יש לי למא חתימות ישנות שלי,
חלקן יפות וחלקן לא, אני מרשה לכל אחד לאמץ אחת מהחתימות אם הוא רוצה רק עם קרדיט,
אני רוצה שתגידו לי אם התקדמתי ומה יש לי עוד לשפר.
תגיבו!!
לדעתי התקדמת מאוד!
בחתימה של איינפרנייפ תוריד את הצימצאר הוא נראה לא קשור.
של גוטנקס חבל שהמסגרות חתוכות (אני יודע שזה בכוונה) אם הם לא היו חתוכות זה היה יותר יפה.
של גליילי אהבתי,החתימה שכתוב בה טל בכחול ממש טובה!.
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
1. חביבה, הניק והמסגרת קצת מעצבנים. הצ'ימצ'אר לא קשור כל כך. הרקע משתלב יותר מדי עם צבע התמונות.
2. חביבה חוץ מהניק והמסגרת, הכל טוב פה.
3. ממש גרועה, אני מצטער... לא ברמה של השאר בכלל. נראית כמו חתימה ראשונה בלחץ.
4. יותר מדי צועקת, המסגרת היא רעיון טוב בביצוע רע, הדמות יוצא יותר מדיי אבל זה כבר לא משנה, והניק ממש בולט ולא נראה טוב.
5. אותם הערות של החתימה הראשונה, חוץ מהקטע עם צ'אימצ'אר XD
6. לא ממש מובנת אבל חביבה, יותר מדיי צבעים וזה מבלבל. שוב - ניק גרוע וגם המסגרת. והשלד לא מתאים...
7. חביבה, אותם הערות של 2.
כל החתימות-
הסגנון של זה ניק ודמות עם Bevel & Emboss ואז גם Oouter Glow צהוב ומכוער, מסגרת עבה או לא מתאימה, לעתים גם עם Bevel & Emboss, הניקים הם בפונטים פשוטים או מסורבלים ואתה נוטה לעשות את כולם שקופים עם מסגרת צבעונית. אתה מוסיף לפעמים גם תמונות ברקע על Opacity שנראה לי שהוא בין 50-70 אחוז.
בקיצור - תפסיק עם זה. הגיע הזמן לשלב הבא, טל. אתה מנהל פורום חתימות ואתה חייב להתחיל להשתפר עוד יותר ממה שהשתפרת עד היום.
לחתימות עם פוקימונים תעשה רקע שמתחיל בלייר אפור, ומעליו ליירים של מברשות שונות בשחור ולבן על Overlay/Soft light. אחרי זה תצבע (בכל דרך שנוחה לך, אם זה באמצעות מברשת והפיכת הלייר ל- color או Soft Light או מה שנראה לך טוב או אם זה באמצעות Hue/Saturation).
תתחיל להשתמש באפקטים, חשוב מאוד לשחק עם ה- color Balance, בעיקר עם השחור והלבן (עם הנטורל גם אבל ממש בעדינות). תעשה גראדיינט מאפ, והרבה.
וכשאתה מדביק את הפוקימון האפק היחיד שאני ממליץ לך לעשות הוא Drop Shadow. כך גם לגבי הניק, ותשתמש בפונטים יפים. אני אשמח לשלוח לך PSD של חתימה לדוגמא.
אתה מאוד טוב אבל בתור מתחיל. כדאי לך להתקדם. תקרא מדריכים, תסתכל על חתימות של מעצבים טובים ממך כמו סטיב, שפרש.
חשוב שתזכור, רצוי מאוד לא לצבוע את הרקע בצבע המרכזי של התמונה או הניק, תמיד שיהיה ניגוד (אך שהצבעים ישתלבו יפה). ולגבי צבעים... עדיף שתשתמש בגרסאות יותר אפרפרות של הצבע (גרור שמאלה בטבלת הצבעים, כשאתה בוחר צבע) כדי שהחתימה לא תצרח לנו בפנים.
כל זה נאמר באווירה חברית בלבד ואם נעלבת אני ממש מצטער, זו לא הייתה הכוונה, אלא זו רק ביקורת בונה.
בהצלחה!
(כמובן שיש עוד הרבה חוץ ממה שאמרתי לך לעשות, אתה תמיד יכול לחפש דברים מעניינים ב-Filter... ולפעמים אני ממלא לייר בצע אחיד ואז מחפש לו מצב (כמו סופט לייט, אוברליי וכד') מגניב, מחליש אופסטי, מוחק חקלים... אל תפחד לשחק עם הפוטושופ, תמיד יש את אפשרות ההסטוריה, או לפעמים אפילו להתחיל מחדש!)
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-20-2011 בשעה 09:23 AM
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
זה בסדר,
תודה על העצות [:
אני פשוט כל הזמן מחפש מדריכים ומסתכל על חתימות בשביל להתקדם ואני לא ממש מוצא,
הייתי שמח אם ייתי מביא איזה מדריך או אפילו כותב אחד,
אני יודע שעכשיו בתור מנהל הפורום אני חייב להעלות את הרמה.
בכל מקרה תודה על התגובה הבונה
עמית אתה יכול לאמץ!, עם קרדיט...
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
החתימות לא משהו ... הם לא עלובות אבל גם לא טובות ... חוץ מה-DarkBoy לא מצאתי שום דבר יפה , אבל לא נורא אני בטוח שאתה תשתפר![]()
נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 04-20-2011 בשעה 12:02 PM
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)