Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
'הגיע היום הגדול'אחשוב ואחייך בתמימות.The Little Elbaz-
אתה מתארגן במהירות , ויוצא לכיוון ביתו של הפרופ' , בדרך אתה עובר ליד שדות העיירה ורואה מגוון פוקימונים המטיילים בשדות , מעופפים בשמיים הכחולים ורצים לצידי השביל , לאחר מספר דקות של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ' וברגע שאתה מתכוון לדפוק על דלת ביתו עולה לך המחשבה לעבור בהריסות המעבדה ולראות מה קרה שם וזה מה שאתה עושה , אתה הולך מספר דקות בדרך אתה עובר ליד מרכז הפוקימונים הגדול של העיירה , ליד החנות הקנה וליד תחנת המשטרה שם מתרוצצים השוטרים רצים לתוך התחנה לבחוץ כניראה בגלל מה שקרה במעבדת הפרופ' .
לבסוף אתה מגיע למעבדה ההרוסה , אתה רואה ש2 מתוך 4 הקירות היתמוטטו ואיתם גם התקרה , בין הלבנים אתה רואה שברי עץ וזכוכית . לאחר עוד כמה דקות בהם את מתבונן במבנה ההרוב את הולך בחזרה לביתו של הפרוסור .
~~~~~~~~~~
וואו חפרתי בטירוף XD
אנקוש בזהירות על דלתו הגדולה של הפרופסור ואמתין לצליל.
קרדיט ענק לרועי!
שם משתמש: ritsuka kun
שם במשחק: רובי פייר
תמונה\תיאור: אני עצלן אז הנה ספרייט
אופי: רגוע ומחושב, רציני, ביקורתי, חושב מחוץ לקופסא, נוטה להתעצבן מהר, שיפוטי,רדוד וציני
רקע: אימו של רובי הינה חוקרת פוקימונים מומחית העבדה תחת פרופסור אוק אי שם בקנטו הרחוקה. חמש שנים לפני שנולד נשלחה אימו של רובי לחקור מספר תמונות מטושטשות של פוקימונים לא מזוהים, למחוז דרקו הרחוק. כמה שבועות אחרי שהגיעה לשם הכירה את אביו. מאמן מסיתורי ומוזר וזו הייתה אהבה מבט ראשון. כבור כמה שנים נולד רובי. בגיל 13 פלשו צוות גאלקטיק למחוז השקט הזה והתחילו ליצור טרור ומהומות בכל המחוז. בהתחלה רובי נחרד מהמתקפות האלה- אבל ככל שהזמן עבר התחיל להיתקסם מהמתקפות האלו והחליט שמשהו בעתידו קשור לצוות הרצחני הזה והחליט לצאת למסע לחיפוש אותו צוות ומקורו
חפצים:
פוקימונים: סקווירטל
תגים:
בקשות: טוב אני נורא אשמח לאקנס וסוויפר (: אהה ופוקימוני נורמאל איס דה באסט! (: ואם אפשר כמו במשחק הקודם שלך להיות רשע P:
Combusken-
אחי לא קראת את כל התגובה ..
אני לא רוצה לעקב אותך וגם כי אין ממש שוני בינך לבין השאר בחלק הזה אז תגיב על ההמשך הזה :
אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית ומתחיל להתקדם לכיוון ביתו של הפרופ' , בזמן ההליכה אתה מסתכל לצידי הדרך ורואה את הנוף המדהים של העיירה , שדות הממלאים בפוקימונים מכל הסוגים , הפוקימונים רצים בין הצמחים שגודלים בשדות חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים והאפרסק הכתומים הגדולים שגדלים בשדות , לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.
Gallade-
אתה מתקדם לכיוון דלת ביתו של הפרופ' , מניח את היד על הידית מסובב אך הדלת נעולה ואתה לא מצליח לפתוח את הדלת .
Druddigon man-
אתה חופר קדימה מידי אתה לא יכול להכניס יותר מידי פעולות בתגובה אחת זה מעמיס עלי .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ודופק עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .
NivX10-
יש סיבה שאני עדיין לא עידכנתי אותם .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך שאתה עומד להתחיל את המסע הגדול שישנה את חייך ועל זה שאתה עומד להתחיל אותו ברגל ימין , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"
Lord Voldemort-
אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית ומתחיל להתקדם לכיוון ביתו של הפרופ' , בזמן ההליכה אתה מסתכל לצידי הדרך ורואה את הנוף המדהים של העיירה , שדות הממלאים בפוקימונים מכל הסוגים , הפוקימונים רצים בין הצמחים שגודלים בשדות חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים והאפרסק הכתומים הגדולים שגדלים בשדות , לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.
The Little Elbaz-
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך "היום הוא היום הגדול" ובאותו הזמן מעלה על פרצופך חיוך תמים , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"
Ritsuka Kun-
התקבלת תגיב על זה :
"זה..זה אביב!אקרא בקול בגימגום.The Little Elbaz-
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך "היום הוא היום הגדול" ובאותו הזמן מעלה על פרצופך חיוך תמים , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"
"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי!"הוסיף ואומר,הפעם עם קצת יותר ביטחון.
קרדיט ענק לרועי!
NivX10-
חחח מה נלחצת לא באתי אלייך בקטע רע XD אתה תבין תבין לבד למה אני מחכה עם זה .. D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" אהריסון אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
"בוא הכנס " אומר הפרופ' .
Ritsuka Kun-
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ונוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .
Druddigon man-
תצטט רק את החלק שלך >< לא את כל התגובה שלי ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" ג'וש אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
The Little Elbaz-
בטופס רשמת שבמשחק קוראים לך האק פיין ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" האק אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
Combusken-
תמיר פעם הבאה לקרוא את כל התגובה XD רשום לך במכתב שהמעבדה נהרבה ולכן אתה בא לביתו .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ונוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .
Gallade-
אתה נוקש על הדלת מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)