Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 355
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה
    אדם:
    אתה מוציא את בלבאזור שיוצא במהירות שיא ופוגע בקופינג קשה,קופינג לא נשאר חייב ומשתמש בהרעלה שגורם לבלבאזור לחלות."קופינג תשתמש בראשייה!"צועק המאמן שלו וקפוינג מתקדם במהירות לבלבאזור שזועק מכאבים בגלל המחלה.
    מה תעשה?
    "באלבאזור תנסה להתחמק ואז תשתמש בסינטזה!" אצעק לבאלבזור
    'וואו להלחם זה ממש קשה אני לא האמנתי שזה יהיה קשה כל כך,אני רק נלחמתי
    במשחקי מחשב אבל כאן זה רציני' אחשוב בדאגה ובתקווה שאנצח
    "באלבזור אתה מסוגל! אחרי זה תשתמש בעלי תער!" אצעק

2. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק:
    בזמן שאתה מזמזם לעצמך הוטהוט שמע מה אמרת והתעצבן,הוא יצא לעבריך במתקפה מהירה,ניסית להתחמק ולא הצלחת "איה!"צעקת "מי אתה חושב שאתה הוטהוט עלוב אחד?!"אתה צועק ומקלל אותו,הוטהוט ממש מתעצבן ואתה רואה שליד המקור שלו נוצר מן כדור בצבע שחור.
    מה תעשה?
    מדקיפ, נראה שזהו הקרב הראשון שלך אחייך אל המדקיפ הקטן שלידי.
    אקדח מים! ומיד אחר כך, דחיפה!

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    תומר:
    סיגל עונה לך "שחכת שגרמת לטפיג שלי לחלות?"היא מתעצבנת קצת.
    קקניאה משתמש באגרוף ממוקד ממש חזק שמעיף את רטטה לאמצע היער,שני הטירונים אומרים "ניצחתם במזל!"ונעלמים.מיד לאחר מכן אתם נכנסים ליער ורואים מורקרו הוטהוט ושני קטרפים.
    מנ תעשה?

אדם:
    בלבאזור מצליח להתחמק ומשתמש מהר בסיטזה,קופינג מנסה להשתמש בראשייה אבל בלבאזור משתמש בעלי תער מטווח אפס ומעלף אותו.הטירון של צוות רוקט בורח ואתה נכנס ליער ופוגש ילדה היא פונה אליך ושואלת "גם אתה פעיל במחתרת?" אתה עונה "כן" והיא אומרת ששמה נועה והיא מחפשת שותף למסע ושואל האם אתה מסכים ומה שמך ומזכירה בסוף שגם היא פעילה במחתרת ומחפשת את סמל רובי ג'ונס.
    מה תעשה?

דרייק:
    מאדקיפ מתלהב מכל העיניין ומשתמש מהר מאוד באקח מים על הוטהוט שמתעושש מהר מאוד,הדחיפה של מאדקיפ לא פוגעת כי הוטהוט עף גבוה מידי,הוטהוט משתמש ברוח כסופה שפוגעת במאדקיפ ומעיפה אותו,
    הוטהוט מתקרב במהירות תוך שימוש באס אווירי לכיוון מאדקיפ.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק:
    מאדקיפ מתלהב מכל העיניין ומשתמש מהר מאוד באקח מים על הוטהוט שמתעושש מהר מאוד,הדחיפה של מאדקיפ לא פוגעת כי הוטהוט עף גבוה מידי,הוטהוט משתמש ברוח כסופה שפוגעת במאדקיפ ומעיפה אותו,
    הוטהוט מתקרב במהירות תוך שימוש באס אווירי לכיוון מאדקיפ.
    מה תעשה?
    "סטירת בוץ לא תשפיע והוא מתחמק מהדחיפה בקלות" אמלמל לעצמי ואצעק "מדקיפ אקדח מים! לאחר שהוא ינחת על הקרקע תשתמש בגלישה!"

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

5. משתמש מנוסה
    אדם:
    בלבאזור מצליח להתחמק ומשתמש מהר בסיטזה,קופינג מנסה להשתמש בראשייה אבל בלבאזור משתמש בעלי תער מטווח אפס ומעלף אותו.הטירון של צוות רוקט בורח ואתה נכנס ליער ופוגש ילדה היא פונה אליך ושואלת "גם אתה פעיל במחתרת?" אתה עונה "כן" והיא אומרת ששמה נועה והיא מחפשת שותף למסע ושואל האם אתה מסכים ומה שמך ומזכירה בסוף שגם היא פעילה במחתרת ומחפשת את סמל רובי ג'ונס.
    מה תעשה?
    "היי,אני אדם ואני גם במחתרת,אני בדיוק עכשיו התחלתי את המסע שלי...
    את רוצה להיות שותפה שלי במסע? אני ובאלבזור שלי מאוד נשמח" אגיד בחיוך ואראה לה את באלבזור שלי
    'וואו שותפה! אני חושב שהמסע הזה הולך להיות מעניין' אחשוב לעצמי בשמחה

6. משתמש מנוסה
    דרייק:
    מאדקיפ מחכה ומחכה להוטהוט ותוקף אותו באקדח מים חזק כל כך שהוטהטו מתנגש בעץ.
    מיד לאחר מכן מאדקיף עולה על גל ענק שמטיח את הוטהוט שוב פעם בעץ.
    הוטהוט מתעלף.אתה ומאדקיפ שמחים כל כך והוא קופץ ומלקק אותך מרוב אושר.
    מה תעשה?

אדם:
    "חח,אם שאלתי אותך אם אתה רוצה להיות שותף שלי ואז אתה שואל אותה שאלה,התשובה מובנה מאליו,נכון?"היא אומרת ומחייכת.אתה מחייך וחושב לעצמך 'עכשיו המסע הזה הפך ממעניין לסופר מעניין'.
    לפתע מהיער אתם שומעים רעשים ומולכם עומד הוא פונה אליכם ואומר "שלום,אתם בטח אדם ונועה,ידעתי שתבואו,אני מחכה לעוד חניכים אבל נתחיל אתכם.אוו כמעט שחכתי,קוראים לי רובי ג'ונס!נעים להכיר!"הוא אומר לכם "עכשיו יש לי משימה בשביל שניכם!תקשיבו טוב עליכם למצוא פיקאצ'ו של המחתרת שנעלם ביער,הראשון מהמחתרת שימצא אותו יקבל פרס".
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אדם:
    "חח,אם שאלתי אותך אם אתה רוצה להיות שותף שלי ואז אתה שואל אותה שאלה,התשובה מובנה מאליו,נכון?"היא אומרת ומחייכת.אתה מחייך וחושב לעצמך 'עכשיו המסע הזה הפך ממעניין לסופר מעניין'.
    לפתע מהיער אתם שומעים רעשים ומולכם עומד הוא פונה אליכם ואומר "שלום,אתם בטח אדם ונועה,ידעתי שתבואו,אני מחכה לעוד חניכים אבל נתחיל אתכם.אוו כמעט שחכתי,קוראים לי רובי ג'ונס!נעים להכיר!"הוא אומר לכם "עכשיו יש לי משימה בשביל שניכם!תקשיבו טוב עליכם למצוא פיקאצ'ו של המחתרת שנעלם ביער,הראשון מהמחתרת שימצא אותו יקבל פרס".
    מה תעשה?
    'מעניין' אחשוב בהתרגשות ובהתעניינות
    "היי נועה מה דעתך לעשות תחרות מי שמוצא את פיקאצ'ו ראשון" אגיד לנועה בחיוך
    וארוץ לתוך היער כדי לחפשו

8. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל:
    טעות שלי שחכתי לרשום לסניווי מתקפות,לא יחזור על עצמו P:
    ---------------------------------------------------------------------
    אחריי ההיכרות שלך עם סניווי הפוקידע אומר לך :"סניווי,פוקימון העשב הטהור,לסניווי יש יכולת לשקם את עצמו תוך שימוש בשמש,ליכולת קוראים סיטזה,המתקפות של סניווי הם:עלי תער,דחיפה,שאיבה ומתקפה מהירה"את מוציא את סניווי בדרך אחת ומחפשת פוקימון להלחם מולו,את רואה 2מריל,3 קטרפים ורטטה משחקים.
    מה תעשי?
    "בוא נתחיל בקל." אומר לסניבי ואצביע על אזוריל. "תשתמש בעלי תער על אזוריל שעומד שם! אם הוא תוקף אותך תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ותפגע בו ואז תשתמש בשאיבה הכי חזקה שלך!" אקרא לו בעידוד. 'אני מקווה שזה לא יפריע לשאר הפוקימונים שאני מפריעה להם לשחק.' אחשוב לי. "צא, סניבי!" אקרא לו. 'נתחיל בקל, נתפוס פוקימון מים בעזרת פוקימון עשב ואז אולי אראה פוקימון אש וארצה לתפוס אותו וכך יהיו לי הסוגים הבסיסיים! טוב, אני מקווה שסניבי יצליח! אחר כך אני אשמח לתפוס פוקימון אבן ואיתו מעופף ואז חשמל...! יהיה נחמד, לא?' אחשוב לי.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אדם:
    "היי זה לא פייר!"נועה צועקת לך מאחורה "התחלת לפניי"ואז גם היא רצה לתוך היער רק לכיוון השני,לאחר כמה עשרות דקות של חיפושים אתה רוה זנב צהוב 'האממ,מעניין של מי זה הזנב הזה'אתה חושב לעצמך ושולף אותו,לפנייך נגלה הפיקאצ'ו שנעלם! "יש מצאתי!"אתה צורח ומחזיר אותו לסמל רובי ג'ונס "כל הכבוד לך אדם!עכשיו הפרס הוא 1000$ והפיקאצ'ו החמוד כאן!"הוא אומר לך,"אוף אני רציתי למצוא אותו"אומרת נועה ואתה עושה לה פרצוף.
    מה תעשה?מזל טוב קיבלת פיקאצ'ולך לעמוד הראשון כדאי לדעת על המתקפות שלו

נל:
    ליתר דיוק זה מריל ולא אזוריל
    -------------------------------------
    בזמן שאת חושבת על אסטרתגיית תפיסת הפוקימונים שלך סניווי משתמש בעלי תער על מריל שנפגע די קשה,שאר הפוקימונים שהיו שם ברחו למאחוריי השיחים,מריל משתמש בדחיפה שפוגעת בסניווי שמנצל את הרגע ומשתמש בשאיבה ומעלף את מריל,סניווי רץ אלייך ומחבק אותך ואת אותו!
    מה תעשי?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אדם:
    "היי זה לא פייר!"נועה צועקת לך מאחורה "התחלת לפניי"ואז גם היא רצה לתוך היער רק לכיוון השני,לאחר כמה עשרות דקות של חיפושים אתה רוה זנב צהוב 'האממ,מעניין של מי זה הזנב הזה'אתה חושב לעצמך ושולף אותו,לפנייך נגלה הפיקאצ'ו שנעלם! "יש מצאתי!"אתה צורח ומחזיר אותו לסמל רובי ג'ונס "כל הכבוד לך אדם!עכשיו הפרס הוא 1000$ והפיקאצ'ו החמוד כאן!"הוא אומר לך,"אוף אני רציתי למצוא אותו"אומרת נועה ואתה עושה לה פרצוף.
    מה תעשה?מזל טוב קיבלת פיקאצ'ולך לעמוד הראשון כדאי לדעת על המתקפות שלו
    "וואו מגניב פיקאצ'ו חהחה" טצעק משמחה
    "לא נורא נועה העיקר הכוונה" אגיד בחיוך
    "אז מה עושים עכשיו סמל?" אשאל אותו בחיוך רחב

11. משתמש מנוסה
    אדם:
    "עכשיו עליך ללכת לעיר הראשונה ולנצח במכון!"הסמל אומר לך "זו לא משימה אלא מחויבות,חוץ מזה המנהיגה שם בעד המחתרת והיא תיתן לך את המשימה הבאה!בהצלחה!"הוא אומר וחוזר לאמן את הטירונים.
    "איזה כיך לך שקיבלת פיקאצ'ו!"נועה אומרת לך "טוב בוא נתקדם לעיר הראשונה!"היא אומרת ובדרך אתם רואים:3 בידרילים 2 וורמפלים וווידל אחד
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אדם:
    "עכשיו עליך ללכת לעיר הראשונה ולנצח במכון!"הסמל אומר לך "זו לא משימה אלא מחויבות,חוץ מזה המנהיגה שם בעד המחתרת והיא תיתן לך את המשימה הבאה!בהצלחה!"הוא אומר וחוזר לאמן את הטירונים.
    "איזה כיך לך שקיבלת פיקאצ'ו!"נועה אומרת לך "טוב בוא נתקדם לעיר הראשונה!"היא אומרת ובדרך אתם רואים:3 בידרילים 2 וורמפלים וווידל אחד
    מה תעשה?
    לא אעשה כלום אעבור אותם ואמשיך בדרכי אל עבר המכון הראשון המחשה
    'וואי זה הולך להיות קרב המכון הראשון שלי אני לא מאמין אני מתרגש'
    "ייאלה נועה הואי נמהר אני מתרגש" אגיד בהתלהבות

13. משתמש מנוסה
    אדם:
    לאחר הליכה ממש ארוכה ומייגעת אתם מגיעים לעיר ניוטיק,העיר עם הכון הראשון!,נועה אומרת לך לבוא כרגע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת אתכם ואומרת "שלום לשניכם,מה רצונכם?"היא שואלת ונועה מסבירה. "אם כך אטפל בפוקימונים של שניכם במהירות"היא אומרת וחוזרת לאחר כמה דקות "בבקשה!",
    אתם אומרים תודה להולכים."אני הולכת למדוד בגדים,אם תרצה נפגש ליד המכון עוד שעתיים,בינתיים חפש אנשים להלחם נגדם ולהעביר את הזמן"היא אומרת והולכת.אתה מחפש אנשים ורואה שלושה מאמנים: או או .
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אדם:
    לאחר הליכה ממש ארוכה ומייגעת אתם מגיעים לעיר ניוטיק,העיר עם הכון הראשון!,נועה אומרת לך לבוא כרגע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת אתכם ואומרת "שלום לשניכם,מה רצונכם?"היא שואלת ונועה מסבירה. "אם כך אטפל בפוקימונים של שניכם במהירות"היא אומרת וחוזרת לאחר כמה דקות "בבקשה!",
    אתם אומרים תודה להולכים."אני הולכת למדוד בגדים,אם תרצה נפגש ליד המכון עוד שעתיים,בינתיים חפש אנשים להלחם נגדם ולהעביר את הזמן"היא אומרת והולכת.אתה מחפש אנשים ורואה שלושה מאמנים: או או .
    מה תעשה?
    'אני חושב שאני ילך להלחם נגד הילד הקטן' אחשוב
    "היי ילד! רוצה להלחם?" אשאל אותו בחיוך וארוץ אליו

15. משתמש מנוסה
    אדם:
    הילד הקטן אומר לך "בוודאי,דרך אגב קוראים לי שון",אתה מדבר איתו קצתומספר לו את שמך,"נעים להכיר" אומר שון "אבל עכשיו תכיא את השוטף שלי!"הוא אומר "צא אוניקס!"הוא אומר ומולך מופיע גוש אבנים ענק הנראה כך:
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •