Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 117
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.
    מה תעשה?
    "יש!תפסתי אודיש!" אומר בשמחה שתפסתי פוקימון ראשון ולאחר מכן אקח את הפוכדור שלה מהרצפה.לאחר מכן אמשיך בדרכי לעבר העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ברוס:
    אתה שמח שהצלחת ללכוד את הפוקימון הראשון שלך בקרב הראשון במסע שלך במחוז המים, את אודיש שפגשת. אתה לוקח את הפוכדור שבו תפסת את אודיש מהרצפה וממשיך בהמשך דרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 כדי להגיע למערת הקרח ואז לעיר הראשונה. אתה רואה פתאום ילד צעיר שנראה כךאומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ומול האלקאזם שלי ילד" ומחכה לתשובה שלך בחיוך רחב.
    מה תעשה?

נאטסו:
    אתה אומר לטאפיג שלך להשתמש בגחלת כדי להמיס את הקרן הקרח של סניזל, אז להתחמק בשיסוע לילה שלו ואז להשתמש בדחיפה כדי להביס את הסניזל. טאפיג מקשיב לך ומשתמש בגחלת כדי להתחמק מהקרן הקרח של סניזל, סניזל לא מצליח להשתמש בקרן הקרח וטאפיג מתחמק מהקרן. אחר כך סניזל משתמש בשיסוע לילה, טאפיג מצליח להתחמק ואז הוא רץ להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, סניזל לא מתחמק ונפגע קצת, סניזל משתמש שוב בקרן קרח ואז הוא משתמש בשריטות.
    מה תעשה?.

תומר:
    לאחר שהבנת שזה הסגן של המנהיג של השוק השחור, אתה שמח ומחכה כבר לקבל את משימת הרוצחים הראשונה שלך. אתה מתקרב אל האיש כדי שהוא יקח אותך למנהיג השוק השחור, שחור. אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".
    מה תעשה?.

קודק:
    אתה אומר לסנייבי שלך לדבר קצת עם הזורא שפגשתם באמצע הדרך הראשונה במחוז העשב. לאחר כמה דקות של התדברות בין זורא לבין סנייבי שלך, אתה מציע לזורא להצטרף אלייך להמשך המסע שלך במחוז העשב. זורא נראה מחייך ואתה רואה שהוא מסמן שהוא רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך והוא מחכה שתנסה ללכוד אותו ותכניס אותו כבר לפוכדור שאתה תוציא מהתיק שלך.
    מה תעשה?.

יגאל:
    אתה מודה לפרופסור ליסה על כל הדברים שהיא נתנה לך ולכל הצעות שלה. אתה יוצא מהמעבדה שלה, ואז אתה מוציא את פיפלאפ לשיחה ראשונה. אתה אומר שאתה רוצה ללכוד פוקימוני אש טובים ושהוא צריך לעזור לך. פיפלאפ מחייך ונראה שהוא מסכים למה שאמרת. אתה מכניס את פיפלאפ ואז מתחיל לחפש את הפוקימון האש שאתה רוצה. אתה הולך בדרך 1 ואתה רואה פתאום שמחפש משהו לאכול.
    מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. NYO HO HO
    ברוס:
    אתה שמח שהצלחת ללכוד את הפוקימון הראשון שלך בקרב הראשון במסע שלך במחוז המים, את אודיש שפגשת. אתה לוקח את הפוכדור שבו תפסת את אודיש מהרצפה וממשיך בהמשך דרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 כדי להגיע למערת הקרח ואז לעיר הראשונה. אתה רואה פתאום ילד צעיר שנראה כךאומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ומול האלקאזם שלי ילד" ומחכה לתשובה שלך בחיוך רחב.
    מה תעשה?
    סופסוף!ואתה לא מתכוון אברה?
    -----------------------------------------
    "לא נראלי, אני רק התחלתי את המסע שלי.בכל מקרה תודה על ההצעה, אני פשוט מחפש פוקימונים שיתווספו לצוות שלי.." אומר לילד בטון מצטער.לאחר מכן אמשיך בדרכי לחיפוש פוקימונים שיתווספו לצוות שלי.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    [U]
    נאטסו:
    אתה אומר לטאפיג שלך להשתמש בגחלת כדי להמיס את הקרן הקרח של סניזל, אז להתחמק בשיסוע לילה שלו ואז להשתמש בדחיפה כדי להביס את הסניזל. טאפיג מקשיב לך ומשתמש בגחלת כדי להתחמק מהקרן הקרח של סניזל, סניזל לא מצליח להשתמש בקרן הקרח וטאפיג מתחמק מהקרן. אחר כך סניזל משתמש בשיסוע לילה, טאפיג מצליח להתחמק ואז הוא רץ להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, סניזל לא מתחמק ונפגע קצת, סניזל משתמש שוב בקרן קרח ואז הוא משתמש בשריטות.
    מה תעשה?.
    .
    אני אומר לטאפיג " יאלה תחמק במהירות משני המתקפות של סניזל הזה .לאחר מכן תשלח גחלת לעברת תקרת המערה ונסה להפיל עליו נטיפים שיפגעו בו.3לאחר זאת רוץ במהירות אליו ותקוף בדחיפה את סניזל "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ברוס:
    *לא, אלקאזם, ההתפתחות האחרונה.
    אתה אומר לילד שאתה רק מתחיל ולא רוצה עדיין להתמודד בקרב ראשון בלי לתפוס עוד כמה פוקימונים טובים. הילד אומר לך: "טוב, אם תרצה תפגוש אותי במרכז הפוקימונים בעיר הראשונה ואולי נלחם שם". הילד הולך לכיוון אחר מאיפה שאתה הולך. אתה ממשיך בדרך 1 ורוצה כבר ללכת לעיר הראשונה כדי להתחיל במסע המכונים שלך. אתה רואה שלט פתאום שבו כתוב: "מערת הקרח". אתה מבין שהגעת למערה שלפני העיר הראשונה.
    מה תעשה?.

נאטסו:
    אתה אומר לטאפיג להתחמק מ2 המתקפות של סניזל ואז להשתמש בגחלת כדי להעיף נטיפים מהמערה ואז לסיים את זה בדחיפה שתגמור סופית את הקרב. טאפיג מקשיב לך ועושה מה שאמרת לו. הוא מתחמק בקלות מ2 המתקפות של סניזל ואז משתמש בגחלת ומעיף נטיפים מעל סניזל ופוגעים בו קשה. לאחר מכן טאפיג רץ ותוקף בדחיפה, סניזל חלש ולא מצליח להתחמק ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    לאחר שהבנת שזה הסגן של המנהיג של השוק השחור, אתה שמח ומחכה כבר לקבל את משימת הרוצחים הראשונה שלך. אתה מתקרב אל האיש כדי שהוא יקח אותך למנהיג השוק השחור, שחור. אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".
    מה תעשה?.
    "לא אין לי שאלות כי אני רוצה לרצוח מישהו כבר" אגיד לאיש המוזר ואז אחכה למשימה הראשונה שלי כרוצח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר:
    שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][COLOR=#2e8b57][U]

נאטסו:
    אתה אומר לטאפיג להתחמק מ2 המתקפות של סניזל ואז להשתמש בגחלת כדי להעיף נטיפים מהמערה ואז לסיים את זה בדחיפה שתגמור סופית את הקרב. טאפיג מקשיב לך ועושה מה שאמרת לו. הוא מתחמק בקלות מ2 המתקפות של סניזל ואז משתמש בגחלת ומעיף נטיפים מעל סניזל ופוגעים בו קשה. לאחר מכן טאפיג רץ ותוקף בדחיפה, סניזל חלש ולא מצליח להתחמק ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת.
    מה תעשה?.
    אני אומר לטאפיג " כול הכבוד לך ניצחת את סניזל הזה. עכשיו בוא נמשיך במערת הקרח הזאת " .אני ממשיך ללכת עם טאפיג במערת הקרח לעבר היציאה שלה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
    מה תעשה?.

"אני בדיוק נלחמתי נגדו וניצחתי אותו, אז זה לא תהיה בעיה" אגיד לסגן של שחור ואז אחזור לדרך 1 כדי לתפוס את מי שגנב את האלאקזם של שחור.

10. NYO HO HO
    ברוס:
    *לא, אלקאזם, ההתפתחות האחרונה.
    אתה אומר לילד שאתה רק מתחיל ולא רוצה עדיין להתמודד בקרב ראשון בלי לתפוס עוד כמה פוקימונים טובים. הילד אומר לך: "טוב, אם תרצה תפגוש אותי במרכז הפוקימונים בעיר הראשונה ואולי נלחם שם". הילד הולך לכיוון אחר מאיפה שאתה הולך. אתה ממשיך בדרך 1 ורוצה כבר ללכת לעיר הראשונה כדי להתחיל במסע המכונים שלך. אתה רואה שלט פתאום שבו כתוב: "מערת הקרח". אתה מבין שהגעת למערה שלפני העיר הראשונה.
    מה תעשה?.
    "קדימה!אולי אתפוס שם פוקימונים!" אומר לעצמי ואכנס למערת הקרח.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ברוס:
    *תוכל קצת להרחיב בתגובות שלך.
    אתה שמח שסוף סוף הגעת קרוב לעיר הראשונה במחוז המים, אל המערה הקרח שלפני העיר הזאת, אתה רוצה לבדוק אם יש שם פוקימונים טובים שתוכל לתפוס אותם או לאימון בשביל הפוקימונים החדשים שלך, אושוויט ואודיש. אתה נכנס אל עבר המערת הקרח ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה או לאימון. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה סניזל שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
    מה תעשה?.

נאטסו:
    *אתה לא רוצה לתפוס פוקימונים?
    אתה החלטת לא לתפוס את הסניזל הזה שניצחת במערת הקרח שלפני העיר הראשונה במחוז האש. אתה ממשיך במערת הקרח כדי להתחיל להגיע לעיר הראשונה ולהשלים את המשימה שקיבלת מסגן השוק השחור ולקבל את הכבוד שאתה רוצה לקבל. אתה פתאום רואה את היציאה ממערת הקח לכיוון העיר הראשונה, אתה רץ מהר אל העיר וחושב כבר על לרצוח את הילד הזה שגנב את האלקאזם של השוק השחור. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות של ריצה מתי שיצאת ממערת הקרח שלפני העיר.
    מה תעשה?.

תומר:
    אתה אומר שאתה מכיר את הילד הזה כי נלחמת מולו לפני שאתה פגשת אותו ואז אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה אומר שאתה מכיר את הילד הזה כי נלחמת מולו לפני שאתה פגשת אותו ואז אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".
    מה תעשה?.
    אני אכנס לתוך מערת הקרח בלי חשש, אוציא את צ'ראמנדר החוצה ואחפש פוקימונים חזקים לתפיסה ולאימון צ'ראמנדר.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][COLOR=#2e8b57][U]
    נאטסו:
    *אתה לא רוצה לתפוס פוקימונים?
    אתה החלטת לא לתפוס את הסניזל הזה שניצחת במערת הקרח שלפני העיר הראשונה במחוז האש. אתה ממשיך במערת הקרח כדי להתחיל להגיע לעיר הראשונה ולהשלים את המשימה שקיבלת מסגן השוק השחור ולקבל את הכבוד שאתה רוצה לקבל. אתה פתאום רואה את היציאה ממערת הקח לכיוון העיר הראשונה, אתה רץ מהר אל העיר וחושב כבר על לרצוח את הילד הזה שגנב את האלקאזם של השוק השחור. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות של ריצה מתי שיצאת ממערת הקרח שלפני העיר.
    מה תעשה?.

[.
    לא
    אני שמח שהגעתי לעיר סנוי. אני רץ למרכז הפוקימונים של העיר.שם מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלי.בזמן שהיא תרפא אחפש את הילד שלחו אותי להרוג אותו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם משתמש: ExtremeStyle
    שם במשחק: אדם
    תיאור: גבוה עם שיער חום ועיניים חומות
    רקע: הכל התחיל לפני הרבה שנים שעוד אביו של אדם היה עוד מאמן, הכל התחיל כאשר הוא גם גוייס
    ע"י הפרופסורים ללכת ולנסות לגלות את הפוקימונים האגדיים של המחוז.
    לאחר כמה שנים אביו של אדם נקלע לקרב קשה מול הצוות ניוטק שניסה לשלוט באגדיים האלה והובס בקרב שהיה נגד מנהיגם.
    לאחר שאביו הובס הוא לא יכל עוד להלחם ופרש מהצוות.
    אחרי שאדם נולד ובעודו ילד אביו סיפר לא הרבה סיפורים על החוויות שחווא בתור מאמן פוקימונים ואת
    כל הפוקימונים החברים שהיו לו,הוא תמיד סיפר לו שאם הוא לסמוך על מישהו שיעזור לו בעת צרה זה תמיד יהיה פוקימון.
    עכשיו כשאדם בן 16 הוא רוצה לצאת סוף סוף למסע שלו בתור מאמן ולנסות את מזלו בעולם הפוקימונים.
    אז כאשר אדם קיבל בדואר את המכתב שזימן אותו להיות בצוות הפרופסורים הוא ידע שזאת ההזדמנות שלו לצאת למסע שכל כך חיכה לו...
    פוקימון התחלתי: בלייזיקן
    מחוז: האש
    תגים: לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    שותף:כן
    אם כן
    הפוקימון שלו: מדקיפ
    ציוד: פוכדורים, פוקדקס, 10000$ , אוכל פוקימונים, פנס
    בערות/בקשות: לפגוש פוקימונים מכל הדורות, ושיהיה מושקע :P

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה אומר לסנייבי שלך לדבר קצת עם הזורא שפגשתם באמצע הדרך הראשונה במחוז העשב. לאחר כמה דקות של התדברות בין זורא לבין סנייבי שלך, אתה מציע לזורא להצטרף אלייך להמשך המסע שלך במחוז העשב. זורא נראה מחייך ואתה רואה שהוא מסמן שהוא רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך והוא מחכה שתנסה ללכוד אותו ותכניס אותו כבר לפוכדור שאתה תוציא מהתיק שלך.
    מה תעשה?.
    אוציא פוכדור מהתיק במחשבות 'וואו,איזו פוקימון יפה,וחזק,כמעט כמו סניבי' ואז אסתכל על סניבי ואוציא את הפוכדור.
    "הנה אתה.." אומר כשהפוכדור ייחשף בפניי,אחזיק אותו בידי,ואצעק בהתרגשות "הנה זה בא! פוכדור צא זווראה כנס!" ואזרוק על זורואה את הפוכדור.

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •