אחלה פרק! מעניין מה יקרה בפרק הבא... אני מקווה שתכניס עוד משתמשים (ומה גחלת?! תירה עליו גל חום! תעשה לו נזק! סתם בצחוק אלכס...)
אחלה פרק! מעניין מה יקרה בפרק הבא... אני מקווה שתכניס עוד משתמשים (ומה גחלת?! תירה עליו גל חום! תעשה לו נזק! סתם בצחוק אלכס...)
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 05-01-2011 בשעה 05:34 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פרק 3: מי זו עולה מן הבקעה?
פעם קיבלתם שריטה מחתול? ובכן, זה כואב. אני אשכרה התחלתי עכשיו קרב פוקימונים נגד אלכס המנהל הראשי!
שלחתי לעברו גחלת שפגעה בו ישירות, הוא הועף כמה מטרים לאחור אך עד מהרה הוא נעמד על רגליו, רץ לעברי שוב.
כמה שאני אוהב את צ׳ארמנדר, אני די חלוד. אני אפילו לא זוכר את ההתקפות הבסיסיות. האינסטינקט הראשוני שלי היה לחבוט בו בעזרת זנבי. רק חשבתי על זה וראיתי שאלכס הועף כמה מטרים אחורה. שוב.
לקח לי כמה שניות להבין שזה הייתי אני. אך עד מהרה הרגשתי את האנדרנלין. והרי דיווח מעניין, זה היה כיף!
״למה אתה לא משחרר את עידוס בעצמך בכל מקרה?״ שאלתי את אלכס.
״אני לא מסוגל משום מה!״ התנשף אלכס. הוא נשכב על הדשא בכבדות. לא היה לי כוח להמשיך לריב וביטלתי את הבאן.
עידוס צחק צחוק קצר והסתלק מהמקום.
״מה יהיה אלכס?״ לחשתי בעייפות ״אתה כבר לא מנהל ראשי?״
״לא יודע, כנראה שלא.״ אמר אלכס ״דווקא אני מבסוט מזה, עכשיו לא יצלבו אותי על כל צעד שאני עושה, זה דווקא היה נחמד שעידוס אמר לי מילה טובה לשם שינוי.״
״אני חושב שאתה מנהל ראשי מעולה, אני בטוח שכולם חושבים כמוני.״ עניתי בחיוך.
״אני לא יודע... אבל עודדת אותי, תודה.״
״אני החלטתי שלא לעבור דרך הדלת. אני אשאר פה עד שכבר לא תהיה דרך אחרת.״ אמרתי בהחלטיות.
״אבל מה נעשה?״ שאל אלכס ״אי אפשר להחזיק אנשים בכח!״
״קודם נחפש את מי שכן נמצא. אח״כ נטפל במי שעזב.״ עניתי ״אני ממליץ שנתחיל לחפש את רותם.״
״רותם נראה לי בהזדמנות הראשונה כבר ברח מהדלת כדי ללכת לצבא.״
מסך לבן:
״אתה צוחק עלי נכון?״ שאל אלכס בכעס ״מה זה הדמות המתבכיינת הזאת?! אני לא ראשי כי לא בא לי, זה הכל! יש לי חיים, יש לי מה לעשות ואני לא משועמם!! פשוט נמאס לי מיציאות של אנשים! גם אחרי שהורידו אותי עדיין פתחו עלי נושא במשוב!״
״אלכס, אתה מלוכלך...״ אמרתי...
״מה הקשר?! אני לא אכחיש שאני אהבתי להיות ראשי אני לא אשקר! ויש הרבה מה לשפר שיכולתי לעשות למען הפורום בתוך התפקיד הזה!״
״אלכס... אתה מלוכלך!״ אמרתי שוב...
״לא נכון! סך הכל אני כן קצת נותר טינה לרותם שהוא הוריד אותי ככה ואני כן שוקל לפרוש כי אני שונא את הצבע הורוד ואני כן רוצה לחלק באנים! אבל רק כדי לשפר את פני הפורום!״
״אלכס!!! אתה מלוכלך!!!״ צרחתי עליו, הוא לא מקשיב!
״טוב!!! אז זה כיף לחלק באנים ואזהרות! ויש מן עינוג עדין ומפרפר כשאני לא מאשר משחק בחת״ם!!! אז מה?!״
״בזנב!!!!!״ סיימתי סופסוף משפט.
אלכס עצר את רצף דיבורו ובהה בי כמה דקות. ״מה אמרת?״
״אמרתי שאתה מלוכלך בזנב...״
-_-׳
סוף מסך לבן.
״תגיד לי אלכס? תמיד הכרת אותי בחייל מצטיין שמסור כל כך לצבא?״ נשמע קול בלתי מוכר. ״אדם, כל הכבוד על היוזמה. בוא נשקם את הפורום!״
עוד לא ממש הצלחנו לראות את רותם, אור השמש שסינוורה אותנו כשעומר הופיע, סונוורה גם הפעם.
וכן, אני יודע שחשוך על פי העלילה, אבל הייתי חייב למצוא איזה כניסה דרמתית כמו שהיה עם עומר, ולא היה לי כוח להיות יצירתי.
כן. זה היה רותם.
המשך יבוא...*
פרק קצר אך אהבתי אותו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני משער שרותם היה ארככאוס
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)