Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 78
  1. משתמש מנוסה
    עידן.
    אחי בבקשה תשקיע יותר 5 מילים זה קצת אני יתחיל לעשות מי שלא משקיע התגובות יהיו רעות תעשה שורה+ וראית את ההודעות בהמשך הקודם?
    - - - - - - - - - - - - - -
    "אתם ממשיכים בדרך ופתאום רואים הקבצה של כמה עצים מפוצצים!! בקקונות.
    "או או אני צריך לזוז מפה לפני שהם יתפת-ח-ו ל.ל בידרילים" אתה לא מצליח לסיים את המשפט וכבר כולם זוהרים ובעוד כמה שניות יהפכו לבידרלים כדי שתרוץ לאחור ותבחר בדרך אחרת.
    מה תעשה?

בן חבל להגיב סתם תשאל בפרטי.
    טוב עם כבר פה תגיב כאילו את לבד לוקח את האוכל ואולך ישר למעבדה. תצטט ופשוט תתעלם מאמא

2. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    עידן.
    אחי בבקשה תשקיע יותר 5 מילים זה קצת אני יתחיל לעשות מי שלא משקיע התגובות יהיו רעות תעשה שורה+ וראית את ההודעות בהמשך הקודם?
    - - - - - - - - - - - - - -
    "אתם ממשיכים בדרך ופתאום רואים הקבצה של כמה עצים מפוצצים!! בקקונות.
    "או או אני צריך לזוז מפה לפני שהם יתפת-ח-ו ל.ל בידרילים" אתה לא מצליח לסיים את המשפט וכבר כולם זוהרים ובעוד כמה שניות יהפכו לבידרלים כדי שתרוץ לאחור ותבחר בדרך אחרת.
    מה תעשה?

''אוי פיפלאפ לעזעל מי נתן לך לבחור את הדרך ?!!#!@
    למה אני מקשיב לו הוא רק פינגוין פיפלאפ מהר צעקה וקפוץ לי ליידים פינגוינים לא החייה הכי מהירה בעולם ''

3. משתמש מנוסה
    עידן
    זה הכי מושקע שלך? אני בטוח שלא תנסה יותר.
    - - - - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ ניהיה עצבני בגלל שקיללת אותו ולא משתמש בצעקה אתם רצים בכל המהירות בחזרה לפיצול.
    למזלך אתם מגיעים לפיצול שהבידרילים לא ראו אותך עכשיו אתה ניציו כנגד ל 2 דרכים האמצעית והשמאלית אתה רואה שמהדרל השמאלית עולה עננת אבק מרחוק עננה גדולה מאוד ולאט לאט אתה רואה עדר טורוסים ענקי מתקרב אתה מבין שאין ברירה וצריך לטוס בדרך האמצעית "פיפלאפ תחזיק חזק" אתה אומר לו ורץ לכיוון הדרך האמצעית, אתה ממשיך ורואה פינת דשא עם ספסל לשבת.
    מה תעשה?

4. מורחקים
    עידן
    זה הכי מושקע שלך? אני בטוח שלא תנסה יותר.
    - - - - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ ניהיה עצבני בגלל שקיללת אותו ולא משתמש בצעקה אתם רצים בכל המהירות בחזרה לפיצול.
    למזלך אתם מגיעים לפיצול שהבידרילים לא ראו אותך עכשיו אתה ניציו כנגד ל 2 דרכים האמצעית והשמאלית אתה רואה שמהדרל השמאלית עולה עננת אבק מרחוק עננה גדולה מאוד ולאט לאט אתה רואה עדר טורוסים ענקי מתקרב אתה מבין שאין ברירה וצריך לטוס בדרך האמצעית "פיפלאפ תחזיק חזק" אתה אומר לו ורץ לכיוון הדרך האמצעית, אתה ממשיך ורואה פינת דשא עם ספסל לשבת.
    מה תעשה?
    ''אני מתישב על הספסל ואומר לו פיפלאפ אנחנו צריכים לדבר
    פיפלאפ תקשיב זה לא אתה אני זה אתה
    אנחנו חייבים לשפר את הייחסים בייננו
    תקשיב אני בן אדם צייני אל תתיחס ברצינות לכול הערה שטוטית שאני אומר
    אתה לא צרייך להעילב מזה ובטח שלא להפגע אם נפגעתה אני מעוד מצטער
    ואני רוצה שניישר את העדורים ביננו ובעיר הבעה שנגיעה נקח אותך לכול מקום שתגרור אותי אליו ''

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~BarMaster~;1074891]התחלה
    [FONT="Arial"]"גנגר תשתמש בכדור צל ותחסל את אוניקס".
    "אני לא חושב ככה אוניקס תהדוף את הכדור בזנב שלך לעבר גנגר".
    גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג!!!,גלינג !!!.
    אתה קופץ מהמיטה ומבין שזה היה חלום, וחושב לעצמך מי ניצח.
    אתה מתלבש מהר ונזכר: "היום זה היום אני מתחיל את מסעי" עובר לך בראש והפרצוף החמוץ של על הבוקר נמחק לגמרי.
    אני נכנס למקלחת שוטף שיער שעומד כמו כל בוקר ומצחצח שיניים בפעם האחרונה לתקופה הקרובה בבית.
    נו קדימה אני מאחר אני חושב לעצמי.
    אני מיד יורד מכין לעצמי את הסנדוויץ ומכניס אותו לתיק, אני מתקרב עם התיק לעבר הדלת הפתוחה שם רוחה של אמא רואה אותך יוצא מהדלת ומזיל דימעה.
    אני יוצא מהדלת ואני מדמיין את אמא שלי אומרץ "תדאג לעצמך אל תפחד משום דבר, אתה תצליח בן שלי להתראות חומד" אומרת. ואתה שומע ציוץ ציפורים ושקט ומבין שזהו, המסע מתחיל, וחושב בלבך: "זהו אני לבד המסע הגדול מתחיל" וני מתחיל להתקדם לעבר המעבדה של הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלך.[/
    הדרך לא הייתה רחוקה מרחק הליכה.
    כשהגעתי הפרופסור קיבל את פניי בברכת שלום ואמר זהו היום אתה יוצא לדרכך האם אתה מוכן לזה?
    העלתי חיוך גדול על פניי ואמרתי: "אני אסתדר בעולם הגדול אל תדאגו לי".
    הוא אמר לי: "לפניי שהוריך הלכו לעולמם ריבו את הפוקיומנים שלהם ובינתיים רק הסקווירטל שלך יצא האם אתה מוכן לפגוש אותו?".
    ודאי חיכיתי לרגע הזה מאז שאני זוכר את עצמי עניתי.
    אז בוא תפגוש אותו.
    הפרופסור הביא לי את הפוקדור ואמרתי זהו זה היום בן אתה יוצא למסע שבסופו כולם ידעו מי הייתי.
    לחצתי על הכפתור שבאמצע ומהפוקדור יצא סקווירטל במבט ראשוני הסקווירטל נראה קטן וחמוד אבל ברגע שיצאנו החל לעשות לי בעיות ולא סמך עליי. כשאמרתי לתקוף נרדם במקום כשניסיתי להחזירו לפוקדור יצא אחרי כשניה אבל לאחר 5 דקות בערך אחרי שהצלתי אותה מרטטה אכזרי החל לסמוך עליי ואמרתי לעצמי שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה

6. משתמש מנוסה
    עידן
    תקשיב נראה לי לא הבנת את הקטע של הגרשיים את שם אותם רק מתי שאתהרוצה לומר משהו אז בתגובה שלך היית צריך לרשום: מתיישב על הספסל ואז אומר לפיפלאפ: "..... אם הבנת תעשה סמיילי בסוף ההודעה הבאה שלך
    - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ מעלה חיוך רחב על הפנים הוא קופץ עליך בשמחה ורוצה להמשיך בדרך, אתה מסכים.
    אתם ממשיכים בדרך ופתאום קופץ שדוררש כדי לעבור כסף או קרב.
    מה תעשה?

בן תקשיב זה לא הולך ככה אתה לא רושם מה הפרופסור אומר לך אני מחליט מה הוא אומר!! צריך לעשות ככה: "פרופסור אני מוכן לקבל אתה הפוקימון הראשון שלי אפשר?" ולא: "אני מוכן לקבל אתה הפוקימון הראשון שלי" והפרופסור נותן לי פוכדור
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 04-22-2011 בשעה 02:49 AM

7. מורחקים
    עידן
    תקשיב נראה לי לא הבנת את הקטע של הגרשיים את שם אותם רק מתי שאתהרוצה לומר משהו אז בתגובה שלך היית צריך לרשום: מתיישב על הספסל ואז אומר לפיפלאפ: "..... אם הבנת תעשה סמיילי בסוף ההודעה הבאה שלך
    - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ מעלה חיוך רחב על הפנים הוא קופץ עליך בשמחה ורוצה להמשיך בדרך, אתה מסכים.
    אתם ממשיכים בדרך ופתאום קופץ שדוררש כדי לעבור כסף או קרב.
    מה תעשה?
    פוקימון אש טוב יש לנו יתרון סוגים
    '' פיפלאפ קפוץ לידו כאילו אתה מעביר לו את הכסף ואז תשתמש בצעקה ''

8. משתמש מנוסה
    עידן
    הודעה אחרונה להיום מקווה שנהנת תדרג 1/10 בהשקעה ובכיף ובכללי תעשה בסוף ההודעה כזה קו ארוך ותרשום:
    השקעה- ציון
    כיף- ציון
    כללי- ציון
    - - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ מתקדם לעברו עם כף יד סגורה שיחשוב שיש לו כסף, פיפלאפ מקרב את הפה שלו לאוזן שלו כדי לאגיד לו משהו ונותן צרחה חזקה שפנסיר מתחיל לרעוד פיפלאפ מוסיף חבטה כואבת בראש של פנסיר והוא עף לעבר העץ ומהעץ נופלים כמה גרגרים פנסיר נפצע קשה ומתקשה לקום בסוף מצליח לקום ולקחת גרגיר ולתת לפיפלאפ שניכם לא מבינים מזה, ואז הגרגיר עולה באש אתה מבין שזה מתקפת שריפה מכייון שפיפלאפ מסוג מים האש לא מכאיבה לו והוא מכבה אותה ורק נפגע קצת, פנסיר רץ לעבר פיפלאפ בליקוק.
    מה תעשה?

9. מורחקים
    עידן
    הודעה אחרונה להיום מקווה שנהנת תדרג 1/10 בהשקעה ובכיף ובכללי תעשה בסוף ההודעה כזה קו ארוך ותרשום:
    השקעה- ציון
    כיף- ציון
    כללי- ציון
    - - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ מתקדם לעברו עם כף יד סגורה שיחשוב שיש לו כסף, פיפלאפ מקרב את הפה שלו לאוזן שלו כדי לאגיד לו משהו ונותן צרחה חזקה שפנסיר מתחיל לרעוד פיפלאפ מוסיף חבטה כואבת בראש של פנסיר והוא עף לעבר העץ ומהעץ נופלים כמה גרגרים פנסיר נפצע קשה ומתקשה לקום בסוף מצליח לקום ולקחת גרגיר ולתת לפיפלאפ שניכם לא מבינים מזה, ואז הגרגיר עולה באש אתה מבין שזה מתקפת שריפה מכייון שפיפלאפ מסוג מים האש לא מכאיבה לו והוא מכבה אותה ורק נפגע קצת, פנסיר רץ לעבר פיפלאפ בליקוק.
    מה תעשה?
    ''פיפלאפ כמו שעשינו עם הטאדירוסה אבל הפעם תגלגל על הרצפה ואז תתן צרחה כזות שיהיה לו טראומות לכול החיים
    ואחרי זה דפוק לו חבטה''

השקעה- 8
    כיף- 9.25
    כללי- 8.75

10. משתמש מנוסה
    "גנגר תשתמש בכדור צל ותחסל את אוניקס".
    "xxx האוכל שלך מוכן רד לקחת אותו" אמך קוראת בקול.
    אתה מתלבש מהר ונזכר: "היום זה היום אני מתחיל את מסעי" עובר לך בראש והפרצוף החמוץ של על הבוקר נמחק לגמרי.
    אתה נכנס למקלחת שוטף שיער שעומד כמו כל בוקר ומצחצח שיניים בפעם האחרונה לתקופה הקרובה בבית.
    "נו קדימה אני מאחרת לעבודה רד לקחת את האוכל!" אמך קוראת בחוסר סבלנות.
    אתה מיד יורד לוקח את הסנדוויץ ומכניס אותו לתיק, אתה מתקרב עם התיק לעבר הדלת הפתוחה שם אמא עומדת ונותן לה חיבוק גדול ואומר לה בשקט: "התגעגע אליך, תמסרי את זה כבר לאבא שכבר בעבודה" העניים של אמא ושלך נהיות נוצצות מדמעות ונופלת לך דמעה קטנה על הרצפה (הכל בחיבוק).
    אתם יוצאים מהדלת אמך נכנסת למכונית ואתה מבחוץ מביט בא.
    "תדאג לעצמך אל תפחד משום דבר, אתה תצליח בן שלי להתראות חומד" אומרת אמא ומתחילה ליסוע המכונית משאירה עננת אבק ושהאבק נעלם המכונית כבר רחוק באופק נוסעת.
    אתה שומע ציוץ ציפורים ושקט ומבין שזהו, המסע מתחיל, וחושב בלבך: "זהו אני לבד המסע הגדול מתחיל" ואתה מתחיל להתקדם לעבר המעבדה של הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלך.
    מה תעשה?

אני הולך לכיוון המעבדה דרך של כ-10 דקות ומדמיין את העתיד לבוא
    נערך לאחרונה על ידי BenF, 04-22-2011 בשעה 03:11 AM

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה
    "XXX האוכל שלך מוכן רד לקחת אותו" אמך קוראת בקול.
    אתה נכנס למקלחת שוטף שיער שעומד כמו כל בוקר ומצחצח שיניים בפעם האחרונה לתקופה הקרובה בבית.
    אתה מיד יורד לוקח את הסנדוויץ ומכניס אותו לתיק, אתה מתקרב עם התיק לעבר הדלת הפתוחה שם אמא עומדת ונותן לה חיבוק גדול ואומר לה בשקט: "התגעגע אליך, תמסרי את זה כבר לאבא שכבר בעבודה" העניים של אמא ושלך נהיות נוצצות מדמעות ונופלת לך דמעה קטנה על הרצפה (הכל בחיבוק).
    "תדאג לעצמך אל תפחד משום דבר, אתה תצליח בן שלי להתראות חומד" אומרת אמא ומתחילה ליסוע המכונית משאירה עננת אבק ושהאבק נעלם המכונית כבר רחוק באופק נוסעת.
    אתה שומע ציוץ ציפורים ושקט ומבין שזהו, המסע מתחיל, וחושב בלבך: "זהו אני לבד המסע הגדול מתחיל" ואתה מתחיל להתקדם לעבר המעבדה של הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלך.

מה תעשה?
    -- - - - - - - -
    איך ההתחלה? (אני רשמתי).
    טוב לרשומים הבאים נגמר המקום במחוז האש.
    הפתעה קטנה היתה מתחילת המ"ת בכל מחוז יש התחלתי אחד שמי שבוחר אותו מתחיל כזוהר (התחלתי שאני אוהב בכל מחוז) באש זה היה טורצ'יק ולכן אף אחד לא קיבל זוהר אבל במים ובעשב תרשמו ואולי תזכו שההתחלתי שלכם יהיה זוהר אז קדימה תרשמו.

אני אומר בקול שמחה" גדול התחלתי את מסע הפוקימונים שלי במחוז אש. יאלה לפרופסור ". אני מתחיל לרוץ במהירות רבה לעבר המעבדה של הפרופסור כדי לקבל את התחלתי האש שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    מהפוכדור יוצאת קרן אור זוהרת וצורה של צ'ימצ'אר זוהר האור נעלם ואתה רואה את צ'ימצ'אר, אתה קורא בקול "תשתמש בשריטה", צ'ימצ'אר נשכב לישון, אתה מבין שהוא לא ציתני במיוחד אתה חוזר על הפעולה בקול גבוהה יותר צ'ימצ'אר קם ואולך עקום מהשינה כי הוא רק קם, הציפורניים שלו מתחילות להיות זוהרות ומשתמש בשריטה על העץ, העץ נשרט והשריטות עושות חורים בצורת הצפורניים ואתה מבין שיש לך עסק עם פוקימון חזק מאוד, ולא ציתן וגם ישנוני, לאחר השריטה צ'ימצ'אר נופל על האדמה, אתה לא מבין מה קרב ורואה שהוא חזר לישון.
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - -
    שים לב רק באיזה טון דיברת שהוא יקשיב.
    "אוקיי, אתה חזק אבל לא צייתן וגם ישנוני." אני אומר לעצמי בטון מהורהר."נצטרך לעבוד על הצייתנות שלך!" אני אומר בהתלהבות.אחרי זה אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור וממשיך ללכת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    ספרייט של המאמן\ת
    כינוי בפורום : toxocity
    שם במשחק : האנס וולט
    גיל במשחק :14
    מחוז : מים
    אופי : חכם, יודע לצאת ממצבים, אגרסיבי במידת הצורך, לא חברותי לבני אדם.
    רקע : האנס נולד במחוז המים לפני כ-14 שנים. כנער האנס אהב ללכת למפלים ולנהרות. שם הוא בילה את מיטב נעוריו בשחייה ובדיבורים עם פוקימונים שונים. הפוקימונים היו חבריו היחידים, ולכן עד היום הוא שונא חברת בני אדם.
    בגיל 10 האנס הלך לנהר כרגיל, אבל הפעם הוא הצליח לעורר את חמתו של בוויזל מסויים, והבוויזל תקף אותו בסילון אקווה. אבל לפתע אלקיד יצא מהשיחים ופגע בבוויזל באגרוף חשמל.
    נוצר פיצוץ, ולאחר העשן שניהם שכבו מובסים.
    מאז, האנס תמיד רצה ללכוד אלקיד.
    זכר \ נקבה: זכר
    התחלתי : טוטודייל
    פוקימונים – לא לגעת !
    כסף : 1,500 שקלים , לא לגעת !
    ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
    תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
    בקשות מיוחדות : לקבל אלקיד.

14. Surgeon of Death
    התחלה
    "xxx האוכל שלך מוכן רד לקחת אותו" אמך קוראת בקול.
    מצטער שלא הגבתי
    מתקדם לעבר המעבדה במהירות וכשאני מגיע אי פותח את הדלת "שלום פרופסור,אני יכול לקבל את צ'ארמנדר?"

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק
    "אושוואט יוצא בשמחה אחרי הרבה זמן, הוא מאוד שמח וקופץ עליך משמחה ומפיל אותך ולוקח לך את הכבוע ושם אותו עליו, אתה צוחק ורץ לכיוון הבית של מיילי.
    אתה נכנס לבית שלה ורואה את אמא שלה מבשלת אתה שואל אותה: איפה מיילי היא בחדר שלה?" היא עונה לך: "כן היא בחדר שלה לך תעלה אליה אני חושבת שהיא מחכה לך" ואתה רץ במדרגות, ואתה רואה אותה שוכבת ומחכה לך ואומרת לך: "נו אתה מי קיבלת אני בחרתי את סקוירטל, תראה את עצמך, כן הוא קצת בישן" היא אומרת ואתה רואה סקוירטל קטן וחמוד יוצר מתחת לרגליים שלה והיא אומרת לו: "תכיר זה קודק הוא יהיה השותף שלנו למסע" ואז הוא קופץ מהרגליים ומבין שאתה טוב ולוחץ לך את היד אתה אומר לה: "בואי ותראי מי אני לקחתי" אתה אומר לה ולוקח לה את היד ורץ איתה אחוצה היא צועקת לאמא שלה להתראות ממי אני יוצאת למסע, סקוירטל רץ אחריכם ואתם מהגיעים, לאושוואט שיושן, והיא מופתעת ואומרת: "זוהר יפה יפה קדימה קודק מה אתה אומר נצא לכיוון דרך מספר אחת להתאמן?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?
    אפשר שוב צבע אחר? אני לא רוצה בהירים..אם אפשר אז ירוק כהה..

"בסדר.." אמלמל ואז אקח את הפוכדור של אושוואט (אם הוא בחוץ) ואלך עם אושוואט סקווירטל ומיילי לכיוון דרך מספר 1.
    תוך כדי שאומר לסקווירטל ולאושוואט "דרך מספר 1 היא קלה..מעבור אותה בקלות.."

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •