Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35
  1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    שם בפורום:lucario
    שם במשחק:איתי בלאק Itai Black
    תמונה או תיאור:
    רקע:איתי היה ילד רגיל בחיים רגילים.
    אביו היה פוקימון ריינג'ר ואימו הייתה שומרת יערות.
    איתי לא ידע מה להיות והתלבט מאוד.
    יום אחד הוא ראה איש מתעלל בריאולו, איתי מייד לקח את ריאולו וברח משם, לפני שהאיש יעשה עוד משהו לריאולו.
    ריאולו הודה לאיתי וחיבב אותו מאוד.
    הם תמיד שיחקו יחד מאז, ובסוף איתי החליט שהפוקימונים האהובים עליו הם ריאולו ולוקאריו ובגלל שרצה שריאולו גם יילחם במכונים כשיהיה השותף שלו, הוא החליט להיות פוקימון ריינג'ר, כמו אביו.
    פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים: פוקימון ריינג'ר.
    הערות:ריאולו שמח כהתחלתי.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 06-03-2011 בשעה 04:11 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    שימו לב,cladino ו-vipnick,אתה מוזמנים בפעם הראשונה בהיסטוריית משחקי הפורום,לשתף פעולה אחד עם השני במהלך הקרב הזה!בהצלחה!

cladino:
    אתה הולך בעקבות הצעקה כשאתה רואה נערה קשורה לעץ ולידה איש עם האונדור,מדים שחורים ועליהם האות A באדום."הצילו!"הנערה צורחת."מי אתה?"אתה שואל את החייל,והוא מסתכל עליך."זה לא עניינך,ילד!תחזור לאיפה שבאת ממנו!"

vipnick:
    כשאלקיד יתעלף{וזה יקרה מתישהו,אני כבר אומר}אתה תוכל לשלוח אותו להתרפא אצל הפרופסור ולקבל אחד מן הפוקימונים ששאבת.
    צ'ארמנדר רץ בתוך היער ואתה בעקבותיו.לפתע אתה רואה נערה קשורה לעץ,נער עם אלקיד,ואיש עם האונדור,מדים שחורים וA אדומה על חולצתו של האיש במדים השחורים."מי אתה?"אתה שואל את האיש במדים."עוד נער שזה לא העסק שלו..."האיש אומר.
    "היי! תעזוב אותה! אלקיד, תרכז את הלם הרעם באגרוף שלך כדי ליצור אגרוף רעם!" אני אומר בהתלהבות לאלקיד ותוהה מי זה הנער השני
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    caldino:
    אלקיד מנסה ליצור אגרוף רעם,אך לצערך כל מה שיוצר הוא רק הלם חשמלי שפוגע בהאונדור בצורה בינונית."אמרתי לך,לא להתערב!האונדור,גלגל להבה!"האיש מצווה על הפוקימון שלו,והאונדור תוקף בגלגל להבה.

vipnick:
    פשוט תדבר עם השחקן השני בתגובות.
    "במקומך הייתי שומר על הפה,ילד."האיש אומר.הנער עם האלקיד תוקף בהלם חשמלי ואתה לא מבזבז זמן ומבקש מצ'ארמנדר לירות צרור גחלת לכיוון האונדור,כשלפתע לשמחתך או לא,הגחלת וההלם החשמלי משתלבים."מה אתה עושה?!"הנער צועק לעברך,אבל אתה לא מדבר.כשלפתע המתקפה המשולבת פוגעת בהאונדור.

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    caldino:
    אלקיד מנסה ליצור אגרוף רעם,אך לצערך כל מה שיוצר הוא רק הלם חשמלי שפוגע בהאונדור בצורה בינונית."אמרתי לך,לא להתערב!האונדור,גלגל להבה!"האיש מצווה על הפוקימון שלו,והאונדור תוקף בגלגל להבה.

vipnick:
    פשוט תדבר עם השחקן השני בתגובות.
    "במקומך הייתי שומר על הפה,ילד."האיש אומר.הנער עם האלקיד תוקף בהלם חשמלי ואתה לא מבזבז זמן ומבקש מצ'ארמנדר לירות צרור גחלת לכיוון האונדור,כשלפתע לשמחתך או לא,הגחלת וההלם החשמלי משתלבים."מה אתה עושה?!"הנער צועק לעברך,אבל אתה לא מדבר.כשלפתע המתקפה המשולבת פוגעת בהאונדור.
    "אני מנסה לנצח את האיש הזה ואם לא מתאים לך אתה יכול ללכת" אגיד בעצבים ואסתכל על הילד
    "קדימה צ'רמנדר תשתמש שוב פעם בגחלת ותגמור את הקרב הזה" אצעק ואצביע על ההונדום

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    caldino:
    "אלקיד, תתחמק ואז תשתמש באגרוף מגה!" אני אומר לאלקיד בשמחה תוך כדי שאני תוהה מי הילד שלידי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •