Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 52
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~DaRk_AnGeL~ צפה בהודעה
    אם זה היה על ווינר?

כבר ניסיתי את זה,פתחתי בכמה פורומים תחרויות כמו משקיע החודש או משקיע השבוע שתוך שבוע הזוכה יהיה מי שיפתח הכי הרבה נושאים ולא פתחו כלום,אולי אחד-שתיים פתחו אבל זה היה ממש קצת ולא מספק..פתחו 2 נושאים שזה ממש מעט וזה עבר לעמוד שתיים בסוף...

אם תשתפו פעולה עם המשקיעים ותגיבו,הפורום יתקדם,ככה הפורום לא יתקדם לשום מקום.

מכאן,אתם מאשימים את ההנהלה בזה...

ההנהלה רק מנסה לגרום לכם להשקיע ולספק לכם את ההנאה הדרושה לכם אך היא לא תוכל לספק לכם את ההנאה מבלי שאתם תשתפו איתה פעולה...

אז אל תהיו עצלנים ותקחו את עצמכם בידיים!
    עוד עם אתה צודק..
    זה לא שקר שאני מנסה להיות מנהל פורום ציור ממושב,אני מנסה ומנסה,אך איך אני אצליח אם אף אחד לא מתייחס לעבודה שלי?
    אני לא יכול לשבת שם שנים עד שמישהו יכתוב תגובה!

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    אתם מתעלמים ממה שאמרתי וממשיכים בשלכם...

נגיב ואציב ואמצא מנהל בכל פורום,הוא ישקיע לבדו בפורום ואף אחד לא יגיב לו...

כמו בפורום ירוק לדוגמה...או פורום מתכונים ולבסוף אותו אחד פורש כי אין מישהו שיתמוך בו ויגיב בנושאים שלו...

מנהלים לא יעזרו,הקהילה-אתם צריכים לעזור לנו.

ברגע שתגיבו,תתרמו לפורום אבל כמובן אתם לא תקשיבו לדבריי ותתעצלו להגיב ולבסוף תאשימו את ההנהלה בזה..

המשוב של היטמן בסך הכול מדבר שההנהלה אשמה ושהוא רוצה שאחזיר 30 משתמשים שעשו בעיות לפורום כולל אופיר ואילן וכולל רומה והוא חושב שהמצב יחזור לקדמותו ככה...

הוא לא יחזור אם אתם לא משתפים פעולה..הפרישה שלי נגרמה ממכם.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    כבר לא אכפת לאנשים להשיג ווינר.
    אם בא להם, הם חושבים לעצמם: 'טוב, בוא נפרסם איזה 20 נושאים בפורום פנאי והומור ונבקש ווינר.'
    בגלל שזה בא בקלות, לא באים לתחרויות.
    ולכל אלה שרוצים שיורידו את אלכס מניהול: אתם שמים לב בכלל למה שאתם אומרים? לא נראה לי. אלכס תורם מעצמו כל כך הרבה לתחרויות ופעילויות והמון דברים שווים, ואיך אתם מודים לו? מתעלמים, מבקשים שיפרוש, פורשים בעצמכם? אם אתם רואים בהודעה שלי זילזול, בעייה שלכם.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    עוד עם אתה צודק..
    זה לא שקר שאני מנסה להיות מנהל פורום ציור ממושב,אני מנסה ומנסה,אך איך אני אצליח אם אף אחד לא מתייחס לעבודה שלי?
    זה מה שאני מנסה שתראו,בדיוק.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

כמו בפורום ירוק לדוגמה...או פורום מתכונים ולבסוף אותו אחד פורש כי אין מישהו שיתמוך בו ויגיב בנושאים שלו...

ברגע שתגיבו,תתרמו לפורום אבל כמובן אתם לא תקשיבו לדבריי ותתעצלו להגיב ולבסוף תאשימו את ההנהלה בזה..

המשוב של היטמן בסך הכול מדבר שההנהלה אשמה ושהוא רוצה שאחזיר 30 משתמשים שעשו בעיות לפורום כולל אופיר ואילן וכולל רומה והוא חושב שהמצב יחזור לקדמותו ככה...

זה לא המקום להאשמות.

אין שום טעם לגלגל את ההאשמה מצד לצד ובסוף מה יצא מזה? כלום.

אולי אולי פשוט כל משתמש ימצא זמן ביום, פעם ביום, שהוא יסתכל במשך רבע שעה בפורומים ויגיב, או יפתח נושאים חדשים. ככה הפורום יתקדם ולא יתייבש
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    זה מה שאני מנסה לעשות כל הזמן,למשוך את הקהילה לפורום להגיב וכ"ד...ואני אמשיך לנסות....
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

7. מייסד האתר והפורום
    אני מקווה שתתחשבו בי בתגובה הבאה ואולי לא אענה על כל התשובות כרגע כי אני כותב מהפלאפון.

אלכס מנהל מעולה ופה אין ויכוח. (לא אפרט)
    לדעתי עמית לא היה צריך לרדת ממעדכנים אבל זו טעות ובגלל זה גם חזרת. אנשים טועים.
    לאלכס אין את הרשות לחלק היכל התהילה ובכל מקרה תסלחו לי, אנשי היכל התהילה הם לא רק אנשים שהשקיעו אלא אנשים שהביאו לשינויים ממשיים בפורום, לרוב אלה משתמשים שהיו בדרגות בכירות יותר (בקשר לדרגה שלך היטמן שכחתי לדבר עם אלכס על זה.. אדבר בהזדמנות)
    בקשר לתלונות במשוב, דווקא כן נענים נושאים אתה פשוט העדפת להתעלם מזה.
    משתמשים שהחליטו לעבור לפורום אחר זו החלטה שלהם וזה לא משהו "חדש". אין לנו בלעדיות וגם אנחנו לא רוצים אחת כזאת על משתמשים פה.
    הפרישות של המנהלים (אלכס מבחינתי לא נחשב) קרו בטעם טוב מסיבות של אותם פורשים. שלא נדבר על זה שהפרישה של ניצן לא הייתה בדיוק הפתעה. ואנשים שהתלוננו שהיא לא עושה כלום שלא יתלוננו אחרי זה שהיא פורשת. במיוחד אם להנהלה יש חלק בזה.
    בקשר לחוקי הפורומים - יטופל.
    המנהלים שהורדו מניהול כנראה יש סיבה. והמנהלים שרוצים לפרוש כנראה לא פנו אלינו אף פעם על מנת שנברר מה מציק להם. אי אפשר לטפל בבעיה בלי שנדע מה היא.
    זה שיש משתמשים בבאן - הבאן לא צמח ככה סתם. יש סיבה בדיוק כמו שאתה היית בבאן על פרסום פורום מתחרה.

ולסיכום, אם יש אנשים שאין להם אמון בהנהלה זה בגלל נושאים כמו זה שמנסים להראות את הצד הרע של המנהלים והפורום ולא את הצד הטוב. ויש כזה צד.

נ.ב בקשר לבעיית הפרסים. בעזרת ה' כשאני אבוא הביתה אני אדאג למצוא פרס הולם ששווה משהו ואדאג שיארגנו תחרות נורמלית בהתאם לפרס.

8. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uchiha Sasuke צפה בהודעה
    הטון של התגובה הזאת מזלזל מאוד.
    אתה לא קראת במקרה את מה שהיה בנושא ששאלתי למה הורידו אותי-אני כמעט פרשתי מהפורום!
    תשאל את דור-אני אמרתי לו שאין לי מה לעשות בפורום אם אני לא מעדכן!
    אני נותן הרבה מהזמן שלי לפורום ורק לפורום-אשמתי שיש לי גם שיעורים ואני צריך לפנות גם להם זמן?
    תערוך בבקשה את התגובה הזאת כי אתה מאוד מאוד מזלזל בתרומה שלי לפורום.
    אחי..אני לא נגדך..אני גם לא חושב שזה היה פייר להוריד אותך..לא אשמתך שלא היו עדכונים בחו"ל גם לי יש את הלחץ של הלימודים אבל אני בכל זאת משתדל וזה..
    אבל אי אפשר בכלל להשוות בין התרומה שלך(שהיא גם רבה) לתרומה של חרב בהיכל התהילה..

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    היי,

מבלי לגעת בשמועות, פוליטיקה ופרשנות, תרשו לי לפרט כמה דברים שקרו בזמן האחרון מבחינה עובדתית:
    1. שלושה מנהלים פרשו בזמן האחרון מהפורום (אלכס, ניצן ועומר)
    2. בין 63 ל-67 משתמשים מהפורום הזה פתחו ניק והם פעילים בפורום המתחרה.
    3. מאז אוגוסט הפורום לא עבר את סף 100 אלף המבקרים.
    4. מנהלים כמו ליר ואילן ירדו מניהול, ושלושה מנהלים מכהנים התוודו בפניי שהם מעוניינים לרדת מניהול.
    5. יש בכל פורום גדול באתר לפחות שלוש נושאים שונים של חוקים (סיפורים - 4, משוב - 5, חת"מ - אישור חת"מ).
    6. מאז ה9.12.2010 שום תלונה, בקשה או שאלה של גולש לא נענתה בפורום משוב.
    7. מעל ל30 (שאני אישית מכיר) אנשים נמצאים בבאן (וזה מבלי לספור את האנשים שאני לא מכיר).
    8. חלוקת התפקידים באתר מראה שרוב המנהלים של הפורומים ממקומים גבוה מדי לשם ביצוע עבודתם (פקח, מנהל ראשי).
    9. האתר פועל מאז ומתמיד בשיטת 'חבר מביא חבר', ולא 'הטוב ביותר לעבודה'.
    10. אין לאנשים אמון בהנהלה.

על כל אלה הפורום הזה קורס.

כדי להציל את הפורום צריך לעשות את הדברים הבאים:
    1. לפרסם הודעה שבה תיכתב המודעה שכל מה שקרה בחודשים האחרונים היה כשלון טוטאלי וכעת אנו פותחים דף חדש.
    2. להוריד את אלכס מניהול ראשי.
    - הבן אדם נחמד ורותם סומך עליו והכל, אבל לנהל הוא לא יודע. ואם הוא יודע לנהל, אז הוא לא יודע להנהיג.
    - עוד סיבה למה זה הפתרון הנכון היא: שאף אחד לא סומך על מהלך של "דף חדש" בהנהגתו. שרפתם מלא גשרים בחודשיים האחרונים ולשמוע את אלכס אומר עוד פעם "אני מצטער, זה לא יקרה שוב", זה לא יעבוד על אף אחד.
    - הסיבה העיקרית היא: שעל מנת לבנות משהו חדש, צריך להרוס את הישן. ניצן עזבה, עומר עזב, אלכס עזב. הקרקע הייתה מוכנה לזה.
    3. למפות את ההנהלה מחדש.
    - אדם לחת"מ, דניס לירוק, ארווין לספרות, PikaRevolution לעדכוני אתר, ליר ואילן (אם יסכימו) ואלכס לפקחות.
    4. לבטל את חוק אישורי משחקי תפקידים. זה טיפשי, זה מיותר ותאמינו לי שאתם תעדיפו משחק ספאם על פני קריסת הפורום.
    5. לבטל את האופציה של מנהלים זוטרים לחלק אזהרות. לא מספיק עם המנטליות הזו של באנים ואזהרות?

* יש עוד דברים כמו: להוריד באנים לאיזה 30 איש, שיהיה מונה הודעות בכל הפורומים, אפשרות לפתיחת טופיק "אני חדש" בפורום דיבורים, מענה אמיתי למשוב בפורום שבאמת יענה על הצרכים של הגולשים.

לסיכום:
    בשורה התחתונה, מה שקורה פה זה ניהול פורום בצורה הטובה ביותר. באמת !
    אתם מסתכלים על החוקים, מתעלמים מהגולשים ועושים את הכל כדי לאפשר פה פורום לתפארת.
    הבעיה היא שאתם לא אמורים לנהל פורום, אתם אמורים לנהל קהילה.
    ובקהילה צריך לתת כבוד מינימלי לגולשים, להקשיב להם וגם לגרום להם להרגיש בבית.

אם לא יבצעו מספר מהלכים קריטיים, צר לי לומר אבל זה יהיה הסוף של הפורום שאותו אנחנו מכירים.
    זה קצת מצער אותי, אבל ביום שירדתי מפקחות ידעתי להגיד לכם שהיום הזה יגיע, וכפי שאתם רואים, צדקתי.
    היה לי חשוב לכתוב את הדברים האלה כי וואלה איכפת לי מהפורום הזה ואם הוא יפול - לפחות ניסיתי.

אתם רשאים לעשות עם זה מה שבא לכם. העובדות כבר ידועות לכולם.
    אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך..

איזה קהילה בדיוק? כולם בבאן
    -__-

ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    עוד עם אתה צודק..
    אל תגיד אף אחד כי זה מעצבן, אני משקיע בציור ממחושב את הנשמה!
    כל התגובות שלי בונות, המדריכים שלי מלאי הסברים ותמונות, ואני מגיב בכל אשכול גם אם אתה לא שם לב לזה..
    ה"אתגר" שלך באמת שוקק חיים, אני עובד על ביצים חדשות ומה לעשות שאני לא כל היום מול המחשב..

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בקשר לתלונות במשוב, דווקא כן נענים נושאים אתה פשוט העדפת להתעלם מזה.
    למען האמת הם לא נענים, הם ננעלים..

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    חח רק באתי להציץ בפורום וזה מה שאני רואה חחח... משעשע ביותר הייתי אומר...
    שני מנהלים שהפורום "אהב" יחסית פרשו חחח אני די מסכים איתך היטמן לאור המצב אבל אני פרשתי וככל הנראה לא אחזור... (לא שאני במתחרה)

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עצה שלי,אל תנעלו את האשכול הזה,כאן כל משתמש ומשתמש יומר מה הוא באמת חושב,לאחר החלטה אתם המנהלים תסתכלו ע"פ הרוב ותגיעו להחלטה..זה מה שאני חושב..

ציטוט פורסם במקור על ידי ~JustDor~ צפה בהודעה
    אל תגיד אף אחד כי זה מעצבן, אני משקיע בציור ממחושב את הנשמה!
    כל התגובות שלי בונות, המדריכים שלי מלאי הסברים ותמונות, ואני מגיב בכל אשכול גם אם אתה לא שם לב לזה..
    ה"אתגר" שלך באמת שוקק חיים, אני עובד על ביצים חדשות ומה לעשות שאני לא כל היום מול המחשב..
    אני לא מדבר עליך,אני מדבר על הקהילה עצמה,אתה ואלמוג,ועוד כמה יחידים,כמו שכתבת,משקיעים את נשמתם בציור הממוחשב,אבל,אף אחד מהקהילה עצמה,אפילו לא מתייחס לאשכולות,זה לא שהמשתמש כותב לפחות "אחלה רעיון" או "אולי אני אנסה" אלה פשוט לא נכנסים! לא רוצים אפילו להביט!
    ובזה אני לא מדבר על אלה שאהבים כמו שאמרתי,אני מדבר על הקהילה,כי המאמצים הם להביא אנשים חדשים לנושאים חדשים,מה שמפריע זה שרק אלה באמת טובים ויש להם עבר קודם בציור ממוחשב מגיעים..
    אתה מבין?

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    אלכס,
    אתה מסוגל ורשאי לקנות את ליבם של הגולשים עם עוד הגרלת ווינר. מי שבעדך ימשיך להיות בעדך עד שתדפוק לו באן ורק אז הוא יבין למה התכוון המשורר. אנשים פה לא מכירים אותך מתחילת הדרך ואני מאמין שיש פה מכשול כפול;
    1) רותם נתן לך ניהול. מפאת העובדה הזו יוצא שאתה מרשה לעצמך לעשות דברים שלולא היה לך את הגב שלו, קרוב לוודאי שלא היית עושה. אתה יודע שלא משנה מה - רותם יהיה מאחורייך. זה כמובן הוביל למשבר מור-אלכס-ארווין, משבר ג'ון ג'ון, משבר יוסי-ניצן-עומר, משבר הקריסה הנוכחי. בכל פעם שהיה משבר, אתה עמדת שם בראש ואמרת - "אופס, טעיתי, זה לא יקרה שוב. וזה קרה שוב."
    2) אני התערבתי התערבות חברית ביני לבין משתמש פה בפורום על כך שלא יקרה כלום עם המשוב הזה. זה לא העולם לפי היטמן. זה העולם שיחזיר לפה את הגולשים, את האמון שלהם ואת ההשקעה. אתה יכול להאשים את הגולשים כמה שבא לך. אני לא רואה אותם אשמים. רותם יודע, ניצן יודעת, עומר יודע, אני יודע וכולם יודעים דבר אחד - אלכס מונע מהפורום להצליח. אתה לא יכול לקחת דיקקטור שפלט את ארווין החוצה בזמן מסוים, הוריד את ניצן בשלב מסוים, גרם לעומר להיות חולה מהפורום, נתן לי באן על זה שקיללו אותי, העף את נדב-סתיו ואילן ואיתם גם את רוח הפורום, ואז להגיד שהגולשים אשמים.

וזה מוביל אותי לטענה הבאה שלי: כל מי שבעדך - בעדך כי הוא עדיין לא מכיר אותך. תן להם שבוע, שבועיים, חודש. בסוף אתה תיתן להם באן. לא כי אתה רע, כי זה מה שאתה מכיר. אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים. נתת לאנשים באנים שלוש שנים, אתה לא תקום בוקר אחד ותחליט שפתאום אתה נהפך להיות אדיב. וכשהם יבינו את זה, זה כבר יהיה מאוחר מדי והרכבת כבר תיסע.

לסיכום: מאוד נוח לרשום "אני תמיד צודק", וההנהלה מאוד טובה באמירת המשפט הזה. אף פעם לא ראיתי (מלבד שוב, ההודעה שאני פירסמתי כשעליתי לניהול) שההנהלה הודתה בטעות כלשהי. זה הופך להיות מהלך גורף. עכשיו, אם היה לכם מונופול, זה יכל לעבוד לטובתיכם. עכשיו אין מונופול. אתה רואה שאין פה אנשים ואין פה פעילות ועדיין זה "ההנהלה תמיד צודקת". אז לא, ההנהלה לא תמיד צודקת ואם היא הייתה מספיק פיקחת לקחת עצה או שניים על הדרך, היא גם הייתה נראית בעיני הקהל גם אנושית.

- אתה חושב שכל אלה שפרשו (ליר, אילן, עומר, ניצן, יוסי, מור, היטמן, אביב, עומר) מיצו? אני חושב שנפקחו להם העיניים והם ראו דברים ששאר הקהילה (במיוחד אלה שרק "גולשים פשוטים") לא ממש יכלו לראות.

אני אסיים בדוגמא ואני מעוניין להפנות אותה דווקא לרותם.
    באותו יום גולש אחד הציע למשתמשים פה בפורום מתנה בWII-FI. הוא הציב טופיק יפה, הכוונות היו טובות ונראה שזה הולך להיות ממש משהו פרודקטיבי. הסתכלתי על איך הוא פועל ובמהלך ההתדיינות שלו עם הגולשים, הוא לא הפסיק לריב איתם, לאיים עליהם ולקבוע שמכיוון שהם שאלו שאלות, אז הם לא הולכים לקבל את המתנה הזו. מהיותי בן אדם, כתבתי לו שסבלנות היא מעלה, שיהיה לו יותר טוב אם הוא ישכיל לתת לאנשים לשאול שאלות, ולדעת לאן הם נכנסים לפני שהוא מחלק את המתנה לשי. בתגובה לכך STM רשם לי: אסור לך לעזור לגולשים, זה לא מתפקידך, אתה לא מנהל. כמובן שאני עשיתי את הפרצוף הזה ומאוחר יותר בנו"ד, כאשר דיברתי על זה עם אלכס, הוא לא ידע את כל הפרטים והוא עדיין הצדיק את STM. וזה שאסור לעזור לאנשים כי זה לא מתפקדינו וכי אנחנו לא מנהלים. עכשיו, אני שואל אותך, אתה באמת חושב שבסביבה כזו אפשר לנהל פורום?

יש גם את הדוגמא עם המשתמש החדש אבל נשאיר אותה לתגובה הבאה.

13. משתמש מנוסה
    המשוב על האתר-זה בעצם העולם שהיטמן רוצה לבנות...אני לא מסכים עם המשוב הזה..

הסיבה לכל זה זה הקהילה ולא ההנהלה.

הקהילה היא הגורם להכול...אתם כן אתם...אתם גורמים להנהלה להתנהג אחרת.רוב המשתמשים שפרשו מכאן כמו אילן ואופיר היו חלק מגורם זה שגרם להרבה מחלוקות ביניכם לביני.

בכל מקרה,יש עוד גורם לכך:
    העצלנות של המשתמשים פה חוגגת.מישהו משקיע ואף אחד לא מגיב בו,זה העצלנות של המשתמשים להזיז בו את הדברים קדימה...

אם לא תהיו עצלנים,הפורום יהיה הרבה יותר טוב...
    חלק מהקהילה פה היא עצלנית ולא זזה כמעט...

כנראה שאצטרך להשקיע ולקרוע את התחת שלי כדי שהפורום יחיה ממשהו...
    תמיד קל להאשים אותנו. כפקח לשעבר ומנהל פורום דיבורים לשעבר אני יודע מזה להיות מנהל ואני יודע שמי שאשם זה לא הקהילה זה ההנהלה, לא מדבר על ההנהלה הראשית שתפקידה זה לפקח, אני מדבר על ההנהלה של הפורומים, כי חוץ מstm אני לא רואה פה מנהל נורמאלי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אלכס,
    אתה מסוגל ורשאי לקנות את ליבם של הגולשים עם עוד הגרלת ווינר. מי שבעדך ימשיך להיות בעדך עד שתדפוק לו באן ורק אז הוא יבין למה התכוון המשורר. אנשים פה לא מכירים אותך מתחילת הדרך ואני מאמין שיש פה מכשול כפול;
    1) רותם נתן לך ניהול. מפאת העובדה הזו יוצא שאתה מרשה לעצמך לעשות דברים שלולא היה לך את הגב שלו, קרוב לוודאי שלא היית עושה. אתה יודע שלא משנה מה - רותם יהיה מאחורייך. זה כמובן הוביל למשבר מור-אלכס-ארווין, משבר ג'ון ג'ון, משבר יוסי-ניצן-עומר, משבר הקריסה הנוכחי. בכל פעם שהיה משבר, אתה עמדת שם בראש ואמרת - "אופס, טעיתי, זה לא יקרה שוב. וזה קרה שוב."
    2) אני התערבתי התערבות חברית ביני לבין משתמש פה בפורום על כך שלא יקרה כלום עם המשוב הזה. זה לא העולם לפי היטמן. זה העולם שיחזיר לפה את הגולשים, את האמון שלהם ואת ההשקעה. אתה יכול להאשים את הגולשים כמה שבא לך. אני לא רואה אותם אשמים. רותם יודע, ניצן יודעת, עומר יודע, אני יודע וכולם יודעים דבר אחד - אלכס מונע מהפורום להצליח. אתה לא יכול לקחת דיקקטור שפלט את ארווין החוצה בזמן מסוים, הוריד את ניצן בשלב מסוים, גרם לעומר להיות חולה מהפורום, נתן לי באן על זה שקיללו אותי, העף את נדב-סתיו ואילן ואיתם גם את רוח הפורום, ואז להגיד שהגולשים אשמים.

וזה מוביל אותי לטענה הבאה שלי: כל מי שבעדך - בעדך כי הוא עדיין לא מכיר אותך. תן להם שבוע, שבועיים, חודש. בסוף אתה תיתן להם באן. לא כי אתה רע, כי זה מה שאתה מכיר. אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים. נתת לאנשים באנים שלוש שנים, אתה לא תקום בוקר אחד ותחליט שפתאום אתה נהפך להיות אדיב. וכשהם יבינו את זה, זה כבר יהיה מאוחר מדי והרכבת כבר תיסע.

לסיכום: מאוד נוח לרשום "אני תמיד צודק", וההנהלה מאוד טובה באמירת המשפט הזה. אף פעם לא ראיתי (מלבד שוב, ההודעה שאני פירסמתי כשעליתי לניהול) שההנהלה הודתה בטעות כלשהי. זה הופך להיות מהלך גורף. עכשיו, אם היה לכם מונופול, זה יכל לעבוד לטובתיכם. עכשיו אין מונופול. אתה רואה שאין פה אנשים ואין פה פעילות ועדיין זה "ההנהלה תמיד צודקת". אז לא, ההנהלה לא תמיד צודקת ואם היא הייתה מספיק פיקחת לקחת עצה או שניים על הדרך, היא גם הייתה נראית בעיני הקהל גם אנושית.

- אתה חושב שכל אלה שפרשו (ליר, אילן, עומר, ניצן, יוסי, מור, היטמן, אביב, עומר) מיצו? אני חושב שנפקחו להם העיניים והם ראו דברים ששאר הקהילה (במיוחד אלה שרק "גולשים פשוטים") לא ממש יכלו לראות.

אני אסיים בדוגמא ואני מעוניין להפנות אותה דווקא לרותם.
    באותו יום גולש אחד הציע למשתמשים פה בפורום מתנה בWII-FI. הוא הציב טופיק יפה, הכוונות היו טובות ונראה שזה הולך להיות ממש משהו פרודקטיבי. הסתכלתי על איך הוא פועל ובמהלך ההתדיינות שלו עם הגולשים, הוא לא הפסיק לריב איתם, לאיים עליהם ולקבוע שמכיוון שהם שאלו שאלות, אז הם לא הולכים לקבל את המתנה הזו. מהיותי בן אדם, כתבתי לו שסבלנות היא מעלה, שיהיה לו יותר טוב אם הוא ישכיל לתת לאנשים לשאול שאלות, ולדעת לאן הם נכנסים לפני שהוא מחלק את המתנה לשי. בתגובה לכך STM רשם לי: אסור לך לעזור לגולשים, זה לא מתפקידך, אתה לא מנהל. כמובן שאני עשיתי את הפרצוף הזה ומאוחר יותר בנו"ד, כאשר דיברתי על זה עם אלכס, הוא לא ידע את כל הפרטים והוא עדיין הצדיק את STM. וזה שאסור לעזור לאנשים כי זה לא מתפקדינו וכי אנחנו לא מנהלים. עכשיו, אני שואל אותך, אתה באמת חושב שבסביבה כזו אפשר לנהל פורום?

יש גם את הדוגמא עם המשתמש החדש אבל נשאיר אותה לתגובה הבאה.

אם אנשים לא יגיבו זה לא משנה כמה תוריד תעלה מנהלים
    אנשים גם לא יגיבו יותר מידי וזה מפני ש:
    פורום זה בהגדרתו הכללית הוא פורום פוקימון נושא זה הוא מאוד ישן וכבר לא מוערץ כמו פעם רוב ה"קהילה" שהיתה פעילה איבדה את העניין והמשיכה בדרכה
    כל מי שלא הגיב בפורום לפני לא יגיב בו גם אחרי שתחליף לו מנהל כי נושא של פורום זה לא מעניין אותו
    קל לך עכשיו להגיד שצריך שינוי ,כאשר היתה בהנהלה אמרת שהכל טוב ולא צריך שינוי ואפילו רשמתה שנושא זה הוא נושא ספאם.
    ואם אתה חושב שאני לא מבין משהוא כי אני "גולש פשוט" אז אתה מוזמן להסביר לי מה אני לא מבין
    אני כבר בפורום לא יום אחד ולא ראיתי מאלכס התנהגות שבגללה הוא לא צריך להיות בהנהלה הגבוהה.

Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני לא מבין פה כמה אנשים, אני חושב שפשוט יש כאן הרבה שמפחדים שאלכס "ישנא אותם" ויתחיל "להתלבש" עליהם..
    אז שימו קצוץ על מה שהוא חושב, מקסימום תקבלו באן מאיזה מנהל... אני פעם הייתי מכור! לפורום, לא יכולתי בלי חת"ם אבל הפורום הדרדר בגלל הרבה סיבות בין השאר המנהלים ונושא הפורום הכללי.
    כשאני נרשמתי הפורום היה בשגשוג, בשיא! היה ממש נחמד להיות פה... אבל כנראה השיא זה נקודה מסוכנת... כי משם אי אפשר לעלות רק לרדת וזה בדיוק מה שקרה... וחבל, אולי אני לא נחשב "ותיק" אבל אני חוויתי את הכל ההדרדרות של הפורום מנקודת השיא עד השפל...

אז גולדן בוי גם אתה צודק וגם היטמן צודק אבל זה לא מה שיחזיר את אלה שפרשו כי מי שפרש באמת היטמן לא יחזור כי שיניתם את הפורום וגם אם כן זה לא יהיה כמו שיהיה

חג שמח לכולם והמשך חופשה נעימה
    KillerBee סוף

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •