Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
וואלאס:
חחחח.. שוב אומר השעות האלה לא בשבילי, ופתאום אתה דואג למיאו מה חשבת שיקרא ששגרת לו 10 ליטר מים לפה!? XP
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מריע קלות למאדקיפ קריאת "כל הכבוד!" כל הכבוד והוא מרקד ריקוד מוזר עם רגליו הקטנות ונראה נלהב.
אז אתה מביט במיאו בדאגה שמשתעל בכבדות, אתה מחליט לאחר כמה שניות לא לקחת סיכון ופוקד על מאדקיפ לתקוף בעוד סטירת בוץ.
מאדקיפ לוקח תנופה של כמה צעדים ושוב שולח את זנבו לסטור למיאו, אך מיאו לפתע נופל אחורה ומדקיפ מחמיץ אותו...
מיאו נראה מעולף!
מה תעשה?
"אופסי..." אני אומר ורץ אליו במהירות. "איש, איש, איך אתה מרגיש?" אני אשאל. אני אבדוק הפרשות ודופק וזה, 30 עיסויים בבית החזה, ועל 2 ההנשמות אני אדלג, תודה רבה. לאחר מכן אם זה לא יעזור אני ארים אותו בידיי ואקח אותו למעבדת הפרופסור שבטח לא נמצאת רחוק כי היא הופיעה לפני איזה 4 תגובות
זה סטאריו,המפותח הוא סטארמיסם:
"אוקיי,מקווה שיש פה מספיק שמש... תזכור ספייק,אתה תעזור לי ללמד את טורקול גם יום שמש!" אתה מזכיר לספייק.
ספייק מצחקק ואומר "הרגע ילחוץ, אני לא בורח לשום מקום אתה יודע... וגם תשמע אני לא מבטיח שנצליח זה קשה בלי מדריך!"
אתה רוצה להוסיף אך אתה מחליט לבסוף פשוט להתחיל ולהתאמן, אתה מעיין בספר ומתחיל להדריך את טורקול "אוקיי..קודם כל תנסה לחוש את האנרגיה של הסביבה,תחוש בעיקר את החום והאנרגיה הסולארית שמפיצה השמש!"
טורקול מבצע הוא נראם מרוכז מאוד, "טוווווו.." הוא מלמל תוך כדי.
"ואז תרכז את הכל במרכז הבטן שלך, אחר כך לאט לאט תטען את האנרגיה לגרון ואז שאתה מרגיש מוכן בזמן שאתה מרגיש שיש לך מספיק... שגר את הקרן!"
אתה מוסיף לומר, וצופה במה שקורה..
טורקול מסיים לשאוב, אתה מבחין בזיעה שנוטפת ממנו בעקבות החום שצבר, גרונו מתנפח ואז הוא משגר!
אך תוך שנייה משתגע לו וכמעט שפוגע בספייק, למרבה המזל הוא משטתח על הרצפה..
טורקול נראה מסתוכל ומתבייש אך אתה מעודד אותו ואומר "אני מאמין שתצליח! לא נורא אם לא תצליח פעם ראשונה,אתה רק מתחיל ללמוד" אעודד אותו ואחייך אליו שירגיש בטוח.
הוא מחייך עליך חזרה ומעט מסמיק ומאדים, הוא סומך מאוד על מה שאמרת!
אתה מביט שוב לאגם לחפש פוקימונים נוספים ולראות מה עם סקווירטל ששמת עליו עין..
הוא עדיין שם, אך אתה מבחין עכשיו גם בסלע באמצע האגם שבולט מן המים עליו יושב שוכב שטארמי!
מה תעשה? איך תגיב?
"ספייק אתה בסדר?" אומר לו,אחר כך אביט באגם "זה סטאריו!" אקרא בקול ואז יעלה לי רעיון לראש,אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק איזה מתקפות סקווירטל וסטארמי יודעים.
מיד לאחר מכן, "טורקול זה היה מצוין! על הפעם הראשונה!" אעודד אותו עוד יותר על הניסיון.
"עכשיו תנסה את זה שוב,בדיוק כמו שהסברתי לך,אתה תוכל לעשות את זה" אומר לו.
"היי שלום לך פיפלאפ!" אומר לו כשאראה אותו יוצא מהפוכדור "אנחנו מתחילים היום את המסע שלנו,ולכן נהיה החברים הכי טובים! אבל קודם הייתי רוצה שתראה לי את מה שאתה יכול לעשות" (מתקפות) אומר לו בהסתקרנות רבה ואז אומר לו "וואו מתקפות טובות..בוא נמשיך ונגמור את דרך 001..בסדר?" אשאל אותו.התחלה:
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
מה תעשו?
ספוילר
ציטוט:
"צאו כולם!"אצעק אוציא אץ כל שאר פוקימוניי.פורסם במקור על ידי NivX10
אביב:
'איך לא חשבתי על זה קודם?!' אתה חושב לעצמך בתחושת החמצה, נותן מכה בראש וצוחק...
"צא קיובון, עזור לך לחפור!" אתה קורא ומוציא אותו החוצה, "קיייווובווןן!" הוא קורא ועושה עם ידיו כאילו שרירים.
הוא מתחיל לחפור עם ידיו שוב ושוב ושוב.. הוא חופר הרבה יותר מהר ממך ובכמה מקומות!
אך לפתע מגיעים מן הצללים בלטויקליידולונוזפאס.
הם נראים כועסים על שפלשתם לשטח המערה שלהם!
מה תעשה?
"קרוקנה קרן בועותעל קליידול!אייפום אגרוף ממוקד על בלטוי טיילו מכת כנף על נוזפס וקיובון צכת עצם על זופס!"אלחש ואורה על כל אחד את משימתו.
קרדיט ענק לרועי!
הודעות לכולם:
1. כל הרשומים מהמשחק הקודם, תעתיקו את שני העדכונים האחרונים כי אני צריך ממש לזכור איפה ההיתם, להעתיק את העדכון והתגובה עדכון ותגובה.
2. החלטתי להוסיף לפוקימונים טבע, כאן זה לא מוריד או מעלה סטטים אלה במצביע על האופי של הפוקימון, זה יאייפן אותו בהתנהגות אפילו בקרב!
3. היום יהיה בפורום לילה לבן.. הישארו ערים כמה שתוכלו ונתחיל לרוץ
וואלאס:
אתה מסתלבט? "איש איש איך אתה מרגיש"!? XDD
~~~~~~~
מיאו שוכב שם ואת רץ ומנסה להעיר אותו אך לפתע נראה שזיו פניו מחייכות בחיוך זדוני, הוא פוקח את עיניו ומזנק על מאדקיפ שורט אותו בחזקה!
הוא השתמש ב"התחזות" (fake out)
מאדקיפ מתגלגל על הדשא ולאחר כמה שניות ששוכב שם הוא קם בכבדות, מסתכל עליך ואז על מיאו ומתנשף מעט...
מיאו שוב יוצא בנשיכה ורץ אל מאדקיפ, הוא שולף את ניביו אך פיו סגור בעקבות הפעם הקודמת.
מה תעשה?
סם:
פאקק סםםם... כמה זמן לא כתבתי לך עדכון!!! XD
~~~~~
אתה מתקרב אל ספייק ושואל בקצת דאגה "היי תגיד אתה בסדר!?" טורקול מתחיל לייבב אך אתה וספייק מרגיעים אותו ואומרים שזה בסדר ולא קרה כלום.
הוא נרגע, ואתה בנתיים מביט באגם ובפוקימון החדש שצץ לו, אתה מחליט לבדוק קצת על סקווירטל וסטארמי בפוקדע.
הוא משמיע כמה כולות אלקטרוניים שקטים ואומר:
פוקימון כוכב הים, סטארמי הוא פוקימון מהיר מאוד שמסתחרר במים בשביל להתחמק מאויבים ולמצוא מקום מחייה במהירות, לרוב הסטארמים נוהגים לחיות בקבוצות קטנות!
מתקפות אופנייניות: סחרור מהיר, אקדח מים, בלבול, זריזות (הכוכבים)
פוקימון הצב הכחול, אל אף היותו פוקימון מים ובלוי רוב זמנו במים.. אין לא סנפירים אלה רגליים וידיים והוא יכול ללכת גם על היבשה, השריון שלו קשיח במיוחד ומגן עליו מיפני תוקפים גדולים.
מתקפות אופנייניות: בועות, אקדח מים, חבטת זנב, נסיגה.
בנתיים בעוד אתה מרוכז בפוקדע ומביט בשניים..
בנתיים טורקול מנסה שוב אך שוב כמו מקודם לא מצליח, הוא מכוון היישר אל ספייק שמתכופף ופוגע מרעיד בעצמה עץ שמאחוריו!
מה תעשה?
קודק:
נסה לנחש איזה טבע פיפלאפ!
~~~~~~~~~~~
אתה מוציא החוצה את פיפלאפ בהתרגשות, הפוקדור מוציא אנרגיה אדומה שמקבלת צורה של פינגויין קטן.
אתה מחייך אליו ואומר לו "היי שלום לך פיפלאפ! שמי קודק!" הוא מביט בך בחיוך מעט מבוייש והולך לאחור..
"אנחנו מתחילים היום את המסע שלנו,ולכן נהיה החברים הכי טובים! אבל קודם הייתי רוצה שתראה לי את מה שאתה יכול לעשות"
הוא הולך לאחור ומתחבה ממך בין השיחים.
מה תעשה?
אביב:
תשקיע יותר בתגובות, אני ואלכס בתחלנו לשים על זה דגש בפורום: *תראה*
אני מוסיף כמה מילים כדי שתראה איך להעריך יותר את התגובה..
~~~~~~~
אתה מביט בפוקימונים הללו וצועק בקול "צאו כולכם!"
וזורק את שלל הפוקדורים שלך לאוויר, אתה מתחיל לפקוד על כל אחד משהוא בזה אחר זה:
קרוקנה שולח מטח קרן בועות חזק על קליידול, קליידול מבחין בזה ומשתמש בסופת חול שעוצרת את הבועות ובוץ אף לכל עבר.
אתה פוקד על אייפום להשתמש באגרוף ממוקד, היא אינה מבינה אך תוקפת בכל זאת באגרוף מאח, היד על זנבה מתכווצת לאגרוף וזוהרת בלבן ומכה אגרופים חזקים ומהירים מאוד את בלטויי.
טיילו משתמש במתקפת כנף חזקה על נוזפאס ופוגע היטב, אך בתור פוקימון אבן נוזפאס לא ניזוק הרבה, הוא משתמש בזריקת אבנים, זורק בכוח כמה אבנים ושניים מהם פוגעים בטיילו באוויר!
אך אז לפקודתך קיובון בא לעזור, הוא מפתיע את נוזפאס וחובט בגבו בכוח ומפיל אותו, נוזפאס קם במהירות ומחזיר בעצבים לקיובון בבלימה חזקה שמעיפה אותו לאחור!
קליידול ובלטויי טסים במהירות שניהם אל אייפום עם כדור ג'יירו!
"טורקול זה היה בסדר גמור! כל הכבוד!" אגיד לו בחיוך.
"אוקיי סקורופי וגיבל תתיצבו!" אומר להם ואסמן להם להגיע אליי.
"אוקיי סקורופי תשלח עוקצי רעל לכיוונו של סטאריו! גיבל תשתמש בזעם דרקון על סקווירטל!" אומר להם ואדריך אותם ואסתובב לסם.
"סם תשגיח על טורקול ותראה איך הוא מתקדם! טורקול תנסה עד שתצליח! מנסים ומנסים עד שמצליחים!" אעודד אותו ואעלה לו את המוטיבציה.
וואלאס:
מאיפה לך לדעת שהאקדח מים יפגע בוא?!?!? ועם הוא סופר חתול? ועם הוא מאותת עם המטבע שיש לו על הראש להואו שתרים את מאדקיפ באוויר ותאכל לו את הראש?!?!?!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כלב!" אתה מלמל במרמור וחושב על האירוניה שבכך...
לך מכן אתה מסתכל על מאדקיפ והוא מחייך כליך במן זיו פנים רציני שכזה, אתה מצביע על מיאו ופוקד על מאדקיפ "תשתמש באקדח מים.. סמוך עליי זה בכל מקרה יפגע בו ואולי יאט אותו!"
ואז מיד מוסיף "לאחר מכן, סטירת בוץ! אל תיתן לו לפגוע בך!"
מדקיפ יורה ומיאו נעדף מעט לאחור אך קופץ הצידה ומגביר בכל כוחו את הקצב, הוא נושך את מאדקיפ בבטנו ומנער אותו.
זה קורה בדיוק לכמה שניות זעומות עד שלפתע מאדקיפ סוטר בעצמה עם סטירת בוץ!
זה משחרר מן האחיזה של מיאו שעף ומתגלגל על העשב, הפעם הוא באמת מעולף ומסוחרר לגמריי.
מה תעשה?
סם:
אתה מתכוון שספייק ישגיח, אין מה לעשות אתה סם..
~~~~~~~
אתה שוב ממשיך לעודד את טורקול ואומר "טורקול זה היה טוב מאוד!" והוא מחייך עליך במבט נחוש!
אתה מביט שוב בסקווירטל וסטארמי ומוציא את גיבל סקורפי, כאשר גיבל מול סקווירטל וסקרופי מול סטארמי.
ספייק מבחין בך ואומר "אוקיי אני בנתיים יאמן את טורקול עם תצטרך עזרה, כך!" וזורק לך פוקדור של הגרידוס שלו"
גיבל תוקף משתמש בזעם דרקון על סקווירטל, מן אנרגיה שכזאת יוצאת מתוכו והוא יורק להביור שחור וסגול אל סקווירטל.
סקווירטל מזנק מן המים באמצעות זנבו ואז תוקף באומץ את גיבל באקדח מים חזק שפוגע בוא כהוגן!
בנתיים אתה פוקד על סקורפי להתשמש בעוקץ רעל על סטארמי, הוא יורד נפגע אך במהירות יורד מתחת למים ומתחמק משאר העוקצים..
סקורפי מתרכז ומביט במים לאתר אותו ולפתע מן המים הוא יוצא בסחרור מהיר וחובט בראשו של סקורפי!
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה הטבע שלהם נראה עם תדע?
נראה לי ששל טורקול זה או ביישן modest או שמח joly
וגיבל וסקורופי היו כבר מחוץ לפוכדור הם פשוט שיחקו,וטריקו נח לו על עץ.
ולמה התכוונת אין מה לעשות אני סם?
"גיבל!תישאר חזק! תתקדם לסקווירטל ותשתמש בלעיסה! אחר כך תמהר לשלוח עוד זעם דרקונים! תתחמק בחפירה מכל ההתקפות שלו!" אדריך את גיבל.
"סקורופי תאחוז מהר בסטאריו בחניקה! אחר כך תוך כדי שאתה מחזיק בו תשתמש בזנב רעל שיפגע! וגם אתה תחמוק בחפירה!" אדריך גם את סקורופי.
"טורקול קדימה!" אעודד אותו מהצד ואסתכל על ספייק, "בשביל מה הבאת לי את הפוכדור של גרידוס? יש לי פה את טריקו עם אצטרך" אומר לו ואסתכל על טריק שנח באחד ענפי העצים.
טוב..אביב:
תשקיע יותר בתגובות, אני ואלכס בתחלנו לשים על זה דגש בפורום: *תראה*
אני מוסיף כמה מילים כדי שתראה איך להעריך יותר את התגובה..
~~~~~~~
אתה מביט בפוקימונים הללו וצועק בקול "צאו כולכם!"
וזורק את שלל הפוקדורים שלך לאוויר, אתה מתחיל לפקוד על כל אחד משהוא בזה אחר זה:
קרוקנה שולח מטח קרן בועות חזק על קליידול, קליידול מבחין בזה ומשתמש בסופת חול שעוצרת את הבועות ובוץ אף לכל עבר.
אתה פוקד על אייפום להשתמש באגרוף ממוקד, היא אינה מבינה אך תוקפת בכל זאת באגרוף מאח, היד על זנבה מתכווצת לאגרוף וזוהרת בלבן ומכה אגרופים חזקים ומהירים מאוד את בלטויי.
טיילו משתמש במתקפת כנף חזקה על נוזפאס ופוגע היטב, אך בתור פוקימון אבן נוזפאס לא ניזוק הרבה, הוא משתמש בזריקת אבנים, זורק בכוח כמה אבנים ושניים מהם פוגעים בטיילו באוויר!
אך אז לפקודתך קיובון בא לעזור, הוא מפתיע את נוזפאס וחובט בגבו בכוח ומפיל אותו, נוזפאס קם במהירות ומחזיר בעצבים לקיובון בבלימה חזקה שמעיפה אותו לאחור!
קליידול ובלטויי טסים במהירות שניהם אל אייפום עם כדור ג'יירו!
---
'המצב לא טוב'אחשוב בלחץ והתחיל להזיע.
"קרוקנו הגן על קיובון!שגר מטח קרן בועות אדיר על קליידול!"אפקוד עליו
"קיובון מכת עצם בכל הכוח על בלטוי!"אצווה עליו גם כן
"ותה איפום המשך באגורפי מאך רבים ככל האפשר על נוזפס!"אומר אל אייפום כשתקופת הלחץ מתחילה להתפוגג.
קרדיט ענק לרועי!
שם בפורום: ~JustDor~ (פרטי: דור)
שם השחקן: פרטי: דרייק, משפחה: מארק
תיאור/ספרייט:
רקע אישי: אימו של דרייק הייתה השוטרת ג'ני, אימו תמיד עבדה עד מאוחר והוא לא זכה לאהבת אם במשך השנים. אביו של דרייק היה מדען גדול וחשוב ודרייק הקטן לא זכה ממנו לצומת לב רבה מידי מפני שהוא כל הזמן ערך ניסויים ומחקרים. כשדרייק הגיע לגיל 10 הוא החליט, הוא החליט לעשות משהו עם החיים שלו, הוא רצה להגיע הכי רחוק שרק אפשר! הוא רצה להוכיח לעצמו שהוא יוכל להסתדר בכוחות עצמו!
פוקימונים: בוחר בטורצ'יק
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
כסף: 1000$
הערות/בקשות מיוחדות: להירשם![]()
"אני רואה שאת בקטע של פוקימונים חמודים, אז קדימה בואי נתחיל בקרב." אגיד לליאנה.
"קדימה יאנמה תשתמש בצוות כפול בצורת עיגול מסביב לשני הפוקימונים האלו כדי למשוך צומת לב ואתה טרטוייג תקפוץ מעל ליאנה ותששתמש בעלי תער חזקים, קדימה אתם תצליחו חברים" אגיד לשניהם בעידוד
"קדימה טרטוייג אתה תצליח לשרוד זאת תנסה לשלוח לעבר יאנמה עלי תער, אני יודע מה אני עושה אל תדאג, ואתה יאנמה אל תיהיה מופתע תשתמש ברוח כסופה שתחזיר לעבר פיצ'ו בחזרה את העלים בלי פגיעה בטרטוייג תזהר!, קדימה חברים אתם תצליחו" אגיד לשניהם בעידוד
- - - - - - - - - -
ראית איזה ג'נטלמן אני אהה אין דברים כאלה חח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)