פראיאר זה הייתי אני סתם עבדתי עליך חחח
לכולם :
אתה מתלבש (כל אחד ומה שהוא רשם) ויורד למטה , אתהה מתקדם אל הדלת באיטיות , אתה מגיע למרחק שבו אתה כבר יכול לתפוס את הידית ולפתוח את הדלת וזהה מה שאתה עושה , הדלת נפתחת אך להפתעתך הרבה אין שם אף אחד .
^^
למי שהגיב על ההתחלה הראשונה .(תמיר & דור)
ודור-מאדקיפ , טורצ'יק תפוס גם כן.
NivX10-
אתה צועד משספר צעדים לבחוץ ומסתכל לצדדים אך לא רואה אף אחד .
The Little Elbaz-
אתה רק מתחיל לעלות במדרגות כלפתע אתה שומע עוד צלצול בפעמון " ביייייפ " .
Gallade-
אתה יוצא מן הבית ומסתכל לכל הכיוונים האפשריים לבריחה אך לא רואה אף אחד .
Druddigon man-
אתה יוצא מן הבית ומסתכל לכל הכיוונים האפשריים לבריחה אך לא רואה אף אחד , אתה חוזר לבית ונעמד ליד החלון , ולפתע אתה רואה משו לבן בצורת מלבן מונח ליד הדלת .
"אוווחח'"אומר באדישות ואסתובב למטה.The Little Elbaz-
אתה רק מתחיל לעלות במדרגות כלפתע אתה שומע עוד צלצול בפעמון " ביייייפ " .
"מי זה עכשיו?"אצעק בחזרה בעצבים,אגש אל הדלת ואפתח אותה(>_<")בתקווה שהפעם אכן תופיע דמות.
קרדיט ענק לרועי!
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
Druddigon man-
אתה מסתכל אך אתה רחוק מידי כדי לזהות מה זה , לכן אתה יוצא לבחוץ ורואה שזו בעצם מעטפה .
Gallade-
אתה נכנס בחזרה לביתך , ובדיוק באמצע הדרך לחדרך אתה שומע "ביייפ" הפעמון מצלצל שוב.
Combusken-
אתה נכנס בחזרה לביתך , ובדיוק כשאתה מגיע לסלון אתה שומע "ביייפ" הפעמון מצלצל שוב.
The Little Elbaz-
אתר מסתובב בחזרה ויורד את המדרגות במהירות תוך כדי שאתה נאנח , אתה מגיע לדלת ופתאום שם לב למעטפה שהושחלה מתחת לדלת אל הבית .
Lord Voldemort-
אם לא הבנת אתה יכול לקחת מדקיפ .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל לכל הכיוונים וברגע שאתה מוריד את הראש להסתכל למטה אתה רואה אותה , מעטפה שמונחת בכניסה לביתך .
NivX10-
אתה נבהל למספר שניות וחוזר לעצמך במהירות , אתה מסתכל לכל הכיוונים ולבסוף מוריד את מבטך למטה ורואה אותה , מעטפה לבנה ששוכבת בכניסה לביתך .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)