Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 43 מתוך 43
  1. מורחקים
    שם bloodphonix
    משה

שם במשחק:אריאל

תיאור: גבוהה מצולק עיינים חומות שזוף

רקע: אראיל נולד למשפחה עניה שלא יכלה להרשות לעצמה הרבה לכן אראיל גדל במחסור של דברים וחבריו הציקו לו בגלל שהיה עני יום אחד אריאל נח בצילו של עץ ופתאום ראה זובאט אשר שיחרר בופרסוניק אשר הכיב לאראיל באוזנים אראיל התחיל לזרוק עליו אבנים אבל אז הזובאט תקף עם התפרים שלו את הפנים של אראיל פתאום מהאמצה שום מקום מאמן עם בלייזיקן קפץ וביקש מבלייזיקן לתקוף את הזובאט עם בעיטה כפולה הזובאט התעלף במקום המאמן אמר לאריאל שהבליזיקן שלו כבר כמעט ולא כשיר להלחם מכיוון שהיא בהריון[הסתבר שזו בת ] ואראיל אמר אם הוא יכול לתת את הביצים לפרופסור וכשהוא יהיה גדול הוא יבחר טורציק בתור ההתחלתי שלו

פוקימונים: לא לגעת.

פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת.

פוקימון התחלתי:אם אפשר דורות אחרים אז טורציק אם חייב דור 5 אז אוושוט

שותף/שותפה: לא

ציוד: פנס אוכל פוקימונים אוכל בני אדם חכה טובה ואופנים

הערות/הארות: ללכוד מורקרו ואלקיד

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה

לי-
    "בוודאי לי,בוא הכנס" אומרת פרופסור סינתיה ולאחר שאתה נכנס מציאה לך תה ועוגיות. לאחר שאתה שולל את הצעתה בנימוס אתה הולך על עבר הפוכדורים המונחים על השולחן,לפתע נכנס גרי לחדר. "לי,נכון? אדם שאני כל-כך הולך להיות יותר טוב ממנו" הוא אומר ומתקרב למגש "אני בוחר את הפוכדור הזה" הוא אומר,לוקח את הפוכדור ויוצא מהחדר. "בוא,קח את הפוכדור הזה" אומרת פרופסור סינתיה ומגישה לך פוכדור
    אני מתעצבן מליתיו של גרי ואז אומר לסינטיה " תודה רבה על הפוכדור ועל הפוקימון התחלתי שנתת לי. טוב ביי לך ". אני יוצא מהמעבדה של סינטיה ואז פותח את הפוכדור שלי כדי לראות איזה התחלתי קיבלתי מפרופסור סינטיה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.

לא מצטט לי...

"אל תדאג לי אני יעזור לך!"
    מקווה שהוא הבין את המסר ואלך למעבדה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רון-
    פיפלאפ קופץ עליך ומחבק אותך פרופסור סינתיה אומרת"כן כמובן" ומביאה לך את חפציך. פיפלאפ להוט להתחיל להילחם במישהו.
    התבלבלתי...
    ותוכל להשקיע בתגובות?

~~~~~~~~~~~~~~~~~

"יאללה פיפלאפ בוא נלחם נגד מישהו!" אגיד לפיפלאפ ואז אצא מהמעבדה איתו, ואלך לחפש פוקימונים בדרך 1.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אריאל-
    שגיאות כתיב,ניסוח,סימני פיסוק ותרחיב מעט. הרקע שלך בלתי קריא ובקושי הצלחתי להבין אותו

לי-
    אתה פותח את הפוכדור ויוצא ממנו צ'ימצ'אר קטן וחמוד אשר קופץ עליך בשמחה

טייסון-
    לא נורא אבל תנסה לצטט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בפתח המעבדה עומד גרי ומסובב פוכדור על האצבע שלו. "את מי רואים כן? טייסון? נו טייסון רוצה קרב פוקימונים? אה נכון,אין לך פוקימון עדיין, כמה חבל" הוא צוחק בזלזול והולך משם

רון-
    אין בעיה שהתבלבת והתגובות יהיו מושקעות אחרי שתצאו משם כי כרגע אי אפשר ממש להשקיע בתגובות. אם אתה רוצה תגובות מושקעות תשקיע בתגובות שלך בעצמך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך בדרך 1 עם פיפלאפ שנראה גאה בעצמו ופתאום אתם שומעים רחש בשיחים. אתה מתקרב לבדוק מה זה ופתאום אתה שומע רחש מהעץ ולאחר מכן שוב בשיח ואז בשיח אחר ואז בפרחים. מה תעשה?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. Hail Hydra
    טייסון-
    לא נורא אבל תנסה לצטט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בפתח המעבדה עומד גרי ומסובב פוכדור על האצבע שלו. "את מי רואים כן? טייסון? נו טייסון רוצה קרב פוקימונים? אה נכון,אין לך פוקימון עדיין, כמה חבל" הוא צוחק בזלזול והולך משם
    אני מקלל אותו בלב ומחפש את הפרופסורית במעבדה
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    רון-
    אין בעיה שהתבלבת והתגובות יהיו מושקעות אחרי שתצאו משם כי כרגע אי אפשר ממש להשקיע בתגובות. אם אתה רוצה תגובות מושקעות תשקיע בתגובות שלך בעצמך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך בדרך 1 עם פיפלאפ שנראה גאה בעצמו ופתאום אתם שומעים רחש בשיחים. אתה מתקרב לבדוק מה זה ופתאום אתה שומע רחש מהעץ ולאחר מכן שוב בשיח ואז בשיח אחר ואז בפרחים. מה תעשה?
    אי-אפשר להשקיע עם תגובות לא מושקעות...
    ~~~~~~~~
    "פיפלאפ תבדוק מה יש שם! אני אעזור לך!" אגיד לפיפלאפ ואז אלך לשיחים כדי לחפש מה קורה שם.
    "מי זה?!" אשאל בדיוק שאני אחפש את מה שנמצא בשיחים ובפרחים היפים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי-
    אתה פותח את הפוכדור ויוצא ממנו צ'ימצ'אר קטן וחמוד אשר קופץ עליך בשמחה
    אני אומר לצ'ימצ'אר " הי צ'ימצ'אר אני המאמן החדש שלך לי. ביחד אני אהפוך אותך לאיינירימפ חזק ביותר.טוב קדימה בוא נלך לחפש לך איזה פוקימון שתוכל להילחם נגדו ". אני הולך בדרך 1עם צ'ימצ'אר שלי ומחפש פוקימון שצ'ימצ'אר יוכל להילחם נגדו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    טייסון-
    פרופסור סינתיה יוצאת מחדר צדדי ופונה עליך. "שלום טייסון,באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך,באיזה פוקימון תבחר?

רון-
    פיפלאפ מתקרב מעט לשיח ובודק מה יש שם הוא פותח אותו ומזנק לעברו . פיפלאפ הולך אחורה בבהלה ולפתע קופץ עליו מהעץ הוא הולך לפרחים וקופץ מתוכם .

לי-
    אתה בא להתקדם לדרך 1 ופתאום בא מולך איש ואומר "היי,אתה תעבור לדרך 1 רק אם תשלם לי או תנצח אותי בקרב! אני גם אתן לך ווידל במתנה אם תצליח לנצח את המרטשומפ שלי!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי-
    אתה בא להתקדם לדרך 1 ופתאום בא מולך איש ואומר "היי,אתה תעבור לדרך 1 רק אם תשלם לי או תנצח אותי בקרב! אני גם אתן לך ווידל במתנה אם תצליח לנצח את המרטשומפ שלי!"
    אני אומר לאיש " הי אני אלחם נגדך אבל אני לא לוקח שום וידל איתתי לדרך.אני אלחם איתך עם צ'ימצ'אר שלי נגד המרשטופ שלי.אם אני מנצח אתה נותן לי לעבור וזהו. אתה מוזמן להתחיל בקרב ". אני מוציא את צ'ימצ'אר שלי לקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    רון-
    פיפלאפ מתקרב מעט לשיח ובודק מה יש שם הוא פותח אותו ומזנק לעברו . פיפלאפ הולך אחורה בבהלה ולפתע קופץ עליו מהעץ הוא הולך לפרחים וקופץ מתוכם .
    "פיפלאפ תשתמש בנהמה כדי להרתיע אותם ואז תחבוט בכולם! במיוחד בפוקימון המעופף!" אגיד לפיפלאפ תוך כדי שאני בודק את הפוקימונים בתוך הפקדקס.

12. Hail Hydra
    טייסון-
    פרופסור סינתיה יוצאת מחדר צדדי ופונה עליך. "שלום טייסון,באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך,באיזה פוקימון תבחר?
    "טאפיג!" אומר לה ואקח את הפוקדור שלו.
    לאחר מכן אצא לדרך 1 כדי למצוא פוקימונים שטאפיג יוכל להתאמן עליהם ואולי גם לתפוס כמה מהם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    לא הגבתה לי

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •