Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

נושא: The Artist

1. משתמש מנוסה

יש אישור מניב...

הקדמה:
    המפץ- זהו מקרה מאוד נדיר שקורה פעם בכמה וכמה שנים, פעם בכמה שנים בליל ירח מלא ישנו פיצוץ אשר אינו נראה או נשמע לבני האנוש.
    יש האומרים שהנוכחים במפץ, ללא ידיעתם מקבלים כוחות ונשק מיוחדים, ונקראים ארטיסטים-אמנים.יש כאלו המאמינים שהמפץ יצר את העולם ולארטיסטים יש היכולת לתקן את העולם אך כל אלו רק שמועות, או שמא לא?

עלילה
    2005-גמר טורניר הקסם הגדול:דרו נגד מסכת קרח.
    "לא, זה לא יכול להיות, אני בלתי מנוצח, איך זה קורה לי?!" נטרפה דעתו של מסכת קרח אשר נפל על הרצפות הלבנות והקשיחות בעוד דרו מתקרב אליו כשחרבו שלופה.
    "זה נגמר." אמר דרו בקרירות וחשביו על כל חבריו כשנעץ את חרבו בבטנו של מסכת קרח ושיערו החום התנופף ברוח למראה מסכת קרח המתפורר.
    "זה היה בשביל כולכם" חייך דרו אל חבריו ואז הביט אל השמים, "ובמיוחד בשבילך ארון..." הוא מלמל חרש.

2010-כיום
    דרו, אותו דרו שעליו קראתם קודם, הוא היה ארטיסט, אך לא סתם ארטיסט אלא כמובן החזק מבין כולם, כיום הוא אגדה, אומרים שלאחר הטורניר הגדול הוא נעלם ולא נמצאו עקבותיו, חלק אומרים שהוא מת מפצעיו הקשים בעקבות הקרב ואחרים מספרים שראו אותו מסתובב יחד עם שאר החבורה ומתאמן אימונים מפרכים, אך אף אחת משמועות אלו הוכחה כעת.
    הארטיסטים כיום הם אינם סודיים, נהפוך הוא, למען האמת כיום יש פנימיות מיוחדות שמכשירות ארטיסטים ומלמדות אותם להשתמש בכוחם, אם כי לקחו מראש שהתוצאות עלולות להיות הרסניות.
    בנוסף לכך בכל כמה שנים, ישנו טורניר מיוחד, טורניר הקסם הגדול, שם מגיעים בעלי כוחות מיוחדים מכל רחבי תבל ומסתדרים בקבוצה אחת של חמישה אנשים כשהם קבעו את הקבוצה מראש ומתחרים עד המוות, מסכת הקרח, האיום הגדול ביותר שנראה אי פעם על האנושות, הושמד באותו טורניר לפני חמש שנים בדיוק וישנן שמועות שאותו מסכת קרח קם לתחייה ומחפש נקמה אבל... אלו רק שמועות או ש...לא?.

אז איפה אתם בכל הסיפור?
    אתם, ארטיסטים מתחילים, נשלחתם לפנימיה מיוחדת, פנימית סטארס, אתם עוד לא יודעים דבר על הכוחות שלכם או על העובדה שאתם ארטיסטים אם כי אתם יודעים על דרו וכל שאר החבורה(יפורט בהמשך) ועל העובדה שהם אגדה שמדברת בשם עצמה.
    לא אומר לכם יותר מדי חוץ מדבר אחד-כשתגלו את כוחותיכם, הכל רק יסתבך יותר ויותר.

לא להגיב...

2. משתמש מנוסה
    סוגים
    חוץ מן הארטיסטים ישנם עוד סוגים של בעלי כוחות, למען האמת רק שלושה:שדים, בני אדם מיוחדים וארטיסטים מעורבים, בחלק הזה אסביר על כולם:

שדים-האויבים הגדולים ביותר של הארטיסטים, גם לשדים שכמו הארטיסטים יש כוח מיוחד בו הם מתמחים ונשק שמלווה אותם, אך אצל השדים יש משהו שונה מבין הארטיסטים, לכל שד יש דרגה שמלווה אותו והיא מסמלת את כוחו:

D~הדרגה הנמוכה ביותר של השדים, בד"כ סתם שדים חלשים לכל היותר בעלי בינה נמוכה עד מאוד, אין לחשוש מהם יותר מדי.

C~שד ברמה זאת הוא שד שכוחו בינוני, ממוצע שדים מדרגה זו מתחלקים לשני חלקים, המפותחים יותר והנחותים. השדים הנחותים הם אלו שבד"כ עלו לדרגה זו מרמה D והם אמנם שרירים הרבה יותר וחזקים הרבה יותר אך בינתם היא כבינתו של שד בדרגה D ואף נמוכה יותר! לעומתם יש את המפותחים, שדים אלו הם בד"כ חזקים למדיואין לזלזל בהם כל וכלל אך בכל זאת הם אינם מהווים איום ממשי, בינתם גבוהה יותר משל השדים הנחותים וכמה מהם אפילו מצליחים לתכנן אסטרטגיות קרב במקרים נדירים מאוד.

B~כאן הסיפור הופך להיות מעניין, שדים ברמה זו הם שדים בעלי עוצמה חזקה כל כך עד שהם יכולים בהרף עין להפיל בניין שלם.
    ההבדל בין שדים מרמה B ל C הוא גדול במיוחד ומתבטא בכוחם ובשכלם שכן שדים מרמה B אינם נראים כמו אותם זומביים רצחניים מן הרמות שקדמו להם אלא דומים לאדם ממוצע ולא מזיק לכאורה, אם כי הוא מתקשה להסוות עצמו ולעתים מאבד שליטה על גופו ה"אנושי".

A~הדרגה השניה בכוחה של השדים, כששד נמצא בדרגה A הוא לובש צורה מוחלטת של בן אדם כמו בדרגה הקודמת לו אך בניגוד לדרגה ההיא בזו השד מסוגל לשלוט באופן מוחלט על צורתו האנושית ולעצור את כל התפרצויות הזעם אשר תוקפות אותו, שדים ברמה זו כל כך חזקים ואומרים שכאשר אחד מהם נלחם במישהו שווה לו הקרב עצמו יכול להרוס חצי יבשת!.

S~בקושי וידוע על דרגה זו, אם כי ידוע שזו הדרגה הגבוהה ביותר ויש משערים שכאשר מסכת קרח יקום לתחייה הוא יקום בתור שד בדרגה זו.
    מספרים, שיש רק חמישה שדים מדרגה זו ומספיק ששד אחד שכזה יניף אצבע והוא יהיה מסוגל להרוס ולהשליט טרור בעשרה מדינות!.

בנוסף לכל ההסברים הללו, כאשר שד ברמה יותר גבוהה צורתו יותר דומה לזו של אדם רגיל ויותר קל לו להסוות את כוחו בכדי שלא יבחינו בו.

בני אדם מיוחדים-אינם מעניינים במיוחד, אלו בני אדם בעלי מומחיות כלשהי והאנרגיה שלהם כזו של ארטיסט, בנוסף לכך הם מסוגלים לבצע דברים בסיסים של ארטיסטים ושדים כמו לנוע מהר יותר,לשגר את עצמם ממקום למקום וכו'...

ארטיסטים מעורבים-לא ידוע עליהם הרבה חוץ מן העבודה שהם תערובת של שד וארטיסט והם נמצאים בד"כ בצורת הארטיסט שלהם, יש להם שני נשקים ושני כוחות, אחד לכל צורה.

דמויות שתפגשו במהלך המשחק:

דרו ג'ונסון-זוכה טוניר הקסם הגדול שהתקיים לפני חמש שנים, כיום הוא בן 21. אומרים שהוא אגדה חיה אך אף אחד לא ראה אותו לעת עתה, לא ידוע עליו הרבה.

סאקורה פליס-נערה בלונדינית יפהיפה עם עיניים כחולות, חברתו הטובה ביותר של דרו וידוע ששימשה כיד ימינו בטורניר, היא מנהלת כעת חנות בגדים מצליחה אל מול הפנימיה ומעדיפה לשכוח מכל מה שקרה, לא אוהבת כשמזכירים לה את דרו משום מה. בת 21 גם כן.

גרין גרנטס-השלישי בכוחו בחבורה,הוא היה חברם הטוב ביותר של קורן ושל דרו, ידוע בחשיבה אסטרטגית מעולה ומתחבר מאוד לצמחים, כיום הוא עובדת במשתלה וגם הוא לא מוכן לדבר יותר מדי על דרו, הוא טוען שהוא חלאה ושלאחר הטורניר הוא פשוט נעלם והשאיר את החברים להסתדר לבד, גם הוא בן 21.

קורן-לא ידוע עליו יותר מדי, למרות שאמור להיות בגילם של דרו והשאר הוא בתוך גוף של ילד בן 6, שיערו זהוב והוא לובש כובע קש ובגדים מעופשים ואישיותו היא בד"כ מדברת בעד עצמה ומוכיחה רבות שהוא באמת ילד בן 6, קורן הוא ארטיסט מעורב ומספרים שכאשר הוא משתנה לצורת השד הוא פיקח יותר, בוגר יותר וכוחו כל כך עצום עד שמתעלה על זה של דרו אך הבעיה היא שהוא מסוגל להחזיקו זמן מועט והצורה פוגעת בו קשה, נוטר טינה לדרו מסיבות שלא ידועות.

מינה-נערה בגילם של החברים, שיערה אדמוני והיא בד"כ רגועה אך כשמדברים איתה על דרו היא נעשית עצבנית ומנסה להעביר את נושא השיחה, לא ידוע עליה יותר מדי.

ארון-אחיו הבוגר של דרו(דמותו היא הדמות שמופיע בלוגו), הוא נהרג בטורניר הקסם על ידי מסכת קרח אך חזר לחיים בגלל המשאלה שניתנהלדרו כאשר זכה,אומרים שרק הוא ידע מה ביקש דרו באותו הרגע והוא מספר שיש לזאת קשר לעובדה שחבריו כועסים עליוף ארון בניגוד לשאר הוא בן 24 ומספרים שהוא נודד ממקום למקום מחפש הרפתקה כלשהי בחייו וחוקר את העילמותו של אחיו.

עוד דמויות יתגלו כשתחשפו אותן...

טופס הרשמה
    שם:אני לא צריך להסביר נכון? שם מלא רצוי אנגלי.
    רקע:סיפור החיים שלכם, איך הגעתם לפנימיה, מה העבר שלכם, אני רוצה רקע מושקע כמובן עם הכל, אפילו מידת הנעליים שלכם.
    הערות/בקשות/שניצל:מה שתצטרכו

חוקים
    1.כל החוקים הגלובאלים+חוקי חת"מ תקפים גם כאן.
    2.אני רוצה תגובות מושקעות ומפורטות, זה לא משחק לעצלנים.
    3.לא לקלל אף אחד, לא את השה"מ ולא את השחקנים האחרים.
    4.מי שלא מגיב במשך יומיים רצופים בלי להודיע מקבל התראה בהודעה פרטית אם לאחר עוד יומיים הוא לא מגיב או נותן סיבה אני מעיף אותו, אם הייתה בעיה או שהוא לא יכל להודיע שידבר איתי בפרטי או במסן.
    5.להנות, מי שלא נהנה עף.
    6.החוק החמישי זה סתם

לא להגיב

3. משתמש מנוסה
    ~רשומים 1-3~
    שם:דן ארליק.
    רקע:
    "שמי דן ואני הוא ארטיסט כמו שאתם מבינים,אבל מה מיוחד בי ומה סיפור החיים שלי זה מה שיותר יעניין אותכם.
    טוב אז הכול התחיל ליפני שישה עשר וחצי שנים,אני נולדתי אותו יום היה היום שבו גשם מטאורים ירד לכדור הארץ.
    המון אנשים באותו לילה יצאו ליראות את הגשם המדהים הזה,והמקום הטוב ביותר ליראות אותו היה חצי שעה מין הבית שלי,על גבעת הירח.
    לאחר שאמי חזרה הביתה היא אמרה לאבי שנלך ליראות את גשם המטאורים,אבי קצת היסס ואמר לה "אני חושב שליראות גשם של אבנים בוערות מהחלל עם תינוק בן כמה שעות זה לא חכם במיוחד" אך אמי שכנעה אותו.
    הם יצאו איתי לדרך והביטו בגשם,באותו זמן הם הלכו להביא מין המכונית סמיכה ובקבוקי שתייה,כאשר הם הלכו פיצוץ ענקי קראה בשמיים (כך הם מספרים לי) ובמהירות הם הרימו אותי ורצו לעבר הבית.

שישה שנים מאוחר יותר.
    משהוא מוזר קרא אני ישנתי בלילה ולפתע שמעתי דפיקה בדלת אמי פתחה אותו וצעקה "אהההההה" אבי רץ לעבר הדלת אך לא היה זחר לאימי אבי יצאה החוצה וחיפש אותה במשך שעות.
    אני ירדתי וניסיתי להרגיעה אותו אך שום דבר לא עזר.
    כך התחילו החיים שלי להיתגלגל,ציוני בלימודים ירדו,התחלתי להיות עצבני ולחוץ אך אף אחד לא היה שם,אבי היה בדיכאון,וככה שלוש שנים עברו.

עשרה שנים להולדתי.
    זה היום הולדת העשירי שלי,אני מרגיש די עלוב אם עוגת שוקולד שרופה,אבל זה נחמד שאבי שוב חזר לשגרה,ואני מתחיל לחזור ללימודים ולהרגיש ביטחון שוב.

שלושה עשר שנים להולדתי.
    אבי פגש אישה אחרת ממש נוראית היא משחקת אותה נחמדה לידו אך שהוא הולך היא דופקת לי עונשים לא מהעולם הזה.
    אז 'זהוא נשבר לי מימנה' חשבתי והתחלתי לפעול.
    אני חיקיתי שהיא תדבר בטלפון ובאותו שמן שהיא דיברה אני נכנסתי למטבח והכנסתי שלושה קילו של מרשמלו למקרו הפעליתי על החום המרבי וצעקתי "הקפה מוכן" מובן שחברתו של אבי חשבה שהכנתי קפה (היא הייתה עסוקה בטלפון) ונכנסה למטבח.
    "בוום"נשמע פיצוץ ענקי וכול הבית היה מרשמלו אני צחקתי והלכתי לחדרי.
    אך אבי שמע את הסיפור ומכאן הכול הידרדר.

שישה עשר שנים להולדתי.
    "די זה הגיעה לי עד כאן" אבי צעק "אתה הולך לפנימיה" בשלוש השנים הללו גיליתי שאני ארטיסט.
    והתחלתי להתעלל בחברתו של אבי,אך זה ניגמר היום אבי שלח אותי לפנימיה."
    "זהוא זה הסיפור שלי ואני הוא דן ארליק"!!!

הערות/בקשות/שניצל:אין

טופס הרשמה
    שם:atzio
    רקע: אציו נולד באיטליה ואביו היה ראש עירית פירנצה [האהא מי מכיר אססין קרייד ??} אביו היה איש טוב לב עוזר ונדיב הוא התחתן עם מריה אמו של אציו והם הביאו 3 ילדים יום אחד פרץ מרד בעיר בין הנוצרים האדוקים במיוחד לבין החילונים והאטאיסתים כל אחד תמך במשהו אחר אביו אמר שהוא תומך באתאיסטים כמה ימים לפני העצרה הזותי הוא מסר את שלושת ילדיו לאחיו מריו שישמור אליהם וישלח אותם לפנימיה כשהם יגיעו לגילאים המתאימים יום לאחר העצרה של אביו של אציוהוא נרצח על ידי טמפלר [טמפלרים מי שלא יודע זה אגודה סוגית תעשו אליה גוגל ]
    מריו היה בישביל הילדים האלה כאב ואהב אותם מאוד אבל לא שכח את אחיו ומסר אותם לפניימיה הזות יום אחרי שהם נשלחו לפנימיה פרצה דלקה בביתו של מריו והוא נשרף ומת
    הערות/בקשות/שניצל:להתחיל לפני השרפה

שם: מייקל סטארסאן
    רקע: "אוקיי, אז מאיפה להתחיל? אני נולדתי לפני 17 שנה באחת הערים, לא חשוב איזה. למשפחה לא כל כך רגילה. אתם מבינים, כל המשפחה מצד אבא שלי הם ארטיסטים חזקים במיוחד. סבא שלי מצד אבא שלי טוען שיש לנו קשר משפחתי לדרו! כל המשפחה של אבא שלי הם ארטיסטים, חוץ מאבא שלי, ג'ונתן. כל החיים שלו הוא גדל בצל אחיו הגדולים שהיו טובים במה שהם עשו, ומאוד טובים. בגלל זה הוא כל כך ממורמר כל הזמן ובגלל זה הוא גם קפץ מהצוק כאשר הייתי בן 5, אבל זו רק השערה. אולי זה סבא שלי, כמו שאמא שלי חושבת, שבגלל שהוא יתבייש באבי הוא דחף אותו מהצוק. בגלל זה אני גם לא ראיתי את המשפחה של אבי מאז התאונה. בדיוק לפני התאונה הוא נתן לי רמז על שם המשפחה שלנו, סטארסאן. הוא אמר לי שזה יעזור לי בחיים. הוא אמר לי שמשמעות השם הוא "בן כוכבים", וקרץ לי קריצה קטנה

אני אוהב לטייל, במיוחד בלילה. יש משהו בלילה, שצובע את הכול בגוון אחר. הכול נראה שונה. זה משהו מאוד יפה שלא רואים כל הזמן, ובכנות, אני ממליץ לכם לראות את זה בעיניכם. בכל אופן, כך זה גם היה בלילה שבו יצאתי לטייל בחוץ לפני שלוש שנים, כאשר הייתי בן 13. יצאתי לטייל, וחשבתי לעצמי שהירח נראה קצת שונה הלילה, אך לא ייחסתי לזה חשיבות מרובה. אבל אז, קרה משהו מוזר: החזקתי בידי ענף, ופתאום הוא התחיל לעלות באש! ישר זרקתי את הענף למים, ויותר לא יצאתי לאותו מקום שוב בטיולי הלילה שלי

לפני שנה, אני החלטתי שאני רוצה לעבור לפנימייה, כי היה לי קשה לחיות בבית שבו גר אבי האהוב ולחיות בבית שבו אימא שלי בוכה מכל דבר קטן ואחיי לא יודעים מה לעשות עם עצמם מרוב דיכאון. ישר ארזתי תיק, נפרדתי ממשפחתי, ונסעתי אל פנימיית סטארס"

הערות/בקשות/שניצל: להרשם
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 04-23-2011 בשעה 03:21 PM

4. משתמש מנוסה
    ~רשומים 4-6~
    שם:tom kendy
    רקע: טום ילד שובב שהעיפו אותו מכמה בתי ספר ניכנס כמה פעמים לבית כלה של עברינים צעירים גגרם לילד אחד ליהית מחוסר הכרה קשה לו להיתרכז הוא מיתעצבן מהר מאוד ולא מסוגל לישלוט בכעסים שלו
    הערות/בקשות/שניצל: אני לא יודע ליכתוב רקע אז בבקשה תקבל את זה

אפשר להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 04-23-2011 בשעה 03:22 PM

5. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    טופס הרשמה.
    שם:דן ארליק.
    רקע:
    "שמי דן ואני הוא ארטיסט כמו שאתם מבינים,אבל מה מיוחד בי ומה סיפור החיים שלי זה מה שיותר יעניין אותכם.
    טוב אז הכול התחיל ליפני שישה עשר וחצי שנים,אני נולדתי אותו יום היה היום שבו גשם מטאורים ירד לכדור הארץ.
    המון אנשים באותו לילה יצאו ליראות את הגשם המדהים הזה,והמקום הטוב ביותר ליראות אותו היה חצי שעה מין הבית שלי,על גבעת הירח.
    לאחר שאמי חזרה הביתה היא אמרה לאבי שנלך ליראות את גשם המטאורים,אבי קצת היסס ואמר לה "אני חושב שליראות גשם של אבנים בוערות מהחלל עם תינוק בן כמה שעות זה לא חכם במיוחד" אך אמי שכנעה אותו.
    הם יצאו איתי לדרך והביטו בגשם,באותו זמן הם הלכו להביא מין המכונית סמיכה ובקבוקי שתייה,כאשר הם הלכו פיצוץ ענקי קראה בשמיים (כך הם מספרים לי) ובמהירות הם הרימו אותי ורצו לעבר הבית.

שישה שנים מאוחר יותר.
    משהוא מוזר קרא אני ישנתי בלילה ולפתע שמעתי דפיקה בדלת אמי פתחה אותו וצעקה "אהההההה" אבי רץ לעבר הדלת אך לא היה זחר לאימי אבי יצאה החוצה וחיפש אותה במשך שעות.
    אני ירדתי וניסיתי להרגיעה אותו אך שום דבר לא עזר.
    כך התחילו החיים שלי להיתגלגל,ציוני בלימודים ירדו,התחלתי להיות עצבני ולחוץ אך אף אחד לא היה שם,אבי היה בדיכאון,וככה שלוש שנים עברו.

עשרה שנים להולדתי.
    זה היום הולדת העשירי שלי,אני מרגיש די עלוב אם עוגת שוקולד שרופה,אבל זה נחמד שאבי שוב חזר לשגרה,ואני מתחיל לחזור ללימודים ולהרגיש ביטחון שוב.

שלושה עשר שנים להולדתי.
    אבי פגש אישה אחרת ממש נוראית היא משחקת אותה נחמדה לידו אך שהוא הולך היא דופקת לי עונשים לא מהעולם הזה.
    אז 'זהוא נשבר לי מימנה' חשבתי והתחלתי לפעול.
    אני חיקיתי שהיא תדבר בטלפון ובאותו שמן שהיא דיברה אני נכנסתי למטבח והכנסתי שלושה קילו של מרשמלו למקרו הפעליתי על החום המרבי וצעקתי "הקפה מוכן" מובן שחברתו של אבי חשבה שהכנתי קפה (היא הייתה עסוקה בטלפון) ונכנסה למטבח.
    "בוום"נשמע פיצוץ ענקי וכול הבית היה מרשמלו אני צחקתי והלכתי לחדרי.
    אך אבי שמע את הסיפור ומכאן הכול הידרדר.

שישה עשר שנים להולדתי.
    "די זה הגיעה לי עד כאן" אבי צעק "אתה הולך לפנימיה" בשלוש השנים הללו גיליתי שאני ארטיסט.
    והתחלתי להתעלל בחברתו של אבי,אך זה ניגמר היום אבי שלח אותי לפנימיה."
    "זהוא זה הסיפור שלי ואני הוא דן ארליק"!!!

הערות/בקשות/שניצל:אין

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    טופס מעולה אבל יש שתי בעיות:
    המפץ אינו נשמע ונראה לבני האדם ואתה לא אמור לדעת שאתה ארטיסט, לא נורא בכל זאת אתה רשום רק אתה לא יודע שאתה ארטיסט סבבה?

7. מורחקים
    טופס הרשמה
    שם:atzio
    רקע: אציו נולד באיטליה ואביו היה ראש עירית פירנצה [האהא מי מכיר אססין קרייד ??} אביו היה איש טוב לב עוזר ונדיב הוא התחתן עם מריה אמו של אציו והם הביאו 3 ילדים יום אחד פרץ מרד בעיר בין הנוצרים האדוקים במיוחד לבין החילונים והאטאיסתים כל אחד תמך במשהו אחר אביו אמר שהוא תומך באתאיסטים כמה ימים לפני העצרה הזותי הוא מסר את שלושת ילדיו לאחיו מריו שישמור אליהם וישלח אותם לפנימיה כשהם יגיעו לגילאים המתאימים יום לאחר העצרה של אביו של אציוהוא נרצח על ידי טמפלר [טמפלרים מי שלא יודע זה אגודה סוגית תעשו אליה גוגל ]
    מריו היה בישביל הילדים האלה כאב ואהב אותם מאוד אבל לא שכח את אחיו ומסר אותם לפניימיה הזות יום אחרי שהם נשלחו לפנימיה פרצה דלקה בביתו של מריו והוא נשרף ומת
    הערות/בקשות/שניצל:להתחיל לפני השרפה

8. משתמש מנוסה
    רשום, טופס מצויין קצר לעניין וקולע

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם:tom kendy
    רקע: טום ילד שובב שהעיפו אותו מכמה בתי ספר ניכנס כמה פעמים לבית כלה של עברינים צעירים גגרם לילד אחד ליהית מחוסר הכרה קשה לו להיתרכז הוא מיתעצבן מהר מאוד ולא מסוגל לישלוט בכעסים שלו
    הערות/בקשות/שניצל: אני לא יודע ליכתוב רקע אז בבקשה תקבל את זה

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

10. משתמש מנוסה
    אציו-
    'זהו זה, הרגע הגדול' אתה חושב לעצמך בעודך עומד אל מול דלת הפנימיה המחוספסת ומזוודה חומה בידך.
    אתה נכנס אל תוך הפנימיה ורואה מקום עצום ומרהיב ביופיו, הרצפה עצמה הייתה שחורה ומכוסה כוכבים זהובים ולבנים בעוד קירות הזכוכית הנוצצים מושכים את עיניך אתה נעצר אל מול אדם גדול בשנות החמישים לחייו הוא לובש חליפה אדומה ומכובדת בעוד הקרחת המובהקת שלו חושפת את עיניו החומות והמאימות, אתה נבהל לרגע.
    "שלום לך, אציו אני מנחש" הוא אומר לפתע בחיוך ולוחץ את ידך.
    "אני הוא גריי סאות', מנהל הפנימיה נעים להכיר" הוא אומר תוך כדי.
    "אני מציע לך ללכת למעונות הבנים לחדרך, כדי שתפרוק את המזוודה ותנוח חדר מספר 15, הוא השלישי מימין" אומר גריי בחיוך ומגיש לך מפתח לחדר.

דן-
    כעבור סיור קטן בפנימיה והתרשמות רבה, אתה מגיע אל חדרך, חדר מספר 24 במעונות הבנים, אתה מביט בו ומבחין במיטה גדולה ומרופדת, פלזמה שתלויה על הקיר ומקלחת עם ג'קוזי, כל מה שצריך כדי לחיות חיים של מלך עד שלפתע, "אל תתלהב יותר מדי" אתה שומע קול גברי, "אז אתה דן אלריק אה?, מעניין..." ממלמל אותו הקול.

עריכה:בובי בוטן אני מאוד רוצה לקבל אותך הבעיה היא שהרקע נורא לא מושקע אשמח לעזור לך איתו מחר אם תצטרך פשוט היום אני לא כל כך מרוכז

11. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    אציו-
    'זהו זה, הרגע הגדול' אתה חושב לעצמך בעודך עומד אל מול דלת הפנימיה המחוספסת ומזוודה חומה בידך.
    אתה נכנס אל תוך הפנימיה ורואה מקום עצום ומרהיב ביופיו, הרצפה עצמה הייתה שחורה ומכוסה כוכבים זהובים ולבנים בעוד קירות הזכוכית הנוצצים מושכים את עיניך אתה נעצר אל מול אדם גדול בשנות החמישים לחייו הוא לובש חליפה אדומה ומכובדת בעוד הקרחת המובהקת שלו חושפת את עיניו החומות והמאימות, אתה נבהל לרגע.
    "שלום לך, אציו אני מנחש" הוא אומר לפתע בחיוך ולוחץ את ידך.
    "אני הוא גריי סאות', מנהל הפנימיה נעים להכיר" הוא אומר תוך כדי.
    "אני מציע לך ללכת למעונות הבנים לחדרך, כדי שתפרוק את המזוודה ותנוח חדר מספר 15, הוא השלישי מימין" אומר גריי בחיוך ומגיש לך מפתח לחדר.
    [/COLOR][/SIZE]
    הא תודה רבה אני ממלמל
    ''אני לוקח את המפתח לחדרי ומתקדם אליו באיטיות וברוגעה''
    אני חושב לעצמי ואו כל כך שונה פו מהבית של מריו
    כל כך גדול ואפרורי אין בכלל תחושה של ביתיות

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bloodphonix צפה בהודעה
    הא תודה רבה אני ממלמל
    ''אני לוקח את המפתח לחדרי ומתקדם אליו באיטיות וברוגעה''
    אני חושב לעצמי ואו כל כך שונה פו מהבית של מריו
    כל כך גדול ואפרורי אין בכלל תחושה של ביתיות
    אציו-
    אתה חושב לך על מריו ועלות בך טיפות של געוגע אליו, אתה מתרכז בו הרבה עד שאתה לא שם לב שהגעת לגלת החדר וקיבלת ממנה מכה קטנה.
    אתה פותח את החדר ונדהם לגלות מיטה רחבה, פלזמה ענקית ומקלחת עם ג'קוזי-החיים היפים.
    "אז...אני מניחה שאתה חושב על אותו מריו, למען האמת יש לי חדשות בשבילך לגביו-הוא מת" אתה שומע לפתע קול נשי ואכזרי.

13. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    אציו-
    אתה חושב לך על מריו ועלות בך טיפות של געוגע אליו, אתה מתרכז בו הרבה עד שאתה לא שם לב שהגעת לגלת החדר וקיבלת ממנה מכה קטנה.
    אתה פותח את החדר ונדהם לגלות מיטה רחבה, פלזמה ענקית ומקלחת עם ג'קוזי-החיים היפים.
    "אז...אני מניחה שאתה חושב על אותו מריו, למען האמת יש לי חדשות בשבילך לגביו-הוא מת" אתה שומע לפתע קול נשי ואכזרי.
    ''מה זות אומרת הוא מת הוא לא יכול למות רק לפני כמה שעות הוהא הקפיץ אותי לכאן ''
    הוא לא יכול למות אל תרגיזי אותי סתם
    ומי את בכלל שחושבת שאת יכולה לדבר ככה עליו !? הא ''
    באמת אם את הולכת להיות שותפה שלי לחדר לא כדי שנהיה אויבים
    אני מסתכל על החדר וחושב עם יש פו מקום שבו אני יוכל להתמאן בו על פארקור

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    טופס הרשמה
    שם: מייקל סטארסאן
    רקע: "אוקיי, אז מאיפה להתחיל? אני נולדתי לפני 17 שנה באחת הערים, לא חשוב איזה. למשפחה לא כל כך רגילה. אתם מבינים, כל המשפחה מצד אבא שלי הם ארטיסטים חזקים במיוחד. סבא שלי מצד אבא שלי טוען שיש לנו קשר משפחתי לדרו! כל המשפחה של אבא שלי הם ארטיסטים, חוץ מאבא שלי, ג'ונתן. כל החיים שלו הוא גדל בצל אחיו הגדולים שהיו טובים במה שהם עשו, ומאוד טובים. בגלל זה הוא כל כך ממורמר כל הזמן ובגלל זה הוא גם קפץ מהצוק כאשר הייתי בן 5, אבל זו רק השערה. אולי זה סבא שלי, כמו שאמא שלי חושבת, שבגלל שהוא יתבייש באבי הוא דחף אותו מהצוק. בגלל זה אני גם לא ראיתי את המשפחה של אבי מאז התאונה. בדיוק לפני התאונה הוא נתן לי רמז על שם המשפחה שלנו, סטארסאן. הוא אמר לי שזה יעזור לי בחיים. הוא אמר לי שמשמעות השם הוא "בן כוכבים", וקרץ לי קריצה קטנה

אני אוהב לטייל, במיוחד בלילה. יש משהו בלילה, שצובע את הכול בגוון אחר. הכול נראה שונה. זה משהו מאוד יפה שלא רואים כל הזמן, ובכנות, אני ממליץ לכם לראות את זה בעיניכם. בכל אופן, כך זה גם היה בלילה שבו יצאתי לטייל בחוץ לפני שלוש שנים, כאשר הייתי בן 13. יצאתי לטייל, וחשבתי לעצמי שהירח נראה קצת שונה הלילה, אך לא ייחסתי לזה חשיבות מרובה. אבל אז, קרה משהו מוזר: החזקתי בידי ענף, ופתאום הוא התחיל לעלות באש! ישר זרקתי את הענף למים, ויותר לא יצאתי לאותו מקום שוב בטיולי הלילה שלי

לפני שנה, אני החלטתי שאני רוצה לעבור לפנימייה, כי היה לי קשה לחיות בבית שבו גר אבי האהוב ולחיות בבית שבו אימא שלי בוכה מכל דבר קטן ואחיי לא יודעים מה לעשות עם עצמם מרוב דיכאון. ישר ארזתי תיק, נפרדתי ממשפחתי, ונסעתי אל פנימיית סטארס"

הערות/בקשות/שניצל: להרשם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    רשום....

אציו
    הקול הנשי מגחך, "הבית של מריו נשרף על ידי כמה אנשים מן המאפיה האיטלקית שמריו היה חייב להם חובות, למען האמת אני ניסיתי להצילו אבל לא יכולתי..." הפך לפתע הקול הנשי ליותר רך.
    אתה מסתכל הצידה למקור הקול ולםתע אתה מזהה דמות מוכרת, נערה בעלת שיער קצר ואדמוני, אתה מזהה אותה בתור מינה!, אותה מינה הארטיסטית שהשתתפה בטורניר שהתקיים לפני חמש שנים ולקחה חלק ניכר וגדול בהצלת העולם כולו, "עכשיו אתה מאמין?" היא אומרת ומשחקת בשערה הקצר והאדמוני.

טום ומייקל ההתחלה מיוחסת לשניכם:
    'סוף סוף' אתם חושבים לעצמכם ומגיעים לחדר מיוגעים ועייפים לאחר הסיור המשעמם שהציג בפניכם המנהל, גריי סאות'.
    שניכם נכנסים לאותו החדר ומופתעים לגלות שני מיטות טלוויזיה גדולה במיוחד ואמבטית ג'קוזי נפלאה, שתי המיטות מצביעות על כך ששניכם שותפים לחדר ונראה שאתם די שמחים בעניין.
    "אז אתם מייקל וטום מה?" נשמע לפתע קול ילדותי.
    "האנרגיה הזאת...את חושב שהם?" נשמע לפתע קול נשי אתם שניכם מבינים שיש עוד שני אנשים בחדר ונראה ששתי הקולות הללו מוכרים, אתם מסתובבים למקור הקול אך לא רואים אף אחד.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •