עידן
אפשר 2 התקפות בהמשך להבא תקפיד
- - - - - - - - - - - -
"תחכה שהוא יחזור לרגיל ואז תחבוט לו בראש ואז תשתמש בצעקה כדי לבלבל אותו שוב פעם" אתה אומר לפיפלאפ אך אתה טועה אתה מחכה שהוא יחזור לרגיל, הוא חוזר ופיפלאפ רואה אתה זה ונותן חבטה אך הוא מתחמק בגלל שחיכית והוא עכשיו רגיל, אתה מבין שהיית צריך להתקיף אותו כשהוא עוד מבולבל, פיפלאפ משתמש בצעקה אך גם ממנה טדיאורסה חומק, וקופץ לעבר פיפלאפ בשריטות ופוגע בוא בראש פגיעה ישירה פיפלאפ פצוע קשה מאוד הוא עומד ליפול ולהתעלף ובכך תפסיד בקרב.
מה תעשה?
קודק רשום אני כבר מעדכן אותך ברשומים ד"א פגעת בהתחלתי שאני הכי אוהב במים ורשמתי מי שפוגע מקבל אותו כזוהר אז התחלתי אושוואט זוהר.
עידן
פיפלאפ שומע את העידוד שלך ולא מוותר הוא עושה תנועה עם היד של לא לוותר ומתחיל לרוץ בקושי אל עבר טדיאורסה כדי לתת לו חבטה.
פיפלאפ רץ אליו מתחיל לאסוך מהירות עוד ועוד וניהיה מאוד מהיר טדיאורסה למרבה ההפתעה לא מצליח לחמוק בגלל כל הבלבולים שחטף בקרב ומקבל חבטה כואבת בבטן שמעיפה אותו על עץ טדיאורסה פוגע בעץ בחוזקה ומתעלף, ניצחת בקרב.
מה תעשה?
עידן
אתה רץ עם פיפלאפ בידיים כשהוא פצוע קשה במהירות בחזרה לעיר גרידיי, אתה מגיע לשם ופונה למרכז הפוקימונים, אתה נותן לאחות ג'וי את פיפלאפ ואומר לה שאתה אולך רגע למרקט לקנות משהו וחוזר היא מהנהנת בראש ואתה כבר טס למרקט.
אתה נכנס פנימה וראה מוכר ושואל אותו: "כמה יעלו לי 2 תרופות? המוכר עונה לך: "הם יעלו לך 600$ אתה מוציא מהכיס שלך 600$ ונותן למוכר ובתמורה הוא נותן לך 2 תרופות , אתה אומר תודה וטס בריצה מהירה בחזרה למרכז ואתה רואה שהאחות ג'וי מוכנה עם הפוכדור של פיפלאפ, אתה שמח שהוא בריא ונושם לרווחה לאחר כל הריצות האלו, אתה יוצא עם הפוכדור של פיפלאפ בתיק ורואה שוב את אותו שלט של דרך מספר 1.
מה תעשה?
קודק
"יהיה כיף חיים" אתה חושב לעצמך תוך כדי הליכה למעבדה.
אתה מגיעה למעבדה ודופק בדלת 3 נקישות אתה שומע מתוך המעבדה קול זקן: "מי שם?" אתה עונה לו: "זה קודק באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי". "אוו כמובן קודק" עונה הקול הזקן ופותח את הדלת אתה רואה פרופסור והוא אומר לך: "בוא תכנס אני צריך לחפש את הפוכדור של אשוואט" והוא אולך לחפש אותו בין מדפים ופתאום מוצא פוכדור מלא אבק, ואומר לך: "הוא מלא אבק כי שמרתי אותו שמישהו באמת ראוי יקח אותו יש באושוואט הזה משהו מיוחד הוא זוהר, הנה קח אותו" והפרופסור נותן לך פוכדור שיש בתוכו אושוואט זוהר.
אתה אומר לו: "תודה רבה להתראות פרופסור עוד נפגש", אתה יוצא מהמעבדה ורואה שלט שכתוב בו: דרך מספר 1.
מה תעשה?
*
תחליף לי את הצבע בבקשה..
*מגיע
"אוקי..דרך מספר 1! שמעתי שהדרך הזו ממש קלה..נוכל לעבור אותה ביחד..ולכן..צא אושוואט!" אומר לכיוון הפוכדור של אושוואט ואוציא אותו,מיד לאחר מכן אזכר "רגע! בוא נלך לקרוא למיילי!" ואז אומר לאושואט "שלום אני המאמן שלך! קוראים לי קודק ונהיה החברים הכי טובים..עכשיו תנוח ותחכה בינתיים.." ואז אחזיר אותו וארוץ לביתה של מיילי,שם אומר לאמא שלה שאני רוצה לדבר איתה ואעלה אל חדרה,אנסה לראות איזה התחלתי היא בחרה.
ספוילר
אישור מיוחד תיאור במילים: גובה ממוצע מטר 65 שיער שחור עיניים בצבע ירוק זית
כינוי בפורום : The King21
שם במשחק : בן
גיל במשחק : 14
מחוז : מים
אופי : חכם, נדיב וגם חביב. אוהב לעזור ובעיקר ספורט. לנגן יודע ובתחום הרשמת הבנות נוגע. פלרטטן וציניקן ידוע ומוצלח גם כן, לאחר מות הוריו נהיה בן "זאב בודד".
רקע : בן נולד למשפחה שמצבע הכלכלי הוא טיפה מעל הממוצע אביו ואימו היו הבעלים המאושרים של גארצ'ומפ, אלקטיוויר ובלאסטויז. ובעלי מסעדה מוצלחת בעזרת שותפיהם. ובעזרת קשר מיוחד עם דיאוקסיס ולטיאוס זוהרים היו בעלים של המסעדה המוצלחת ביותר במחוז המים. הוריו ידעו כי בנם יצא למסע כשיגדל ושילמו הרבה כסף וריבו את פוקימוניהם, נתנו את הביצים לפרופסור כדי שישמור עליהן עד שבן יצא למסעו. יום אחד קרתה תאונה נוראה בה נספו הוריו ואחיו של בן, אומר ואיתם הפוקימונים. ברגעים האחרונים של משפחתו היקרה הבטיח לאביו ואימו שיתחיל עם סקווירטל את מסעו ובעזרת הצאצאים של הפוקימונים היקרים שלהם יהפוך לאלוף המחוז ובמקרה של צרה יעשה ככל יכולתו הציל את המקום.
לאחר שהוריו מתו הדיאוקסיס והלטיאוס הזוהרים האשימו את בן במות הוריו ונלחמו בו בכל כוחם אבל ברגע האחרון שעמדו להרוג אותו הופיעה אחותו הגדולה קרן ועילפה אותם זרקה עליהם שני פוקדורים ואמרה לבן: "אני נותנת אותם לפרופסור שייתן לך אותם כאשר תהיה מוכן הוא יביא לך אותם כמתנה ממני ואת הביצים כשיבקעו ונעלמה.
לאחר האשמות רבות והתמודדות עם המוות של משפחתו היקרה הגיע היום שיצא למסע.
זכר
התחלתי : סקווירטל
פוקימונים – נא לא לגעת !
כסף : 1,500 שקלים , לא לגעת !
ציוד :תיק, פוקדקס, בוחן מתקפות, טלפון ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
בקשות מיוחדות : להירשם !
נערך לאחרונה על ידי BenF, 04-22-2011 בשעה 02:02 AM
עידן
אתה מחליט לחזור לדרך מספר 1 כיד להיתאמן עם פיפלאפ אתה נכנס ליער הולך הולך ופתאום מוצא את עצמך ניצב מול 3 דרכים לאיזה דרך תילך לימנית, השמאלית, או האמצעים?
מה תעשה?
- - - - - - - - - -
יותר מושקע בבקשה.
קודק
"אושוואט יוצא בשמחה אחרי הרבה זמן, הוא מאוד שמח וקופץ עליך משמחה ומפיל אותך ולוקח לך את הכבוע ושם אותו עליו, אתה צוחק ורץ לכיוון הבית של מיילי.
אתה נכנס לבית שלה ורואה את אמא שלה מבשלת אתה שואל אותה: איפה מיילי היא בחדר שלה?" היא עונה לך: "כן היא בחדר שלה לך תעלה אליה אני חושבת שהיא מחכה לך" ואתה רץ במדרגות, ואתה רואה אותה שוכבת ומחכה לך ואומרת לך: "נו אתה מי קיבלת אני בחרתי את סקוירטל, תראה את עצמך, כן הוא קצת בישן" היא אומרת ואתה רואה סקוירטל קטן וחמוד יוצר מתחת לרגליים שלה והיא אומרת לו: "תכיר זה קודק הוא יהיה השותף שלנו למסע" ואז הוא קופץ מהרגליים ומבין שאתה טוב ולוחץ לך את היד אתה אומר לה: "בואי ותראי מי אני לקחתי" אתה אומר לה ולוקח לה את היד ורץ איתה אחוצה היא צועקת לאמא שלה להתראות ממי אני יוצאת למסע, סקוירטל רץ אחריכם ואתם מהגיעים, לאושוואט שיושן, והיא מופתעת ואומרת: "זוהר יפה יפה קדימה קודק מה אתה אומר נצא לכיוון דרך מספר אחת להתאמן?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)