Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 24 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 355
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    תומר:
    קקניאה קם במהירות לבקשתך אך בכל זאת נפגע,אתה צועק לו "קקניאה אני סומך עליך!אתה יכול לעשות את זה!" ופתאום קקניאה קם ומשתמש בשאיבה כדי לשקם את עצמו,עוד אקנס התעלף,מיד לאחר מכן קקניאה רץ לאקנס השני והיד שלו הפכה לבנה וקקניאה פגע חזק מאוד באקנס השני וגם הוא התעלף.רצת לקקניאה וחיבקת אותו חזק מאוד והוא אותך.רב סמל מורגן נגש אליך "כל הכבוד תומר!אתה וקקניאה שלך הוכחתם שאתם מתאימים לצוות רוקט,עכשיו אתה חופשי לעשות מה שבא לך עד הפעם הבאה שניפגש"הוא אומר והולך.לפתע באה ילדה ומציגה את עצמה "שלום,קוראים לי סיגל,איך קוראים לך?כי ראיתי שאתה וקקניאה שלך חזקים מאוד ואני רוצה לערוך נגדך קרב 1 נגד 1"
    מה תעשה?מזל טוב,קקניאה שלך למד אגרוף ממוקד ~ Focus Punch

נל:
    טעות שלי שחכתי לרשום לסניווי מתקפות,לא יחזור על עצמו P:
    ---------------------------------------------------------------------
    אחריי ההיכרות שלך עם סניווי הפוקידע אומר לך :"סניווי,פוקימון העשב הטהור,לסניווי יש יכולת לשקם את עצמו תוך שימוש בשמש,ליכולת קוראים סיטזה,המתקפות של סניווי הם:עלי תער,דחיפה,שאיבה ומתקפה מהירה"את מוציא את סניווי בדרך אחת ומחפשת פוקימון להלחם מולו,את רואה 2מריל,3 קטרפים ורטטה משחקים.
    מה תעשי?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה
    תומר:
    קקניאה קם במהירות לבקשתך אך בכל זאת נפגע,אתה צועק לו "קקניאה אני סומך עליך!אתה יכול לעשות את זה!" ופתאום קקניאה קם ומשתמש בשאיבה כדי לשקם את עצמו,עוד אקנס התעלף,מיד לאחר מכן קקניאה רץ לאקנס השני והיד שלו הפכה לבנה וקקניאה פגע חזק מאוד באקנס השני וגם הוא התעלף.רצת לקקניאה וחיבקת אותו חזק מאוד והוא אותך.רב סמל מורגן נגש אליך "כל הכבוד תומר!אתה וקקניאה שלך הוכחתם שאתם מתאימים לצוות רוקט,עכשיו אתה חופשי לעשות מה שבא לך עד הפעם הבאה שניפגש"הוא אומר והולך.לפתע באה ילדה ומציגה את עצמה "שלום,קוראים לי סיגל,איך קוראים לך?כי ראיתי שאתה וקקניאה שלך חזקים מאוד ואני רוצה לערוך נגדך קרב 1 נגד 1"
    מה תעשה?
    "אוקיי סיגל, תוציאי את הפוקימון שלך ותתחילי בקרב בגלל שאת בת" אגיד לסיגל בשמחה 'איזה לוזרית היא בטח' אחשוב לעצמי בערמומיות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נותן לסיגל להוציא את הםוקימון שלה והיא אומרת לך "פשש,איזה ג'לטנמן,אבל זה לא יעזור לך מולי!צא טפיג!"היא אומרת וזורקת את הפוקדור באוויר,מהםוקדור יוצא פוקימון הנראה כך,
    "טפיג תשתמש בגחלת!"סיגל מצווה על תפיג ולכיוונו של קקניאה עפים רסיס אש קטנים שעומדים לפגוע בו בעוצמה!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    כינוי בפורום: ExtremeStyle
    שם במשחק( כך הפנה אליכם): אדם
    גיל(13~15): 15
    תמונה:
    רקע(5~7 שורות): אדם היה ילד רגיל ממחוז רוקט,הוא אהב מאוד קרבות והפגין את כישורו בתחרויות וטורנירים שהיו לגילו, אנשים רבים ראו את כישוריו והתפעלו מהם. אדם בלילה שלפני יום הולדתו ה-15 חלם חלום שבו הפוקימונים האגדיים קוראים לו לבוא ולשחרר אותם מכלאם ולעצור את צוות רוקט,אך אדם חשב שזה רק חלום עד שקרב האירוע ששינה את חייו.
    הוא ישב בתוך ביתו אכל ארוחת ערב שברקע נשמעת תוכנית חדשות, בזמן הארוחה הוריו שלחו אותו לקנות מצרכים מהמכולת ליד. אדם ירד למכולת ונחטף לתוך סימטה סמוכה, ושם אנשים רעולי פנים הציעו לו להצטרף למחתרת שתלחם בצוות רוקט ומכאן אדם הבין שחלומו היה אמיתי ומיד הסכים ונשבע לעשות הכול כדי לעצור את צוות רוקט ולשחרר את הפוקימונים האגדיים.
    צד:מחתרת
    פוקימון התחלתי: באלבזור
    פוקימונים:
    שותף/שותפה: ברי
    חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
    תגים:-לא לגעת-
    משימות:
    בקשות/הערות: אם אפשר לראות פוקימונים מהדור ה-5 שאפשר יהיה לתפוס אותם אני מאוד ישמח D:

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי GeneralAdam צפה בהודעה
    כינוי בפורום: ExtremeStyle
    שם במשחק( כך הפנה אליכם): אדם
    גיל(13~15): 15
    תמונה:
    רקע(5~7 שורות): אדם היה ילד רגיל ממחוז רוקט,הוא אהב מאוד קרבות והפגין את כישורו בתחרויות וטורנירים שהיו לגילו, אנשים רבים ראו את כישוריו והתפעלו מהם. אדם בלילה שלפני יום הולדתו ה-15 חלם חלום שבו הפוקימונים האגדיים קוראים לו לבוא ולשחרר אותם מכלאם ולעצור את צוות רוקט,אך אדם חשב שזה רק חלום עד שקרב האירוע ששינה את חייו.
    הוא ישב בתוך ביתו אכל ארוחת ערב שברקע נשמעת תוכנית חדשות, בזמן הארוחה הוריו שלחו אותו לקנות מצרכים מהמכולת ליד. אדם ירד למכולת ונחטף לתוך סימטה סמוכה, ושם אנשים רעולי פנים הציעו לו להצטרף למחתרת שתלחם בצוות רוקט ומכאן אדם הבין שחלומו היה אמיתי ומיד הסכים ונשבע לעשות הכול כדי לעצור את צוות רוקט ולשחרר את הפוקימונים האגדיים.
    צד:מחתרת
    פוקימון התחלתי: באלבזור
    פוקימונים:
    שותף/שותפה: ברי
    חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
    תגים:-לא לגעת-
    משימות:
    בקשות/הערות: אם אפשר לראות פוקימונים מהדור ה-5 שאפשר יהיה לתפוס אותם אני מאוד ישמח D:
    אוקיי רשום,לבקשתך יהיו פוקימונים מהדור החמישי ורבים,תגיב להתחלה(ולא של דור כי זה היה מיוחד לו)
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    התחלה:

השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"

מה תעשו?
    "שמי אדם ואני מעוניין להתחיל את המסע שלי, אני מתכוון להיות המאמן הכי חזק בעולם!"
    אומר בחיוך ואסתכל על הפרופסור בחיוך

7. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נותן לסיגל להוציא את הםוקימון שלה והיא אומרת לך "פשש,איזה ג'לטנמן,אבל זה לא יעזור לך מולי!צא טפיג!"היא אומרת וזורקת את הפוקדור באוויר,מהםוקדור יוצא פוקימון הנראה כך,
    "טפיג תשתמש בגחלת!"סיגל מצווה על תפיג ולכיוונו של קקניאה עפים רסיס אש קטנים שעומדים לפגוע בו בעוצמה!
    מה תעשה?
    "קקניאה תתחמק ואז תשלח מלא טיל סיכות!" אפקוד על קקניאה בעידוד "לאחר מכן תשלח עוקץ רעל!" אפקוד שוב על קקניאה.

8. משתמש מנוסה
    אדם:
    "שלום קוראים לי פרופסור אנה,אני בטוחה שאתה היית אמור להיות אדם כי אתה האחרון שהגיע לקבל את הפוקימון ואני סבורה שהפוקימון שרצית הוא בלבאזור כי הוא היחיד שלא נלקח"היא אומרת לך בחיוך "בבקשה הנה בלבאזור!אהה והנה חמישה פוקדורים ופוקידע למסע,עכשיו לך חפש את סמל רובי ג'ונס ביער ניוטיק כדי לקבל את המשך המשימה שלך!בהצלחה!"אומרת לך הרופסור והולכת.
    מה תעשה?

תומר:
    קקניאה מנסה להתחמק אך נפגע קשה מהגחלת של טפיג,מיד לאחר מכן אני מורה לקקניאה לעשות שוב מה שאמרת והוא קם ושולח טיל סיכות שמפספס את טפיג אבל עוקץ הרעל פוגע בול בטפיג וגורם לו לחלות,סיגל מיד מפסיקה את הקרב ומחזירה את טפיג לפוקדור "אוי טפיג המסכן"היא אומרת "תומר תגיד,האמממ,רוצה להצטרף אליי למסע?נראלי לי שאתה מאמן חזק ואני שואפת להפוך להיות המגדלת הטובה בעולם,מה אתה אומר?"היא שואלת ומחכה לתשובה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    קקניאה מנסה להתחמק אך נפגע קשה מהגחלת של טפיג,מיד לאחר מכן אני מורה לקקניאה לעשות שוב מה שאמרת והוא קם ושולח טיל סיכות שמפספס את טפיג אבל עוקץ הרעל פוגע בול בטפיג וגורם לו לחלות,סיגל מיד מפסיקה את הקרב ומחזירה את טפיג לפוקדור "אוי טפיג המסכן"היא אומרת "תומר תגיד,האמממ,רוצה להצטרף אליי למסע?נראלי לי שאתה מאמן חזק ואני שואפת להפוך להיות המגדלת הטובה בעולם,מה אתה אומר?"היא שואלת ומחכה לתשובה.
    מה תעשה?
    "בתנאי שיהיה לנו רומן סיגל" אגיד לסיגל בגיחוח תוך כדי שאני מחזיר את קקניאה ומחכה לתשובה שלה.

10. משתמש מנוסה
    אדם:
    "שלום קוראים לי פרופסור אנה,אני בטוחה שאתה היית אמור להיות אדם כי אתה האחרון שהגיע לקבל את הפוקימון ואני סבורה שהפוקימון שרצית הוא בלבאזור כי הוא היחיד שלא נלקח"היא אומרת לך בחיוך "בבקשה הנה בלבאזור!אהה והנה חמישה פוקדורים ופוקידע למסע,עכשיו לך חפש את סמל רובי ג'ונס ביער ניוטיק כדי לקבל את המשך המשימה שלך!בהצלחה!"אומרת לך הרופסור והולכת.
    מה תעשה?
    'קדימה באלבאזור בוא נראה אותך' אחשוב לעצמי ואזרוק את הפוכדור ש באלבזור לאוויר
    ''טוב קדימה בואו נתחיל במסע'' אחשוב לעצמי ואצא לעבר יער ניוטיק כדי לחפש את רובי ג'ונס
    ביחד עם באלבזור

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    "אהמממממ"סיגל מהססת "טוב ברור!"היא אומרת לך ומנשקת אותך בלחי "קדימה תומר בוא נתקדם לעיר ניוטיק אני צריכה לרפא את טפיג ואתה צריך לטל בקקניאה"היא אומרת בעוד שאתה שקוע במחשבות 'וואי זה היה ממש הרגשה נעימה'ולפתע בפתח היער עוצרים אתכם שני פעילים טירונים(,) מהמחתרת ואומרים לכם "אתם אנשי צוות רוקט!אנחנו נעצור אתכם!"הם אומרים ומוציאים פיג'י ורטטה .
    מה תעשה?

אדם:
    אתה מוציא את בלבאזור מהפוקדור ומתחיל להתחבר אליו,בלבאזור נראה לך פוקימון חזק שאפשר לסמוך עליו ושניכם הופכים מהר מאוד לחברים,באמצא דרך אחד עוצר אתכם טירון של צוות רוקט () ואומר לכם "קדימה!בוא מולי קרב!"הוא אומר ומוציא קופינג
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אדם:
    אתה מוציא את בלבאזור מהפוקדור ומתחיל להתחבר אליו,בלבאזור נראה לך פוקימון חזק שאפשר לסמוך עליו ושניכם הופכים מהר מאוד לחברים,באמצא דרך אחד עוצר אתכם טירון של צוות רוקט () ואומר לכם "קדימה!בוא מולי קרב!"הוא אומר ומוציא קופינג
    מה תעשה?
    'הגיע הזמן לנסות להלחם בפעם הראשונה' אחשוב לעצמי בשמחה
    "למה לא בכיף, באלבזור מוכן?!" אגיד ואסתכל על באלבזוא בחיוך
    "בלבאזור תשתמש בדחיפה צא!" אגיד בבטחון לבאלבזור

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    "אהמממממ"סיגל מהססת "טוב ברור!"היא אומרת לך ומנשקת אותך בלחי "קדימה תומר בוא נתקדם לעיר ניוטיק אני צריכה לרפא את טפיג ואתה צריך לטל בקקניאה"היא אומרת בעוד שאתה שקוע במחשבות 'וואי זה היה ממש הרגשה נעימה'ולפתע בפתח היער עוצרים אתכם שני פעילים טירונים(,) מהמחתרת ואומרים לכם "אתם אנשי צוות רוקט!אנחנו נעצור אתכם!"הם אומרים ומוציאים פיג'י ורטטה .
    מה תעשה?
    "קקניאה תיצא ותשמיד את הפוקימונים האלה טיל סיכות ובשאיבה!" אצעק תוך כדי שאני מוציא את קקניאה מהפוקדור שלו במהירות.

14. משתמש מנוסה
    אדם:
    אתה מוציא את בלבאזור שיוצא במהירות שיא ופוגע בקופינג קשה,קופינג לא נשאר חייב ומשתמש בהרעלה שגורם לבלבאזור לחלות."קופינג תשתמש בראשייה!"צועק המאמן שלו וקפוינג מתקדם במהירות לבלבאזור שזועק מכאבים בגלל המחלה.
    מה תעשה?

תומר:
    קקניאה יוצא ומשתמש בטיל סיכות אבל מפספס,אתה רואה שקקניאה מותש בגלל שני הקרבות האחרונים.
    פיג'י תקף את קקניאה בניקור ופצע אותו קשה יותר אבל קקניאה היה חכם ולפני שפיג'י עף משם הוא שתמש בשאיבה והחזיר לעצמו קצת כוח,פיג'י התעלף אבל רטטה בא במתקפה מהירה לעבר קקניאה.
    מה תעשה?
    -----------------------------
    שכחתי לרשום את זה מקודם אז ערכתי,קקניאה שלך למד אגרוף ממוקד לפני כמה זמן
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    קקניאה יוצא ומשתמש בטיל סיכות אבל מפספס,אתה רואה שקקניאה מותש בגלל שני הקרבות האחרונים.
    פיג'י תקף את קקניאה בניקור ופצע אותו קשה יותר אבל קקניאה היה חכם ולפני שפיג'י עף משם הוא שתמש בשאיבה והחזיר לעצמו קצת כוח,פיג'י התעלף אבל רטטה בא במתקפה מהירה לעבר קקניאה.
    מה תעשה?
    -----------------------------
    שכחתי לרשום את זה מקודם אז ערכתי,קקניאה שלך למד אגרוף ממוקד לפני כמה זמן
    "קקניאה אגרוף ממוקד ישר לעבר רטטה ואם הוא לא מתעלף תשתמש בשאיבה!" אפקוד על קקניאה "סיגל למה את לא עוזרת?" אשאל תוך כדי שקקניאה תוקף את רטטה.

עמוד 3 מתוך 24 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •