Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 355
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    כינוי בפורום: fire-nel

שם במשחק: נל

תמונה: (אני אוהבת להשתמש בדמות הזאת לכל מני דברים !)
    רקע: נל הייתה בסך הכל ילדה רגילה ופשוטה, שאהבה את הפוקימונים וחלמה לעזור לעולם, אך לא היה לה במה. עד שצוות רוקט הגיע והקרב התחיל. נל שמעה סיפורים רבים על היום הזה, עד שהכל התחיל להסתבך. הכל התחיל ביום ההוא. ביום שבו נחטפה, חייה השתנו. היא הבינה שזה מתגשם. חלומה לעזור לעולם. היא סוף סוף הרגישה שייכת ושהיא כן תציל את העולם. היא חשבה לעצמה שצוות רוקט קצת טיפש, אבל יש לו רשע ופוקימונים חזקים ולכן צריך להיזהר. כל צעד קטן ולא נכון יכול להרוס את העולם ולגרום למוות של אנשים תמימים. כאשר נל נחטפה, לא חשבה פעמיים ומיד הסכימה להצטרף למחתרת ולהביס את צוות רוקט. אבל נל לא חשבה על העולם כל כך הרבה, אלא על הפוקימונים האגדיים. להציל אותם. 'נל, את יכולה, עזרי לנו, חמודה!' היא שמעה את האגדיים קוראים לה בראשה. נל אוהבת מאוד פוקימוני אש, ותמיד רצתה סינדקוויל, אך החליטה לעשות התחלה חדשה ולבחור בפוקימון עשב. לכן בחרה בסניבי, פוקימון עשב שהעריצה מרחוק זה 10 שנים, מאז שגילתה אותו. 'הפוקימונים קוראים לך, נל!' היא חלמה על כך בלילה. יש האומרים שנל מתקשרת עם פוקימונים בקלות ומסוגלת לדבר איתם ולהבין אותם ללא כל קושי. "בתור חברה חדשה במחתרת, אני צריכה פוקימון, נכון? בקרוב אשיג לי אחד כזה!" היא אמרה לעצמה בלילות ולפעמים אפילו צעקה זאת. סוף סוף היום הגדול! נל תשיג לה פוקימון משלה!
    צד: מחתרת
    פוקימון התחלתי:
    פוקימונים:
    שותף/שותפה: שותפה
    חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
    תגים:-לא לגעת-
    משימות:

בקשות/הערות: כשהמ"ת שלך יגמר, תעשה "פוקימון: מחוז רוקט 2!" מ"ת אדיר, אחלה השקעה!
    רקע ממש מדהים!!!רשומה,תגיבי להתחלה אבל לא של דור כי הוא ביקש ממני במיוחד להתאים לסיפור שלו
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה
    התחלה:

השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"

מה תעשו?
    "שמי הוא תומר ובאתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלך קקניאה" אומר לפרופסור\ית כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    אתה קם בבוקר מרגש מאוד בחייך אבל משהו לא נותן לך לחוש את השמחה הזה,אתה עדיין לא יודע מה עלה בגורל הוריך או אם הם עדיין בחיים.
    אתה מכין לעצמך ארוחת בוקר ופותח טלויזיה עד שהשעה לצאת למעבדה הגיעה.אתה לוקח את התרמיל שארזת לבד ונועל אחריך את הבית.
    תחושת הבדידות מלווה אותך עד המעבדה של אנה,הדלת נפתחת ואתה רואה מדענית מבוגרת השואלת אותך לשלומך ולמה אתה עצוב,
    אתה מספר לה את סיפור המעשה ואת שמך והיא מיד אומרת לך "אל תדאג,אני בטוחה שהוריך בסדר איפה שהוא ואתה תמצא אותם,אני מבטיחה!,עכשיו בשביל איזה פוקימון באת לכאן?"
    -------------------------------------
    עברו 5 שנים מאז המקרה, לצערי הם כבר לא בין החיים.. איבדתי תקווה לראותם שוב.. אומר ואנשום עמוק.
    אקח את מדקיפ, הוא נראה לי פרטנר טוב למסע.. אענה לפרופסורית הנחמדה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    "נעים מאוד תומר וברוך הבא לצוות רוקט!"אומר לך פרופסור ג'ושואה "הנה הקקניאה שלך וחמישה פוקדורים למסע"ג'ושואה אומר לך ואתה פונה אליו ושואל "איפה הפוקידע?",גושואה מתעצבן קצת אבל מיד מתעשת "בבקשה,עכישו מהר עליך ללכת לכיוון דרך 1 ולפגוש את רב סרן מורגן,הוא יתן לך את המשך המשימה הראשונה שלך!"אומר ג'ושואה והולך.
    מה תעשה?

דרייק:
    "אני די בטוחה שהם בסדר,אל תאבד תקווה"אומרת לך פרופסור אנה,הנה חמשת הפוקדורים שלך ופוקידע,תלך לכיוון יער ניוטיק וחפש עמוק עמוק ביער,תמצע שם את סמל רובי ג'ונס והוא ינחה אותך להמשך המשימה"אומרת לך הפרופסורית,אתה ממשיך להיות עצוב אך נזכר ששכחה להביא לך את מאדקיפ ומזכיר לה "חח איזה טיפשית אני..."אומרת לך הפרופסורית את הפוקדור של מאדקיפ.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תומר:
    "נעים מאוד תומר וברוך הבא לצוות רוקט!"אומר לך פרופסור ג'ושואה "הנה הקקניאה שלך וחמישה פוקדורים למסע"ג'ושואה אומר לך ואתה פונה אליו ושואל "איפה הפוקידע?",גושואה מתעצבן קצת אבל מיד מתעשת "בבקשה,עכישו מהר עליך ללכת לכיוון דרך 1 ולפגוש את רב סרן מורגן,הוא יתן לך את המשך המשימה הראשונה שלך!"אומר ג'ושואה והולך.
    מה תעשה?
    אני אצא מהמעבדה בשמחה, אוציא את קקניאה ואתעודד איתו במהירות כדי שנהיה חברים טובים.
    לאחר מכן אני אמשיך עם קקניאה לכיוון דרך 1 כדי לפגוש את רבן סרן מורגן.

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    מה תעשה?

דרייק:
    "אני די בטוחה שהם בסדר,אל תאבד תקווה"אומרת לך פרופסור אנה,הנה חמשת הפוקדורים שלך ופוקידע,תלך לכיוון יער ניוטיק וחפש עמוק עמוק ביער,תמצע שם את סמל רובי ג'ונס והוא ינחה אותך להמשך המשימה"אומרת לך הפרופסורית,אתה ממשיך להיות עצוב אך נזכר ששכחה להביא לך את מאדקיפ ומזכיר לה "חח איזה טיפשית אני..."אומרת לך הפרופסורית את הפוקדור של מאדקיפ.
    מה תעשה?
    *טיפשה לא טיפשית
    *אומר לך ומביאה
    שים לב לזה לה"בא
    -------------
    אגיד לפרופסורית הנחמדה תודה ואצא לכיוון יער ניוטיק, בדרך אוציא את מדקיפ מכדורו, "שלום מדקיפ, שמי הוא דרייק" אומר לו.

דברי חוכמה מפי גיל:
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    התחלה:

השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"

מה תעשו?

"ביי אמא ואבא!" אקרא להם כשאצא ואשמח על יציאתי למסע שלי. כאשר אגיע אל הפרופסורית אביט ואחפש סניבי. "שלום, שמי נל. אני רוצה להתחיל במסעי עם סניבי. יש לכם סניבי?" אומר ואז אשאל אותם. "שמעת על צוות רוקט? ועל המחתרת? זה פשוט מפחיד! אבל אפשר להציל את העולם בעזרת זה." אומר לה במעט פחד. "ותגידי, מה באמת יקרה לעולם אם צוות רוקט ישתלט עליו?" אשאל אותה בהיסוס.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את קקניאה מהפוקדור שלו ומולך עומד הקקניאה שתמיד חלמת עליו,חזק,גאה ואמיץ!
    "היי קוראים לי תומר ואני המאמן החדש שלך!"אתה אומר לקקניאה,קקניאה קופץ עליך ומחבק אותך בגלל שאתה הראשון שבחר בו!אתה מתקדם לעבר דרך 1 ורואה מולך בן אדם הנראה כך",
    הוא קורא לך "תומר!אני רב סמל מורגן!ברוך הבא לאימונים שלי" הוא אומר לך "המשימה הראשונה שלך היא לנצח את שלושת האקנס האלה!"הוא אומר והאקנס כבר תוקפים בעוקץ רעל.
    מה תעשה?

דרייק:
    כן אני יודע אבל הקטע עם ה"טיפשית" זו הפרופסורית ובקשר לציטוט אני רוצה שתצטט רק את החלק שלך
    ----------------------------------------------------------
    אתה מוציא את מאדקיפ מהפוקדור ומברך אותו,מאקיפ טיפה מהסס בהתחלה אבל מתעשת ומלקק אותך.
    אתה מתקדם לכיוון דרך 1 כדי להגיע ליער ניוטיק ובדרך רואה 3 נלחמים במישהו ומתעלם,בנוסף בדרך אתה רואה הוטהוט עף לעץ ושני קטרפים זוחלים לשמחתם.
    מה תעשה?

נל:
    את מגיע למעבדה של פרופסור אנה ושואלת אותה הרבה שאלות,הפרופסורית אומרת לך "אל תדאגי,צוות רוקט לא ינצח כי המחתרת תעצור בעדו!ובקשר לסניווי שלך,בבקשה!"אומרת לך הפרופסורית "בנוסף הנה חמישה פוקדורים ופוקידע למסע"היא אומרת לך עם חיוך,את נרגעת ויוצאת מהמעבדה.
    מה תעשי?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את קקניאה מהפוקדור שלו ומולך עומד הקקניאה שתמיד חלמת עליו,חזק,גאה ואמיץ!
    "היי קוראים לי תומר ואני המאמן החדש שלך!"אתה אומר לקקניאה,קקניאה קופץ עליך ומחבק אותך בגלל שאתה הראשון שבחר בו!אתה מתקדם לעבר דרך 1 ורואה מולך בן אדם הנראה כך",
    הוא קורא לך "תומר!אני רב סמל מורגן!ברוך הבא לאימונים שלי" הוא אומר לך "המשימה הראשונה שלך היא לנצח את שלושת האקנס האלה!"הוא אומר והאקנס כבר תוקפים בעוקץ רעל.
    מה תעשה?
    "קקניאה תתחמק במהירות!" אפקוד על קקניאה תוך כדי שאני בודק מידע על האקנסים
    "קקניאה תשלח טיל סיכות אליהם ואז תשתמש בשאיבה כדי לשאוב להם את כול החיים!" אוסיף במהירות.

10. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא את מאדקיפ מהפוקדור ומברך אותו,מאקיפ טיפה מהסס בהתחלה אבל מתעשת ומלקק אותך.
    אתה מתקדם לכיוון דרך 1 כדי להגיע ליער ניוטיק ובדרך רואה 3 נלחמים במישהו ומתעלם,בנוסף בדרך אתה רואה הוטהוט עף לעץ ושני קטרפים זוחלים לשמחתם.
    מה תעשה?
    "פוקימונים עלובים" אזמזם לעצמי בעודי מתקדם לעבר סמל רובי ג'ונס

דברי חוכמה מפי גיל:
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    קקניאה מתחמק מעוקצי הרעל של האקנס ומיד לאחר מכן שולח טיל סיכות שוגע בכולם,האקנס נפגעים מאוד והשאיבה הצליחה לעלף אחד מהם,השניים האחרים יוצאים במהירות עם דחיפה ופוגעים בקקניאה שלך מאוד,עכשיו הם מתקרבים עם זנב רעם לקקניאה ששוכב על האדמה.
    מה תעשה?

דרייק:
    בזמן שאתה מזמזם לעצמך הוטהוט שמע מה אמרת והתעצבן,הוא יצא לעבריך במתקפה מהירה,ניסית להתחמק ולא הצלחת "איה!"צעקת "מי אתה חושב שאתה הוטהוט עלוב אחד?!"אתה צועק ומקלל אותו,הוטהוט ממש מתעצבן ואתה רואה שליד המקור שלו נוצר מן כדור בצבע שחור.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. מורחקים
    ינוי בפורום:bloodphonix
    שם במשחק( כך הפנה אליכם): דין
    גיל(13~15):15
    תמונה: אין לי פלאש במחשב אני לא יכול לשים תמונות אני לא רואה את התמונה של החתימה שלי
    רקע(5~7 שורות):דין נולד לאבא אלכוהליסט ואמא המכורה לסמים.האבא,שהיה חבר פעיל בצוות רוקט,תמיד חלם שדין יוכל להצטרף לצוות רוקט ובים מן הימים להחליף אותו!דין היה טוב לב ותמים וחשב שצוות רוקט אינו פוגע בפוקימונים,אך הוא נחרד לגלות כי כשהוא נכנס לשם הוא ראה אנשי צוות רוקט המתעללים בפוקימונים
    ולא מאפשרים להם לברוח בכך שהם נעולים לכלובים וממוספרים.דין לא יכל לסבול את זה אבל עבר על זה בשתיקה עד היום בו יוכל לצאת למסע משלו ולמצוא חברים עם הרגשות דומות לשלו.למזו ביום גשום אחד בשנת 2105 דין ירד לרחוב ונתקל בשני צלליות שמשכו אותו וסיפרו לו על המחתרת,דין מיד התלהב מהרעיון והחליט שיגיע לגיל המספיק יצא למסע משלו והצטרף למחתרת.
    צד:מחתרת
    פוקימון התחלתי:ציצאמר
    פוקימונים:
    שותף/שותפה: לא
    משימות:
    בקשות/הערות: MURKROW
    אלקיד שיתפתח לאקלאקטרהבאז ואז לאלאקטרה וייר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bloodphonix צפה בהודעה
    ינוי בפורום:bloodphonix
    שם במשחק( כך הפנה אליכם): דין
    גיל(13~15):15
    תמונה: אין לי פלאש במחשב אני לא יכול לשים תמונות אני לא רואה את התמונה של החתימה שלי
    רקע(5~7 שורות):דין נולד לאבא אלכוהליסט ואמא המכורה לסמים.האבא,שהיה חבר פעיל בצוות רוקט,תמיד חלם שדין יוכל להצטרף לצוות רוקט ובים מן הימים להחליף אותו!דין היה טוב לב ותמים וחשב שצוות רוקט אינו פוגע בפוקימונים,אך הוא נחרד לגלות כי כשהוא נכנס לשם הוא ראה אנשי צוות רוקט המתעללים בפוקימונים
    ולא מאפשרים להם לברוח בכך שהם נעולים לכלובים וממוספרים.דין לא יכל לסבול את זה אבל עבר על זה בשתיקה עד היום בו יוכל לצאת למסע משלו ולמצוא חברים עם הרגשות דומות לשלו.למזו ביום גשום אחד בשנת 2105 דין ירד לרחוב ונתקל בשני צלליות שמשכו אותו וסיפרו לו על המחתרת,דין מיד התלהב מהרעיון והחליט שיגיע לגיל המספיק יצא למסע משלו והצטרף למחתרת.
    צד:מחתרת
    פוקימון התחלתי:ציצאמר
    פוקימונים:
    שותף/שותפה: לא
    משימות:
    בקשות/הערות: MURKROW
    אלקיד שיתפתח לאקלאקטרהבאז ואז לאלאקטרה וייר
    רשום,תגיב להתחלה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    קקניאה מתחמק מעוקצי הרעל של האקנס ומיד לאחר מכן שולח טיל סיכות שוגע בכולם,האקנס נפגעים מאוד והשאיבה הצליחה לעלף אחד מהם,השניים האחרים יוצאים במהירות עם דחיפה ופוגעים בקקניאה שלך מאוד,עכשיו הם מתקרבים עם זנב רעם לקקניאה ששוכב על האדמה.
    מה תעשה?
    "קקניאה תקוף במהירות ואז תשלח מלא טיל סיכות לעברם! אתה מסוגל!" אגיד לקקניאה במהירות "שאיבה לאחר מכן!" אוסיף.

15. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל:
    את מגיע למעבדה של פרופסור אנה ושואלת אותה הרבה שאלות,הפרופסורית אומרת לך "אל תדאגי,צוות רוקט לא ינצח כי המחתרת תעצור בעדו!ובקשר לסניווי שלך,בבקשה!"אומרת לך הפרופסורית "בנוסף הנה חמישה פוקדורים ופוקידע למסע"היא אומרת לך עם חיוך,את נרגעת ויוצאת מהמעבדה.
    מה תעשי?
    אני נרגעת ונושמת לאט. "תודה לך, אנה!" אומר לה ואקח את חפציי ואז אצא. "סניבי, צא!" אקרא ואוציא אותו. "אני נל, ושנינו נהיה החברים הכי טובים בכל הקרבות והזמנים, חמוד!" אומר לו. אוציא מתיקי את הפוקדע ואבדוק את סניבי, את מינו, יכוללותיו ומתקפותיו. אחר כך אכניס את הפוקדע ואחזיר את סניבי לפוקדור שלו. אמשיך לי בהנאה אל דרך 1 ואחשוב על מסעי. 'אולי כדאי לי להתאמן עם סניבי קודם, לפני שאני הולכת אל דרך 1?' אחשוב לי. 'כן! אני אתאמן למקרה שאראה פוקימון שארצה לתפוס או פוקימון שייתקוף אותי.' אחשוב לי. "צא סניבי!" אקרא. "סניבי, אנחנו נתאמן עכשיו, לא נלך עכשיו לדרך 1, כי אנחנו עלולים להפגע ללא הגנה של פוקימון מאומן." אומר לו ואחפש איזור עם עצים ושיחים ואבנים שסניבי יוכל להתקיף. "סניבי, אתה תהיה הכי חזק בעולם!" אומר לו בעידוד.
    ---
    אני מצטערת שלא השקעתי כל כך אבל לא היה לי מספיק מידע.
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •