פורסם במקור על ידי Starmie אכפת לך אם אני אביא לך רופלט באיזור הרמה 38? פשוט יש לי אחד שאני לא צריך עם טבע adamant שאני יכול לתת לך. אני צריך רמה 50... אתה לא יכול להשיג מפותח אחד? אני אתן לך עוד משהו שאתה צריך כמו אבן מים...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
אתה זוכר אולי מה יש בתוך הביצים? למה השם של הטורנדוס ביפנית?
פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki אני צריך רמה 50... אתה לא יכול להשיג מפותח אחד? אני אתן לך עוד משהו שאתה צריך כמו אבן מים... אני יכול להשיג אחד בסביבות 50-60 פראי, קח בחשבון שאני אלכוד אחד ואחליף אותו, גם עם הטבע לא יהיה משהו.. פורסם במקור על ידי The King21 אתה זוכר אולי מה יש בתוך הביצים? למה השם של הטורנדוס ביפנית? אני לא זוכר מה יש בתוך הביצים S: ולטורנדוס יש שם יפני כי הוא בא ממשחק יפני, זה הכל.
פורסם במקור על ידי Starmie אני יכול להשיג אחד בסביבות 50-60 פראי, קח בחשבון שאני אלכוד אחד ואחליף אותו, גם עם הטבע לא יהיה משהו.. אוקיי. לי כבר את האבנים מוכנים, מתי שתגיד לי שתפסת אחד אחליף איתך.
פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki אוקיי. לי כבר את האבנים מוכנים, מתי שתגיד לי שתפסת אחד אחליף איתך. האמת שתפסתי אותו כמה דק' אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת ככה שהוא דיי מוכן XD
פורסם במקור על ידי Starmie האמת שתפסתי אותו כמה דק' אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת ככה שהוא דיי מוכן XD אז אבן מים ואבן עלה עליו? והFC שלי הוא: 0991-0980-8599
אוקי אגב, כפוקמון שני כדי לקבל את האבן השניה אני אשלח לך ביצת פוקמון, אין לי מושג מי יבקע משם והם סתם תופסים לי מקום.
פורסם במקור על ידי Starmie אוקי אגב, כפוקמון שני כדי לקבל את האבן השניה אני אשלח לך ביצת פוקמון, אין לי מושג מי יבקע משם והם סתם תופסים לי מקום. אני מוכן להחליף, אני מחכה לך בחדר.
אני עדיין צריך אבן מים וראזור פאנג כדי לפתח את לומברה וגלייגאר שלי אם למישהו יש. אני יוכל להציע פוקמון אחד מעולם החלום על שני אלה
יש לי ראזור פנג מה אתה יכול להציע לי
יש לי אני חושב את שניהם ותוכל להביא לי תמורתם רלטס ופיקאצ'ו?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום