Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 78
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bloodphonix צפה בהודעה
    אני הולך לכיוון הבית של הפרוספר ובדרך מסתכל סביב וחושב ואוי אני הולך לעזוב את הבית איזה באסה
    [איזה מחוז אני האש לא ? אני בחרתי טורציק
    אני אומר לך אין מקום! אל תגיב עוד להתחלה אתה עוד לא רשום קראת מה רשמתי תעשה את זה ואז תיהיה רשום.

מייקל
    "יהיה כיף, אני בטוח, הפוקימון הראשון שלי יהיה חזק, אני מקווה" אתה אומר לעצמך.
    "קדימה אלך לכיוון המעבדה של הפרופסור" אתה אומר לעצמך ומתקדם לשם.
    אתה דופק בדלת ונשמע קול זקן: "מי שם?, אני כבר בא לפתוח".
    הדלת נפתחת ואתה רואה את הפרופסור והוא אומר לך: "שלום נעים להכיר, אתה בטח... אממ .. . .מייקל?, כן כן אתה מייקל , הנה הכנתי בשבילך כבר את צ'ימצ'אר, הנה קח את הפוכדור" ומושיט לעברך פוכדור נוצץ ויפה.
    אתה לוקח אותו ואומר: "תודה רבה פרופסור עוד נתראה אני בטוח" ואתה יוצא מהדלת, אתה רואה שלט שרשום עליו: דרך מספר 1 ומאחורי השלט אתה רואה יערגדול ומפוצל בהרבה דרכים אתה מחזיק את הפוכדור בידך.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - -
    להבא יותר תשקיע יותר תראה איך אני משקיע (לא משוויץ או משהו) ותעשה פעולה כלשהיא לא רק להסתכל תגיד שאתה הולך או משהו כזה בפעם הזאתי השלמתי לך

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    אני אומר לך אין מקום! אל תגיב עוד להתחלה אתה עוד לא רשום קראת מה רשמתי תעשה את זה ואז תיהיה רשום.

מייקל
    "יהיה כיף, אני בטוח, הפוקימון הראשון שלי יהיה חזק, אני מקווה" אתה אומר לעצמך.
    "קדימה אלך לכיוון המעבדה של הפרופסור" אתה אומר לעצמך ומתקדם לשם.
    אתה דופק בדלת ונשמע קול זקן: "מי שם?, אני כבר בא לפתוח".
    הדלת נפתחת ואתה רואה את הפרופסור והוא אומר לך: "שלום נעים להכיר, אתה בטח... אממ .. . .מייקל?, כן כן אתה מייקל , הנה הכנתי בשבילך כבר את צ'ימצ'אר, הנה קח את הפוכדור" ומושיט לעברך פוכדור נוצץ ויפה.
    אתה לוקח אותו ואומר: "תודה רבה פרופסור עוד נתראה אני בטוח" ואתה יוצא מהדלת, אתה רואה שלט שרשום עליו: דרך מספר 1 ומאחורי השלט אתה רואה יערגדול ומפוצל בהרבה דרכים אתה מחזיק את הפוכדור בידך.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - -
    להבא יותר תשקיע יותר תראה איך אני משקיע (לא משוויץ או משהו) ותעשה פעולה כלשהיא לא רק להסתכל תגיד שאתה הולך או משהו כזה בפעם הזאתי השלמתי לך
    "תודה רבה פרופסור, אתה עוד תשמע עליי ועל צ'ימצ'אר!" אומחר לפרופסור קצת בשחצנות. אחרי זה אני אנופף לשלום לכל חברי המעבדהואצא החוצה. אחרי זה אני אוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו:" אוקיי, בוא נראה מה אתה שווה, שריטה על העץ הקרוב!" אני צועק בהתלהבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. מורחקים
    התחלה
    "גנגר תשתמש בכדור צל ותחסל את אוניקס".
    "אני לא חושב ככה אוניקס תהדוף את הכדור בזנב שלך לעבר גנגר".
    גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג !!!.
    אתה קופץ מהמיטה ומבין שזה היה חלום, וחושב לעצמך מי ניצח.
    "XXX האוכל שלך מוכן רד לקחת אותו" אמך קוראת בקול.
    אתה מתלבש מהר ונזכר: "היום זה היום אני מתחיל את מסעי" עובר לך בראש והפרצוף החמוץ של על הבוקר נמחק לגמרי.
    אתה נכנס למקלחת שוטף שיער שעומד כמו כל בוקר ומצחצח שיניים בפעם האחרונה לתקופה הקרובה בבית.
    "נו קדימה אני מאחרת לעבודה רד לקחת את האוכל!" אמך קוראת בחוסר סבלנות.
    אתה מיד יורד לוקח את הסנדוויץ ומכניס אותו לתיק, אתה מתקרב עם התיק לעבר הדלת הפתוחה שם אמא עומדת ונותן לה חיבוק גדול ואומר לה בשקט: "התגעגע אליך, תמסרי את זה כבר לאבא שכבר בעבודה" העניים של אמא ושלך נהיות נוצצות מדמעות ונופלת לך דמעה קטנה על הרצפה (הכל בחיבוק).
    אתם יוצאים מהדלת אמך נכנסת למכונית ואתה מבחוץ מביט בא.
    "תדאג לעצמך אל תפחד משום דבר, אתה תצליח בן שלי להתראות חומד" אומרת אמא ומתחילה ליסוע המכונית משאירה עננת אבק ושהאבק נעלם המכונית כבר רחוק באופק נוסעת.
    אתה שומע ציוץ ציפורים ושקט ומבין שזהו, המסע מתחיל, וחושב בלבך: "זהו אני לבד המסע הגדול מתחיל" ואתה מתחיל להתקדם לעבר המעבדה של הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלך.

מה תעשה?
    -- - - - - - - -
    איך ההתחלה? (אני רשמתי).
    טוב לרשומים הבאים נגמר המקום במחוז האש.
    הפתעה קטנה היתה מתחילת המ"ת בכל מחוז יש התחלתי אחד שמי שבוחר אותו מתחיל כזוהר (התחלתי שאני אוהב בכל מחוז) באש זה היה טורצ'יק ולכן אף אחד לא קיבל זוהר אבל במים ובעשב תרשמו ואולי תזכו שההתחלתי שלכם יהיה זוהר אז קדימה תרשמו.
    אני חושב שאני הולך לעזוב סוףסוף את העיר זות ובכול זות קצת געוגים בכלל זות בית אני רץ למעבדה של הפרופסור כדי לקחת פיפלאפ ולצאת למסע

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    מהפוכדור יוצאת קרן אור זוהרת וצורה של צ'ימצ'אר זוהר האור נעלם ואתה רואה את צ'ימצ'אר, אתה קורא בקול "תשתמש בשריטה", צ'ימצ'אר נשכב לישון, אתה מבין שהוא לא ציתני במיוחד אתה חוזר על הפעולה בקול גבוהה יותר צ'ימצ'אר קם ואולך עקום מהשינה כי הוא רק קם, הציפורניים שלו מתחילות להיות זוהרות ומשתמש בשריטה על העץ, העץ נשרט והשריטות עושות חורים בצורת הצפורניים ואתה מבין שיש לך עסק עם פוקימון חזק מאוד, ולא ציתן וגם ישנוני, לאחר השריטה צ'ימצ'אר נופל על האדמה, אתה לא מבין מה קרב ורואה שהוא חזר לישון.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - -
    שים לב רק באיזה טון דיברת שהוא יקשיב.

עידן
    "יהיו לי זכרונות מעיר הזאת אני בטוח אני יחזור לפה בעתיד" אתה חושב ללעצמך ורץ לכיוון המעבדה.
    אתה דופק בדלת ונשמע קול זקן: "מי שם?"
    מה תעשה?

- - - - - - -
    מצטער שזה לא מושקע אני ממהר לא יחזור שנית
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 04-21-2011 בשעה 11:09 PM

5. מורחקים
    עידן
    "יהיו לי זכרונות מעיר הזאת אני בטוח אני יחזור לפה בעתיד" אתה חושב ללעצמך ורץ לכיוון המעבדה.
    אתה דופק בדלת ונשמע קול זקן: "מי שם?"
    מה תעשה?

- - - - - - -
    מצטער שזה לא מושקע אני ממהר לא יחזור שנית[/QUOTE]

זה עידן באתי לקבל תפוקימון הראשון שלי
    לצאת למסע שלי

6. משתמש מנוסה
    עידן
    "אווו, אני כבר פותח, אני בא" אומר הקול והדלת נפתחת אתה רואה מולך את הפרופסור מחזיק פוכדור נוצץ ויפה.
    "שלום עידן נעים להכיר אני הפרופסור של מחוז המים, הכנתי עבורך כבר את פיפלאפ, תטפל בוא יפה \, הנה קח אותו" אומר לך הפרופסור ומושיט לך פוכדור יפה ונוצץ אתה לוקח אותו ואומר לפרופסור: "תודה רבה אני ישמור עליו מבטיח לך ואנחנו ניהיה צוות מעולה" אתה יוצא מהדלת עם הפוכדור ביד, מסתכל על כל הנוף מסביב ורואה שלט שרשום עליו: דרך מספר 1. אתה מבין ששם התחלת המסע שלך שזו היא הדרך הראשונה.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - - - - - - -
    תקשיב כשאתה מדבר,חושב תשתמש ב".

7. מורחקים
    עידן
    "אווו, אני כבר פותח, אני בא" אומר הקול והדלת נפתחת אתה רואה מולך את הפרופסור מחזיק פוכדור נוצץ ויפה.
    "שלום עידן נעים להכיר אני הפרופסור של מחוז המים, הכנתי עבורך כבר את פיפלאפ, תטפל בוא יפה \, הנה קח אותו" אומר לך הפרופסור ומושיט לך פוכדור יפה ונוצץ אתה לוקח אותו ואומר לפרופסור: "תודה רבה אני ישמור עליו מבטיח לך ואנחנו ניהיה צוות מעולה" אתה יוצא מהדלת עם הפוכדור ביד, מסתכל על כל הנוף מסביב ורואה שלט שרשום עליו: דרך מספר 1. אתה מבין ששם התחלת המסע שלך שזו היא הדרך הראשונה.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - - - - - - -
    תקשיב כשאתה מדבר,חושב תשתמש ב".
    אני הולך לכיוון דרך מספר אחת בתקווה למצוא שם פוקימונים מענינים
    ולאמן את פיפלאפ כדי שהוא יתחזק יותר [איזה מתקפות יש לו ?]

8. משתמש מנוסה
    עידן
    אתה הולך לכיוון דרך מספר 1.
    אתה הולך בשקט ובשלווה עד שפתאום אתה שומע רחש ורואה תזוזה בשיח, אתה עוצר ומוכן לכל דבר שיצא משם, אתה מסתכל טוב ורואה זנב חום קטן עד שלפתע קופץ מהשיח טדיאורסה קטן
    מה תעשה?

- - - - - - - - -
    בעמוד הראשון איפה שהרשומים רשום השם שלך עידן בהודעה האחרונה בהסבר על המ"ת תלחץ על הספוילר ותראה הכל כל פוקימון שאתה תופס אני מוסיף שם אתה המתקפות שלו וכו'... לפיפלאפ יש חבטה וצעקה

9. מורחקים
    עידן
    אתה הולך לכיוון דרך מספר 1.
    אתה הולך בשקט ובשלווה עד שפתאום אתה שומע רחש ורואה תזוזה בשיח, אתה עוצר ומוכן לכל דבר שיצא משם, אתה מסתכל טוב ורואה זנב חום קטן עד שלפתע קופץ מהשיח טדיאורסה קטן
    מה תעשה?

- - - - - - - - -
    בעמוד הראשון איפה שהרשומים רשום השם שלך עידן בהודעה האחרונה בהסבר על המ"ת תלחץ על הספוילר ותראה הכל כל פוקימון שאתה תופס אני מוסיף שם אתה המתקפות שלו וכו'... לפיפלאפ יש חבטה וצעקה
    אני מוציא את פיפלאפ מהפוכדור ואומר לפיפלאפ
    תתקוף אותו עם חבטה ואז מהר לפני שהוא ישים לב תשתמש בצעקה ליד האוזן שלו

10. משתמש מנוסה
    עידן
    תשמע אתה בעייתי אמרתי לך שיש לו רק חבטה וצעקה איך מתקפה מהירות??? וכשאתה מדבר ו/או אומר לפיפלאפ משהוא אז תעשה ככה: "פיפלאפ תשתמש בחבטה" תשתמש ב"
    - - - - - - - - - - - -
    "פיפלאפ תשתמש במתקפת מהירות" אתה אומר לו פיפלאפ לא מבין מזה ולא עושה כלום כי הוא לא יודע את המתקפה הזאת.
    "תשתמש בחבטה" אתה מורה לו שנית ואז פיפלאפ מתחיל לרוץ אל עבר טדיאורסה.
    "אפקט ההפתעה בידנו תנצל את זה" אתה מוסיף לו תוך כדי שהוא רץ, הוא מתקרב לטדיאורסה ומביא לו מכה כואבת במיוחד עם הכנף שלו טדיאורסה עף לאחור ונשאר סימן של הכנף על הבטן שלו טדיאורסה מתחיל לבכות אתה מבין שהוא משתמש בדמעות מזויפות ופיפלאפ לא מבין את זה ומתקרב אליו, טדיאורסה מנצל את זה ומשתמש בשריטה ושורט את פיפלאפ חזק ופיפלאפ נפגע מזה קצת ואף לאחור.
    מה תעשה?

11. מורחקים
    פיפלאפ צעקה ותתקדם לטדירואסה בצעדים קטנים עד שתהיה במרחק 2 מטר מימנו ואז חבטה
    [המתקפת מהירות היה בטעות ערכתי את זה ]

12. משתמש מנוסה
    עידן
    דיי נו אתה מייאש אותי אמרתי לך להשתמש ב גרשאיים כשאתה מדבר!!!!!
    - - - - - - - - - - - -
    "פיפלאפ תשתמש בצעקה" פוקד על פיפלאפ פיפלאפ מתחיל לצעוק חזק וטדיאורסה משתגע ולא יכול לתקוף, פיפלאפ מתקרב אליו במהירות ומשתמש בחבטה פעם נוספת רק הפעם טדיאורסה קלט את העניין וחומק מזה בקפיצה ופיפלאפ עובר מתחתיו ממש בכמה מילימטרים אבל טדיאורסה מנצל את זה וכשפיפלאפ ממש עובר מתחתיו הוא משתמש בליקוק ופוגע בפיפלאפ ממש קל וממלא אותו בריר דביק, פיפלאפ מלא בריר דביק מנסה להשתחרר, בזמן הזה טדיאורסה משתמש בשריטה ומתחיל לרוץ לעבר פיפלאפ.
    מה תעשה?

13. מורחקים
    עידן
    דיי נו אתה מייאש אותי אמרתי לך להשתמש ב גרשאיים כשאתה מדבר!!!!!
    - - - - - - - - - - - -
    "פיפלאפ תשתמש בצעקה" פוקד על פיפלאפ פיפלאפ מתחיל לצעוק חזק וטדיאורסה משתגע ולא יכול לתקוף, פיפלאפ מתקרב אליו במהירות ומשתמש בחבטה פעם נוספת רק הפעם טדיאורסה קלט את העניין וחומק מזה בקפיצה ופיפלאפ עובר מתחתיו ממש בכמה מילימטרים אבל טדיאורסה מנצל את זה וכשפיפלאפ ממש עובר מתחתיו הוא משתמש בליקוק ופוגע בפיפלאפ ממש קל וממלא אותו בריר דביק, פיפלאפ מלא בריר דביק מנסה להשתחרר, בזמן הזה טדיאורסה משתמש בשריטה ומתחיל לרוץ לעבר פיפלאפ.
    מה תעשה?
    '' פיפלאפ שכב על הדשא וברגע שהוא מתקרב עליך עם השריטות תשתמש בצעקה''

14. משתמש מנוסה
    עידן
    סוף סוף תגובה טובה לא מושלמת, טובה אהבתי את הרעיון קבל ח"ח עד תגובה ראשונה טובה רק חסר כאן השקעה, תיהיה יותר יצירתי תכתוב יותר
    - - - - - - - - - - -
    "פיפלאפ מהר תשכב וכשהוא קרוב תשתמש בצעקה" אתה פוקד עליו.
    פיפלאפ שלכוד בתוך הריר מצליח לשכב או יותר נכון ליפול טדיאורסה מפספס את השריטה כי פיפלאפ נשכב ברגע האחרון, פיפלאפ מתחיל לצרו חזק כטדיאורסה במרחק נגיעה טדיאורסה נרתע לאחור ולא מפסיק להשתגע בגלל המרחק פיפלאפ מצליח לצאת מהרוק טדיאורסה עדיין משתגע ולא שולט בעצמו עם ידיים עם האוזניים וזז בכל מקום, אתה חושב שאתה צריך לנצל את זה ולהתקיף כואב הוא לא יכול להתחמק מזה.
    מה תעשה?

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ספרייט של המאמן\ת
    כינוי בפורום
    : ~The KoDaK~
    שם במשחק : קודק
    גיל במשחק : 12 (אני תמיד עושה את ההכי קטן..כי זה ילדותי חח...)
    מחוז :מים
    אופי: חכם,פזיז,מעט ילדותי לפעמים,אוהב לנצח,יודע להפסיד בכסוד
    רקע:
    כשקודק היה קטן הוא ישן ובאמצע הלילה פתאום התחילה לפרוץ אש קודק פחד נורא ולא ידע מה לעשות .
    הוא ירד לחדר הוריו אך לא מצא אותם והוא הרגיש חסר אונים לפתע הוא ראה מכבי אש עם פוקימוני מים מכבים את השריפה הוא ידע שהוא רוצה גם פוקימון מים.
    יום אחד הוא הלך עם הוריו לחוף וראה אושוואט קטן , הוא שיחק עם האושוואט והם נהנו .לאחר כמה שבועות הוא ירד לשם ולא ראה אותו אך הוא ראה את הצדפה שלו לבדה.
    הוא בכה ובכה והחליט שהוא רוצה עוד אושוואט שיהיה חבר שלו בגלל זה הוא רוצה אושוואט כהתחלתי.
    קודק בדרך כלל היה הולך לכיוון מעבדת הפרופסור,ושם היה מגלה הרבה דברים חדשים שלא ידע,הוא גם היה נוהג ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב ולהתיידד עם כל מיני מאמנים,יום אחד פגש שם ילד שהייתה לו צלקת על העין ממגבי,קודק והילד לא ממש התיידדו זה עם זה ומאז היו יריבים,ליריב קראו טומי,לעומת זאת פגש שם ילדה נחדה בשם,מיילי,שגם היא אמורה לקבל את ההתחלתי שלה..למזלו היא גרה איתו באותה שכונה והם החליטו לצאת ביחד למסע.
    זכר
    התחלתי: אושוואט
    פוקימונים
    כסף : 1,500 שקלים
    ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים
    תגי מכון וסרטי תחרות –
    בקשות מיוחדות : זורואה

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •