Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. היכל התהילה
    טוב חברה, אז מה זה בכלל קומיקס בהדבקות? מכירים את מדור הקומיקס שלי?לזה אני קורה קומיקס בהדבקות, קומיקס בהדבקות זהו קומיקס עם דמויות או אביזרים שאתה מתקשה לצייר או שאתה חושב שככה זה יצא יותר טוב כי לפעמים אם תצייר דמות שאתה לא המצאת היא יכולה לצאת שונה בכל פעם כי אתה לא המצאת לעצמך טכניקה לצייר אותה אז בשביל זה יש את השיטה הזו!

קומיקס לא חייב ליהיות מצחיק!
    ההתחלה הקומיקס:
    תיבחרו לעצמכם נושא קומיקס ובעיקר מה יהיה הסיפור, דמויות מרכזיות שישתתפו בו.
    הכינו לכם דף בתוכנת הצייר עם הדמויות ותנוחות שלהם שיכללו גם מצבי רוח ואת הדמויות מכיוונים שונים, איך מכינים תנוחות? או שתכינו לכם את כולן מושלמות או שתפרקו את חלקי הגוף שלהן כך שתיצטרכו להרכיב אותן ולחסוך מקום ובלגאן בדף הצייר. ניקח את פיקאצ'ו בתור דוגמא,נתחיל עם השיטה של חלקי הגוף המפורקים:

בשיטה הזו אפשר יותר לשחק ולבנות יותר אפשרויות שאפשר לשמור במקום אחר כך שתוכלו להשתמש בהן פעמיים, הינה דוגמא חמודה לתוצאה שעשיתי:

אתם יכולים לראות שהתוצאה בעלת הצללה גרועה כי לא הצללתי בכוונה כדי להראות לכם איך יוצא בלי להצליל, נסו להצליל לבד ותראו!
    וכך זה יראה לכם בשיטה של הדמויות המוכנות מראש:

הקומיקס עצמו:
    בואו נתחיל במשבצות, בקומיקס פשוט המשבצות יהיהו מרובעות ומומלץ לא באותו האורך, אם אתם רוצים לעשות קומיקס מצחיק ויותר מוטרף עם משבצות לא באותו גודל ותמונות ללא מסגרת לדוגמא:

זו היא דוגמא מהירה שעשיתי באיכות גרועה אבל זה סיפור על אנשים שמתלחששים בחושך ואז ניכנס לאיזו דירה בצבע ירוק איש והאנשים שהיתלחששו מדליקים את האור ועושים לו מסיבת הפתעה, כמו שראיתם הרקע של התמונה ללא המסגרת צריך לשנות את כל דף הקומיקס אלא אם כן יש משבצות שעוצרות את הצבע ואז לא חייבים להמשיך אחרי במישבצות גם אתם רואים שברך כלל זה רקע קופצני כי זה אמור ליהיות משהו מפתיע, אם תשימו איש שעומד ומחכה לאוטובוס במשבצת ללא מסגרת זה לא יגיד כלום.

הבלונים:
    חוקי הבלונים שתוכלו ליקרוא להם בועות דיבור:
    - הבועה היא לבנה ולא ממשיכי לתוכה את הצייור אך אפשר להכניס לתוכה ציור שקשור למה שהדמות אומרת.
    - בועה לא טובה היא בועה עגולה כי היא גונבת מקום, צריך לשרטט צורה שכל הטקסט יכנס לתוכה כך שהבועה לא תיגזול סתם מקום, לדוגמא:

- יש ליכתוב את הטקסט ואז להקיף אותו בבועה.

- סוגי הבועות:

בתוך כל בועה יש עיגול ציבעוני עם מיספר, ככה תוכלו לדעת אל איזו בועה אני מדבר:
    אחד: בועה קוצנית בישביל קולות קזקים כמו בום או מישהו שצועק, זאת אומרת כל קול חזק, כשדמות אומרת משהו בעזרת בועה זו יש ליפתוח לה פה גדול ולא לישכוח ליכתוב בכתב גדול וסימני קריאה מומלצים!
    שתיים: בועת מחשבה, בועה זו משמשת לדמות כשהיא חושבת משהו לעצמה, לא לפתוח את הפה של הדמות כשהי חושבת!
    שלוש: בועה רגילה משמשת לדמות כדי לדבר רגיל.
    ארבע: בועה זו היא כמו בועה רגילה רק ללא מיסגרת, עדיף להשתמש בה בקומיקסים שאנשים לא אומרים הרבה כי המילים יתחילו להיסתבך.

רקע:
    הרקע צריך ליהיות בהיר, אם הרקע יהיה כהה הוא יבלוט ויהיה קשה להיתמקד בדמות.

מילות-קולות:
    כשקוראים קומיקס לא שומעים דברים, לדוגמא פיצוץ או פסנתר שנפל מבניין לשם כך יש לכל צליל מילה שרושמים בבועה המתאימה כמובן, הקולות והמילים:

פיצוץ או כל רעש חזק - בום(עדיף עם סימני קריאה או אחד בסוף). ושיהיה בכתב גדול כדי להדגיש את הרעש.
    אף מרחרח - סניף.
    סגירת דלת בחוזקא - טראח.
    מכה או סטירה מצלצלת - זבנג.
    משהו שנישבר - קראק.
    מים שנשפכים - ספלאש.

אתם יכולים להמציא גם קולות משלכם כל עוד אתם בטוחים שהם מובנים.

עכשיו אני מצפה מכם להראות לי תוצאות של קומיקסים ואני עומד לכתוב כאן על עוד סוגי קומיקסים.
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

2. משתמש מנוסה
    ממש יפה ומושקע נראה לי בחופש הגדול אני יכין אחד...

קרדיט ענק ל-spongebob שהכין לי את זה ואת האווטר&#33;

3. Char
    Guest
    אני מכין אחד.....

• משתמש מנוסה
    שם: שכרתי חדר בבית של "אדון שוקו"
    ממש יפה.
    ד"א מתי אתה ממשייך את הקומיקס שלך?
    שנה לא המשכת&#33;

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •