Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 112
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    וואלאס:
    אתה מביט במאדקיפ בחיוך ואומר לו "אין כמוך, מאדקיפ!"
    אתה מחבק את מאדקיפ לאחר שאני מניח את וורמפל על הקרקע בעדינות.. "גם אתה היית גדול, וורמפל!" אתה מבסר בקריצה לזחל הורדרד.
    אחר-כך אתה פונה אל הילדה ושואל "את בסדר?" היא מחייכת ואומרת "עכשיו הרבה יותר טוב.." ואז נראה כאילו נזכרה במשהו מיד מוסיפה "דרך אגב, שמי ליסה, נעים להכיר!"
    לאחר כמה דקות אתם יושבים ליד עץ ומדסקסים על הא ודה.. מספרים קצת על עצמכם "אז וואלאס.. מה אתה עושה כאן ביער? תרצה לערוך כאן קרב? כבר צהריים ואני צריכה לזוז.."
    מה תעשה?
    "למה לא?" אני שואל בשמחה, ומכין את מאדקיפ לקרב בעודי קם על רגליי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק:
    יש בועות לא קרן בועות!
    ~~~~~~~~~~
    "פיפלאפ תשתמש בבועות!" אתה פוקד עליו. פיפלאפ מהנהן בראשו ומפיץ בועות רבות הבועות מקיפות את בורמי ופוגעות בוא מעט, הוא נראה מבובל בגלל הבועות שמכסות לו את טווח הראיה.
    אך אז פיפלאפ מנזק מתוך הבועות ותוקף בניקור, בורמי לפתע עוצם את עיניו מתרכז ומלא עיגולים קטנים ולבנים ומקיפים אותו ומסתחררים סביבו...
    פיפלאפ מעט מבוהל מכך ואז בורמי צועק "בבוווורמיייי!" ואת כדורים משתחררים ופוגעים בפיפלפ (כוח חבוי | secret power)
    פיפלאפ אף לאחור, אך הוא מביט בך ורוצה להוכיח שהוא ינצח, הוא מזנק שוב על בורמי וחובט בוא בעצמה עם כנפו!
    בורמי מתגלגל לאחור עד שפוגע בגזע עץ ומתעלף!
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יפה מאוד פיפלאפ! יעתי שאתה מסוגל!" אומר לו וארוץ לכיוונו,"אוקי! נראה שחבר חדש עומד להיות לנו בצוות.." אמלמל ואגש אל בורמי כשפיפלאפ מאחורי, "שלום בורמי..אנו לא רוצים לפגוע בך..אלה אנחנו רוצים שתהיה חבר שלנו,שתמשיך איתנו את המסע..ולכן תיכנס לכדור הזה בבקשה.." אומר לו ואחייך,לאחר מכן אני אניח את הכדור על בורמי ואחכה לראות אם הוא ייתפס.

Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    וואלאס:
    "למה לא בעצם.." אתה אומר לה בשמחה, "אוקיי מאדקיפ תכונן!" אתה אומר לו.
    הוא מפהק ומתרוצץ קצת סביב ואז נעמד מוכן ודרוך, אתה קם עליך רגליך מתמתך מעט...
    אתה עוזר לליסה לקום, "תודה רבה לך!" אומרת ומעט מסמיקה היא חושבת באיזה פוקימון להשתמש ואז שולפת פוקדור וורוד ומהודר, לא אחד שרואים כל יום..
    ממנו יוצא פוקימון קטן וירקרק עם פרחים על ראשו, "בלוס!" אומרת וקורצת למאדקיפ שמביט בה בתמיה.
    מה תעשה?

בר:
    משום מה ההיתי בטוח שתסיים את זה במתקפה מהירה, מתקפת חושך לא כזאת טובה על סוג אדמה אבל בסדר שיהיה.
    ~~~~~~~~~~~~
    "טרטוייג, יאנמה, אתם מעולים תמשיכו כך!" אתה קורא להם בעידוד.. הם מחייכים עליך.
    לאחר מכן אתה פוקד על טרטוייג "סיים את זה בנשיכה!" טרטוייג רת ותופס בסנפיר בראשו של מאדקיפ.
    מנער אותו ומשליח אותו... הוא מתעלף וליאן מחזירה אותו לפוקדור.
    לאחר מכן אתה קורה ליאנמה לתקוף ברוח כסופה ואת טרטוייג לשלוח לשם עליי תער, באותה טקטיקה של מקודם.
    פיצ'ו משתמש במכת ברק בכל כוחו ונלחם במתקפות של שניכם..
    הוא מרוכז ביאנמה ששולח עליו את הרוח הכסופה ועלי התער!
    מה תעשה?

קודק:
    אפשרי להוסיף לשם שלך אלף, כאילו קודאק? לא מסתדר לי בלי.. XD
    ~~~~~~~~~~
    "יפה מאוד פיפלאפ! ידעתי שאתה מסוגל!" אתה מריע לו בחיוך והוא מסמיק ומחייך אליך בחזרה.
    "אוקי! נראה שחבר חדש עומד להיות לנו בצוות.." אתה אומר בחיוך מלא בטחון ושולף פוקדור, אתה הולך אל בורמי ומציע לו להצטרף עליכם.
    הוא מביט בך ובפיפלאפ ולבסוף אומר "מי!" תוך כדי שעושה כן עם ראשו, אתה לוחץ אל כפתור בפוקדור, קרן אדומה שואבת את בורמי לבפנים ואת עוזב את הכדור...
    הוא מתנדנד שלוש פעמים ונעצר בצליל שקט, בורמי נתפס!

.

4. לא ברור בכלל

קודק:
    אפשרי להוסיף לשם שלך אלף, כאילו קודאק? לא מסתדר לי בלי.. XD
    ~~~~~~~~~~
    "יפה מאוד פיפלאפ! ידעתי שאתה מסוגל!" אתה מריע לו בחיוך והוא מסמיק ומחייך אליך בחזרה.
    "אוקי! נראה שחבר חדש עומד להיות לנו בצוות.." אתה אומר בחיוך מלא בטחון ושולף פוקדור, אתה הולך אל בורמי ומציע לו להצטרף עליכם.
    הוא מביט בך ובפיפלאפ ולבסוף אומר "מי!" תוך כדי שעושה כן עם ראשו, אתה לוחץ אל כפתור בפוקדור, קרן אדומה שואבת את בורמי לבפנים ואת עוזב את הכדור...
    הוא מתנדנד שלוש פעמים ונעצר בצליל שקט, בורמי נתפס!
    מה שתרצה
    ~~~~~~~~~~~~
    "יש תפסנו בורמי!" אצהל ואחייך לכיוון פיפלאפ.
    "פיפלאפ אתה אלוף! ידעתי שאתה תותח!" אומר ואחזיק בכנפו של פיפלאפ,"עכשיו מה דעתך שנמשיך לעיר הבאה לנו?"
    אשאל אותו ואתקדם לכיוון העיר הבאה בעודי הולך עם פיפלאפ,"תהיה מצד ימין שלי" אומר ואז אמשיך ללכת.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס:
    "למה לא בעצם.." אתה אומר לה בשמחה, "אוקיי מאדקיפ תכונן!" אתה אומר לו.
    הוא מפהק ומתרוצץ קצת סביב ואז נעמד מוכן ודרוך, אתה קם עליך רגליך מתמתך מעט...
    אתה עוזר לליסה לקום, "תודה רבה לך!" אומרת ומעט מסמיקה היא חושבת באיזה פוקימון להשתמש ואז שולפת פוקדור וורוד ומהודר, לא אחד שרואים כל יום..
    ממנו יוצא פוקימון קטן וירקרק עם פרחים על ראשו, "בלוס!" אומרת וקורצת למאדקיפ שמביט בה בתמיה.
    מה תעשה?
    אתה רוצה להרוג לי את מאדקיפ נכון? קודם מיאו עכשיו בידריל... יופי, בלוסום. היית מביא נגדי גם ארכאוס עם פלטת דשא.
    ~~~
    "האא..." אני אומר בלחץ. 'פוקימון עשב... מאדקיפ הוא פוקימון מים. צריך למצוא פתרון טוב לקרב הזה...'
    "מ- מאדקיפ!" אני מגמגם. "אקדח מים!......."

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    יודע מה.. החלטתי כן לאפשר לך לתפוס אותו, זה המשחק שלך.. עם תרצה, אני יצור תפנית בעלילה ואתה תפגוש אותו שוב.
    קנית לסקורפי שיסוע לילה? שלח לי בפרטי את זה!
    ~~~~~~~~~~~~~
    "טריקו איזה גיבור כל הכבוד!" טריקו הוא רק משפשף את אפו ומסמיק, לפתע ניגש טריקו קצת כפוף אל הטריקו שלך.. הם משוחחים.. אתה סקרן מאוד ומפעיל בפוקדע אפשרות תרגום.
    נראה שהטריקו המבוגר הוא ראש השבט שלהם והוא מבקש מהטירקו שלך להישאר להגן עליהם!
    טריקו חושב מעט אך מסרב לבסוף להצעה, הוא מחליט להישאר איתך.
    אתה נרגש וכמעט ששוכח מסקויירטל אתה ניגש עליו בחזרה בריצה ואומר לו "אתה רוצה להישאר פה נכון? אז אני לא אמנע ממך, אולי ניפגש בעתיד.." והוא מחייך וחוזר לאגם מנופף לך לשלום.
    אתה קורא לכולם ומחליט להמשיך ולהתאמן,"אוקיי תתאמן שוב על הקרן הסולארית! בדיוק כמו שהסברנו!" טורקול שוב מנסה אך שוב פעם היא מתפרקת לו באמצע..
    בנתיים אתה מוציא את סקורפי וחושב מה לעשות איתו.
    מה תעשה?

שלחתי, ותודה!

"טורקול להמשיך לנסות!" אעודד אותו.
    אני מסתכל בספר הלימוד של סקורופי ותוך כדי מחפש אימון לטריקו.
    "טריקו אני לא שוכח אותך! תחפש מישהו להתאמן איתו!" אומר לו ואקרא בספר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    קודאק:
    בורמי והמתקפות שלו מפיעות בדף הרשומים, אני יודע שיש לו קצת אבל שהוא התפתח יהיה לו הרבה!
    בעוד 2 עדכונים בורמי יסיים להתאושש ותוכל להשתמש בוא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש תפסנו בורמי!" אתה קורה מאושר ומחייך אל פיפלאפ, הוא נראה עדיין ביישן וסגור אך גם מחייך חיוך קטן כדי להראות שגם הוא שמח..
    אתה רץ אל פיפלאפ מחבק אותו ומריע לו "אתה אלוף ידעתי את זה, אפשר לסמוך עליך!" והוא מסמיק.
    אתה שואל בנוסף עם הוא מוכן להמשיך והוא מהנהן בראשו שכן!
    אתם מתקדמים ולפתע אתה מבחין לפתע בפוקימון סגול ושעיר בעל עיינים גדולות שמקפץ לו במרץ.
    מה תעשה?

וואלאס:
    צודק זה באמת לא בסדר, האמת שמאדקיפ הוא גם אדמה אז היא חזקה עליו פי 4.. אבל אני ישתדל להשאיר אותו בחיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לחשוש שאתה רואה שזה פוקימון עשב, אתה פותח את הפוקדע והוא אומר:
    בלוסום, פוקימון נערת ההולה, בלוסום תוקפת תוך כדי ריקוד שמבלבל לעיתים קרובות את היריבים שלה. היא חברותית ומתוקה.
    "האא... שיט" אתה מלמל מעט לחוץ, ליסה שואלת "מה אמרת?" ואתה מיד עונה "סתם כלום!" וחושב לעצמך 'פוקימון עשב, מאדקיפ הוא פוקימון מים. צריך למצוא פתרון טוב לקרב הזה...'
    אתה מגמגם ואומר בלא ברירה "אוקיי מאדקיפ אקדח מים!"
    הוא מתיז בחזקה על בלוסום שנעדפת לאחור אך לא נראה שהושפעה הרבה!
    המנדנדת את ראשה במהירות מצד לצד ומעיפה עלים חדים ומהירים שפוגעים היטב במאדקיפ, אך הוא קם במהירות!
    מה תעשה?

סם:
    כן אבל לא הראת ציטוט.. ועם שלחת אז זה לא קרה, כי אין הודעות ממך, בכל מקרא אני דיי בטוח שלא כי יש לסקורפי 7 מתקפות.
    תשמע אני רוצה שתתחיל להתקדם למכון השני כמה שיותר מהר, אנחנו עומדים לחזור ללימודים ואז בקושי יהיה זמן להגיב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טורקול להמשיך לנסות!" אתה קורא ומעודד אותו, לפתע הוא שוב מנסה ומוציא קיטור חזק מנחיריו ומשריון שלו!
    מנסה שוב ומצליח להוציא קרן סולארית חזק וממוקדת סוף כל סוף!
    "טריקו אני לא שוכח אותך! תחפש מישהו להתאמן איתו!" אתה אומר לו והוא מגושש לחפש ספייק אומר שהוא יתאמן איתו!
    אך לפתע נשמע כל מן השיחים שאומר "ספייק?! לא יאמן!" לפתע יוצא מן השיחים אדם נראה כבן 18 עם כובע בארט לראשו, לבוש שחור. עם פוקימון שחור דמוי כלב!
    הוא שואל את ספייק "נו.. אז מה אתה עושה כאן אח קטן?"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

8. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "כל הכבוד לכם!הייתם נפלאים!" אתה מריע לכולם בגאווה. הוא קוראים כל אחד ונראים שמחים ועם זאת תשושים.
    לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים, קליידול, בלטויי ונוזפאס.
    נוזפאס המעולף מעניין אותך ואתה בהתלבטות קלה מחליט להוציא פוקדור לתפוס אותו..
    הפוקדור שואב אותו פנימה, נסגר עליו ומתנדנד: פעם 1...פעם 2... פעם 3.. נתפס!
    לפתע טוד מגיע עם הדונפן שלו ושואל מה קרה, שמעתי פיצוצים צעקות מה קרה כאן? אתה מסביר לו שערכת קרב והוא צוחק ואומר "אההה...אוקיי חזור לעבודה קדימה סיים פה ותקבל פרס מאין כמוהו!"
    מה תעשה?
    סבבה לפנים..
    ----------------
    "קדימה חברים!אני מקווה שאתם זוכרים מה האיש הבטיח לנו"אומר אל הפוקימונים ואל הנוזפאס החדש שלי כדי להמריצם.
    "קיובון ונוזפאס נסו לחפור יחד בצד המערבי,קרוקנו במזרחי,ואני טיילו ואייפום ננסה לחפור ולמצוא משהו פה"אחלק לכל אחד ואחד את תפקידיו ואגש לעבודה במרץ.
    "אייפום רכך לנו את האדמה כדי שנוכל לחפור בקלות עם אגרופי מאך!"אקרא אליו בתקווה שאגרופי המאך באמת ירככו את האדמה ונוכל לעבוד בקלות יתרה.

קרדיט ענק לרועי!

9. לא ברור בכלל
    קודאק:
    בורמי והמתקפות שלו מפיעות בדף הרשומים, אני יודע שיש לו קצת אבל שהוא התפתח יהיה לו הרבה!
    בעוד 2 עדכונים בורמי יסיים להתאושש ותוכל להשתמש בוא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש תפסנו בורמי!" אתה קורה מאושר ומחייך אל פיפלאפ, הוא נראה עדיין ביישן וסגור אך גם מחייך חיוך קטן כדי להראות שגם הוא שמח..
    אתה רץ אל פיפלאפ מחבק אותו ומריע לו "אתה אלוף ידעתי את זה, אפשר לסמוך עליך!" והוא מסמיק.
    אתה שואל בנוסף עם הוא מוכן להמשיך והוא מהנהן בראשו שכן!
    אתם מתקדמים ולפתע אתה מבחין לפתע בפוקימון סגול ושעיר בעל עיינים גדולות שמקפץ לו במרץ.
    מה תעשה?
    "מי זה?!"אשאל בעודי בודק זאת בפוקדקס.
    לאחר מכן אומר לפיפלאפ "לך תתידד איתו.." ואצביע על הפוקימון,במידה ויתבייש אומר "לא משנה..בוא נמשיך.."

Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    קודאק:
    'מי זה?!' את מהרהר ומדפדף בפוקדקס.
    לפתע הוא מופיע:
    וונונט, פוקימון הכדור הצמרירי, הפרווה של וונונט שומרת על חום גופו בגלל שיש לו דם קר, יש לו עיניים גדולות המאפשרות לו לראות ביום שמש חזקה, בחושך ואפילו בערפל.
    הפוקדקס שלך מסיים את דבריו ונכבה, לאחר מכן אתה מציע לפיפלאפ "לך תתידד איתו.." ואתה מצביע על וונונט. פיפלאפ נראה נבוך אך לאחר כמה דקות הוא מתחרת ומתקרב בזהירות...
    פיפלאפ אומר לו שלום במעט גמגום, וונונט נבהל ממנו ומשתמש בלבול ומעיף את פיפלאפ בעצמה לאחור!
    פיפלאפ נתקף בהלה, ויורה עליו בועות. ומבלי להתכוון מתחיל קרב.
    מה תעשה?

אביב:
    איך בדיוק טיילו אמור לעזור לך לחפור?!
    ~~~~~~~~~
    "קדימה חברים! אני מקווה שאתם זוכרים מה האיש הבטיח לנו" אתה אומר בחיוך מלא מוטיבציה לפוקימונים והם כולם צועקים יחד שהם מוכנים לעבוד.
    אתה שולח את קיובון ונוזפאס לצד המערבי, את קרוקנה למזרחי עם טוד ואתה וטיילו נשארים במקום ומנסים למצוא באיזור הזה דבר מה..
    אתה מבחין שטיילו לא מצליח לחפור בגלל הרווחים בין אצבעותיו והוא ל מרגיש בנוח סגור במערה, אז אתה מחזיר אותו לפוקדור ומוציא את אייפום.
    "אייפום רכך לנו את האדמה כדי שנוכל לחפור בקלות עם אגרופי מאך!" אייפום נותן אגרוף אחד ואתם רואים שהאדמה כבר רכה (מערה.. מקום סגור.. מלא לחות)
    אתם מתחילים לחפור ולחפור, ועוברות להן כך 30 דקות בהן מצאתם רק שורשים פרטיות ואבנים שרטו אתכם מעט.
    אתה שואל את קורקנה וטוד עם יש אצלהם משהוא והם משיבים שאין, לפתע קיובון צועק בקולי קולות!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=RoyalBlue][U][B]

סם:
    כן אבל לא הראת ציטוט.. ועם שלחת אז זה לא קרה, כי אין הודעות ממך, בכל מקרא אני דיי בטוח שלא כי יש לסקורפי 7 מתקפות.
    תשמע אני רוצה שתתחיל להתקדם למכון השני כמה שיותר מהר, אנחנו עומדים לחזור ללימודים ואז בקושי יהיה זמן להגיב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טורקול להמשיך לנסות!" אתה קורא ומעודד אותו, לפתע הוא שוב מנסה ומוציא קיטור חזק מנחיריו ומשריון שלו!
    מנסה שוב ומצליח להוציא קרן סולארית חזק וממוקדת סוף כל סוף!
    "טריקו אני לא שוכח אותך! תחפש מישהו להתאמן איתו!" אתה אומר לו והוא מגושש לחפש ספייק אומר שהוא יתאמן איתו!
    אך לפתע נשמע כל מן השיחים שאומר "ספייק?! לא יאמן!" לפתע יוצא מן השיחים אדם נראה כבן 18 עם כובע בארט לראשו, לבוש שחור. עם פוקימון שחור דמוי כלב!
    הוא שואל את ספייק "נו.. אז מה אתה עושה כאן אח קטן?"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אח קטן?" אמלמל.
    "ספייק אני אאמן את טריקו זה בסדר!" אומר לו
    אפנה לטורקול בחיוך "זה היה מצוין! כל הכבוד לך!עכשיו תנסה את זה עוד כמה פעמים לראות אם קלטת את זה!" אומר לו.
    אסתכל על ספייק לראות איך הוא יגיב

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    לאחר שצ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור אתה הוא נראה מעט המום, הוא לא מבין היכן הוא נמצא ואז הוא בוהה בך..
    אתה מחייך אליו ואומר לו בחיוך "שלום צ'ימצ'אר,אני אנדרו ואני אהיה המאמן שלך.אנחנו נתחזק וננצח את כולם ביחד!" ואז מושיט ידיך לחבק אותו.
    הוא מסתובב מעט הצידה ואומר "צ'ימצ'ה!.." בשחצנות, נראה שהוא לא ממש מוכן לחבק אותך ומסתייג ממך..
    מה תעשה?
    "זה בסדר צ'ימצ'אר,אני מבין שיקח לך זמן להתרגל אלי...אבל תסמוך עלי,כי אני לא אתן לך להיפגע אף פעם!אני ואתה נהיה הצוות הכי חזק בעולם!אז מה אתה אומר,חברים?"אני שואל אותו,מתכופף אליו ושולח אליואת שתי הידיים."אתה יכול בחור ביד הריקה הזאת לטפס עליי וללכת איתי,או שאתה יכול לבחור ביד הזאת עם הפוקדור שלך,ואז אני מוכן לשבור את הפוקדור ולהחזיר אותך לפרופסור.אז מה אתה אומר?"אני מסתכל על צ'ימצ'אר ומחכה לאות מה תשובתו.

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkRed]בר:
    משום מה ההיתי בטוח שתסיים את זה במתקפה מהירה, מתקפת חושך לא כזאת טובה על סוג אדמה אבל בסדר שיהיה.
    ~~~~~~~~~~~~
    "טרטוייג, יאנמה, אתם מעולים תמשיכו כך!" אתה קורא להם בעידוד.. הם מחייכים עליך.
    לאחר מכן אתה פוקד על טרטוייג "סיים את זה בנשיכה!" טרטוייג רת ותופס בסנפיר בראשו של מאדקיפ.
    מנער אותו ומשליח אותו... הוא מתעלף וליאן מחזירה אותו לפוקדור.
    לאחר מכן אתה קורה ליאנמה לתקוף ברוח כסופה ואת טרטוייג לשלוח לשם עליי תער, באותה טקטיקה של מקודם.
    פיצ'ו משתמש במכת ברק בכל כוחו ונלחם במתקפות של שניכם..
    הוא מרוכז ביאנמה ששולח עליו את הרוח הכסופה ועלי התער!
    [B]מה תעשה?[COLOR=RoyalBlue]
    הבאת לי רעיון
    - - - - - - - - -- - - -
    "יש לי רעיון" אחשוב לעצמי
    "יאנמה תחזיק מעמד עוד קצת, קדימה" אגיד ליאנמה בעידוד.
    "טרטוייג תשתמש במתקפה מהירה שיתפגע בפיצ'ו ותעיף אותו ותוציא אותו מריכוז ואז שיאנמה יפגע בוא עם הרוח הכסופה והעלי תער" איגד לטרטוייג "לפני שהשיתוק יפעל תעשה את זה מהר" אוסיף

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר:
    כל הכבוד לי, תותח אני.. אבל צפיתי ממך שתעשה משהוא כזה! יש לך ראש יצירתי ובגלל זה השארתי דווקה אותך
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לחשוב על משהוא ואז מביט על הזירה באיך שפיצ'ו נלחם המתקפות בכל כוחו ולא מרוכז בכלל בטרטוייג, 'יש לי רעיון..' אתה חושב לעצמך ומתחיל לפעול.
    "יאנמה תחזיק מעמד עוד קצת, תן את כל מה שיש לך קדימה!" אתה מדברן את יאנמה והוא מנסה.
    "טרטוייג חדל עם עלי התער, תשתמש במתקפה מהירה על פיצ'ו הוא מרוכז כל כולו ביאנמה קדימה!" טרטוייג מביט בך ומציית "טוייג!" הוא אומר ומיד מפסיק עם עלי התער ומתחיל בריצה קלה שהופכת בכל צעד למהירה יותר ויותר..
    מאחורי טרטוייג יוצאת הילה לבנה מרוב מהירות, "פיצ'ו היזהר!" אומר ליאן, אך פיצ'ו לא מפסיק להגיב ונחבט בעצמה!
    מעט הוא מתגלגל ונשרט על האדמה, וענן אבק קטן מסתיר אותו, לאחר כמה שניות הוא מתפזר ופיצ'ו נראה מסוחרר ומעולף!
    מה תעשה?

סם:
    שמע בשביל להתחיל לרוץ עם אתה רוצה ללמד את סקורפי ולאמן את טריקו, שילחמו יחד!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אח קטן?" אתה ממלמל בשקט, לא מבין ממש מה קורה, אתה מביט בפוקימון שלו ובודק בפוקדע:
    האנדוור, פוקימון כלב הציד, הוא מומחה בציד, מהיר מאוד ומאוד ממוקד כשהו רואה טרף הוא לא יניח לו עד שיתפוס אותו! יש לו קסדה חזקה וקשה כמו תוסף של גולגולת!
    אתה מחליט לא להתערב ולעזוב את זה לספייק... אתה מציע להטריקו להתאמן מביט על סקרופי וחושב לעצמך 'עם שניהם התאמנו יחד זה יחסוך זמן ויהיה מצויין!'
    לפתע אתה שומע צעקות רבות של וויכוח, נראה שספייק ואח שלו רבים, ספייק נראה כעוס מאוד ואומר "בוא נראה אותך כאן ועכשיו בקרב, הראשון שמביס את כל פוקימוני היריב מנצח!"
    טורקול בנתיים ממשיך להתאמן ואילו טריקו וסקורפי נראים מוכנים.
    מה תעשה?

.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    איך בדיוק טיילו אמור לעזור לך לחפור?!
    ~~~~~~~~~
    "קדימה חברים! אני מקווה שאתם זוכרים מה האיש הבטיח לנו" אתה אומר בחיוך מלא מוטיבציה לפוקימונים והם כולם צועקים יחד שהם מוכנים לעבוד.
    אתה שולח את קיובון ונוזפאס לצד המערבי, את קרוקנה למזרחי עם טוד ואתה וטיילו נשארים במקום ומנסים למצוא באיזור הזה דבר מה..
    אתה מבחין שטיילו לא מצליח לחפור בגלל הרווחים בין אצבעותיו והוא ל מרגיש בנוח סגור במערה, אז אתה מחזיר אותו לפוקדור ומוציא את אייפום.
    "אייפום רכך לנו את האדמה כדי שנוכל לחפור בקלות עם אגרופי מאך!" אייפום נותן אגרוף אחד ואתם רואים שהאדמה כבר רכה (מערה.. מקום סגור.. מלא לחות)
    אתם מתחילים לחפור ולחפור, ועוברות להן כך 30 דקות בהן מצאתם רק שורשים פרטיות ואבנים שרטו אתכם מעט.
    אתה שואל את קורקנה וטוד עם יש אצלהם משהוא והם משיבים שאין, לפתע קיובון צועק בקולי קולות!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "מה קרה קיובון?"אצעק אליו חזרה בתקווה שיענה.
    "בוא חבר,נראה לי שהוא מצא משהו"אומר אל אייפום כשאני מנגב את כל טיפות הזיעה שהצתברו על המצח והלחיים שלי.
    אצעק אל המיקום של קיובון ואומר"מה קרה חבר?מצאת משהו?"

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •