התאריך בשבילי מעולה אני אגיע
התאריך לא משנה כל עוד זה לא יהיה במסנ אלא בפורום, כי אין לי מסנ ואני מתחבר לפעמים דרך האינטרנט אבל ועידות תוקעות לי את הדפדפן.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
רותם, תוסיף לרשימת הדברים שתצטרכו למצוא להם תירוצים את הדבר הבא: אלכס לא לקח שום חלק בלילה הלבן, אני כן. הרמתי פעילות בלילה הלבן והתחייבתי בפני הגולשים לפרסים מסוימים וכצפוי, אלכס שוב מתחמק מאחריות. מסתבר שכאשר צריך לתת למנהלים בפורום פרסים, אז זה בסדר גמור, אבל כשמדובר בגולשים פשוטים, זה יהיה רק פרס תנחומים עלוב.
ואלכס, חסוך מכולנו את התירוצים שלך. כשאתה מנסה לקנות את ליבם של הגולשים פה, אתה מחלק שבועות של ווינר על פתיחת עמוד בנו"ד ועל הימורים טיפשיים. כשאני עושה פעילות מושקעת בתור "משתמש וותיק" ומוכיח מי באמת מנסה לתרום, אתה עדיין מרגיש מספיק מאוים על ידי, ומנסה להכניס את המילה האחרונה בסיפור. רק חבל שהגולשים יודעים מי יודע רק להבטיח "אני אעשה הכל כדי להציל את הפורום", ומי באמת עושה את זה בשטח.
ועוד משהו - עידוס, צדקת לגבי הכל. תודה לך.
וואלה?
אני עושה הכול בשביל לתת לקהילה הנאה בכל מיני דרכים...כשהמצב קריטי,אני עושה הכול בשביל להחזיר את המצב לקודמו.
לא יכולתי להיות בלילה הלבן כי למחרת הייתי צריך לקום מוקדם כדי לסגור שישי שבת בבסיס...ולא יכולתי להשאר ללילה הלבן...כתבתי יום קודם לכן את הסיבה לכך בחתימה שלי.
לגבי הפרסים,עשית איזה משחקון ולא סיכמת איתי לפני כן על פרס ורק לאחר שסיימת את המשחקון שלך,היום אחרי הלילה הלבן ביקשת ממני פרס שככל ביכול המשתמש ביקש אותו.
תבין...זה לא הולך לפי בקשת המשתמשים...אותו משתמש ביקש שבוע ווינר ואני לא יכול לתת שבוע ווינר למשחקון קטן כמו שאתה עשית...שבוע ווינר נותנים למישהו שזכה ביותר ממשחקון קטן שערכת בלילה הלבן.
אותו משתמש גם היה יכול לבקש חודש ווינר,למה שאאפשר זאת?
הצעתי לך שהפרס יהיה ווינר לפחות ל4 יום ולא יותר מזה ואתה צוחק לי בפנים?
טוב זה מה שיש לי לומר פה...הייתי חייב להגיד את זה פה ודבר איתי בה"פ אם אתה מתכוון להמשיך את השיחה איתי...
שאף אחד אחר לא יגיב לזה,אלא רק בה"פ!
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)