Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 78
  1. משתמש מנוסה
    עידן
    פיפלאפ מתגלגל, הוא מתחיל להתגלגל ומשתמש בצעקה, הצעקה לא כולכך אפקטיבית בגלל שהיא נקטעת מהסיבוב, פיפלאפ רואה שלא הולך לו ומשתמש בחבטה כשהוא עדין מתגלגל, הוא מתגלגל במהירות אל עבר פנסיר ופוגע ברגליים שלו, פנסיר עף למעלה ובגלל הפגיעה ברגליים הוא מסתובב, הוא מנצל את זה שהוא מתחת לפיפלאפ ומשתמש בליקוק כשהוא מסתובב ונופל על פיפלאפ ומעיף אותו לאחור פיפלאפ נפגע קשה והפעם לא נרטע מהמתקפה, פנסיר נוחת על האדמה ועולה על עץ, פיפלאפ ואתה לא מבינים למה, הוא קופץ מעץ לגובה רב אתם לא רואים אותו בשמיים עד שלאט לאט אתם רואים כדור אש ענקי מתקרב במהירות רבה אל עבר פיפלאפ פנסיר השתמש בגלגל להבה ועם המהירות שצבר בצלילה לעבר פיפלאפ האש לו גברה והוא התחזק, עם פיפלאפ יפגע כנראה שהוא יחוסל....
    מה תעשה?

לי
    "גדול אני מתחיל את המסע, אני ממש מתרגש כבר, אני רוצה לקחת את הפוקימון הראשון שלי במחוז האש" אתה חושב לעצמך כשאתה רץ למעבדה.
    אתה מגיע למעבדה מתנשף בכבדות ונח כמה שניות לאחר מכן אתה דופק על הדלת של המעבדה ונשמע קול זקן מבפנים: "מי שם?" אתה מחכה כמה שניות ושומע ברקע "אחח הגב" כנראה שהפרופסור קם מהכסא שלו לעבר הדלת. הדלת נפתחת ואתה רואה פרופסור זקן ושואל אותך: "אתה בטח לי נכון?" אתה עונה כן כן בטח אני לי באתי לקחת את טאפיג" אתה משיב לו הוא מחפש ומוציא מתוך הכיס שבחלוק שלו פוכדור גדול ונוצץ "הנה קח אותו שתמור עליו יפה, קדימה צא לדרך בהצלחה לך" מסיים הפרופסור את דבריו ואתה לוקח את הפוכדור ואומר לו תוך כדי שאתה יוצא מהמעבדה: "אל תדאג הוא בידיים טובות אני ישמור עליו".
    אתה יוצא מהמעבדה ורואה שלט שרשום עליו: דרך מספר אחת.
    מה תעשה?

מייקל
    אתה ממשיך בדרכך ונכנס לתוך היער הסבוך בתוך דרך צרה ומפותלת.
    אתה מגיע למין מישור בצורת עיגול שבאמצע עומד עץ פשוט בצורת ברוש.
    מה תעשה?

מקס
    אתה רץ אל המעבדה, כשאתה מגיע אני נח כמה שניות מהריצה הארוכה. אתה פותח את הדלת ואומר: "שלום פרופסור, באתי לקבל את צ'ארמנדר אפשר?, הפרופסור קופץ ואומר: "הבהלת אותי, בפעם הבאה תדפוק בדלת לפני שאתה נכנס" אומר לך הפרופסור ואתה מתנצל והוא ישר מחייך אליך.
    "בוודאי שאפשר את צ'ארמנדר חיכיתי לך את האחרון שבאת לפה למחוז לקחת התחלתי מסוג אש, רקע חפה פה אני אלך לחפש" אומר לך הפרופסור והוא הולך למין מדף כזה ומוציא משם פוכדור גדול ונוצץ, "הנה זה צ'ארמנדר, הוא טיפה פוחד אתה צריך לתת לו הרגשת בטחון בקרב אתה צריך להכיר אותו קודם לפני שאתה יוצא למסע כדי שלא יפחד גם ממך, טוב זה חלק מהמסע כל העניין הזה" אומר הפרופסור ומביא לך את הפוכדור, אתה יוצא מהמעבדה ואומר: "תודה רבה אני יכיר אותו עכשיו אל תדאג הוא לא יפחד הרבה כשהוא אצלי".
    אתה מחוץ למעבדה בפתח ואתה רואה שלט ועליו רשום: דרך מספר 1. מאחורי השלט אתה רואה דרך מפוצלת המובילה ליער.
    מה תעשה?

קודק
    יש כבר ירוק כהה שמתי לך סגול.
    - - - - - - - - - - - - - - --
    "אתם הולכים ביחד לכיוון הדרך ותוך כדי ההליכה מיילי מוסיפה: "לא כולכך פשוט לעבור אותה עם אתה הולך לאיבוד נקווה שנישאר על הדרך".
    אתם ממשיכים ללכת וסקויירטל ואושוואט מחקם תוך כדי ופתאום הדרך מתפצלת, "או או מזה חששתי" מיילי אומרת
    "באיזה דרך נבחר מה אתה אומר? שמעתי שדרך אחת קצרה וקשה ודרך שניה ארוכה וקלה אבל אני לא יודעת איזה הקלה ואיזה הקשה" מוסיפה שנית.
    מה תעשה?

בן אתה לא מנוסה במ"ת אתה אפילו לא יודע לצוטט אז מצטער אתה לא יכול להרשם.

האנס הרקע קצר מידי תשלח לי בפרטי טופס מתוקן עם רקע יותר ארוך ויותר מפורט.

מעכשיו כשאתם פוגשים בפוקימון אני פשוט נותן ספרייט שלו, כדי לדעת את השם שלו אפילו עם אתם יודעים תשתמו שפוקדקס לא סתם יש לכם אותו

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    [COLOR="Blue"][SIZE="4"]

לי
    "גדול אני מתחיל את המסע, אני ממש מתרגש כבר, אני רוצה לקחת את הפוקימון הראשון שלי במחוז האש" אתה חושב לעצמך כשאתה רץ למעבדה.
    אתה מגיע למעבדה מתנשף בכבדות ונח כמה שניות לאחר מכן אתה דופק על הדלת של המעבדה ונשמע קול זקן מבפנים: "מי שם?" אתה מחכה כמה שניות ושומע ברקע "אחח הגב" כנראה שהפרופסור קם מהכסא שלו לעבר הדלת. הדלת נפתחת ואתה רואה פרופסור זקן ושואל אותך: "אתה בטח לי נכון?" אתה עונה כן כן בטח אני לי באתי לקחת את טאפיג" אתה משיב לו הוא מחפש ומוציא מתוך הכיס שבחלוק שלו פוכדור גדול ונוצץ "הנה קח אותו שתמור עליו יפה, קדימה צא לדרך בהצלחה לך" מסיים הפרופסור את דבריו ואתה לוקח את הפוכדור ואומר לו תוך כדי שאתה יוצא מהמעבדה: "אל תדאג הוא בידיים טובות אני ישמור עליו".
    אתה יוצא מהמעבדה ורואה שלט שרשום עליו: דרך מספר אחת.
    מה תעשה?

ו
    אני מוציא את טאפיג שקיבלתי מהפרופסור מהפוכדור שלו ואומר לו " היי טאפיג אני המאמן שלך , שמי לי וביחד אני אפוך אותך לפוקימון חזק מאוד.אז תכונן לאימונים קשים מאוד. אני משאיר אותך בחוץ בינתיים ". אני נכנס לדרך 1עם טאפיג שלי ומחפש בדרך פוקימונים שטאפיג יוכל להילחם נגדהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מורחקים
    עידן
    פיפלאפ מתגלגל, הוא מתחיל להתגלגל ומשתמש בצעקה, הצעקה לא כולכך אפקטיבית בגלל שהיא נקטעת מהסיבוב, פיפלאפ רואה שלא הולך לו ומשתמש בחבטה כשהוא עדין מתגלגל, הוא מתגלגל במהירות אל עבר פנסיר ופוגע ברגליים שלו, פנסיר עף למעלה ובגלל הפגיעה ברגליים הוא מסתובב, הוא מנצל את זה שהוא מתחת לפיפלאפ ומשתמש בליקוק כשהוא מסתובב ונופל על פיפלאפ ומעיף אותו לאחור פיפלאפ נפגע קשה והפעם לא נרטע מהמתקפה, פנסיר נוחת על האדמה ועולה על עץ, פיפלאפ ואתה לא מבינים למה, הוא קופץ מעץ לגובה רב אתם לא רואים אותו בשמיים עד שלאט לאט אתם רואים כדור אש ענקי מתקרב במהירות רבה אל עבר פיפלאפ פנסיר השתמש בגלגל להבה ועם המהירות שצבר בצלילה לעבר פיפלאפ האש לו גברה והוא התחזק, עם פיפלאפ יפגע כנראה שהוא יחוסל....
    מה תעשה?

[[/FONT]

'פיפלאפ תרוץ אחורה וברגע שהוא נוחת חבטה ואז עוד פעם חבטה עד שהוא יתעלף ''
    'אני מקווה שהוא יצליח'

4. משתמש מנוסה
    לי
    אתה וטאפיג נכנסים ליער ופתאום רואים בפינה קטן פצוע ובוכה כי מלפניו סוגר אותו בפינה שעומד לגמור אותו בניב אש
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - - - - - -
    קראת את ההודעה?

עידן
    פיפלאפ רץ באיטיות כי הוא לא יודע לרוץ מהר ונופל ואילו פנסיר מתקדם במהירות על פנסיר נוחת ופוגע ברגליים של פיפלאפ מה שמסתבר שבנוסף לכל המתקפה היכולת של פנסיר פעלה יכולה הלהט שמשפרת את התקפות האש שלו כשהוא פצוע קשה, לאחר בפגיעה נוצר עשן אתה לא רואה כלום אתה מחכה במתח ואתה רואה דמות אחת קרובה אליך עומדת ודדמות אחת שוכבת מעולפת, העשן לאט לאט מתפזר ולפי הפתעתך פיפלאפ הוא זה שעומד ואילו פנסיר מעולף, אתה לא מבין איך זה קרה, כנראה שזה קרה בגלל כל העומס על פנסיר ומהנחיתה שפגע רק ברגליים כל שאר הגוף פגע ברצפה ומהמכה הוא מעולף.
    מה תעשה?

קראת את ההודעה?

5. מורחקים
    [SIZE="4"][COLOR="Red"]לי

עידן
    פיפלאפ רץ באיטיות כי הוא לא יודע לרוץ מהר ונופל ואילו פנסיר מתקדם במהירות על פנסיר נוחת ופוגע ברגליים של פיפלאפ מה שמסתבר שבנוסף לכל המתקפה היכולת של פנסיר פעלה יכולה הלהט שמשפרת את התקפות האש שלו כשהוא פצוע קשה, לאחר בפגיעה נוצר עשן אתה לא רואה כלום אתה מחכה במתח ואתה רואה דמות אחת קרובה אליך עומדת ודדמות אחת שוכבת מעולפת, העשן לאט לאט מתפזר ולפי הפתעתך פיפלאפ הוא זה שעומד ואילו פנסיר מעולף, אתה לא מבין איך זה קרה, כנראה שזה קרה בגלל כל העומס על פנסיר ומהנחיתה שפגע רק ברגליים כל שאר הגוף פגע ברצפה ומהמכה הוא מעולף.
    מה תעשה?

קראת את ההודעה?
    איזה הודעה

''פיפלאפ יתותח כל הכבוד הצלחת לנצח אותו
    תחזור
    'פוכדור צא אל פינסר''

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק
    יש כבר ירוק כהה שמתי לך סגול.
    "אתם הולכים ביחד לכיוון הדרך ותוך כדי ההליכה מיילי מוסיפה: "לא כולכך פשוט לעבור אותה עם אתה הולך לאיבוד נקווה שנישאר על הדרך".
    אתם ממשיכים ללכת וסקויירטל ואושוואט מחקם תוך כדי ופתאום הדרך מתפצלת, "או או מזה חששתי" מיילי אומרת
    "באיזה דרך נבחר מה אתה אומר? שמעתי שדרך אחת קצרה וקשה ודרך שניה ארוכה וקלה אבל אני לא יודעת איזה הקלה ואיזה הקשה" מוסיפה שנית.
    מה תעשה?

מעכשיו כשאתם פוגשים בפוקימון אני פשוט נותן ספרייט שלו, כדי לדעת את השם שלו אפילו עם אתם יודעים תשתמו שפוקדקס לא סתם יש לכם אותו
    "בואי נלך לימינית..ימין זה טוב לדעתי.." אומר ואתחיל לצעוד לכיוון הדרך הימינית בעוד מחזיק את אוושאט וסקווירטל בידיי שלא ילכו לאיבוד.

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    אתה וטאפיג נכנסים ליער ופתאום רואים בפינה קטן פצוע ובוכה כי מלפניו סוגר אותו בפינה שעומד לגמור אותו בניב אש
    מה תעשה?

קראת את ההודעה?
    כן
    --------------------
    אני בודק על שתי הפוקימונים אותם בפוקידע ואז אומר לטאפיג שלי " קדימה בוא תצלי את הטדיאורסה הזה מהונדום הרשע הזה.רוץ אל הונדום ותשתמש עלי בדחיפה לפני שהוא יפגע בטדיאורסה עם ניב האש שלו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Surgeon of Death
    מקס
    אתה רץ אל המעבדה, כשאתה מגיע אני נח כמה שניות מהריצה הארוכה. אתה פותח את הדלת ואומר: "שלום פרופסור, באתי לקבל את צ'ארמנדר אפשר?, הפרופסור קופץ ואומר: "הבהלת אותי, בפעם הבאה תדפוק בדלת לפני שאתה נכנס" אומר לך הפרופסור ואתה מתנצל והוא ישר מחייך אליך.
    "בוודאי שאפשר את צ'ארמנדר חיכיתי לך את האחרון שבאת לפה למחוז לקחת התחלתי מסוג אש, רקע חפה פה אני אלך לחפש" אומר לך הפרופסור והוא הולך למין מדף כזה ומוציא משם פוכדור גדול ונוצץ, "הנה זה צ'ארמנדר, הוא טיפה פוחד אתה צריך לתת לו הרגשת בטחון בקרב אתה צריך להכיר אותו קודם לפני שאתה יוצא למסע כדי שלא יפחד גם ממך, טוב זה חלק מהמסע כל העניין הזה" אומר הפרופסור ומביא לך את הפוכדור, אתה יוצא מהמעבדה ואומר: "תודה רבה אני יכיר אותו עכשיו אל תדאג הוא לא יפחד הרבה כשהוא אצלי".
    אתה מחוץ למעבדה בפתח ואתה רואה שלט ועליו רשום: דרך מספר 1. מאחורי השלט אתה רואה דרך מפוצלת המובילה ליער.
    מה תעשה?
    "תודה פרופסור" אומר לו ואוציא את צ'ארמנדר "צ'ארמנדר אני המאמן שלך" אומר לו "נלך לדרך מספר 1" אומר ואתחיל לללכת לכיוון היער בדרך המפוצלת

9. משתמש מנוסה
    הודעות - חובה לקרוא!בסוף החלטתי שאם אתם פוגשים בפוקימון אני פשוט נותן ספרייט אבל עם אתם יודעים את שמו,בתגידו ישר אין צורך להשתמש בפוקדקס ואם אתם לא יודעים תשתמשו אי אפשר לומר בקרב תשתמש על הפוקימון בXXX תשתמשו בזה זה נותן עוד אופציות חוץ משם.

עידן
    לאתקשיב הקשעה זה לרשום הרבה שורות, ונראה לי לא הבנת מה זה שורה, שורה זה לא לרשום 5 מילים וללחוץ אנטר זה לרשום בלי אנטר שורה ארוכה תאמין לי אני מעדיף שורה ארוכה אחת מאשר 20 קצרות, זה לא טוב, (13 מילים בהמשך נראה הגיוני)? זה מה שאתה רושם דיי אני יתחיל להיות רע תספור את המילים שאני רושם בהמשך...
    נ.ב קראת את ההודעה???
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -
    "פיפלאפ יתותח היית נפלא, נצחת אותו" אתה אומר לפיפלאפ, פיפלאפ מרים את היד בסימן שניצח כולו פצוע קשה מאוד ופתאום נופל ארצה מעולף כי עבר קרב קשה, אתה מחזיר אותו.
    לאחר שאתה שם את הפוכדור שלו בתיק את מוציא אחד חדש, "צא פוכדור" אתה אומר וזורק זריקה מסובבת שפוגעת בפנסיר, קרן אור אדומה פוגעת בו והוא הופך לאדום ונכנס לתוך הפוכדור והעיגול באמצע נהפך לאדום.
    הפוכדור זז פעם ראשונה לצד ימין.
    פוכדור זז פעם שניה לצד שמאל.
    פכדור זז פעם שלישית לצד ימין.
    פופ.. את ה שומע והעיגול נהפך ללבן אתה מבין שלכדת פנסיר.
    מה תעשה?

קודק
    "בחירה טובה גם אני חושבת ככה" אומרת לך מיילי. אתם הולכים לדרך הימנית ורואה מרחוק בתים, שניכם אומרים בשמחה: "יש!, הדרך הקצרה" אתם הולכים ופתאום חוצה אותכם עוקץ רעל, אתם לא מבינים מאיפה זה, אתם מסתכלים ימינה שמאלה לא רואים כלום, אתה מרים רגל לצעוד ובום נורה עוד פעם. מתוך שיחים יוצאים 10 אתם לא רוצים להתעסק איתם וטסים בריצה הכי מהירה שלכם בחזרה לפיצול, הם כבר לא באופק "כנראה שמחנו מוקדם מדי" מיילי אומרת לך ואתה מהנהן.
    אתם שוב נעמדים מול אותם שתי דרכים הפעם באיזה דרך תבחרו?
    מה תעשה?

לי
    זה האנדוור לא האנדום, האנדום זה ההתפתחות שלו.
    אתה מוציא את הפוקדקס ומכוון על הזה שבפינה, ובמסך רשום:
    שם: טדיאורסה
    סוג: נורמל
    מספר התפתחויות: מתפתח פעם 1

לאחר מכן אתה מכוון על הכלב השחור ורשום:
    שם: האנדוור
    סוג: חושך, אש
    "טאפיג תשתמש בדחיפה על האנדוור, מהר" אתה פוקד על טאפיג, טאפיג רץ במהירות פוגע בהאנדוור והוא רץ מילל לתוך השיחים ובורח פתאום שתי זרועות גדולות בצבע חום שהופכות לצבע כחול פוגעות בטאפיג מהצד ומעיפות אותו על עץ בחוזקה אתה רואה שזה כנראה אמא של הטדיאורסה שהשתמשה על טאפיג שלך בזרועה פטיש, אמא שלו רצה לעבר טאפיג שלך שוב הפעם שהיא משתמש בזרוע פטיש אך הפעם טדי-טדיאוסה עוצר אותה, ואומר לה: "טדי-טדי- טדיאורס- טדי-טדיאורסה" היא מבינה את זה ורצה לעבר טאפיג ומרימה אותו ונותת לו גריר אורן שיתאושש- היא כנראה הבינה שהוא ניסה להגן על טדיאורסה היא מושיטה לך את היד ומסמנת לך לבוא שטאפיג בידיה.
    מה תעשה?

מקס
    צ'ארמנדר יוצא וישר מכסה את העניים שלו מפחד, אתה אומר לו שזה בסדר ושאתה לא בשאת לפגוע בו, ושאתה המאמן שלו, הוא נרגע ונותן לך חיבוק אתם משחקים ולא שמים לב לזמן, שחקתם הרבה זמן, עכשיו אתה אומר לו שהזמן לזוז וללכת לדרך מספר 1 ואתה מצביע על הדרך עם היער, הוא רואה את זה ומתחבא מאחורי הרגליים שלך ולא רוצה ללכת לשם
    מה תעשה?

10. מורחקים
    הודעות - חובה לקרוא!בסוף החלטתי שאם אתם פוגשים בפוקימון אני פשוט נותן ספרייט אבל עם אתם יודעים את שמו,בתגידו ישר אין צורך להשתמש בפוקדקס ואם אתם לא יודעים תשתמשו אי אפשר לומר בקרב תשתמש על הפוקימון בXXX תשתמשו בזה זה נותן עוד אופציות חוץ משם.

עידן
    לאתקשיב הקשעה זה לרשום הרבה שורות, ונראה לי לא הבנת מה זה שורה, שורה זה לא לרשום 5 מילים וללחוץ אנטר זה לרשום בלי אנטר שורה ארוכה תאמין לי אני מעדיף שורה ארוכה אחת מאשר 20 קצרות, זה לא טוב, (13 מילים בהמשך נראה הגיוני)? זה מה שאתה רושם דיי אני יתחיל להיות רע תספור את המילים שאני רושם בהמשך...
    נ.ב קראת את ההודעה???
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -
    "פיפלאפ יתותח היית נפלא, נצחת אותו" אתה אומר לפיפלאפ, פיפלאפ מרים את היד בסימן שניצח כולו פצוע קשה מאוד ופתאום נופל ארצה מעולף כי עבר קרב קשה, אתה מחזיר אותו.
    לאחר שאתה שם את הפוכדור שלו בתיק את מוציא אחד חדש, "צא פוכדור" אתה אומר וזורק זריקה מסובבת שפוגעת בפנסיר, קרן אור אדומה פוגעת בו והוא הופך לאדום ונכנס לתוך הפוכדור והעיגול באמצע נהפך לאדום.
    הפוכדור זז פעם ראשונה לצד ימין.
    פוכדור זז פעם שניה לצד שמאל.
    פכדור זז פעם שלישית לצד ימין.
    פופ.. את ה שומע והעיגול נהפך ללבן אתה מבין שלכדת פנסיר.
    מה תעשה?

[[/FONT][/COLOR]
    ''אני מוציא את פיפלאפ ואת פסניר מהפוכדר
    ונותן להם אוכל לפוקימונים וגם שיקוי לכול אחד מהם''
    'מענין איך פיפלאפ יסתדר עם פסניר'

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי
    זה האנדוור לא האנדום, האנדום זה ההתפתחות שלו.
    אתה מוציא את הפוקדקס ומכוון על הזה שבפינה, ובמסך רשום:
    שם: טדיאורסה
    סוג: נורמל

לאחר מכן אתה מכוון על הכלב השחור ורשום:
    שם: האנדוור
    סוג: חושך, אש
    "טאפיג תשתמש בדחיפה על האנדוור, מהר" אתה פוקד על טאפיג, טאפיג רץ במהירות פוגע בהאנדוור והוא רץ מילל לתוך השיחים ובורח פתאום שתי זרועות גדולות בצבע חום שהופכות לצבע כחול פוגעות בטאפיג מהצד ומעיפות אותו על עץ בחוזקה אתה רואה שזה כנראה אמא של הטדיאורסה שהשתמשה על טאפיג שלך בזרועה פטיש, אמא שלו רצה לעבר טאפיג שלך שוב הפעם שהיא משתמש בזרוע פטיש אך הפעם טדי-טדיאוסה עוצר אותה, ואומר לה: "טדי-טדי- טדיאורס- טדי-טדיאורסה" היא מבינה את זה ורצה לעבר טאפיג ומרימה אותו ונותת לו גריר אורן שיתאושש- היא כנראה הבינה שהוא ניסה להגן על טדיאורסה היא מושיטה לך את היד ומסמנת לך לבוא שטאפיג בידיה.
    מה תעשה?

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לטדיאורסה " תודה שהסברת לאמך על זה שהצלתי אותך.עכשיו אתה הצלת את טאפיג שלי ". אני אומר לאמא של טדיאורסה " טוב בסדר אני אלך איתך לאן שאת מובילה אותי ". אני אומר לטאפיג " תישאר בינתיים בידיה אני לא רוצה להרגיז אותה ". אני הולך עם אמא טדיאורסה לאן שהיא מובילה אותי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    זה הטופס מהקודם:

כינוי בפורום : DarkTiger
    שם במשחק : אייס דיאמונד
    גיל במשחק : 16
    מחוז : מים
    אופי : עקשן, פסימיסט, חרוץ, אמיץ, אדם סגור, עצמאי, איכפתי, בעל לב זהב, תמים.
    רקע : אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.
    הוא התגורר בעיר רסקט, מכיוון שהפרופסור רובין היה בן דודה של אימו.
    הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.
    אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.
    הפרופסור נתן לו כחודש לפני היעד לקבלת הפוקימון את הפוקימון שלו, לארביטר- מכיוון שזהו פוקימון סגור יותר מיתר הפוקימונים.
    בחודש ההוא אייס נהיה חברו הטוב של לארביטר, ולארביטר כבר לא סגור בפניו.
    זכר \ נקבה
    התחלתי : לארביטר
    פוקימונים – לא לגעת !
    כסף : 1,500 שקלים , לא לגעת !
    ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
    תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
    בקשות מיוחדות :

13. Surgeon of Death
    מקס
    צ'ארמנדר יוצא וישר מכסה את העניים שלו מפחד, אתה אומר לו שזה בסדר ושאתה לא בשאת לפגוע בו, ושאתה המאמן שלו, הוא נרגע ונותן לך חיבוק אתם משחקים ולא שמים לב לזמן, שחקתם הרבה זמן, עכשיו אתה אומר לו שהזמן לזוז וללכת לדרך מספר 1 ואתה מצביע על הדרך עם היער, הוא רואה את זה ומתחבא מאחורי הרגליים שלך ולא רוצה ללכת לשם
    מה תעשה?
    "צ'ארמנדר אל תדאג אם אתה מפחד מהיער זה סתם יער הוא לא יעשה לך כלום". "ואם אתה מפחד מהפוקימונים שביער אתה יכול לנצח אותם". ואחר כך אוסיף "אתה לא צריך לפחד כי גם אם תפצע שם אני אחזיר אותך לפוקדור ואטפל בך" אומר ואלך איתו לדרך 1

14. משתמש מנוסה
    לכל אלה שרשמו טופס
    תשלחו לי את הטפסים בפרטי בלי צבעים בבקשה (דניס) ולא הבנתם במחוז העשב יש רק את ההתחתיים של העשב באש רק של אש ובמים רק של מים נשאר מקומות רק בעשב.

עידן
    שלחתי לך ה"פ

לי
    אתה מחליט לסמוך על אמא שלו היא מובילה אותכם למין מערה שכנראה שם חיה, אתה נכנס וראה ערמת גרגרים ענקית! בגובה שלך, היא נותנת לטאפיג כמה גרגרים כי הוא נפצע קשה הוא אוכל ולאחר כמה שניות מרגיש נפלא וקופץ משמחה, היא מודה לך מאוד, ומביאה לך אבן אש.
    מה תעשה?

מקס
    "אל תדאג אני יטפל בך" אתה אומר לו והוא קופץ לכתף שלך שיהיה בטוח, והוא מסכים ללכת לכיוון דרך מס 1.
    אתם מתקדמים לעברה אתם נכנסים בדרך המפותלת ולאט לאט הדרך נהיית סלעית ויש סלעים.
    אתם הולכים ושומעים שאגה חזקה מאוד, מפחידה מאוד ורואים שיוצא מאחורי אבן, מפחיד וגדול.
    מה תעשה?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לכל אלה שרשמו טופס
    תשלחו לי את הטפסים בפרטי בלי צבעים בבקשה (דניס) ולא הבנתם במחוז העשב יש רק את ההתחתיים של העשב באש רק של אש ובמים רק של מים נשאר מקומות רק בעשב.

לי
    אתה מחליט לסמוך על אמא שלו היא מובילה אותכם למין מערה שכנראה שם חיה, אתה נכנס וראה ערמת גרגרים ענקית! בגובה שלך, היא נותנת לטאפיג כמה גרגרים כי הוא נפצע קשה הוא אוכל ולאחר כמה שניות מרגיש נפלא וקופץ משמחה, היא מודה לך מאוד, ומביאה לך אבן אש.
    מה תעשה?

[/FONT][/COLOR]
    אני שמח מהאבן האש שאמא של טדיאורסה נותנת לי ואז אומר לה " תודה על האבן אש שאת נותנת לי אבל אין לי שימוש באבן אש. טאפיג שלי לא מתפתח על ידי אבן אש.אבן אש מפתחת מס' פוקימוני אש ואני לא חושב שהיה לי את פוקימוני האש שהיא מפתחת. אם יש לך אבן פיתוח אחרת אני אשמח לקבל אותה במקום אבן האש "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •