"יש! סניווי, זה מדהים. אקדח מים, קרן בועות, דחיפה, ריקוד הגשם?... יש! מתקפות אדירות! תודה, סניווי!" אומר לסניווי. "טוב, בוא נלך עכשיו לדרך 1, לחפש את סמל רובי ג'ונס." אומר לסניווי ואוציא את מריל. "שלום, מריל, אני נל, וזה סניווי." אומר ואצביע על סניווי. "רגע, אולי נתאמן קצת?" אחשוב לי בקול. "לא, אני צריכה ללכת כבר לדרך 1. בואו, חברים." אומר להם. 'רגע, אם אכניס אותם לפוקדור, יהיה קל יותר בהליכה, לא?' אחשוב לי ואוציא את הפוקדורים שלהם. "חיזרו, שניכם. חזור, סניווי! חזור, מריל!" אקרא ואחזיר אותם לפוקדור. אתחיל ללכת לי אל עבר דרך 1 ואנסה לחפש את סמל רובי ג'ונס.
ספוילר
דרייק:
רטטה מתקרב בזמן שאתה צועק לטירון שנפגע קצת ממה שאמרת.
אתה מחכה ומחכה ואומר למאדקיף להתמש בגלישה,מיד מאדקיפ עולה על גל ענק שסוחף את רטטה ומטיח אותו בעץ סמוך!רטטה מעולף.
"אוי לא!"אומר הטירון ומחזיר את רטטה הפצוע,מאדקיפ מזנק עליך משמחה ורובי ג'ונס נגש אלייך "כל הכבוד לך!עכשיו עליך ללכת לעיר ניוטיק ולנצח את מנהיגת המכון ומשם תקבל מידע חדש!"הוא אומר והולך.
אתה מתקדם לעבר היציאה מהיער ומולך מופיע קן שלם של בידריליםעצבניים בגלל שפגעת בקן שלם עם הגלישה ממקודם!
מה תעשה?
נל:
מריל שמח מאוד עכשיו בגלל שהוא הבין שאת חברה שלו ולא אויבת,את מחזירה את סניווי ומריל וממשיכה בדרכך ליער.את שומעת ציוצים של פוקימוני ציפור רבים ורואה קן בידרילים תוקף ילד אבל את לא יכולה לעזור כי בדיוק בן אדם בעל שיער ג'ינג'י הנראה כך:גורר אותך לבין השיחים ואת רואה מתחם אימונים שלם! "שלום!קוראים לי סמל רובי ג'ונס"הוא אומר "את בוודאי נל!"הוא אומר ומחייך "טוב עכשיו שהגעת לאימון הראשון שלך!תבחרי טירון מבין השניים כאן להלחם מולו!"(
או
)
הוא אומר וניגש לצד.
מה תעשי?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
דין:
"אוקיי בהצלחה!"אומרת לך הפרופסורית בחיוך רחב,אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור שלו ומתחבר איתו מיד,אתה מוציא את הפוקידע והוא מיד אומר לך "צ'ימצ'אר,פוקימון קוף האש,צ'ימצ'אר הוא פוקימון בעל אופי רגוע אבל שהוא במצב סכנה מועלת היכולת המיוחדת שלו "התלהטות" שמאפשרת לו לקבל כוח עצום מאוד,
המתקפות של צ'ימצ'אר הם:להביור,שריטה,חפירה וגלגל להבה"
אתה מתקדם לעבר היער ובדרך אחד אתה רואה:קטרפיווידל
וקרניבאין
.
מה תעשה?
[[/COLOR][/QUOTE]
''צימצאמר צא ותקוף את וקרניבאין עם גלגל להבה ואחרי זה תשתמש בלהביור ''
'זה בטוח ינצח אותו הוא מסוג עשב וצימצאמר מסוג אש יש לנו יתרון '
דרייק:
הוטהוט יוצא מהר מהפוקדור ומשתמש ברוח כסופה,מה שמעצבן עוד יותר את הבידרילים שתקרבים אליך עם שיסוע.לפתע אתה רואה גל עצום מגיע ושוטף את כל הבידרילים בחזרה ליער.
מולך עומדת אישה הנראת כך:"שלום,קוראים לי איריס!"היא אומרת לך "פעם הבאה על תעצבן את הבידרילים כי אני לא יהיה שם כדי להציל אותך!"היא אומרת והולכת.לידך יש שלט "ברוך הבא לעיר ניוטיק" רשום.
מה תעשה?
נל:
"אוקיי "אומרת לך הילדה ומוציא פוקדור וממנו יוצאת ציפור קטנה הנראת כך:.
"אוקיי בואי נראה את הפוקיממון שלך" אומרת הילדה ומחכה.
מה תעשי?
ניב:
"אוקיי אם זו בחירתך"אומר לך פרוסור ג'ושואה "בבקשה,עכשיו תסתלק מפה ולך למצוא את מורגן!"הוא אומר לך ומסלק אותך מהמעבדה.אתה רואה בחוץ פיג'יפידוב
טיילו
ובידריל
.
מה תעשה?
תומר:
"בסדר בסדר!"אומרת לך סיגל בכעס אבל מיד שוכחת מכל האירוע.
אתה מחזיר את קקניאה לפוקדור ומברך אותו על העבודה הטובה שעשה ומסתכל על הפוקדור שזרקת.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
~נתפס!~
אתה הולך ומרים את הפוקדור בשמחה,אתה וסיגל מתקדמים קצת ונתקלים בשלט "ברוך הבא לעיר ניוטיק"
מה תעשה?
מזל טוב טפסת מורקרולך לעמוד הראשון בשביל מידע על המתקפות שלו.
דין:
בזמן שאתה מורה לצ'ימצ'אר מה לעשות וחושב על היתרון שלו צ'ימצ'אר התחיל להסתובב כמו גלגל וסביבו אש וטס לכיוונו של קרניבאין המופתע ופוגע בו בראש.קארניבאין לא נשאר חייב ונושך את צ'ימצ'אר שממלא בדיוק אחר ההוראה השנייה שלך ומשתמש בלהביור מטווח אפס על קרניבאין שמתעלף.צ'ימצ'אר רץ אליך ומחבק אותך ואתה אותו.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
לבקשתכם אני אעשה רצף תגובות ב-20 דקות הבאות ואז אני אלך לראות קצת את משחק העונה ואמשיך במחצית שלו.
תומר:
"אני לא באף אחד מהם"מספרת לך סיגל "אתה מבין,אני לא רוצה ששום דבר ישתנה כרגע לכן אני לא בעד המחתרת"היא אומרת ומחפשת את מרכז הפוקימונים הקרוב.
"סוף סוף הנה מרכז פוקימונים!"היא אומרת לך "בוא ניכנס",אתם נכנסים ולפניך מופיע רב סרן מורגן"שלום תומר,מוכן להמשך המשימה שלך?"הוא שואל ואתה אומר לו "כן".
"אוקיי עליך לגשת למאחוריי הדלפק של מרכז הפוקימונים ולהתגנב לחדר הפוקדורים ושם לקחת את השלושה הראשונים שאתה רואה ולצאת מבלי להתפס!מובן?"אתה אומר לו שכן.
"יופי אני הולך בינתיים"הוא אומר ונעלם.
מה תעשה?
דרייק:
אתה מוצא את מרכז הפוקימונים ורואה שממנו יוצא בן אדם גבוה ושרירי שנראה כמו מישהו שהיה שנים בצבא,אתה מתעלם ממנו ונכנס למרכז ורואה ילד עם החברה שלו די לחוץ משום מה.
אתה פונה לאחות ג'וי והיא מטפלת לך בפוקימונים ומחזירה אותם כמו חדשים.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)