Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 52
  1. היכל התהילה
    היי,

מבלי לגעת בשמועות, פוליטיקה ופרשנות, תרשו לי לפרט כמה דברים שקרו בזמן האחרון מבחינה עובדתית:
    1. שלושה מנהלים פרשו בזמן האחרון מהפורום (אלכס, ניצן ועומר)
    2. בין 63 ל-67 משתמשים מהפורום הזה פתחו ניק והם פעילים בפורום המתחרה.
    3. מאז אוגוסט הפורום לא עבר את סף 100 אלף המבקרים.
    4. מנהלים כמו ליר ואילן ירדו מניהול, ושלושה מנהלים מכהנים התוודו בפניי שהם מעוניינים לרדת מניהול.
    5. יש בכל פורום גדול באתר לפחות שלוש נושאים שונים של חוקים (סיפורים - 4, משוב - 5, חת"מ - אישור חת"מ).
    6. מאז ה9.12.2010 שום תלונה, בקשה או שאלה של גולש לא נענתה בפורום משוב.
    7. מעל ל30 (שאני אישית מכיר) אנשים נמצאים בבאן (וזה מבלי לספור את האנשים שאני לא מכיר).
    8. חלוקת התפקידים באתר מראה שרוב המנהלים של הפורומים ממקומים גבוה מדי לשם ביצוע עבודתם (פקח, מנהל ראשי).
    9. האתר פועל מאז ומתמיד בשיטת 'חבר מביא חבר', ולא 'הטוב ביותר לעבודה'.
    10. אין לאנשים אמון בהנהלה.

על כל אלה הפורום הזה קורס.

כדי להציל את הפורום צריך לעשות את הדברים הבאים:
    1. לפרסם הודעה שבה תיכתב המודעה שכל מה שקרה בחודשים האחרונים היה כשלון טוטאלי וכעת אנו פותחים דף חדש.
    2. להוריד את אלכס מניהול ראשי.
    - הבן אדם נחמד ורותם סומך עליו והכל, אבל לנהל הוא לא יודע. ואם הוא יודע לנהל, אז הוא לא יודע להנהיג.
    - עוד סיבה למה זה הפתרון הנכון היא: שאף אחד לא סומך על מהלך של "דף חדש" בהנהגתו. שרפתם מלא גשרים בחודשיים האחרונים ולשמוע את אלכס אומר עוד פעם "אני מצטער, זה לא יקרה שוב", זה לא יעבוד על אף אחד.
    - הסיבה העיקרית היא: שעל מנת לבנות משהו חדש, צריך להרוס את הישן. ניצן עזבה, עומר עזב, אלכס עזב. הקרקע הייתה מוכנה לזה.
    3. למפות את ההנהלה מחדש.
    - אדם לחת"מ, דניס לירוק, ארווין לספרות, PikaRevolution לעדכוני אתר, ליר ואילן (אם יסכימו) ואלכס לפקחות.
    4. לבטל את חוק אישורי משחקי תפקידים. זה טיפשי, זה מיותר ותאמינו לי שאתם תעדיפו משחק ספאם על פני קריסת הפורום.
    5. לבטל את האופציה של מנהלים זוטרים לחלק אזהרות. לא מספיק עם המנטליות הזו של באנים ואזהרות?

* יש עוד דברים כמו: להוריד באנים לאיזה 30 איש, שיהיה מונה הודעות בכל הפורומים, אפשרות לפתיחת טופיק "אני חדש" בפורום דיבורים, מענה אמיתי למשוב בפורום שבאמת יענה על הצרכים של הגולשים.

לסיכום:
    בשורה התחתונה, מה שקורה פה זה ניהול פורום בצורה הטובה ביותר. באמת !
    אתם מסתכלים על החוקים, מתעלמים מהגולשים ועושים את הכל כדי לאפשר פה פורום לתפארת.
    הבעיה היא שאתם לא אמורים לנהל פורום, אתם אמורים לנהל קהילה.
    ובקהילה צריך לתת כבוד מינימלי לגולשים, להקשיב להם וגם לגרום להם להרגיש בבית.

אם לא יבצעו מספר מהלכים קריטיים, צר לי לומר אבל זה יהיה הסוף של הפורום שאותו אנחנו מכירים.
    זה קצת מצער אותי, אבל ביום שירדתי מפקחות ידעתי להגיד לכם שהיום הזה יגיע, וכפי שאתם רואים, צדקתי.
    היה לי חשוב לכתוב את הדברים האלה כי וואלה איכפת לי מהפורום הזה ואם הוא יפול - לפחות ניסיתי.

אתם רשאים לעשות עם זה מה שבא לכם. העובדות כבר ידועות לכולם.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    אני מסכים עם מה שאתה אומר, במיוחד בנושאי ההנהלה הלוקאלית, אני תומך בהצעת המועמדים שלך... אין לי שמץ מי זה אלכס, אבל בכל מקרה סביר להניח שאין לי תלונות לגביו, אני דיי חדש.
    ומלבד מנהלים שפרשו, פרשו גם המון המון משתמשים וותיקים שכמו שאמרה ניצן "גררו אחריהם גל של פורשים". חוץ מזה, מרבית מהמשתמשים כנראה נרשמים כי אם אתה לא משתמש רשום אתה לא יכול לראות לינקים, והם ככל הנראה רוצים להוריד את המשחקים והתוכנות שמוצעות בפורום.
    מדד נוסף לצחיחות הנוראית פה - בקושי יש משתמשים פעילים בלילה, וזה חופש. בקהילות אחרות שהייתי בהן הייתי נכנס בלילה והיו המון משתמשים מחוברים ולא רק במסגרות של 'לילה לבן' - זה מעיד גם על קבוצת הגיל שמסתובבת בפורום. זה אמנם פורום פוקימון אבל יהיה נחמד אם יהיו פה משתמשים מעט בוגרים (ואני לא מדבר על גילאי ה-18+) שנמצאים בצבא או בעבודה או בלימודים וכד')

בקיצור, משהו חייב להיעשות, וטוב מאוד שאתה יוזם ומפרסם נושא שכזה. ח"ח

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. היכל התהילה
    אם תבסס סביבת עבודה טובה, יבואו גם אנשים שירצו לתרום וישקיעו בפורום.
    בצורה הנוכחית של הפורום, זה כמו צבא. אנשים מרגישים שאם הם תורמים - הם יוצאים פראיירים.
    אז זה חוזר שוב לאותם דברים שציינתי: כבוד מינימלי לגולשים, להקשיב להם וגם לגרום להם להרגיש בבית.
    (ואלו דברים שדווקא פוקימונס היו ידועים בזכותם ובעקבות "ניהול יתר" זה הלך לאיבוד בזמן האחרון)

4. משתמש מנוסה
    באמת בכמה פניות שלי למנהלים (חוץ מאלה שהם חברים שלי, כמו ניב) דיברו אליי "מלמעלה", זה קצת מעצבן, אני חושב שעדיף שהמנהל יהיה חבר-מנהל. ככה זה יחס אישי (לא אקרא לזה כבוד, כי כבוד יש) ואם יווצר יחס אישי בין המנהלים למשתמשים יהיה יותר כיף להיות כאן, ולא תהיה כל כך הפרדה.

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    היט מן,אני ראיתי שהצעת אותי תודה,,אבל זו בחירה שלהם כי היו לי טעויות בעבר שהייתי מנהל וכניראה הם חושבים שזה עדיין יקרה,אני חושב שלו אבל אפשר רק לחיות ולראות אבל דבר אחד שאני לא מסכים איתך עליו,תפסיקו להיטפל אל אלכס אתם יודעים שבלעדיו לא היה פורום,ואתה יודע שהרבה אנשים צריכים להיות בבאן על דברים שעשו אני אקרא עד הסוף ואגיב תגובה בונה,כרגע זה מה שיש לי להגיד
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    2. להוריד את אלכס מניהול ראשי.
    - הבן אדם נחמד ורותם סומך עליו והכל, אבל לנהל הוא לא יודע. ואם הוא יודע לנהל, אז הוא לא יודע להנהיג.
    - עוד סיבה למה זה הפתרון הנכון היא: שאף אחד לא סומך על מהלך של "דף חדש" בהנהגתו. שרפתם מלא גשרים בחודשיים האחרונים ולשמוע את אלכס אומר עוד פעם "אני מצטער, זה לא יקרה שוב", זה לא יעבוד על אף אחד.
    1+
    אם להוריד מעדכונים על זה שאין עידכונים באתרים מחו"ל זה לא צודק בכלל.
    אני לא עובד בפוקימון-אין לי מושג מה קורה אצלם, אלא רק דרך סרבי ואתרים אחרים!
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    עם כל עליך היטמן אני לא חושב שאת אלכס צריך להוריד מהראשי יכול להיות שהוא לפעמים מגזים אבל התפקיד הזה מתאים לו בדיוק
    אני לא מאמין בשבור ובנה ויש לזה הרבה מאוד דוגמאות מהמציאות

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שימו לב איך אלכס ניסה להראות שדברים זזים בפורום - הוא הוריד את עמית מדרגת מעדכן (בלי לטרוח אפילו לשים בהיכל התהילה על התרומה הגדולה) ללא צדק (העדכון האחרון היה לפני בערך שבוע) והכריז בראש מורם שבקרוב יתמנו מעדכנים חדשים.
    מלבב.

9. משתמש מנוסה
    מסכים עם הכל, אבל אתה יודע שזה לא עומד לקרות, זה יותר מדי מסובך.
    ויד עוד סיבה לצלילה של הפורום: אתה ירדת מפקחות, עדיין המשכתי ליזום פרוייקטים אבל לאט לאט הפסקת עם זה, נכנסת לבאן ומאז לא הגבת.
    היה מאוד חסר האחריות , היזמות, הניסיון דלך
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    המשוב על האתר-זה בעצם העולם שהיטמן רוצה לבנות...אני לא מסכים עם המשוב הזה..

הסיבה לכל זה זה הקהילה ולא ההנהלה.

הקהילה היא הגורם להכול...אתם כן אתם...אתם גורמים להנהלה להתנהג אחרת.רוב המשתמשים שפרשו מכאן כמו אילן ואופיר היו חלק מגורם זה שגרם להרבה מחלוקות ביניכם לביני.

בכל מקרה,יש עוד גורם לכך:
    העצלנות של המשתמשים פה חוגגת.מישהו משקיע ואף אחד לא מגיב בו,זה העצלנות של המשתמשים להזיז בו את הדברים קדימה...

אם לא תהיו עצלנים,הפורום יהיה הרבה יותר טוב...
    חלק מהקהילה פה היא עצלנית ולא זזה כמעט...

כנראה שאצטרך להשקיע ולקרוע את התחת שלי כדי שהפורום יחיה ממשהו...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אתה מסכים בזה שצריך לעשות את ההנהלה מחדש..ואולי להוסיף עוד..

ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevolution צפה בהודעה
    היט מן,אני ראיתי שהצעת אותי תודה,,אבל זו בחירה שלהם כי היו לי טעויות בעבר שהייתי מנהל וכניראה הם חושבים שזה עדיין יקרה,אני חושב שלו אבל אפשר רק לחיות ולראות אבל דבר אחד שאני לא מסכים איתך עליו,תפסיקו להיטפל אל אלכס אתם יודעים שבלעדיו לא היה פורום,ואתה יודע שהרבה אנשים צריכים להיות בבאן על דברים שעשו אני אקרא עד הסוף ואגיב תגובה בונה,כרגע זה מה שיש לי להגיד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    עם כל עליך היטמן אני לא חושב שאת אלכס צריך להוריד מהראשי יכול להיות שהוא לפעמים מגזים אבל התפקיד הזה מתאים לו בדיוק
    אני לא מאמין בשבור ובנה ויש לזה הרבה מאוד דוגמאות מהמציאות
    1+
    אלכס לא צריך לרדת מתפקידו,הוא עושה אותו מצוין,אמנם לפעמים יש פעמים שבהם אין כלכך הסכמה איתו אך עדין,הוא עושה את תפקידו,ואין לו תלונות לגבי תפקידו.

ציטוט פורסם במקור על ידי ~DaRk_AnGeL~ צפה בהודעה
    המשוב על האתר-זה בעצם העולם שהיטמן רוצה לבנות...אני לא מסכים עם המשוב הזה..

הסיבה לכל זה זה הקהילה ולא ההנהלה.

הקהילה היא הגורם להכול...אתם כן אתם...אתם גורמים להנהלה להתנהג אחרת.רוב המשתמשים שפרשו מכאן כמו אילן ואופיר היו חלק מגורם זה שגרם להרבה מחלוקות ביניכם לביני.

בכל מקרה,יש עוד גורם לכך:
    העצלנות של המשתמשים פה חוגגת.מישהו משקיע ואף אחד לא מגיב בו,זה העצלנות של המשתמשים להזיז בו את הדברים קדימה...

אם לא תהיו עצלנים,הפורום יהיה הרבה יותר טוב...
    חלק מהקהילה פה היא עצלנית ולא זזה כמעט...

כנראה שאצטרך להשקיע ולקרוע את התחת שלי כדי שהפורום יחיה ממשהו...
    אתה מאוד צודק,אני פתחתי איזה 5 נושאיפ בציור ממוחשב,יש איזה מישהו שבאמת אכפת לו?
    תאמין לי אם זה היה על ווינר היו שם יותר מ10 תגובות תוך שעה..
    אבל האם מישהו באמת רוצה להגיב או לעשות משהו לאחר? או ללמוד משהו חדש? לא..
    וזה מה שהורס את הפורום..אף אחד לא משקיע בכלום..משתמשים משקיעים ומה מחזירים להם? כלום..

Spoiler ספוילר

12. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    שימו לב איך אלכס ניסה להראות שדברים זזים בפורום - הוא הוריד את עמית מדרגת מעדכן (בלי לטרוח אפילו לשים בהיכל התהילה על התרומה הגדולה) ללא צדק (העדכון האחרון היה לפני בערך שבוע) והכריז בראש מורם שבקרוב יתמנו מעדכנים חדשים.
    מלבב.
    לשים בהיכל התהילה?אתה שומע את עצמך?אתה משווה את התרומה של עמית(בלי לזלזל..)לתרומה של ניצן?או של אביב (אתה לא מכיר אותו..בוא נגיד שהוא עשה המון..)יש אנשים שנתנו הכל לפורום,כמה שנים מהחיים שלהם ולא נתנו להם..אז לתת לעמית על עידכונים בלבד זה דיי טיפשי..

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    אם זה היה על ווינר?

כבר ניסיתי את זה,פתחתי בכמה פורומים תחרויות כמו משקיע החודש או משקיע השבוע שתוך שבוע הזוכה יהיה מי שיפתח הכי הרבה נושאים ולא פתחו כלום,אולי אחד-שתיים פתחו אבל זה היה ממש קצת ולא מספק..פתחו 2 נושאים שזה ממש מעט וזה עבר לעמוד שתיים בסוף...

אם תשתפו פעולה עם המשקיעים ותגיבו,הפורום יתקדם,ככה הפורום לא יתקדם לשום מקום.

מכאן,אתם מאשימים את ההנהלה בזה...

ההנהלה רק מנסה לגרום לכם להשקיע ולספק לכם את ההנאה הדרושה לכם אך היא לא תוכל לספק לכם את ההנאה מבלי שאתם תשתפו איתה פעולה...

אז אל תהיו עצלנים ותקחו את עצמכם בידיים!
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    לשים בהיכל התהילה?אתה שומע את עצמך?אתה משווה את התרומה של עמית(בלי לזלזל..)לתרומה של ניצן?או של אביב (אתה לא מכיר אותו..בוא נגיד שהוא עשה המון..)יש אנשים שנתנו הכל לפורום,כמה שנים מהחיים שלהם ולא נתנו להם..אז לתת לעמית על עידכונים בלבד זה דיי טיפשי..
    הטון של התגובה הזאת מזלזל מאוד.
    אתה לא קראת במקרה את מה שהיה בנושא ששאלתי למה הורידו אותי-אני כמעט פרשתי מהפורום!
    תשאל את דור-אני אמרתי לו שאין לי מה לעשות בפורום אם אני לא מעדכן!
    אני נותן הרבה מהזמן שלי לפורום ורק לפורום-אשמתי שיש לי גם שיעורים ואני צריך לפנות גם להם זמן?
    תערוך בבקשה את התגובה הזאת כי אתה מאוד מאוד מזלזל בתרומה שלי לפורום.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אני ממש מסכים עם מה שאתה אומר. באמת משהו צריך להשתנות בפורום ודבר ראשון, לפני שעושים את כל מה שאתה אמרת, צריך לדאוג ולמנהל בכל פורום, כדי שלא יהיה ספאם בפורומים (למשל פורום מוזיקה, שרוב הנושאים שם בכלל לא קשורים וצריך להעביר אותם)
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •