אני אדמה לך את זה למשחק כדורגל.
אם יש לך מאמן שמנהל קבוצה שלוש שנים ובמהלך התקופה הזו כמעט כל עוזר מאמן שהיה תחתיו התמרמר, יצא על המאמן ופרש בגללו. יכול להיות שזו אשמתם של כל עשרת עוזרי המנהל ויכול להיות שזו אשמתו של המאמן. עכשיו, אם הקבוצה זכתה באליפות לפני שלוש שנים והורידה את הקבוצה היריבה הכי גדולה שלה. זה אומר שמה שעשו באותה תקופה היה טוב. עם הזמן, יותר שחקנים קיבלו הוראה או לשבת על הספסל או זרקו אותם מהקבוצה. לאחר שלוש שנים הנבחרת נהייתה כל כך דלילה שהיא שכחה איך לשחק וזה הוביל את הקבוצה לסדרה של הפסדים והחמור ביניהם, הפסד לקבוצה היריבה. עכשיו הקבוצה היא על סף פירוק ובא כונס נכסים. את מי אתה תפטר כדי לנסות להפוך את הקבוצה ליותר טובה? את כל השחקנים או את המאמן? כי אם תחליף את כל השחקנים, כמו שהמאמן ניסה לעשות, זה עדיין לא ישנה כלום. אבל אם תפטר את המנהל, הקבוצה יכולה להשתפר.
אני לא יודע אם אי פעם יצא לך לבקר בפורום מנהלים, ואני גם לא חושב שאתה יכול להבין את גודל הבעיה אם לא היית חלק מהפורום במשך הארבע שנים האחרונות. וזה משהו שאני לא יכול להסביר לך בתגובה. העובדות הן שכל מנהל שנכנס אי פעם להנהלה הראשית מצא את עצמו נזרק משם על ידי רותם, אלכס והמערכת. אני יכול לנקוב לך בשמות של כ-ו-ל-ם, אבל זה לא יתן לך כלום מלבד רשימה של שמות. לכל אחד מהם היה משהו לתרום, כל אחד התחבר לפורום ורצה את טובת הפורום. הם הורדו מההנהלה כי הם טעו בדרך כזו או אחרת. לאלכס מעולם לא התאפשר לתת לפורום מרחב פעולה בלעדיו. וזו עובדה. בצורה הזו אי אפשר לנהל קהילה.
אלכס בן אדם עם לב גדול. זה הופך אותו למנהל טוב? לא.
הפורום הזה נחשב בעיני רבים הבית של האינטרנט. האם אפשר להתווכח עם זה? לא.
בזמן האחרון אין פעילות, יש קריסה טוטאלית ומעבר לפורום המתחרה. האם יש פה מישהו שחושב אחרת? לא
כשאני רציתי לעשות משאל עם (לאסוף מודיעין) נאמר לי שאני יוצא למלחמה. אז הנה, לא אספתי מידע. אתה מוזמן ללכת לכל האנשים שנזרקו מהפורום ונמצאים כרגע בפורום המתחרה. אני יכול לתת לך שמות. ותשאל אותם - מה יגרום להם לחזור לפורום? התשובה שקרוב לוודאי תקבל היא - יחס הוגן, מענה אנושי והורדת אלכס מניהול. האם אחד מהם יקרה? קרוב לוודאי שלא. האם יש לרותם אומץ להתערב בפורום ולצאת מהאדישות שלו? גם קרוב לוודאי שלא.
לסיכום, אני יודע שכשאני רוצה לגרום לבן אדם להעריך אותי, אני נותן לו כבוד, מדבר אליו בגובה העיניים ואני נותן לו לדבר. בפורום בזמן האחרון, כל מה שהגולשים קיבלו זה נעילות, אזהרות ובאנים וזה לא דרך לפנות אל גולשים. דאמט, אפילו לקבל גולשים חדשים לפורום אנחנו כבר לא יכולים. תסתכל פה ותשאל את עצמך - האם מישהו יעדיף להישאר פה כשזה הדבר הראשון שהוא נתקל בו?
הורדתי מניהול לא תביא לשום פיתרון.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אני לא יודע למי פנית בהודעה זו אני הענה כאילו עלי
אני גם העשה לך אנליגיה לכדורגל,קודם כל הדימוי הזה לא ממש מתאים לכאן אבל אם כבר נגיד יש מאמן טוב אבל השחקנים לא משחקים בשביל הקבוצה ולא בכל הכוח לא משנה עד כמה הם טובים או מאותרים ועד כמה המאמן הוא טוב הקבוצה לא תתקדם.
עד לפני יותר משנה אלכס היה תקופה מסויימת בהיכל תהילה ואז העלה לניהול ואני לא חושב שהמצב השתנה בהרבה מאז.
לגבי קריסה ומעבר לפורום מתחרה אני אישית לא ראיתי זאת.
אני נכנסתי לקישור של משתמש חדש וחושב שאם בן אדם רוצה להיות בפורום הוא לא ישנה את דעתו בגלל שנעלו לו את נושא "אני חדש" עם הסבר למה.ואם כל אחד חדש יפתח אני חדש למה קיים נושא חדשים
ספוילר
אז אולי שינוי גישה כן.
לדוגמה-הנושא שהיטמן הביא, במקום ישר לנעול את הנושא הראשון שמשתמש מביא-תן לו שככה יברכו אותו על הצטרפותו לפורום ולאנשים להציג את עצמם בפניו.
תחשוב כאילו זה כמו בחיים:
אדם עובר דירה לבניין חדש, שלא מכיר אף אחד-אפילו בשכונה לא.מה הוא עושה?מציג את עצמו בפני כמה דיירים.מה הדיירים עושים?מציגים את עצמם ומברכים אותו לשלום.
אם הדייר הראשון שהדייר החדש בבניין היה מתעלם ממנו(מהחדש) מה הרושם הראשוני שהדייר החדש היה מקבל?שכולם קרים ויחשוב שהיה עדיף לו להישאר בביתו הקודם.
שינוי גישה ואי-נעילת נושאי "אני חדש" יעזרו מאוד לרושם הראשוני שמשתמשים מקבלים מהפורום, אולי אפילו יגרום להם להישאר ושלא יהיו מלא משתמשים עם הודעה אחת בקבוצת משתמשים מתקדמים.
NYO HO HO BITCH
קודם כל בקשר לנושא של החדש , זה מוזר.
כי אני בזמנו ביטלתי לכמה מנהלי פורום דיבורים את החוק שמחייב לרשום רק בנושא ההוא. לא יודע מי החזיר את החוק כי קשה לי לעכוב.
לפי הגישה שלך היטמן, הורדת אלכס מניהול זה הפיתרון המושלם. אתה פשוט לא חושב מה יהיה אחרי זה.
הייתי רוצה להרחיב אבל אינני יכול.
חשבתי על רעיון,
אני מקווה שביום ראשון או שני בערב אני אוכל לעשות דיון רציני במסן עם כל הגולשים של פוקימונס שירצו להשתתף. ואני מקווה שבעזרת ה' אוכל לשפר את הדברים שדורשים שיפור בפורום.
מצטער שאני לא יכול לקחת את ההודעה שלך ביותר מידי רצינות אחרי מה שהיה לפני כמה חודשים.
בוא נגיד שאלכס עף.
מה אז?מי ינהל את הפורום?
רותם בצבא-הוא נכנס מידי פעם מהפלא ונמצא בבית פעם בשבועיים.
ניצן פרשה,אני פרשתי,דארקטייגר לא נכנס...זה משאיר אותנו רק עם אדם שגם לא כל היום נמצא פה.
מהמשתמשים הפעילים אין הרבה שמתאימות לניהול מבחינת בגרות והתנהגות-ואתה יודע שזה המדד העיקרי שלי וזה הוכיח את עצמו ברוב המקרים.
יש לך תשובה בשבילי?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
(הסיבה שניכנסתי זה בגלל שאמרו לי שניצן פרשה אז באתי לבדוק, ראיתי את הנושא אז נכנסתי )
נו מה אמרתי לכם בנו"ד ובנושא הפרישה שלי... הפורום קורס
היטמן צודק 100%
אני כבר לא אחזור, לא משנה מה תעשו, המנהלים במתחרה יודעים מה הם עושים הם מסתכלים לקהילה פנים מול פנים ולא ממעלה משהו שההנהלה פה לעולם לא תילמד לעשות
אגב אני לא בבאן למה דיברתם על "להחזיר אותי"
וגם אתם זוכרים שנתתם לי באן פעמיים על סתם להגיב בנו"ד? נראה לכם נורמלי? קיללתם אותי ועוד נתתם לי באן על מה? על לומר לכם בדיוק (אולי בדרך יותר בוטה) את מה שהיטמן אומר כרגע, תעשו לי טובה
חוץ מזה היה גם את היחס המזלזל של אלכס כשביקשתי למחוק את המדריכים... שלא נראלי שהוא מחק בסוף את כולם
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אילן אתה יודע בדיוק על מה ואל תתחיל עכשיו להתנהג כאילו לא עשית כלום ושלא מגיע לך כלום...
הפורום לא קורס,הוא עדיין חיי D:
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מה אלכס עשה שהוא צריך להצטער עליו?
התעלם משני ילדים שניסו להציק לו?
זה לא דבר קצת מגעיל להגיד? -_- לא משווה אותו לא לניצן ולא לאביב, שאת שניהם אני מכיר. אבל הבן אדם היה מעדכן, תרם לאתר... מגיע לו חבר כבוד לפחות. הוא השקיע מספיק.
אם אתה מדבר על האלה שרצו להוריד את המדריכים שלהם מהפורום, אז לגבי זה אני לא יודע. אבל מה שכן אלכס עושה הרבה טעויות ולאחר מכן מתקן אותן.מה אלכס עשה שהוא צריך להצטער עליו?
התעלם משני ילדים שניסו להציק לו?
דארקטייגר עוד פה, ותמיד יש מקום למנהלים חדשים. כאלה שהקהילה מכירה ואפשר לסמוך עליהם.מצטער שאני לא יכול לקחת את ההודעה שלך ביותר מידי רצינות אחרי מה שהיה לפני כמה חודשים.
בוא נגיד שאלכס עף.
מה אז?מי ינהל את הפורום?
רותם בצבא-הוא נכנס מידי פעם מהפלא ונמצא בבית פעם בשבועיים.
ניצן פרשה,אני פרשתי,דארקטייגר לא נכנס...זה משאיר אותנו רק עם אדם שגם לא כל היום נמצא פה.
מהמשתמשים הפעילים אין הרבה שמתאימות לניהול מבחינת בגרות והתנהגות-ואתה יודע שזה המדד העיקרי שלי וזה הוכיח את עצמו ברוב המקרים.
יש לך תשובה בשבילי?
+1אז אולי שינוי גישה כן.
לדוגמה-הנושא שהיטמן הביא, במקום ישר לנעול את הנושא הראשון שמשתמש מביא-תן לו שככה יברכו אותו על הצטרפותו לפורום ולאנשים להציג את עצמם בפניו.
תחשוב כאילו זה כמו בחיים:
אדם עובר דירה לבניין חדש, שלא מכיר אף אחד-אפילו בשכונה לא.מה הוא עושה?מציג את עצמו בפני כמה דיירים.מה הדיירים עושים?מציגים את עצמם ומברכים אותו לשלום.
אם הדייר הראשון שהדייר החדש בבניין היה מתעלם ממנו(מהחדש) מה הרושם הראשוני שהדייר החדש היה מקבל?שכולם קרים ויחשוב שהיה עדיף לו להישאר בביתו הקודם.
שינוי גישה ואי-נעילת נושאי "אני חדש" יעזרו מאוד לרושם הראשוני שמשתמשים מקבלים מהפורום, אולי אפילו יגרום להם להישאר ושלא יהיו מלא משתמשים עם הודעה אחת בקבוצת משתמשים מתקדמים.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
אילן. אמרתי לך, עכשיו שאתה לא בבאן פשוט תערוך לך את כל הנושאים ותרשום צונזר. אל תטריח אנשים כמו אלכס לעבוד שעות נוספות בגלל ההחלטות (תסלח לי : הילדותיות) שלך.
לדעתי הבעיה בגישה שלנו בפוקימונס זה שאנחנו אשקרה שמים על מה שמשתמשים רוצים. ואשקרה איכפת לנו. אם היינו מלכתחילה בגישה של "אף אחד לא חייב לכם כלום" הציפיות שלכם לא היו גבוהות.
ממתי אנחנו חייבים למחוק נושאים של אנשים בבאן? ממתי אנחנו חייבים להחזיר משתמשים מבאן לצמיתות? ממתי אנחנו חייבים בכלל שיהיה פורום משוב? הרי אנחנו יכולים להוציא את כל האיכפתיות מההנהלה ופשוט להמשיך את הניהול שלנו כמו רובוטים.
דוגמא טובה לכך זה stm. וזו מחמאה דווקא. הוא הוציא את כל השטויות מעצמו והשאיר את העבודה המקצועית בלבד. כך אי אפשר לריב איתו, אין לו שונאים וגם אם הוא עושה משהו לא לרוחכם זה כבר נהיה הבנה שזה חלק מהתפקיד שלו וזה לטובת הפורום.
תחשבו על זה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)