מישהו מעוניין לדבר איתי?
מישהו מעוניין לדבר איתי?
בחרתי,יוגי הו Xd
אני לא מתמצא בנושא O:
אולי נדון על תהליך הזיווג של הצפרדע האדומה?
אני לא מתמצא בזה
אז אני יסביר לך, הצפרדע האדום עולה על הנקבה, הנקבה רוצה לעשות לו "שק קמח" אבל היא לא מצליחה כי הוא כבד מידי. היא עושה טיפה למעלה ונופלת חזרה- מה שנראה מרחוק כרעידות קטנות.
דור- אולי תעשה פייק על הצפרדע האדומה? ממזמן לא עשית..חחח..הלכתי
עומר-לא ניסית אפילו..הלכתי
ספוילר
בואו נדבר על זה שנל צריכה להגיב לי במ''ת
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בואו נדבר על זה שהנושא היחיד שהצלחתם לחשוב עליו זה צפרדע אדומה :o
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תגידו
הנוד לא אמור להיסגר ב100?
וספארמרית מתקדמת
אוקיי, אז ככה, אתה עם סוניק, אתה רואה את הסרטון המפחיד הזה, אחר כך אתה בוחר לשחק עם סוניק (יש לך בררה?), אתה צריך לעבור שלב כזה, בחוף הים, ליד הבריכה ואז להכנס למלון, אחר כך לעבור בכניסה השנייה ולהגיע לעיר. אתה הולך ... לאיזור עם הרכבת, יש בניין נוסף, אז תכנס אליו (שם הרכבת), ואז אתה מגיע לעיר אחרת עם מוזיקה מוזרה. נדמה לי שככה, אבל אני לא זוכרת איפה אתה משיג את טיילס. בכל מקרה, אתה הולך קצת בסביבה עד שאאתה רואה הר עם מדרגות לידו. אתה עולה בהן, ואתה נלחם מול דוקטור אגמן, אוקיי? אחר כך אתה רואה עוד גבעה קטנה על ההר, אתה עולה עליה ורואה מכשיר קטנטן ירוק. אתה לוקח אותו (לוחץ על Z כשאתה מולו ולידו), ואז אתה יורד מהגבעה ומההר. אתה ממשיך בכיוון ההר אבל לידו, לא עליו ואז אתה רואה מערה. אתה נכנס אליה ויש שם עצים כאלה מעופפים, אתה רואה שם גם מכונה קטנה ואז אתה לוחץ מולה על Z, כשאתה עם המכשיר הזה, ואחרי שהממכשיר מונח על המכונה, אתה הולך לכיוון העצים המעופפים ועולה עליהם, אחר כך אתה עובר את השלב הזה במהירות. (מידע חשוב: Z=מתקפה. X=קפיצה. גם רווח זה קפיצה. ועם Z אתה לוקח דברים.) (בונוסים=אני רק יודעת שבבית מלון באחת המעליות יש את איזור הצ'או.) עזרתי לך? אחרי שתעבור תגיד לי ואני אמשיך לך. אה, סיגל, המשכת לי? אני מגיבה, ביוש.
ספוילר
בקיצור נל תגיבי לי במ''ת
וספארמרית מתקדמת
הגבתי, סיגל.
עומר, הצלחת?
אה, נזכרתי, עומר! נראה לי שאתה משיג את טיילס אחרי השלב הראשון, כלומר, השני, שאתה בחוף הזה.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)