קודק:~~~~~~~~~~~~~~~~~ספוילר
אתה מביט בשתי הפוקימונים ומחליט שאתה הולך על בורמי, אתה מבקש מפיפלאפ שישתמש בבועות אך נראה שהוא מסתייג.
"אתה ממשיך לנסות לשכנע אותו ואומר לו, קדימה פיפלאפ בוא נתאמן, נראה להם כמה אתה חזק אני יודע שאתה חזק אני חבר שלך ואני מאמין בך!"
הוא מביט בך ועומד שם.. בורמי מביט בוא ושולח והוא מבין שאתה עומדים לתקוף הוא מתנדנד על הענף כדי לקחת תנופה ואז נופל מהעץ על מתקפת דחפיה (tackle)
אך הוא מחמיץ.. הוא קם בזריזות ופיפלאפ נראה חושש.
מה תעשה?
סם:
"יפה מאוד סקורופי! תנוח!" אתה אומר לו גאה בוא, הוא מחייך עליך ואומר בקולו הצייצני "סקורפי סקור!" ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.
אתה קורא לגיבל להמשיך להילחם, הוא רועד מעט אך קם על רגליו, לפתע נראה ניצוץ בעיניו (עכשיו תראה איך מאפיין אצלו הטבע)
אתה פוקד עליו להתמש זעם דרקונים, הוא טוען את זה ואילו סקווריטל מנצל את המצב ותוקף גיבל למרות הטעינה קופץ מעל זנבו ומתחמק ומטווח אפס משחרר פרץ אדיר להביור סגול-שחור! חזק הרבה יותר ממוקדם!
סקויירטל לא עומד בזה ומתעלף גיבל שכועב עליו תפוס אותו על לעיסה, הוא מסתובב במקום ומסחרר את סקווירלט ואת משליח אותו על הקרקע!
מה תעשה?
וואלאס:
אתה מחכה בשקט וחושב.. 'אלה בטח בדריל' פותח את הפוקדע לייתרר בטחון ומנמיך את הווליום שלו אתה מצליח לשמוע ממנו:
בידריל, פוקימון הצרעה, בידריל הוא פוקימון מאוד נקמני ואף פעם לא מסתובב לבד יש לו שתי חרבות קוצים חדות בידיו והן מלאות ברעל!
ואילו על הזחל נאמר:
וורמפל, פוקימון הזחל הוורוד, וורמפל הוא פוקימון נחמד וחברותי הוא ניזון מפירוט, בעצה גופו יש שני עוצים רעילים שמשמשים לו נשק!
אתה ממשיך להביט ולהתחבות ליתר בטחון. ושם אתה מבחין לפתע בנערה שיושבת בוכה ונראת משותקת!
שערה חום, לבושה מהודר, ונראת בת גילך...
מה תעשה?
אביב:
"כל הכבוד לכם!הייתם נפלאים!" אתה מריע לכולם בגאווה. הוא קוראים כל אחד ונראים שמחים ועם זאת תשושים.
לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים, קליידול, בלטויי ונוזפאס.
נוזפאס המעולף מעניין אותך ואתה בהתלבטות קלה מחליט להוציא פוקדור לתפוס אותו..
הפוקדור שואב אותו פנימה, נסגר עליו ומתנדנד: פעם 1...פעם 2... פעם 3.. נתפס!
לפתע טוד מגיע עם הדונפן שלו ושואל מה קרה, שמעתי פיצוצים צעקות מה קרה כאן? אתה מסביר לו שערכת קרב והוא צוחק ואומר "אההה...אוקיי חזור לעבודה קדימה סיים פה ותקבל פרס מאין כמוהו!"
מה תעשה?