Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שלום חברים
    אני עובד על הפרק של שחור ולבן עכשיו, כל השירים לפרק ליל הסדר מוכנים חוץ משיר הפתיחה ולכן אני צריך את העזרה שלכם, כל השירים בפרק הם שירי פרודיה על שירי פסח ושירים על אביב, ושיר הפתיחה הוא שיר הפרודיה על איך יודעים שבא אביב, אז אני רוצה שכל אחד יכתוב שורה כזו

איך יודעים שבא אביב מסתכלים סביב סביב ואם רואים ....
    למשפט הזה אתם צריכים לחבר המשך מצחיק שקשור לאיך מיודעים שבא אביב

לדוגמא
    איך יודעים שבא אביב, מסתכלים סביב סביב ואם רואים מלא מלא כוסיות שמדגמנות תחתונים וחזיות, ואם בר רפאלי איתם או אולי אגם (רודברג) אז יודעים אז יודעים שבא אביב שבא אביב, אז יודעים שבא אביב.

אז תכתבו משפטים כאלה, הטובים ביותר יכנסו לשיר הפרודיה על האביב

2. אני ניניני אני סמל מיני
    איך יודעים שבא אביב,מסתכלים סביב סביב.ואם רואים,בים חנונים שנכנסים לים בשלייקס קרם הגנה ותחתונים,אז יודעים אז יודעים שבא אביב אז יודעים שבא אביב.

"--"---"-------------------------------------------"ואם רואים נמלים מיובשות וחתולים שכבר נגמר להם מה לשתות אז יודעים אז יודעים שבא אביב שבא אביב אז יודעים שבא אביב

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    איך יודעים שבא אביב,מסתכלים סביב סביב.ואם רואים,בים חנונים שנכנסים לים בשלייקס קרם הגנה ותחתונים,אז יודעים אז יודעים שבא אביב אז יודעים שבא אביב.

"--"---"-------------------------------------------"ואם רואים נמלים מיובשות וחתולים שכבר נגמר להם מה לשתות אז יודעים אז יודעים שבא אביב שבא אביב אז יודעים שבא אביב
    משפטים טובים, אשמח אם תכתבו משפטים על פסח, או על הנקיונות של פסח

4. משתמש מנוסה
    קדימה אנשים

5. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב, ואם רואים אימהות, שוטפות תבית כמו משוגעות.. אז יודעים אז יודעים שבא אביב, אז יודעים שבא אביב.

איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב, ואם רואים אפיקומן, שהחביא בחור חברמן.. אז יודעים אז יודעים שבא אביב, אז יודעים שבא אביב.

איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב, ואם רואים שריפת חמץ, משתדלים לא למצמץ.. אז יודעים אז יודעים שבא אביב, אז יודעים שבא אביב.

אני אני אמצע עוד אני יפרסם..

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

6. משתמש מנוסה
    עוד משפטים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •