'מה יהיה'אחשוב לעצמי ואפתח את המעטפה כשאני מחייך מסקרנות.The Little Elbaz-
אתר מסתובב בחזרה ויורד את המדרגות במהירות תוך כדי שאתה נאנח , אתה מגיע לדלת ופתאום שם לב למעטפה שהושחלה מתחת לדלת אל הבית .
קרדיט ענק לרועי!
Combusken-
אתה מסתובב ומתחיל להתקדם לכיוון הדלת שלפתע אתה שם לב למעטפה שהושחלה מתחת לדלת .
Gallade-
אתה מסתובב ומתחיל להתקדם לכיוון הדלת שלפתע אתה שם לב למעטפה שהושחלה מתחת לדלת .
NivX10-The Little Elbaz-Druddigon man
אתה מתקרב אל המעטפה מרים אותה , פותח אותה בזהירות ומוציא את הדף שנמצא בפנים ומתחילים לקרוא אותו :
" שלום , (כל אחד והשם שלו) .
היום זהו יום תחילת המסע שלך , כמו שאתה יודע אתה מאור להגיע למעבדה שלי בשעה 12 בצהריים .
אך למרבה הצער מקרה מצער קרה , צוות גאלקטיק הרס את המעבדה , למזלי הייתי בדיוק בדרך חזרה מן מרכז גידול הפוקימונים והגעתי כשהם כבר עזבו את המקום , ברצוני שתבוא לביתי שנמצא בסמוך למרכז הפוקימון .
נתראה בקרוב , פרופ' אדמונד ריד ."
'יש!'אחשוב לעצמי באושר'סוף סוף היום הזה הגיע!NivX10-The Little Elbaz-Druddigon man
אתה מתקרב אל המעטפה מרים אותה , פותח אותה בזהירות ומוציא את הדף שנמצא בפנים ומתחילים לקרוא אותו :
היום זהו יום תחילת המסע שלך , כמו שאתה יודע אתה מאור להגיע למעבדה שלי בשעה 12 בצהריים .
אך למרבה הצער מקרה מצער קרה , צוות גאלקטיק הרס את המעבדה , למזלי הייתי בדיוק בדרך חזרה מן מרכז גידול הפוקימונים והגעתי כשהם כבר עזבו את המקום , ברצוני שתבוא לביתי שנמצא בסמוך למרכז הפוקימון .
מיד אקח תרמיל קטן אכניס לתוכו קצת אוכל ושתיה ואצא אל ביתו של הפרופסור.
רגע לפני שאגיע לביתו אעצור שניה,אלך לראות את המעבדה שנהרסה זה עתה ומייד אגש לביתו.
קרדיט ענק לרועי!
המדריך שלך נוסף ללנקייה, עם תרצה לראות הוא נמצא תחת הכותרת "מדריכים כללים"
~~~~~
אקרא את המכתב, כולי מרוכז בכל מילה ונרגש מעט.. אחזור הביתה ואסיים את כל ההכנות, אקח את התיק עם הציוד והכל מה שהכנתי.
ואז כשאסיים העמוד בפתח הדלת, אנשום נשימה עמוק ואמלמל "היום הזה הוא התחלה חדשה!" ואצא בריצה קלה אל עבר ביתו של הפרופ'
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
טוב הודעה קטנה :
יש 2 מקומות נוספים . ניב אם אתה יוכל תערוך לי תכותרת ותוסיף שיש 2 מקומות .
The Little Elbaz-
אתה מתארגן במהירות , ויוצא לכיוון ביתו של הפרופ' , בדרך אתה עובר ליד שדות העיירה ורואה מגוון פוקימונים המטיילים בשדות , מעופפים בשמיים הכחולים ורצים לצידי השביל , לאחר מספר דקות של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ' וברגע שאתה מתכוון לדפוק על דלת ביתו עולה לך המחשבה לעבור בהריסות המעבדה ולראות מה קרה שם וזה מה שאתה עושה , אתה הולך מספר דקות בדרך אתה עובר ליד מרכז הפוקימונים הגדול של העיירה , ליד החנות הקנה וליד תחנת המשטרה שם מתרוצצים השוטרים רצים לתוך התחנה לבחוץ כניראה בגלל מה שקרה במעבדת הפרופ' .
לבסוף אתה מגיע למעבדה ההרוסה , אתה רואה ש2 מתוך 4 הקירות היתמוטטו ואיתם גם התקרה , בין הלבנים אתה רואה שברי עץ וזכוכית . לאחר עוד כמה דקות בהם את מתבונן במבנה ההרוב את הולך בחזרה לביתו של הפרוסור .
~~~~~~~~~~
וואו חפרתי בטירוף XD
Druddigon man-
אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית ומתחיל להתקדם לכיוון ביתו של הפרופ' , בזמן ההליכה אתה מזמזם את מילות אחד השירים האהובים עלייך ומסתכל לצידי הדרך ורואה את הנוף המדהים של העיירה , שדות הממלאים בפוקימונים מכל הסוגים , הפוקימונים רצים בין הצמחים שגודלים בשדות חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים והאפרסק הכתומים הגדולים שגדלים בשדות , לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.
Gallade-Lord Voldemort-Combusken
NivX10-
אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית אתה נעצר לרגע כולך נרגש לקראת המסע הגדול שאתה מתחיל ברגעים אלה ממש , אתה מתחיל לרוץ לכיוון ביתו של הפרופ' תוך כדי שאתה אומר לעצמך :"היום הזה הוא התחלה חדשה!" , בזמן הריצה אינך יכול שלא להיסתכל על הנוף המדהים של העיירה , שדות המלאים בפוקימונים מכל הסוגים ובפרחים בשלל צבעים וגוונים , הפוקימונים רצים בין הצמחים והפרחים שגודלים בשדות , חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים ועצי האפרסק בעלי הפרחים הכתומים שגדלים בשדות. לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.
אני דופק בדלת,מתרגש מאוד,ומחכה לפרופסור
בזמן שהוא יבוא אני יחטוף עוד מבט בנוף המדהים של העיירה ועל כל הפוקימונים ששוכנים בה,כשהפרופסור יפתח את הדלת אגיד שאני מצטער על מה שקרה למעבדה ואעודד אותו,ולאחר מכן אספר לו על איזה פוקימון אני רוצה בתור ההתחלתי שלי...
~~~~~~~~
גם אני חפרתי... XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)