Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    אני לא חושב שזה מגעיל..
    אם כל אחד שהיה מעדכן\מכין סיכורים\מפקח היה מקבל היכל התהילה הדרגה היתה מאבדת מכבודה.
    זה דרגה לאנשים שעשו מהפכות בפורום..
    עזבו היכל התהילה. משתמשי כבוד לפחות, ואם לא קיימת כזו קטגוריה אז צריכה להיות.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    מצטער שאני לא יכול לקחת את ההודעה שלך ביותר מידי רצינות אחרי מה שהיה לפני כמה חודשים.
    בוא נגיד שאלכס עף.
    מה אז?מי ינהל את הפורום?
    רותם בצבא-הוא נכנס מידי פעם מהפלא ונמצא בבית פעם בשבועיים.
    ניצן פרשה,אני פרשתי,דארקטייגר לא נכנס...זה משאיר אותנו רק עם אדם שגם לא כל היום נמצא פה.
    מהמשתמשים הפעילים אין הרבה שמתאימות לניהול מבחינת בגרות והתנהגות-ואתה יודע שזה המדד העיקרי שלי וזה הוכיח את עצמו ברוב המקרים.
    יש לך תשובה בשבילי?
    אני כן כאן, אני פשוט בערבים כי אני באמריקה וזה שעות שונות.. וכל היום אני מטייל..
    לגבי הנושא- הורדת אלכס לא תהפוך את הפורום ליותר טוב, דרושים אנשים ותיקים בהנהלה.
    לא נמאס לכם? כל כמה זמן יש נושא כזה על אלכס, והוא מנהל טוב, שהגולשים הפכו לשעיר לעזאזל.
    זהו, תשלימו אם זה שלא תמצאו שעיר לעזאזל שתצליחו לסלק אותו
    זהו

3. היכל התהילה
    עומר - אני בחיים לא התנהגתי בילדות. לא ביקשתי אף פעם מרותם שיוריד את העדכונים, הטופיקים ואת הפרויקטים שלי. תרמתי כי רציתי וגם אם יזרקו אותי מהפורום, אני מספיק בוגר כדי לשלם את המחיר ולעשות את ריצוי הזמן של הבאן ואז לחזור. אני לא ממציא תירוצים ובורח.

בנוגע לנושא שהעלאת על אלכס, אתה אומר שקשה לך לקחת אותי ברצינות. וזה בא מבן אדם שכל יום רב עם אלכס. אני לא רציתי להיות בהנהלה כי ידעתי שאני אתקע באמצע שניכם וכל אחד ממכם ינסה למשוך אותי לכיוון שלו. אתה יכול לספר לקהילה הרבה דברים, אבל להגיד שאתה בצד של אלכס ושאתה רוצה שהוא ינהל זה קרוב לוודאי הדבר האחרון ברשימה שלך. כולנו זוכרים מה קרה בפעם האחרונה, ובפעם שלפני זה, ובפעם שלפני זה ביניכם.

דבר אחרון, זו בעיה של רותם שאין שום אדם אחר שיכול לנהל את הפורום הזה. הוא נתן אמון לבן אדם אחד ואותו בן אדם הפך מאושייה משפיעה ורצויה בפורום לגולש חסר בטחון עצמי ושברירי שיכול לפרוש לך בכל שנייה מהניהול. וראינו אין ספור דוגמאות לכך בעבר.

אני לא חושב שזה שחור ולבן. אתם חושבים שאני יוצא פה לציד מכשפות ואני לא. זה גם לטובת אלכס עצמו. שימו אותו בתור פקח, תחזירו לו את הצבע ללחיים ותנו למישהו אחר את הניהול של הפורום. ואם אף אחד לא מתאים, תתחילו להריץ פה חממת ניהול. תנו לעומר, אדם או ניצן חודש לחפוף פה מישהו ושהם ימלאו את מקומם. אבל העניין המהותי פה הוא האמון של הגולשים ועד שלא יראו מהלך אמיתי מצד ההנהלה, אתם יכולים לרצות עד מחר שתהיה פה פעילות אבל זה לא יעבוד. אנשים לא קונים את ההבטחות הריקות האלה. עובדה. כי אם הם היו מאמינים, לא הייתה להם סיבה לעבור למתחרים.

4. משתמש מנוסה
    אני לא מבין על אילו מתחרים אתה מדבר הרצתי חיפוש ולא מצאתי פורום פוקמון פעיל יותר מזה שכאן ואם הכוונה שלך פורום כללי אחר אז יש מליון כללים ולא קרה שום דבר שפתאום התחילו אנשים לעבור מכאן לפורום כללי אחר.
    אני חוזר שפעילות בפורום לא השתנתה בצורה מיוחדת בשנה וחצי האחרונים כאשר אלכס חזר לניהול אז הבעיה היא לא בו

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אני יודע שקצת לא קשור שאני מתערב, אבל הורדת אלכס מניהול לא תביא לשום פתרון בקיצור וחד משמעית!
    הוא לא תורם המון ובטח שלא מזיק כמו שאתה חושב...
    מה גם שהוא וויתיק, משרה ביטחון לי אישית ואני חושב שגם להרבה בפורום, פשוט כמה ילדים מתנפלים עליו מסיבה שסליחה שאני על הביטוי 'סיבות מהתחת' כי מה כבר הוא עושה לא בסדר?
    הוא מציל את פורום מתכונים מלהיות פורום מת, הוא עוזר ופעיל בחת"ם ולפי ילדים שבאים אליי שאעזור להם לשפר משחקים ולקבל אישורים. אומרים שהוא נחוץ ומועיל!

הוא לא הבעיה של הפורום הבעיה היא פשוט שהאנשים בפורום הם רדודים ויבשים, הם לא עושים כלום כל סיקור, פרסום של משהוא הם 'משחקים אותה' כאילו מישהוא אילץ אותם לעשות זאת!
    וזה לא צריך להגיע למקומות כאלה!

לדעתי שיפור הפורום יבוא דרך הוספת מנהלים אחראיים בעלי גילאים בוגרים יחסית בין טווח גילאי 14- 19.
    שיש להם מוטיבציה שאוהבים את הפורום ורוצים להועיל לו.
    הוספת פורומים כמו: יעוץ, תמונות הגולשים, פורומים מיוחדים שיפתחו בחגים למיניהם ובחופש הגדול.. עידוד לפתיחת תחרויות. אלה דברים שירימו את הפורום.. אלה דברים שיעשו טוב!

בטח ובטח שלא הורדת אלכס מניהול!!!

.

6. היכל התהילה
    Golden Boy, שמא שאתה לא יודע שיש פורום מתחרה שלקח לפורום הזה את כל הגולשים, זה כבר מחליש את הטענה שלך.
    ודבר שני, פורום זה תחביב, זה לא בתשלום. ככה שעולה השאלה - למה שאנשים ישקיעו בעבור אדם שלא מאמין בהם?

אז בין אם עלית על זה או לא, פורום זה לא עניין של השקעה. זה עניין של יחס, חברויות ותועלת. השקעה היא רק מוצר לוואי של אלה.
    תעלים את היחס, תיתן באנים ותפגע בחברויות ולא תיתן לגולשים תועלת, כלומר ערך מוסף, אתה לא תביא אותם להשקיע, אלא אתה תדחוף אותם לפרוש.
    עכשיו, היה ותיקח את המקום הכי נוראי בעולם אבל יהיה להם יחס, חברויות ומשמעות, הם יהנו שם לא משנה מה ויתנו את הנשמה שלהם למקום.

NivX10, אלכס בעצמו יכול לספר לך לפחות על 20 פאקים בקנה מידה אדיר שהוא עשה לאורך השנים.
    פאקים שאחרים מצאו את עצמם מחוץ למערכת בגללם. פאקים שבמידה ולא היה לו את רותם מאחוריו, הוא היה נבעט החוצה גם כן.
    אני לא אהיה זה שארד לפסים אישיים ואפרט את רשימת כל הדברים שאלכס עשה / עושה לא טוב בפורום כי אני יודע שמי שאמור להבין - מבין.
    יש לי עדיין כבוד למערכת ויש לי עדיין רצון שהפורום הזה יצליח, ומה לעשות, אני אוהב לחלום על ימים טובים יותר.
    בשורה התחתונה הייתי פה מספיק זמן והייתי עד למספיק ניסיונות וניסויים כדי להבין שהדבר היחידי שנותר לעשות זה לנסות.

ועוד אמירה אחת לרפואה - פירטתי 10 סיבות שבגינם אני חושב שהפורום קורס.
    אף אחד פה לא ניסה ואפילו בחצי מילה לנסות להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לשפר את זה. אף אחד.
    אני הצעתי מספר דרכים שנראו נכונות על בסיס ההכרות שלי עם הפורום, ומהר מאוד חלק מהאנשים התגוננו.
    תבינו, בין אם המערכת תשכיל לנסות אלטרנטיבה אחרת ובין אם לא, הפורום לא יתחדש מעצמו. משהו צריך לקרות.
    כרגע יושבים בפורום ומחוצה לו המון אנשים שמחכים לשמוע מה הגזירה. האם הפורום ינסה להשתפר או לא?

7. מייסד האתר והפורום
    כמו שאמרתי, אנחנו ניקח את הטענות שלך ברצינות וכשאהיה בבית אקיים ועידה גדולה במסן עם כל המעוניינים להשתתף ונראה במה אפשר לעזור ולשפר את ההנאה של המשתמשים בפורום.

אני לא חושב שיש צורך להוסיף. קיבלת תשובה מספקת בהחלט.

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •