בר:
להזכירך- אתה פגשת את ליאן כשיצאת ממרכז הפוקימון מושט מלוכלך, מכוון שהצלת היפופוטאס מלהידרס ע"י עדר גולמים שברחו ממשהו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד לכם חברים, הייתם נפלאים, חזרו מגיע לכם מנוחה" אתה אומר לשניים בחיוך גדול ומאושר, הם מחייכים אליך חזרה.
"מצטער עם הייתי קצת קשוח איתם, בכל זאת היה קרב טוב, קדימה בואי נחזור למרכז הפוקימונים, הם ינוחו ובנתיים גם אני יתקלח וינוח מעט" ואת מושיט את ידך שתלכו יד ביד.
היא מחייכת אליך ומסמיקה ואומרת "זה בסדר, הקרב היה באמת מעולה.. וכדי שתתקלח!" היא מושיטה את ידה גם כן ואתם צוחקים.
בדרך אתה לפתע נזכר ביפופוטאס ומתחיל להגביר את קצב ההליכה.
אתה נכנס והוא מחכה לך בצד בתוך ארגז חול נח לו, שהוא מבחין בך הוא רץ עליו ומתקרבל בין ידיך כמה דמעות זולגות מעיניו הוא נראה אסיר תודה על שהצלת אותו!
אתה שמח לראותו ושואל את האחות ג'וי עם יש מקום שבוא תוכל להתקלח, היא מחייכת ואומרת "כן בחדרים שכאן בקומה למעלה, תיהיה חייב להזמין חדר!"
מה תעשה?
סם:
אני מעדכן אותך לגבי הקרב שלהם בקצרה כי העדכונים שלך גדם ככה ארוכים בשבילי...
~~~~~~~~~~~~
"חתיכת חוצפן..." אתה לוחש מעט כעוס ומביט באותו בחור. הקרב בניהם מתחיל והוא נראה אינטנסיבי ולוהט!
אתה מנסה לחזור לעיסוקיך בנתיים, 'זה עניין שלהם לא שלי, לא כדי להתערב!' אתה מהרהר לעצמך...
אתה הולך אל טורקול ואומר לו בחיוך מאושר "כל הכבוד!למדת קרן סולארית! אני מאוד גאה בך, תנוח" הוא מחייך גם כן ואתה מחזיר אותו ונותן לו לנוח בפוקדור.
לאחר מכן אתה מביט בטירקו וסקורפי שממשיכים להילחם להם תמיד עם חיוך על הפנים כי זוכרים שזה קרב ידידות...
"טריקו קדימה השתמש בקליע זרעים תוך כדי ריצה לסקורופי!" "סקורופי אתה תשיב בעוקצי רעל! לאחר מכך סקורופי ישר זנב רעל" אתה פוקד עליהם והם תוקפים.
"ואז טריקו תקופץ ותתחמק בזריזות,אחר כך תחבוט בסקורופי ואתה סקורופי תנסה להשתמש שוב בחפירה!" "תיהיה מרוכז ונסה להרגיש אותו ולהתחמק מהחפירה!" אתה מוסיף לומר להם.
בנתיים בקרב הראשון פירו של הבחור ההוא מנצח את בדריל של אך של ספייק, אך הוא מחזיר אותו לפוקדור כי בדריל הרעיל אותו!
מה תעשה?
וואלאס:
הוא לא נפגע ממנה, אל תעלב אבל היית צריך ממש להביא רעיונות מפתיעים כדי לנצח, פוקימון עשב.. מפותח בשלישית (אודיש->גלום-> בלוסום או וויפלום)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מאדקיפ!" אתה קורא מבוהל ורץ להרים אותו על ידיך. ליסה מביטה בך ונראה שמרגישה ממש רע על מה שעשתה.
אני מביט בו מקרוב ורואה שהמצב רק הולך ומחמיר... "יש לך במקרה שיקוי?" אני שואל את ליסה. ואז רואה שהיא מיד מחטטת בתיק שלה ומוצאצת משהוא ואומר "הינה כך!" ומושיטה לך תרסיס כתמתם.
אתה מביט על מאדקיפ נראה שזה מעט שורף לו אך ארח כך הוא נושם לרווחה ונראה שהוא נרגע ומצבו משתפר.
אתה תופס אותו טוב טוב ואתה מתחיל לרוץ במהירות אל העיר סאנרייז, ליסה צועקת "רגע אני באה איתך!" ורצה גם היא.
אתה מגיע והיא קצת אחרייך מיד נכנס בסערה אל המרכז ומבקש ריפוי מיידי למאדקיפ, "היי אתה רץ מהר.." אומרת ליסה מתנשפת ומחזיקה בברכיה.
מה תעשה?
קודאק:
טוב אתה, אחלה חשיבה.. רק עם זה קורה בקרב עם מישהוא על תעשה את זה כי זה נגד החוקים של קרב רשמי.
וניקור הוא ביטל לך עם מחסום.. זה לא נגמר עד שהקרב מסתיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה סם ידך על הסנטר ומנסה למצוע פתרון, ואז לפתע'יש לי רעיון.. הצרחה הזאת גורמת לבלבול ובלבול מתבטל לאחר שפוקימון חוזר לפוכדור שלו' אתה חושב לעצמך.
לאחר מכן אומר "פיפלאפ תחזור! וצא שוב החוצה!" ואתה מחזיר אותו לפוכדור מוציא אותו בשנית.
"עכשיו תשתמש בבועות ואז בניקור!" אתה פוקד עליו הוא שוב מנסה בועות שמזיקות קצת לא וונונט וצורבות לו.
אך פיפלאפ דו מנסה ניקור נכשל, וונונט מנצל את זה מושתמש במתקפת עלוקת חיים (leech life).
הוא נושך את פיפלאפ ויונק ממנו אנרגיה, פיפלאפ נאבק בוא ונאנק מכאבים אך רואים שהוא נחלש לאט לאט..
אתה מתחיל להילחץ מאוד ולא יודע מה לעשות!
לפתע מן השיחים מגיח פוקימון דמו דינוזאור אדום וחזק, הוא מעיף מפיפלאפ את וונונט ומשתמש בלהביור חזק שמעלף אותו קליל.
מה תעשה?
"אני מקווה שספייק ינצח.. אחרי מה שקרה לו,לא מגיע לו הפסד.." אמלמל לעצמי.
"יש לי רעיון!" אומר ואוציא את גיבל.
"נעשה אימון משולש! גיבל אנחנו רק מתאמנים וזהו קרב ידידות!" אומר ואנסה להסביר לו שלא יאבד שליטה.
"אוקיי טריקו וגיבל תתקיפו את סקורופי בזעם דרקונים וקליע זרעים,סקורופי אתה תתחמק מכל המקפות בריצה אל שניהם ותשגר אליהם עוקצי רעל! מיד לאחר מכן גיבל חפירה על טריקו! טריקו תתחמק מזה וקליע זרעים על סקורופי! סקורופי זנב רעל על גיבל,גיבל תנסה להתחמק בחפירה ולאחר מכן גיבל זעם דרקונים וטריקו חבטה על סקורופי!" אומר להם ואנסה לצפות במהלך הקרב של ספייק
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
בסדר..אני יודע..פשוט התגובה היתה קצת תקועה ולא היה לי יותר מידיי מה לעשות..ואם אפשר..שלא לערב לי במשחק את דור 5..אביב:
בסדר.. אני לא לוחץ אותך להגיב מושקע, אני פשוט יודע שעם תנסה לחשוב על כמה שיותר ריעיות מוזרים ומגוונים התגובה המלאה תבוא איתם.
אתה שחקן טוב ואני סומך עליך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוויי לאא!" אתה צועק בבהלה, "קיובון אתה בסדר?" שואל מפוחד ומביט בטוד, הוא אומר שהוא מצטער מאוד ושהוא לא שם לב שנעצרת. הוא אומר לחכות ונותן לדונפן שלו לזונפאס ולקרוקנה להחזיק חבל.
הוא משלשל את הקצה השני למטה, אך אתה לא מחכה ומיד קופץ למטה בקריאה "אל תדאג קויובון אני בא לעזור לך!"
ואתה נופל למטה ושאתה נוחט הכאבים מהניפלה מהמדרון בהתחלה חוזרים להכאיב מעט. "מה אתה נורמאלי?" צועק טוד ומיד יורד בחבל אחריך, גם אייפום וגולבאט של טוד יורדים איתו...
הוא נותן לך משהוא למרוח על קיובון ועל הרגל שלך ומיד פונה ללוח האבן העתיק, נדהם ממנו. הוא מתחיל לקרוא ואז מסתובב וצועק לך עם דמעות בעיניו!
"מצאנו מצאנו, אביב אתה ענק מצאנו!" והוא מחבק אותך חזק ואז מחבק גם את קיובון ואומר "תודה לך פוקימון קטן!"
והוא קושר את החבל ללוח ונוזפס והחבורה מושכים זאת למעלה, ואז משלשלים שוב ואתם עולים בזה אחר זה!
הוא לוחץ את ידך ומודה לך מאוד. . .(לאחר 10 דקות) אתם עומדים בפתח המערה, בחוץ, והוא מסביר לך איך לצאת ולחזור לדרך.
הוא נותן לך מאובן ואומר "זה בשבילך, שתגיע לאי לייטנינג אתה תודה לי!"
מה תעשה? איך תגיב?
--------------
"תודה רבה לך!שמחתי לעזור לך!"אומר כשאני אלחץ את ידו ואקוד קידת תודה על המתנה שנתן לי.
"צאו כולם!"אצעק ואזרוק את כל פוקדוריי פוקימוניי ואכסה את עיניי מהאור בוהק שלהם.
"אתם מוכנים לעיר הבאה?קדימה!"אקרא אליהם בקול ונתחיל לצעוד עד לעיר הבאה.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)