Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    היי חברים
    אמרתי שאני העשה לשחור ולבן מערכון ליל הסדר, ניסיתי לעשות אחד אבל לא יוצא מצחיק, אז רציתי לעשות משהו אחר.
    אני רוצה שאתם תביאו את הרעיון לפרק הגדול של שחור ולבן - זה יהיה פרק שאני אשקיע בו הרבה.
    כל מה שצריך לעשות זה להביא רעיון לפרק, שיהיה רעיון מפציץ גאוני, ככל שהרעיונות פה יהיו יותר מקוריים ככה הסיכוי שאני העשה יותר פרקים מהרעיונות שלכם יגדל.
    אז קדימה תביאו את הרעיונות שלכם לפרק.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שחור ולבן רבים,ואז מגיע חבר "אבוד" אפור והוא מנסה להחזיר את שני החברים

3. משתמש מנוסה
    שחור ולבן יוצאים לפיקניק. בעוד שלבן אוכל בננה, שחור דופק וואחד נו"ד שמעלף את לבן ושולח אותו לבית חולים. שלבן יוצא מבית החולים הוא לא מסכים לדבר עם שחור עד שמגיע איש מסתורי (אפור) שמנסה להשלים ביניהם.

-------------------------
    זה שיפור לרעיון של עומר

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הפינגווין מוצא חור תת-קרקעי לד ביתו,ומוצא שחית המחמד שלו-(חיפושית), הלכה לאיבוד בתוכו,הוא והעכברים נכננסים לחפש אחריהם אך הם מוצאים מכרה ישן שישי בו זהב. הם רבים מי אקח את הכסף ואז מגיע עכבר (אפור) שמנסה לידד בינהם ובלי שישימו לב,הוא לוקח את הזהב.הם ממשייכם לחפש אחר החיפושית אך הם מגלים שהיא גדלה והם נמצאים בעצם בפה שלה לאחר מכן הם מבינים שהיא לא תקטן. הם מנסים לגורם לה להקיא כדי לצאת מהעולם ואז הם מגיעים לבית החולים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני יודע שזה כבר היה..
    אבל אפשר לעשות על המהפכה במצרים..אחלה רעיון

Spoiler ספוילר

6. אני ניניני אני סמל מיני
    תעשה על המימונה של העכברים..ואז הם משמינים(המימונה זה ההתחלה)בצורה מוגזמת ורואים איך הם יורדים(או לפחות מנסים)במשקל..

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    תאמת שאין פה רעיונות מקוריים
    נגיד משהו הביא לי בפורום אחר רעיון למערכון על אנגריי ברדס, וזה היה רעיון טוב והמערכון הבא יהיה עליו.
    אז תחשבו על רעיונות מקוריים כאלה

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תעשה שבהתחלה יראו את הפוקימון האגדי השחור משוטט לו באוויר, פיפלאפ קטן וחמוד נמצא למטה והולך לו לעבר כפר הפוקימונים, מה שמוזר זה שהכפר ריק, לאחר מכן יראו את הפוקימון השחור צולל למטה, פתאום הזרקום נפגע ולא מבין מה קרה, גם הכפר נפגע הפוקימון השחור האגדי קולט בעין שלו תפוקימון הלבן האגדי ומאשים ישר אותו באיזה כדור שחור כזה או כדור צל רציני , הפוקימון הלבן נפגע ומתחיל בינהם קרב, גם הכפר נפגע לאחר מכן רואים עיינים של פוקימון ורואים מין אגם כזה שבו יש כמה תמונות, הפוקימון אומר "טוב מאוד.. טוב מאוד.." בתמונה אחת רואים את הפוקימונים ש נלחמים, בתמונה אחת עוד כפר בתמונה אחת כפר נוסף בתמונה אחרת אגם, ובתמונה אחרת שביל ובו טרטוויג קטן הולך לו בשביל, ופתאום התמונה נהית גדולה כזאת ורואים את טרטוויג הולך ופתאום נתקל בצימצאר קטן, הם מתחילים לריב עד שפיצ'ו מנסה לסדר את העניין, הם מפסיקים לריב ומפנים זה לזה את הגב ולאחר מכן פתאום יש פיצוץ ביער (הם בשדה) וליער אנחנו מגיעים, לאחר שאנחנו מגיעים ליער אנחנו רואים את זרקום ורשיאם (הפוקימונים האגדים שחור ולבן) נלחמים לגמרי עד ששניהם ממש מוטשים, ואז רואים תתמונה של פיפלאפ שהכפר שלו נהרס ורועד,
    פתאום פיפלאפ מסתכל על העמוד הטוטם העצום שזוהר משום מה ולא מתפרק, למטה הכי למטה יש ראש של פיפלאפ, פיפלאפ פוחד ונוגע בו ופתאום הכול רועד ופיפלאפ עוצם את עיניו, לאחר מכן יש עשן שלאט לאט מתפזר ורואים את פיפלאפ אבל זוהר כמו הראש פיפלאפ שהיה!
    אני יכתוב לך תהמשך אחר כך ותיתן לי קרדיט לרעיון בבקשה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    תעשה שבהתחלה יראו את הפוקימון האגדי השחור משוטט לו באוויר, פיפלאפ קטן וחמוד נמצא למטה והולך לו לעבר כפר הפוקימונים, מה שמוזר זה שהכפר ריק, לאחר מכן יראו את הפוקימון השחור צולל למטה, פתאום הזרקום נפגע ולא מבין מה קרה, גם הכפר נפגע הפוקימון השחור האגדי קולט בעין שלו תפוקימון הלבן האגדי ומאשים ישר אותו באיזה כדור שחור כזה או כדור צל רציני , הפוקימון הלבן נפגע ומתחיל בינהם קרב, גם הכפר נפגע לאחר מכן רואים עיינים של פוקימון ורואים מין אגם כזה שבו יש כמה תמונות, הפוקימון אומר "טוב מאוד.. טוב מאוד.." בתמונה אחת רואים את הפוקימונים ש נלחמים, בתמונה אחת עוד כפר בתמונה אחת כפר נוסף בתמונה אחרת אגם, ובתמונה אחרת שביל ובו טרטוויג קטן הולך לו בשביל, ופתאום התמונה נהית גדולה כזאת ורואים את טרטוויג הולך ופתאום נתקל בצימצאר קטן, הם מתחילים לריב עד שפיצ'ו מנסה לסדר את העניין, הם מפסיקים לריב ומפנים זה לזה את הגב ולאחר מכן פתאום יש פיצוץ ביער (הם בשדה) וליער אנחנו מגיעים, לאחר שאנחנו מגיעים ליער אנחנו רואים את זרקום ורשיאם (הפוקימונים האגדים שחור ולבן) נלחמים לגמרי עד ששניהם ממש מוטשים, ואז רואים תתמונה של פיפלאפ שהכפר שלו נהרס ורועד,
    פתאום פיפלאפ מסתכל על העמוד הטוטם העצום שזוהר משום מה ולא מתפרק, למטה הכי למטה יש ראש של פיפלאפ, פיפלאפ פוחד ונוגע בו ופתאום הכול רועד ופיפלאפ עוצם את עיניו, לאחר מכן יש עשן שלאט לאט מתפזר ורואים את פיפלאפ אבל זוהר כמו הראש פיפלאפ שהיה!
    אני יכתוב לך תהמשך אחר כך ותיתן לי קרדיט לרעיון בבקשה
    מזה קשור לסדרה של שחור ולבן, את לא מכירה את הסידרה אני רואה, הינה תראי את הפרק האחרון שיצא
    [YOUTUBE]iEsIY78oFu8[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה
    עוד רעיונות אנשים

11. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    אנגרי בירדס נשמע חייתי..
    אתה יכול לעשות שהם מבקרים במשחקי מחשב כמו אייסי ארוור, סנייק, אנגרי בירדס וכו'..

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •