Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 117 מתוך 117
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    *תוכל קצת להרחיב בתגובות שלך.
    אתה שמח שסוף סוף הגעת קרוב לעיר הראשונה במחוז המים, אל המערה הקרח שלפני העיר הזאת, אתה רוצה לבדוק אם יש שם פוקימונים טובים שתוכל לתפוס אותם או לאימון בשביל הפוקימונים החדשים שלך, אושוויט ואודיש. אתה נכנס אל עבר המערת הקרח ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה או לאימון. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה סניזל שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
    מה תעשה?.
    "וואוו, מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר חיפוש המידע, אאתגר את הפוקימון הפראי לקרב נגד אושוואט שלי.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יש אישור הקפצה מאביזי.

ברוס:
    אתה רואה את הסניזל הזה ושואל את עצמך מי זה הפוקימון הזה ומה הוא יכול לעשות. אתה בודק עליו מידע בפוקידע שאומר: "סניזל פוקימון חתול הסמוראי, פוקימון מסוג אופל ויכול יצוןר ערפל תוך כדי שיכול להיות כמה". לאחר שקיבלת עליו מידע בפוקידע, אתה מוציא את אושוויט שלך ומתחיל בקרב שלך. הסניזל משים לב אלייך ואל אושוויט ומתחיל להיות עצבני ונראה שהוא הולך להתקיף אותך ואת אושוויט בשיסוע לילה שהוא התאמן בו כל כך הרבה זמן.
    מה תעשה?.

נאטסו:
    אתה רואה את העיר סנוי ושמח כל כך שסוף סוף הגעת לעיר הראשונה. אתה רץ במהירות אל העיר ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי שהאחות ג'וי תרפא לך את הפוקימון. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות ואז אתה הולך למרכז. האחות ג'וי שואלת אותך מה אתה רוצה ואתה אומר לה שאתה רוצה שתרפא לך את הפוקימון, אתה נותן לה את הפוקימון ומחזירה לך לאחר כמה דקות. אחר כך אתה מחפש את הילד שאתה רוצה לרצוח. אתה רואה אותו יושב על כיסא במרכז הפוקימונים.
    מה תעשה כדי לרצוח אותו?.

תומר:
    אתה נכנס אל המערת הקרח שאתה צריך לללכת בה כדי להגיע לעיר הראשונה. אתה נכנס אל המערה ומוציא את צ'ארמנדר כדי למצוא פוקימונים כדי לתפוס אותם או להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדר. אתה הולך הרבה במערה ופתאום אתה רואה סניזל מתאמן במתקפת שיסוע לילה והוא נראה מאוד רציני ושהוא יכול להתקיף אחד שהוא מתקרב אליו.
    מה תעשה?.

קודק:
    אתה מתרגש מאוד לתפוס את זורא שפגשת באמצע המערת הקרח שאתה נמצא בה עכשיו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך ואתה אומר בקול רב ובהתרגשות: "צא פוכדור!", אתה זורק אחר כך את הפוכדור על זורא ומכניס אותו אל הפוכדור שזרקת אליו, לאחר כמה דקות שחיכית שהוא יכנס סופית לפכדור, הפוכדור נעצר ואתה הבנת שלכדת את הזורא שפגשת.
    מה תעשה?.

אדם:
    תגיד לי אם אתה מעוניין עדיין.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. NYO HO HO
    ברוס:
    אתה רואה את הסניזל הזה ושואל את עצמך מי זה הפוקימון הזה ומה הוא יכול לעשות. אתה בודק עליו מידע בפוקידע שאומר: "סניזל פוקימון חתול הסמוראי, פוקימון מסוג אופל ויכול יצוןר ערפל תוך כדי שיכול להיות כמה". לאחר שקיבלת עליו מידע בפוקידע, אתה מוציא את אושוויט שלך ומתחיל בקרב שלך. הסניזל משים לב אלייך ואל אושוויט ומתחיל להיות עצבני ונראה שהוא הולך להתקיף אותך ואת אושוויט בשיסוע לילה שהוא התאמן בו כל כך הרבה זמן.
    מה תעשה?.
    דחיפה ובלימה זה לא אותו מהלך?תחליף את זה..
    ----------------------------------------------------------
    "אוי לא אושווט!" אומר לאושווט "השתמש בדחיפה!" בתקווה שזה יצליח.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ronaldo7 צפה בהודעה
    יש אישור הקפצה מאביזי.

נאטסו:
    אתה רואה את העיר סנוי ושמח כל כך שסוף סוף הגעת לעיר הראשונה. אתה רץ במהירות אל העיר ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי שהאחות ג'וי תרפא לך את הפוקימון. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות ואז אתה הולך למרכז. האחות ג'וי שואלת אותך מה אתה רוצה ואתה אומר לה שאתה רוצה שתרפא לך את הפוקימון, אתה נותן לה את הפוקימון ומחזירה לך לאחר כמה דקות. אחר כך אתה מחפש את הילד שאתה רוצה לרצוח. אתה רואה אותו יושב על כיסא במרכז הפוקימונים.
    מה תעשה כדי לרצוח אותו?.

[[/B]
    אני ניגש בזהירות א גבו של הילד ונזהר שלא יסים לב אלי.לאחר מכן אוצי משהו חד מהכיס שלי ואומר לילד " מוות נעים לך " .אדקור את הילד בגבו כך שימות מוות נעים.לאחר מכן אחפש אצלו את הפוקימון שגנב שעלי להחזיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה נכנס אל המערת הקרח שאתה צריך לללכת בה כדי להגיע לעיר הראשונה. אתה נכנס אל המערה ומוציא את צ'ארמנדר כדי למצוא פוקימונים כדי לתפוס אותם או להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדר. אתה הולך הרבה במערה ופתאום אתה רואה סניזל מתאמן במתקפת שיסוע לילה והוא נראה מאוד רציני ושהוא יכול להתקיף אחד שהוא מתקרב אליו.
    מה תעשה?.
    "צ'ראמנדר," אומר לצ'ראמנדר בלחש כדי שהוא יתעורר קצת, "תתקוף את סניזל בשריטה עם גחלת את הסניזל הזה..." אוסיף בלחש לעבר סניזל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מתרגש מאוד לתפוס את זורא שפגשת באמצע המערת הקרח שאתה נמצא בה עכשיו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך ואתה אומר בקול רב ובהתרגשות: "צא פוכדור!", אתה זורק אחר כך את הפוכדור על זורא ומכניס אותו אל הפוכדור שזרקת אליו, לאחר כמה דקות שחיכית שהוא יכנס סופית לפכדור, הפוכדור נעצר ואתה הבנת שלכדת את הזורא שפגשת.
    מה תעשה?.
    "יופי" אומר לסניבי ואמשיך ללכת איתו לסיום מערת הקרח.

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    "אייס דיאמונד" אענה לו "באתי לקבל פוקימון"
    ---
    הטופס שלי נמצא בעמוד שש, תכנית אמרת שאני רשום..

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ברוס:
    *זה היה ככה, אני אשנה לשאיבה במקרה הזה.
    אתה רואה את סניזל הזה שפגשתם במערת הקרח לפני העיר הראשונה, מתחיל להגיע אלייך ואל אושוויט שלך. אתה אומר במהירות לאושוויט שלך להשתמש בדחיפה הכי חזק שלך כדי לטפל בו, סניזל מתקיף קודם את אושוויט, אושוויט מתחיל להפחד משיסוע לילה אבל מצליח לברוח מהמתקפה של סניזל שלא מבין מה קורה. אושוויט מבין שהתחמק מהשיסוע הלילה ותוקף בדחיפה על סניזל, סניזל לא מבין מה קורה ולא מצליח להתחמק ונפגע קצת. סניזל משתמש שוב בשיסוע לילה על אושוויט שלך.
    מה תעשה?.

נאטסו:
    אתה תיכנת את הדרך שבו אתה תרצח את הילד שהשוק השחור רצה שתהרוג אותו. אתה הולך בזהירות בלי שהוא ישים לב מאחורי הגב שלו, אתה מוציא סכין קטנה מהכיס שלך ואז אתה אומר לו: "מוות נעים" ואז אתה רוצח אותו. אתה שם לב שאף אחד לא ראה אותך רוצח אותו, אתה לוקח בזהירות אותו מחוץ למרכז עד למקום מסתור שלא רואים אותך. אתה מחפש את אלקאזם ובסוף מוצא אותו ולוקח אותו. אתה צריך להתקשר לסגן של שחור.
    מה תעשה?.

תומר:
    אתה אומר יש לצ'ארמנדר להתקיף אותו במהירות כדי שהוא לא יתקיף אותך קודם, אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה בתוספת גחלת הכי חזקה שלו. סניזל שם לב אלייך ואל צ'ארמנדר ומתחיל להתעצבן אבל לפני שהוא מתחיל להתקיף אותך צ'ארמנדר מתקיף אותו והוא נפגע קשה מאוד. סניזל מתחיל להיות ממש מעוצבן ממך ומצ'ארמנדר שלך, הוא משתמש בשיסוע לילה שהוא התאמן.
    מה תעשה?.

קודק:
    אתה שמח מאוד שאתה הצלחת לתפוס את הזורא ועכשיו הוא הפוקימון שלך. אתה ממשיך עם סניבי בהמשך מערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה שם לב להרבה פוקימונים מעניינים שנמצאים בדרך שאתה הולך בה, אתה מתלהב מאוד ורוצה לדעת הכל על הפוקימונים. אתה רואה את היציאה של מערת הקרח והכניסה לעיר הראשונה במחוז שלך.
    מה תעשה?.

אייס:
    *אני יודע
    אתה אומר אל פרופסור בירץ' שאתה רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע שלך במחוז עשב. פרופסור בירץ' פותח לך את הדלת ואומר לך בחיוך: "שלום אייס, אני בדיוק חיכיתי לך כדי שאני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" ואז הוא ממשיך בדיבור שלו: "לפי מה שרשום לי, אתה רוצה לקבל צ'יקוריטה נכון?, תגיד לי ואז אני אביא לך אותו פלוס עוד כמה דברים" ואז הוא מחכה לתשובתך.
    מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה אומר יש לצ'ארמנדר להתקיף אותו במהירות כדי שהוא לא יתקיף אותך קודם, אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה בתוספת גחלת הכי חזקה שלו. סניזל שם לב אלייך ואל צ'ארמנדר ומתחיל להתעצבן אבל לפני שהוא מתחיל להתקיף אותך צ'ארמנדר מתקיף אותו והוא נפגע קשה מאוד. סניזל מתחיל להיות ממש מעוצבן ממך ומצ'ארמנדר שלך, הוא משתמש בשיסוע לילה שהוא התאמן.
    מה תעשה?.
    אתה עושה מרתון עכשיו?
    ~~~~~~~~~~~~
    "צ'ראמנדר קפוץ לצד ואז תשלח גחלת לעבר סניזל!" אפקוד על צ'ראמנדר "לאחר המתקפה תתקוף ישר בצעקה!" אוסיף לאחר מכן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. NYO HO HO
    ברוס:
    *זה היה ככה, אני אשנה לשאיבה במקרה הזה.
    אתה רואה את סניזל הזה שפגשתם במערת הקרח לפני העיר הראשונה, מתחיל להגיע אלייך ואל אושוויט שלך. אתה אומר במהירות לאושוויט שלך להשתמש בדחיפה הכי חזק שלך כדי לטפל בו, סניזל מתקיף קודם את אושוויט, אושוויט מתחיל להפחד משיסוע לילה אבל מצליח לברוח מהמתקפה של סניזל שלא מבין מה קורה. אושוויט מבין שהתחמק מהשיסוע הלילה ותוקף בדחיפה על סניזל, סניזל לא מבין מה קורה ולא מצליח להתחמק ונפגע קצת. סניזל משתמש שוב בשיסוע לילה על אושוויט שלך.
    מה תעשה?.
    אבל הוא בכלל לא יכול ללמוד שאיבה, תשנה ללהב צדפה.
    ---------------------------------------------------------------------------
    "אושווט-תתחמק שוב ותשתמש בדחיפה חזקה ביותר!" אומר לאושווט בתקווה שזה יעבוד.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

נאטסו:
    אתה תיכנת את הדרך שבו אתה תרצח את הילד שהשוק השחור רצה שתהרוג אותו. אתה הולך בזהירות בלי שהוא ישים לב מאחורי הגב שלו, אתה מוציא סכין קטנה מהכיס שלך ואז אתה אומר לו: "מוות נעים" ואז אתה רוצח אותו. אתה שם לב שאף אחד לא ראה אותך רוצח אותו, אתה לוקח בזהירות אותו מחוץ למרכז עד למקום מסתור שלא רואים אותך. אתה מחפש את אלקאזם ובסוף מוצא אותו ולוקח אותו. אתה צריך להתקשר לסגן של שחור.
    מה תעשה?.
    אני מתקשר לסגן של שחור ואומר לו " הי השגתי את האלקאזם שרצית םרצחתי את הילד שגנב אותו.אז איפה אני אמור היפגש איתכם כדי להחזיר את אלקאזאם שהשגתי ?" אני נמצא בעיר סנוי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    אייס:
    *אני יודע
    אתה אומר אל פרופסור בירץ' שאתה רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע שלך במחוז עשב. פרופסור בירץ' פותח לך את הדלת ואומר לך בחיוך: "שלום אייס, אני בדיוק חיכיתי לך כדי שאני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" ואז הוא ממשיך בדיבור שלו: "לפי מה שרשום לי, אתה רוצה לקבל צ'יקוריטה נכון?, תגיד לי ואז אני אביא לך אותו פלוס עוד כמה דברים" ואז הוא מחכה לתשובתך.
    מה תעשה?.
    "כן" אהנהן "צ'יקוריטה זה הפוקימון שאני רוצה".
    'מעניין איפה סאלי' אחשוב לעצמי 'היא קיבלה כבר פוקימון?'
    ---
    תעדכן אותי ברשומים

עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •