שחקו אותה בגדול
למשחק יש כמה משחקים קטנים בתוכו , אשר הזוכה הגדול יהיה המנצח הגדול בכל האתגר "שחקו אותה בגדול" -פוקימונ'ס
שלבים במהלך המשחק :
1.חידון
בשלב זה זהו חידון פשוט המורכב משאלה שאני שואל ,ומתשובות שאתם עונים ,בכל ראונד (סיבוב) יהיו 10 חידות ואחריהם מי שענה על הכי הרבה חידות
בתשובה נכונה ומדויקת ישלח לשלב המתנה המתחלפת.
2.המתנה המתחלפת -כאשר מישהו צדק במספר חידות גדול יותר בראונד מסוים הוא מקבל הזדמנות לקבל פרס קטן או גדול .
3.זהה אותי
בשלב זה זוהי חידת תמונה ,שעליכם לזהות מיהו האיש שמסתתר מאחורי התמונה , בדרך כלל זה יהיה מישהו מוכר
4.מה הקשר?
בשלב זה ניתן לכם שני הקשרים ,דימויים או בני אדם ואתם תצטרכו לגלות מה הקשר ביניהם .
5.גלגל המזל
פעם בכמה ראונדים , ניפתח ב"ספיד גלגל מזל" , משחקון גלגל המזל מהיר במיוחד כאשר הזוכה בו ישלח למתנה המתחלפת.
6.מי רוצה להיות מיליונר ?
לשלב זה יגיעו רק מי שאיי פעם זכה בפרס במתנה המתחלפת, ביניהם הם יערכו דו קרב במי רוצה להיות מיליונר בהודעות ה"פ הזוכה יוכל לבחור
החלטה גורלית שתשנה את פני המשחק לכולם.
7.משימה
בשלב זה אתן משימות פשוטות שאתם יכולים לבצע בחדר , בשלב הזה מי שיצליח יזכה בסכום נקודות גבוה ביותר .
8.תפזורת ,תשחץ ,סודוקו -
בשלב זה אתן לכם משהו מן שלושת הדברים ,מי שיצליח יקבל הזדמנות להיות במתנה המתחלפת.
9.התערבות -
כאשר שני מתמודדים עם המספר הנמוך ביותר מגיעים לשלב "ההתערבות" בסופו ,אחד מהם יוצא מן המשחק .
הרשמה :
שימו לב ,יכול להיות שיהיו כאלה שאני לא אקבל .
טופס :
שם:
כינוי:
כמות שעות שאני גולש ביום :
ימים נוחים להפעלת האתגר :
הערות :
רשומים :
fire-nel
the New World
SportMan
PikaRevolution
Lord Voldemort