עידן
פיפלאפ מתגלגל, הוא מתחיל להתגלגל ומשתמש בצעקה, הצעקה לא כולכך אפקטיבית בגלל שהיא נקטעת מהסיבוב, פיפלאפ רואה שלא הולך לו ומשתמש בחבטה כשהוא עדין מתגלגל, הוא מתגלגל במהירות אל עבר פנסיר ופוגע ברגליים שלו, פנסיר עף למעלה ובגלל הפגיעה ברגליים הוא מסתובב, הוא מנצל את זה שהוא מתחת לפיפלאפ ומשתמש בליקוק כשהוא מסתובב ונופל על פיפלאפ ומעיף אותו לאחור פיפלאפ נפגע קשה והפעם לא נרטע מהמתקפה, פנסיר נוחת על האדמה ועולה על עץ, פיפלאפ ואתה לא מבינים למה, הוא קופץ מעץ לגובה רב אתם לא רואים אותו בשמיים עד שלאט לאט אתם רואים כדור אש ענקי מתקרב במהירות רבה אל עבר פיפלאפ פנסיר השתמש בגלגל להבה ועם המהירות שצבר בצלילה לעבר פיפלאפ האש לו גברה והוא התחזק, עם פיפלאפ יפגע כנראה שהוא יחוסל....
מה תעשה?
לי
"גדול אני מתחיל את המסע, אני ממש מתרגש כבר, אני רוצה לקחת את הפוקימון הראשון שלי במחוז האש" אתה חושב לעצמך כשאתה רץ למעבדה.
אתה מגיע למעבדה מתנשף בכבדות ונח כמה שניות לאחר מכן אתה דופק על הדלת של המעבדה ונשמע קול זקן מבפנים: "מי שם?" אתה מחכה כמה שניות ושומע ברקע "אחח הגב" כנראה שהפרופסור קם מהכסא שלו לעבר הדלת. הדלת נפתחת ואתה רואה פרופסור זקן ושואל אותך: "אתה בטח לי נכון?" אתה עונה כן כן בטח אני לי באתי לקחת את טאפיג" אתה משיב לו הוא מחפש ומוציא מתוך הכיס שבחלוק שלו פוכדור גדול ונוצץ "הנה קח אותו שתמור עליו יפה, קדימה צא לדרך בהצלחה לך" מסיים הפרופסור את דבריו ואתה לוקח את הפוכדור ואומר לו תוך כדי שאתה יוצא מהמעבדה: "אל תדאג הוא בידיים טובות אני ישמור עליו".
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שלט שרשום עליו: דרך מספר אחת.
מה תעשה?
מייקל
אתה ממשיך בדרכך ונכנס לתוך היער הסבוך בתוך דרך צרה ומפותלת.
אתה מגיע למין מישור בצורת עיגול שבאמצע עומד עץ פשוט בצורת ברוש.
מה תעשה?
מקס
אתה רץ אל המעבדה, כשאתה מגיע אני נח כמה שניות מהריצה הארוכה. אתה פותח את הדלת ואומר: "שלום פרופסור, באתי לקבל את צ'ארמנדר אפשר?, הפרופסור קופץ ואומר: "הבהלת אותי, בפעם הבאה תדפוק בדלת לפני שאתה נכנס" אומר לך הפרופסור ואתה מתנצל והוא ישר מחייך אליך.
"בוודאי שאפשר את צ'ארמנדר חיכיתי לך את האחרון שבאת לפה למחוז לקחת התחלתי מסוג אש, רקע חפה פה אני אלך לחפש" אומר לך הפרופסור והוא הולך למין מדף כזה ומוציא משם פוכדור גדול ונוצץ, "הנה זה צ'ארמנדר, הוא טיפה פוחד אתה צריך לתת לו הרגשת בטחון בקרב אתה צריך להכיר אותו קודם לפני שאתה יוצא למסע כדי שלא יפחד גם ממך, טוב זה חלק מהמסע כל העניין הזה" אומר הפרופסור ומביא לך את הפוכדור, אתה יוצא מהמעבדה ואומר: "תודה רבה אני יכיר אותו עכשיו אל תדאג הוא לא יפחד הרבה כשהוא אצלי".
אתה מחוץ למעבדה בפתח ואתה רואה שלט ועליו רשום: דרך מספר 1. מאחורי השלט אתה רואה דרך מפוצלת המובילה ליער.
מה תעשה?
קודק
יש כבר ירוק כהה שמתי לך סגול.
- - - - - - - - - - - - - - --
"אתם הולכים ביחד לכיוון הדרך ותוך כדי ההליכה מיילי מוסיפה: "לא כולכך פשוט לעבור אותה עם אתה הולך לאיבוד נקווה שנישאר על הדרך".
אתם ממשיכים ללכת וסקויירטל ואושוואט מחקם תוך כדי ופתאום הדרך מתפצלת, "או או מזה חששתי" מיילי אומרת
"באיזה דרך נבחר מה אתה אומר? שמעתי שדרך אחת קצרה וקשה ודרך שניה ארוכה וקלה אבל אני לא יודעת איזה הקלה ואיזה הקשה" מוסיפה שנית.
מה תעשה?
בן אתה לא מנוסה במ"ת אתה אפילו לא יודע לצוטט אז מצטער אתה לא יכול להרשם.
האנס הרקע קצר מידי תשלח לי בפרטי טופס מתוקן עם רקע יותר ארוך ויותר מפורט.
מעכשיו כשאתם פוגשים בפוקימון אני פשוט נותן ספרייט שלו, כדי לדעת את השם שלו אפילו עם אתם יודעים תשתמו שפוקדקס לא סתם יש לכם אותו