Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 89
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שם משתמש: SportMan
    שם במשחק: ג'ון
    תמונה\תיאור: גובה 1.65, לובש הכל שחר (חולצה שחורה ומכנסיים שחורים), צבע שיער שחור ועין בצבע שחור.
    רקע: ג'ון הוא בן 14 שהיה ילד רגיל במחוז דרקו, הוא תמיד אהב פוקימוני עשב והוא תמיד רצה להלחם בקרבות מול פוקימונים מסוג הזה, הוא תמיד רצה שהיה קטן, שיהיה לו פוקימון התחלתי העשב כמו צ'יקוריטה שהוא רוצה שיהיה לו ולהתחיל את מסעו במחוז דרגו. אמא שלו הייתה אדם חשוב במתקפה מול צוות גלאקטיק והיא לפעמים לא הייתה בבית. יום אחד, הוא שם לב שאמא שלו נעלמה מתי שהוא אכל את ארוחת הבוקר שלו בלי להגיד לו כלום, הוא ניסה להתקשר אלייה ועונים לו פתאום: "האמא שלך מתה בדיוק עכשיו, אנחנו הצוות הכי שווה, גלאקטיק שהרג אותה" ואז ניתקו את הטלפון שלה. מאז הוא מחכה שיקבל את הפוקימון התחלתי שלו ולנסות לחסל את הצוות הזה ולנקום על מות אימו.
    חפצים:
    פוקימונים: צ'יקוריטה
    תגים:
    בקשות: אין.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    שם משתמש:אביב
    שם במשחק:האק פיין
    אופי: שקט אך נוטה להתעצבן במהירות,הגון וישר נוטה לפעול נכון תחת לחץ,סטורטיבי ואסטרטג.ונוטה להתעצבן כשקוראים לו נמוך\גמד.
    תמונה\תיאור: נמוך יחסית,בעל שיעק קצוץ בצבע חום בהיר,עיניים ירוקות נוצצות.לבוש בחולצת טי שירט לבנה עם כתמים כחולים,גינס ברמודה קצר ונעלים לבנות..
    רקע:אוקיי,אז מאז שאני זוכר את עצמי בעצם גדלתי ללא אב.נכון שאחי הגדול תפס מהר מאוד את המושכות על המשפחה אבל זה בכל זאת קשה.
    אבי שהיה מאמן פוקימונים נשלח במשלחת להצלת ריינו מיידי צוות גלאקטיק.הוא נשלח לשם יחד עם עוד 20 מאמני על מכל המחוז הם הצליחו לשחרר אותו,אך הוא לא חזר משדה הקרב.
    את הסוד הזה גיליתי רק היום לפני היציאה למסע,עד עכשיו הייתי בטוח שאני נטש אותי וגדלתי כמו ילד רגיל.
    עד ששיחקתי עם ג'ים,החבר שלי בבית בכדורגל.אפשר להגיד שנהנינו,עד שבעטתי טיל לארונית הנעולה של אמא והיא נשברה ונפלה.
    כמובן שסידרתי את הבאלגן,עד שג'ים סידר את האלבום של המשפחה,בו היו תמונות רבות,וביניהם תמונות של אבי.
    אך היה משהו מוזר בתמונה שלו.היא היתה מעט מובלטת כלפי מעלה,היה משהו מתחתיה,זה היה המכתב בו הודיעו לאימי על מותו של אבי!
    לקח לי הרבה זמן להקל ולהבין מהמכתב את מה שקרה,אבל הגעתי להחלטה.אני בורח!רחוק ככל האפשר!למצוא,את אותם האנשים,הנוכלים האלו!שהרגו את אבי!
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימונים:בלבאזור
    תגים:לא לגעת.
    הערות\בקשות:להרשם..לפרוטקציות..d:

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    שם משתמש: Lord Voldemort - דור.
    שם במשחק: וואלאס קיין.
    אופי: אני מעדיף שתגלה במהלך המשחק, כדי שאני לא אצטרך להידבק למשהו שקבעתי ברגע.
    תמונה\תיאור:
    רקע: וואלאס נולד במחוז סינו לזוג הורים צעירים מאוד, ולכן נמסר לאימוץ. הוא התאמץ בבית של משפחה עשירה כקורח שבה האב היה עקר ולכן הם פנו לאימוץ. במשפחתו החדשה וואלאס גדל והתחנך להיות נער מאוד חברותי, ונהג לטייל בעולם ולהגיע למקומות, טקסים, ארמונות ונשפים מרהיבים שבהם טעם מחיי החברה של המבוגרים. למרות כל זאת, הוריו התייחסו אליו כמו תינוק גם כשהתבגר. הוא שנא את זה, ורצה להוכיח שהוא לא כזה צעיר כמו שהם חושבים. בביקורם האחרון בביתם שבמחוז סינו, שמע וואלאס על מעשי הפשע של צוות גאלאקטיק במחוז דרקו, ולכן רצה לנסוע לשם ולהוכיח את עצמו. הוא שיכנע את הוריו לבסוף, (קיבל את טרטוויג מהפרופסור רוואן), וכעת הוא מטייל במחוז דרקו ומנסה לעצור את המזימות של צוות גאלאקטיק.
    חפצים:
    פוקימונים: טרטוויג~ לא ידעתי אם כבר יש לי אותו מראש או לא, לכן ברקע שמתי את החלק עם רוואן בסוגריים. אם זה לא רלוונטי אל תתייחס ^^
    תגים:
    בקשות: איווי וקורסולה. וזהו 3:

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    התקבלו 5 .
    The Little Elbaz
    NivX10
    Druddigon man
    Gallade
    Lord Voldemort
    ומקום שמור לתמיר.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just_Roma צפה בהודעה
    התקבלו 5 .
    The Little Elbaz
    NivX10
    Druddigon man
    Gallade
    Lord Voldemort
    ומקום שמור לתמיר.
    אחלה, מתי מתחילים? ^^
    ותמיר כבר שלח טופס בעמ' הראשון..

6. AllwaysStriveAndProsper
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    אחלה, מתי מתחילים? ^^
    ותמיר כבר שלח טופס בעמ' הראשון..
    כן טופס הוא שלח רקע הוא לא..

ומתחילים כניראה מחר אני פשוט הולך לישון עכשיו ...

7. משתמש מנוסה
    שם משתמש: Toxocity
    שם במשחק: מארק דה פול
    תמונה\תיאור: נער גבוה ושזוף, בהיר שער ובהיר עיינים. במבטו נראה שהוא עבר הרבה מכל טוב.
    מבנה גופו חסון, אך לא שרירי מאוד. תווי פניו מוארכים מעט וכתפיו רחבות.
    רקע: מארק נולד בתור ילד שמח להורים מאושרים.
    הוא תמיד היה אופטימי ותמיד אהב לדבר עם כולם. למרות שרבים כינו אותו "חופר" לא היה לו אכפת.
    מצבו החברתי לא היה מהטובים. אבל גם זה לא הפריע לו, היו לו את החברים שלו. מעטים ככל שיהיו. ואת ההורים לדעתו היו הטובים בעולם.
    יום אחד, מארק והוריו נסעו לאגם, לשחות מעט במים. שלפתע ממיי האגם יצא גרידוס עצום, אפילו יחסית לגרידוס.
    הוא שאג בזעם והתחיל להפציץ בקניי על את כל היבשה באזור. בדיוק שקן על אחת עמדה להשמיד את מארק יצא לפתע בלסטויז מהמים ועדף אותה במשאבת הידרו.
    ואז הם נלחמו ועשו קרב מתחת למים, שבסופו אף אחד מהם לא עלה בחזרה למעלה.
    מאז מארק תמיד רצה סקווירטל להתחיל את המסע שלו, לזכר הבלסטויז הגדול שהציל אותו פעם.
    חפצים:
    פוקימונים: סקווירטל
    תגים:
    בקשות: אלקיד ופוקימון דרקון כלשהו.

8. AllwaysStriveAndProsper
    Toxocity - אין מקום ...

Lord Voldemort - תבחר התחלתי אחר טרטוויג תפוס..
    התחלה :
    בוקר יום ראשון , היום הגדול שלכם , תחילת המסע הגדול שישנה את חייכם .
    אתם קמים בבוקר בגלל השעון המעורר והולכים לשטוף את הפנים , לאחר מכן אתם יורדים למטבח ומכינים לכם ארוחת בוקר וקפה , אוכלים את הארוחה ושותים את הקפה ואז מצחצחים שיינים אתם בדיוק בדרך לחדר שלכם כדי להיתלבש כשלפתע " בייייייפ " נשמע צילצול בפעמון הדלת .

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=14480"]
    התחלה :
    אתם קמים בבוקר בגלל השעון המעורר והולכים לשטוף את הפנים , לאחר מכן אתם יורדים למטבח ומכינים לכם ארוחת בוקר וקפה , אוכלים את הארוחה ושותים את הקפה ואז מצחצחים שיינים אתם בדיוק בדרך לחדר שלכם כדי להיתלבש כשלפתע " בייייייפ " נשמע צילצול בפעמון הדלת .
    'מעניין מי זה יכול להיות...' אחשוב לעצמי, אתלבש במהירות, ארד על הדלת ואפתח אותה בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. אני ניניני אני סמל מיני
    התחלה :
    "מי זה?"אצעק באדישות אל הדלת.
    לחר שאני ישים עלי חולצה ותחתונים, אגש אל הדלת לפתוח לאורח את הדלת

קרדיט ענק לרועי!

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    התחלה :
    אתם קמים בבוקר בגלל השעון המעורר והולכים לשטוף את הפנים , לאחר מכן אתם יורדים למטבח ומכינים לכם ארוחת בוקר וקפה , אוכלים את הארוחה ושותים את הנס ואז מצחצחים שיינים אתם בדיוק בדרך לחדר שלכם כדי להיתלבש כשלפתע " בייייייפ " נשמע צילצול בפעמון הדלת .
    בייפפפ?? איזה פעמון עושה ביפ? XD
    ~~~~~~~~~~
    כאשמע את זה אהרהר לעצמי 'מעניין מיזה.. בטח הדוור...' אלבש רק מכנסיים ואקח איתי נעליים, אקפץ אל הדלת תוך כדי נעילת הנעליים.
    אפתח את הדלת בשעננות ואומר מבלי לראות "בוקר טוב!"

.

12. AllwaysStriveAndProsper
    לכולם :
    אתה מתלבש (כל אחד ומה שהוא רשם) ויורד למטה , אתהה מתקדם אל הדלת באיטיות , אתה מגיע למרחק שבו אתה כבר יכול לתפוס את הידית ולפתוח את הדלת וזהה מה שאתה עושה , הדלת נפתחת אך להפתעתך הרבה אין שם אף אחד .

13. משתמש מנוסה
    התחלה :
    מאדקיפ? טורצ'יק?...
    ~~~
    מאושר, אני קם ומתארגן. מסוקרן, אני ניגש אל הדלת כשאני שומע את הפעמון ובודק בעינית מי זה. כשאדע, אפתח אותה (אלא אם כן זה רוצח שכיר או דודידו)

14. אני ניניני אני סמל מיני
    לכולם :
    אתה מתלבש (כל אחד ומה שהוא רשם) ויורד למטה , אתהה מתקדם אל הדלת באיטיות , אתה מגיע למרחק שבו אתה כבר יכול לתפוס את הידית ולפתוח את הדלת וזהה מה שאתה עושה , הדלת נפתחת אך להפתעתך הרבה אין שם אף אחד .
    "ילדים מפגרים"אומר באדישות ואתרוק את הדלת בעייפות ואחזור לחדרי להתלבש,אלבש את המכנסיים ששכחתי,אנעל את נעליי ואלך לסלון והדליק טלויזיה.

קרדיט ענק לרועי!

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Toxocity - אין מקום ...

התחלה :
    'מוזר....לא הזמנתי אף אחד או משהו...מעניין מי זה' אהרהר לעצמי ואפתח את הדלת לאחר שאתלבש.
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 05-04-2011 בשעה 04:11 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •