אני אתן לך משימת רוצחים ראשונה וקלה יחסית, אם אתה רוצה לבוא איתי בוא תתקרב אליי ואני אקח אותך איתי אל המנהיג שלנו שחור".
    מה תעשה?.
    "אני בא!" אגיד בשמחה ואז אתקרב על האיש ואחכה שהוא יקח אותי למנהיג שלו 'סוף סוף משימת רוצחים ראשונה!" אחייך לעצמי בשמחה.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה אומר לסנייבי שלך להראות לך את כל ההתקפות שהוא יודע בעץ שאתה מצביע אליו. סנייבי מחייך ומתחיל להתכוננן להראות לך את מה שביקשת לראות. הוא מתחיל בשריטה שפוגעת קשה בעץ ועובר אל עבר דשחיפה. בסוף הוא מראה לך את הצעקה שלו שמעיפה את העץ שהצבעת אליו. אתה התרשמת מאוד. אתה מכניס אותו ומתחיל ללכת בדרך 1, אתה רואה שרעב מאוד ומחפש לעצמו אוכל וגם מאמן חדש כי אין לו מאמן.
    מה תעשה?.
    "אוקי..סניבי לך תתיידד איתו.." אומר לו ואחייך.
    לאחר מכן אלך לזורא ואומר "שלום לך קטנצ'יק..אתה מחפש מאמן? אם כן מצאתי לך מאמן טוב! אני!" אומר לו ואחייך.

Spoiler ספוילר

14. משתמש סופר ספאמר
    מצטער שלא הגבתי.

ברוס:
    אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.
    מה תעשה?

נאטסו:
    מה תעשה?.

תומר:
    מה תעשה?.

יגאל:
    אתה שואל את פרופסור ליסה איפה אפשר למצוא פוקימון אש במחוז המים שבו אתה מתחיל את המסע שלך לאחר שתצא מהמעבדה שלה. היא אומרת לך בחיוך: "יש בכל מקום במחוז האש פוקימונים מסוג אש טובים, אני ממליצה לך לבדוק בדרכים 1-2, אם יש שם כי אני מכירה שם הרבה פוקימונים מסוג אש טובים שאני מאמינה שאתה יכול למצוא את הפוקימון האש שאתה רוצה שיהיה לך בשישייה"
    מה תעשה?.

קודק:
    מה תעשה?.

אייס
    תגיב להתחלה בעמוד 1-2, רקע טוב מאוד ובהצלחה במשחק.
    אני אומר לה ''תודה'' ויוצא מהמעבדה ואחרי כמה צעדים שיצאתי אני מוצאי את פיפלאפ ואומר לו ''שלום אני יגאל אתה יכול לעזור לי לחפש וקימוני אש פה?'' ואני הולך לחפש פוקימוני אש

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    נאטסו:
    אתה מוציא את טאפיג שלך כדי שהוא יעזור לך להלחם מול הסניזל הזה. אתה אומר לו להפתיע את הסניזל הזה בגחלת הכי חזקה ואז להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח. סניזל רואה אותך ומתעצבן אז הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה, מהדחיפה הוא מצליח בקושי להתחמק. סניזל משתמש בקרן קרח הכי חזקה שלו כדי להקפיא את טאפיג שלך ואז להשתמש בשיסוע לילה.
    מה תעשה?.
    אני אומר לטאפיג " תשתמש בגחלת במהירות כדי להמיס את הקרח של קרן הקרח.לאחר מכן זוז במהירות ותחמק מן שיסוע הלילה של סניזל. תשלח גחלת חזקה לעבר תקרת מערת הקרח ונסה לפגוע בנטיפים של המערה.הנטיפים יפלו על סניזל.תשתמש אחרי זה בדחיפה עליו ."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •