אתם מתעלמים ממה שאמרתי וממשיכים בשלכם...
נגיב ואציב ואמצא מנהל בכל פורום,הוא ישקיע לבדו בפורום ואף אחד לא יגיב לו...
כמו בפורום ירוק לדוגמה...או פורום מתכונים ולבסוף אותו אחד פורש כי אין מישהו שיתמוך בו ויגיב בנושאים שלו...
מנהלים לא יעזרו,הקהילה-אתם צריכים לעזור לנו.
ברגע שתגיבו,תתרמו לפורום אבל כמובן אתם לא תקשיבו לדבריי ותתעצלו להגיב ולבסוף תאשימו את ההנהלה בזה..
המשוב של היטמן בסך הכול מדבר שההנהלה אשמה ושהוא רוצה שאחזיר 30 משתמשים שעשו בעיות לפורום כולל אופיר ואילן וכולל רומה והוא חושב שהמצב יחזור לקדמותו ככה...
הוא לא יחזור אם אתם לא משתפים פעולה..הפרישה שלי נגרמה ממכם.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
כבר לא אכפת לאנשים להשיג ווינר.
אם בא להם, הם חושבים לעצמם: 'טוב, בוא נפרסם איזה 20 נושאים בפורום פנאי והומור ונבקש ווינר.'
בגלל שזה בא בקלות, לא באים לתחרויות.
ולכל אלה שרוצים שיורידו את אלכס מניהול: אתם שמים לב בכלל למה שאתם אומרים? לא נראה לי. אלכס תורם מעצמו כל כך הרבה לתחרויות ופעילויות והמון דברים שווים, ואיך אתם מודים לו? מתעלמים, מבקשים שיפרוש, פורשים בעצמכם? אם אתם רואים בהודעה שלי זילזול, בעייה שלכם.
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
זה מה שאני מנסה לעשות כל הזמן,למשוך את הקהילה לפורום להגיב וכ"ד...ואני אמשיך לנסות....
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אני מקווה שתתחשבו בי בתגובה הבאה ואולי לא אענה על כל התשובות כרגע כי אני כותב מהפלאפון.
אלכס מנהל מעולה ופה אין ויכוח. (לא אפרט)
לדעתי עמית לא היה צריך לרדת ממעדכנים אבל זו טעות ובגלל זה גם חזרת. אנשים טועים.
לאלכס אין את הרשות לחלק היכל התהילה ובכל מקרה תסלחו לי, אנשי היכל התהילה הם לא רק אנשים שהשקיעו אלא אנשים שהביאו לשינויים ממשיים בפורום, לרוב אלה משתמשים שהיו בדרגות בכירות יותר (בקשר לדרגה שלך היטמן שכחתי לדבר עם אלכס על זה.. אדבר בהזדמנות)
בקשר לתלונות במשוב, דווקא כן נענים נושאים אתה פשוט העדפת להתעלם מזה.
משתמשים שהחליטו לעבור לפורום אחר זו החלטה שלהם וזה לא משהו "חדש". אין לנו בלעדיות וגם אנחנו לא רוצים אחת כזאת על משתמשים פה.
הפרישות של המנהלים (אלכס מבחינתי לא נחשב) קרו בטעם טוב מסיבות של אותם פורשים. שלא נדבר על זה שהפרישה של ניצן לא הייתה בדיוק הפתעה. ואנשים שהתלוננו שהיא לא עושה כלום שלא יתלוננו אחרי זה שהיא פורשת. במיוחד אם להנהלה יש חלק בזה.
בקשר לחוקי הפורומים - יטופל.
המנהלים שהורדו מניהול כנראה יש סיבה. והמנהלים שרוצים לפרוש כנראה לא פנו אלינו אף פעם על מנת שנברר מה מציק להם. אי אפשר לטפל בבעיה בלי שנדע מה היא.
זה שיש משתמשים בבאן - הבאן לא צמח ככה סתם. יש סיבה בדיוק כמו שאתה היית בבאן על פרסום פורום מתחרה.
ולסיכום, אם יש אנשים שאין להם אמון בהנהלה זה בגלל נושאים כמו זה שמנסים להראות את הצד הרע של המנהלים והפורום ולא את הצד הטוב. ויש כזה צד.
נ.ב בקשר לבעיית הפרסים. בעזרת ה' כשאני אבוא הביתה אני אדאג למצוא פרס הולם ששווה משהו ואדאג שיארגנו תחרות נורמלית בהתאם לפרס.
אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך..
איזה קהילה בדיוק? כולם בבאן
-__-
אל תגיד אף אחד כי זה מעצבן, אני משקיע בציור ממחושב את הנשמה!
כל התגובות שלי בונות, המדריכים שלי מלאי הסברים ותמונות, ואני מגיב בכל אשכול גם אם אתה לא שם לב לזה..
ה"אתגר" שלך באמת שוקק חיים, אני עובד על ביצים חדשות ומה לעשות שאני לא כל היום מול המחשב..
למען האמת הם לא נענים, הם ננעלים..
חח רק באתי להציץ בפורום וזה מה שאני רואה חחח... משעשע ביותר הייתי אומר...
שני מנהלים שהפורום "אהב" יחסית פרשו חחח אני די מסכים איתך היטמן לאור המצב אבל אני פרשתי וככל הנראה לא אחזור... (לא שאני במתחרה)
עצה שלי,אל תנעלו את האשכול הזה,כאן כל משתמש ומשתמש יומר מה הוא באמת חושב,לאחר החלטה אתם המנהלים תסתכלו ע"פ הרוב ותגיעו להחלטה..זה מה שאני חושב..
אני לא מדבר עליך,אני מדבר על הקהילה עצמה,אתה ואלמוג,ועוד כמה יחידים,כמו שכתבת,משקיעים את נשמתם בציור הממוחשב,אבל,אף אחד מהקהילה עצמה,אפילו לא מתייחס לאשכולות,זה לא שהמשתמש כותב לפחות "אחלה רעיון" או "אולי אני אנסה" אלה פשוט לא נכנסים! לא רוצים אפילו להביט!
ובזה אני לא מדבר על אלה שאהבים כמו שאמרתי,אני מדבר על הקהילה,כי המאמצים הם להביא אנשים חדשים לנושאים חדשים,מה שמפריע זה שרק אלה באמת טובים ויש להם עבר קודם בציור ממוחשב מגיעים..
אתה מבין?
ספוילר
אלכס,
אתה מסוגל ורשאי לקנות את ליבם של הגולשים עם עוד הגרלת ווינר. מי שבעדך ימשיך להיות בעדך עד שתדפוק לו באן ורק אז הוא יבין למה התכוון המשורר. אנשים פה לא מכירים אותך מתחילת הדרך ואני מאמין שיש פה מכשול כפול;
1) רותם נתן לך ניהול. מפאת העובדה הזו יוצא שאתה מרשה לעצמך לעשות דברים שלולא היה לך את הגב שלו, קרוב לוודאי שלא היית עושה. אתה יודע שלא משנה מה - רותם יהיה מאחורייך. זה כמובן הוביל למשבר מור-אלכס-ארווין, משבר ג'ון ג'ון, משבר יוסי-ניצן-עומר, משבר הקריסה הנוכחי. בכל פעם שהיה משבר, אתה עמדת שם בראש ואמרת - "אופס, טעיתי, זה לא יקרה שוב. וזה קרה שוב."
2) אני התערבתי התערבות חברית ביני לבין משתמש פה בפורום על כך שלא יקרה כלום עם המשוב הזה. זה לא העולם לפי היטמן. זה העולם שיחזיר לפה את הגולשים, את האמון שלהם ואת ההשקעה. אתה יכול להאשים את הגולשים כמה שבא לך. אני לא רואה אותם אשמים. רותם יודע, ניצן יודעת, עומר יודע, אני יודע וכולם יודעים דבר אחד - אלכס מונע מהפורום להצליח. אתה לא יכול לקחת דיקקטור שפלט את ארווין החוצה בזמן מסוים, הוריד את ניצן בשלב מסוים, גרם לעומר להיות חולה מהפורום, נתן לי באן על זה שקיללו אותי, העף את נדב-סתיו ואילן ואיתם גם את רוח הפורום, ואז להגיד שהגולשים אשמים.
וזה מוביל אותי לטענה הבאה שלי: כל מי שבעדך - בעדך כי הוא עדיין לא מכיר אותך. תן להם שבוע, שבועיים, חודש. בסוף אתה תיתן להם באן. לא כי אתה רע, כי זה מה שאתה מכיר. אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים. נתת לאנשים באנים שלוש שנים, אתה לא תקום בוקר אחד ותחליט שפתאום אתה נהפך להיות אדיב. וכשהם יבינו את זה, זה כבר יהיה מאוחר מדי והרכבת כבר תיסע.
לסיכום: מאוד נוח לרשום "אני תמיד צודק", וההנהלה מאוד טובה באמירת המשפט הזה. אף פעם לא ראיתי (מלבד שוב, ההודעה שאני פירסמתי כשעליתי לניהול) שההנהלה הודתה בטעות כלשהי. זה הופך להיות מהלך גורף. עכשיו, אם היה לכם מונופול, זה יכל לעבוד לטובתיכם. עכשיו אין מונופול. אתה רואה שאין פה אנשים ואין פה פעילות ועדיין זה "ההנהלה תמיד צודקת". אז לא, ההנהלה לא תמיד צודקת ואם היא הייתה מספיק פיקחת לקחת עצה או שניים על הדרך, היא גם הייתה נראית בעיני הקהל גם אנושית.
- אתה חושב שכל אלה שפרשו (ליר, אילן, עומר, ניצן, יוסי, מור, היטמן, אביב, עומר) מיצו? אני חושב שנפקחו להם העיניים והם ראו דברים ששאר הקהילה (במיוחד אלה שרק "גולשים פשוטים") לא ממש יכלו לראות.
אני אסיים בדוגמא ואני מעוניין להפנות אותה דווקא לרותם.
באותו יום גולש אחד הציע למשתמשים פה בפורום מתנה בWII-FI. הוא הציב טופיק יפה, הכוונות היו טובות ונראה שזה הולך להיות ממש משהו פרודקטיבי. הסתכלתי על איך הוא פועל ובמהלך ההתדיינות שלו עם הגולשים, הוא לא הפסיק לריב איתם, לאיים עליהם ולקבוע שמכיוון שהם שאלו שאלות, אז הם לא הולכים לקבל את המתנה הזו. מהיותי בן אדם, כתבתי לו שסבלנות היא מעלה, שיהיה לו יותר טוב אם הוא ישכיל לתת לאנשים לשאול שאלות, ולדעת לאן הם נכנסים לפני שהוא מחלק את המתנה לשי. בתגובה לכך STM רשם לי: אסור לך לעזור לגולשים, זה לא מתפקידך, אתה לא מנהל. כמובן שאני עשיתי את הפרצוף הזהומאוחר יותר בנו"ד, כאשר דיברתי על זה עם אלכס, הוא לא ידע את כל הפרטים והוא עדיין הצדיק את STM. וזה שאסור לעזור לאנשים כי זה לא מתפקדינו וכי אנחנו לא מנהלים. עכשיו, אני שואל אותך, אתה באמת חושב שבסביבה כזו אפשר לנהל פורום?
יש גם את הדוגמא עם המשתמש החדש אבל נשאיר אותה לתגובה הבאה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אם אנשים לא יגיבו זה לא משנה כמה תוריד תעלה מנהלים
אנשים גם לא יגיבו יותר מידי וזה מפני ש:
פורום זה בהגדרתו הכללית הוא פורום פוקימון נושא זה הוא מאוד ישן וכבר לא מוערץ כמו פעם רוב ה"קהילה" שהיתה פעילה איבדה את העניין והמשיכה בדרכה
כל מי שלא הגיב בפורום לפני לא יגיב בו גם אחרי שתחליף לו מנהל כי נושא של פורום זה לא מעניין אותו
קל לך עכשיו להגיד שצריך שינוי ,כאשר היתה בהנהלה אמרת שהכל טוב ולא צריך שינוי ואפילו רשמתה שנושא זה הוא נושא ספאם.
ואם אתה חושב שאני לא מבין משהוא כי אני "גולש פשוט" אז אתה מוזמן להסביר לי מה אני לא מבין
אני כבר בפורום לא יום אחד ולא ראיתי מאלכס התנהגות שבגללה הוא לא צריך להיות בהנהלה הגבוהה.
ספוילר
אני לא מבין פה כמה אנשים, אני חושב שפשוט יש כאן הרבה שמפחדים שאלכס "ישנא אותם" ויתחיל "להתלבש" עליהם..
אז שימו קצוץ על מה שהוא חושב, מקסימום תקבלו באן מאיזה מנהל... אני פעם הייתי מכור! לפורום, לא יכולתי בלי חת"ם אבל הפורום הדרדר בגלל הרבה סיבות בין השאר המנהלים ונושא הפורום הכללי.
כשאני נרשמתי הפורום היה בשגשוג, בשיא! היה ממש נחמד להיות פה... אבל כנראה השיא זה נקודה מסוכנת... כי משם אי אפשר לעלות רק לרדת וזה בדיוק מה שקרה... וחבל, אולי אני לא נחשב "ותיק" אבל אני חוויתי את הכל ההדרדרות של הפורום מנקודת השיא עד השפל...
אז גולדן בוי גם אתה צודק וגם היטמן צודק אבל זה לא מה שיחזיר את אלה שפרשו כי מי שפרש באמת היטמן לא יחזור כי שיניתם את הפורום וגם אם כן זה לא יהיה כמו שיהיה
חג שמח לכולם והמשך חופשה נעימה
KillerBee סוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)