רקע:
הרעיון המרכזי של הפרויקט הזה הוא ליצור את מפעל הפייקדקס הרישמי של פורום פוקימונס.
בפעילות הזו כל מי שרוצה להשתתף - מוזמן ואני יכול להבטיח כאן ועכשיו, שכולם יהיו חלק מהתוצר הסופי.
העניין הוא די פשוט. יש לכם פייקים? מעולה! עכשיו כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשרשר את ההשתתפות שלכם ואתם בפנים.
בעקרון הפרויקט הסופי יהיה מורכב מכ-100 פייקים (מספר שיהיה ניתן לשינוי במידת הצורך) והוא יאגד את העיצובים הטובים ביותר.
כל אחד יכול לשרשר את השתתפותו וכולם בסופו של דבר יכנסו לפייקדקס, במידה כזו או אחרת.
ככה שכולם ישתתפו, כולם יקחו חלק בהכנת הפייקדקס וזה יכול להיות פרויקט שיתן תנופה חדשה לפורום.
הסבר פרטני יותר:
כל אדם שמעוניין להשתתף בפרויקט הזה - מתבקש למלא את טופס ההרשמה.
בעת מילוי הטופס, הוא יתבקש לצרף את הפייקדקס האישי שלו (עדיף בחלוקה של רביעיות).
לאחר שכולם יכנסו למאגר הנתונים, נתחיל לעשות את שלב המיון ותהליך הבחירה.
כל אדם יציב ארבעה פייקים מהפייקדקס האישי שלו, ונבחר את הטוב מביניהם בצורת באטל.
כך שאם מישהו נרשם עם 16 פייקים, הוא יכול להיות בטוח שלפחות 4 יצירות שלו יכנסו לפרויקט.
את ההצבעות האלה אנחנו עושים ביחד, וזה יתן תחושת שותפות נוספת לפרויקט הכללי.
פעילויות נוספות:
מלבד הכנת ומיון הפייקדקס, כבר לקחתי על עצמי לפתוח בתת פעילויות נוספות בנוגע לפרויקט הפייקדקס.
אחת מהם קשורה לפרויקט "בית ספר לעיצוב חתימות" בניהולו של ♣DarkGaara♣.
במשימה הבאה שלהם, המתמודדים יצטרכו להכין לוגו עבור הפרויקט שלנו והלוגו הטוב ביותר יהיה גם הלוגו הרשמי.
כמו כן, חשבתי שלאחר סיום הפרויקט, נוכל גם להמליץ על שמות מיוחדים לפייקים, איזורי מחייה, מתקפות מיוחדות וכדומה.
ככה שאתם יכולים כבר להבין שהרעיונות בפן הזה של העבודה אינן מוגבלות ואני פתוח להצעות שלכם בכל טיפ או הערה.
תודות:
אני רוצה להודות ל♣DarkGaara♣ ול-~The KoDaK~.
אישור:
יש לך אישור לפתיחת פרויקט פייקדקס של הפורום.
טופס הרשמה:
שם - (השם הפרטי שלכם)
כינוי בפורום - (הכינוי שלכם בפורום - חשוב כי אנשים משנים אותו על בסיס קבוע)
מסנג'ר, איסיקיו, סקייפ - (על מנת ליצור איתכם קשר במהלך פעילות הפרויקט)
מדד פעילות - [כמה זמן אתם חושבים שיהיה לכם כדי להשתתף בפרויקט באופן פעיל (זה לא מצריך יותר מ15 דקות ביום)]
פייקים - (הפייקים שאתם רוצים להכניס לפרויקט הפייקדקס)
למה אני רוצה להשתתף - (בשורה אחת, למה אתם רוצים לקחת חלק בפרויקט הזה)
בהצלחה לנו.