Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 89
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just_Roma צפה בהודעה
    Lord Voldemort
    אתה מתקרב אל המעטפה מרים אותה , פותח אותה בזהירות ומוציא את הדף שנמצא בפנים ומתחילים לקרוא אותו :
    " שלום , (כל אחד והשם שלו) .

היום זהו יום תחילת המסע שלך , כמו שאתה יודע אתה מאור להגיע למעבדה שלי בשעה 12 בצהריים .
    אך למרבה הצער מקרה מצער קרה , צוות גאלקטיק הרס את המעבדה , למזלי הייתי בדיוק בדרך חזרה מן מרכז גידול הפוקימונים והגעתי כשהם כבר עזבו את המקום , ברצוני שתבוא לביתי שנמצא בסמוך למרכז הפוקימון .

נתראה בקרוב , פרופ' אדמונד ריד ."
    "צוות גלאקטיק..." אני ממלמל בעצבים, ומקמט את הפתק בלי לשים לב. אני אכנס פנימה, אשלים את ארגוניי האחרונים ואבדוק מה השעה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. אני ניניני אני סמל מיני
    The Little Elbaz-
    אתה מתארגן במהירות , ויוצא לכיוון ביתו של הפרופ' , בדרך אתה עובר ליד שדות העיירה ורואה מגוון פוקימונים המטיילים בשדות , מעופפים בשמיים הכחולים ורצים לצידי השביל , לאחר מספר דקות של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ' וברגע שאתה מתכוון לדפוק על דלת ביתו עולה לך המחשבה לעבור בהריסות המעבדה ולראות מה קרה שם וזה מה שאתה עושה , אתה הולך מספר דקות בדרך אתה עובר ליד מרכז הפוקימונים הגדול של העיירה , ליד החנות הקנה וליד תחנת המשטרה שם מתרוצצים השוטרים רצים לתוך התחנה לבחוץ כניראה בגלל מה שקרה במעבדת הפרופ' .
    לבסוף אתה מגיע למעבדה ההרוסה , אתה רואה ש2 מתוך 4 הקירות היתמוטטו ואיתם גם התקרה , בין הלבנים אתה רואה שברי עץ וזכוכית . לאחר עוד כמה דקות בהם את מתבונן במבנה ההרוב את הולך בחזרה לביתו של הפרוסור .
    ~~~~~~~~~~
    וואו חפרתי בטירוף XD
    'הגיע היום הגדול'אחשוב ואחייך בתמימות.
    אנקוש בזהירות על דלתו הגדולה של הפרופסור ואמתין לצליל.

קרדיט ענק לרועי!

3. the bitch is back
    שם משתמש: ritsuka kun
    שם במשחק: רובי פייר
    תמונה\תיאור: אני עצלן אז הנה ספרייט
    אופי: רגוע ומחושב, רציני, ביקורתי, חושב מחוץ לקופסא, נוטה להתעצבן מהר, שיפוטי,רדוד וציני
    רקע: אימו של רובי הינה חוקרת פוקימונים מומחית העבדה תחת פרופסור אוק אי שם בקנטו הרחוקה. חמש שנים לפני שנולד נשלחה אימו של רובי לחקור מספר תמונות מטושטשות של פוקימונים לא מזוהים, למחוז דרקו הרחוק. כמה שבועות אחרי שהגיעה לשם הכירה את אביו. מאמן מסיתורי ומוזר וזו הייתה אהבה מבט ראשון. כבור כמה שנים נולד רובי. בגיל 13 פלשו צוות גאלקטיק למחוז השקט הזה והתחילו ליצור טרור ומהומות בכל המחוז. בהתחלה רובי נחרד מהמתקפות האלה- אבל ככל שהזמן עבר התחיל להיתקסם מהמתקפות האלו והחליט שמשהו בעתידו קשור לצוות הרצחני הזה והחליט לצאת למסע לחיפוש אותו צוות ומקורו
    חפצים:
    פוקימונים: סקווירטל
    תגים:
    בקשות: טוב אני נורא אשמח לאקנס וסוויפר (: אהה ופוקימוני נורמאל איס דה באסט! (: ואם אפשר כמו במשחק הקודם שלך להיות רשע P:

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Combusken-
    אחי לא קראת את כל התגובה ..
    אני לא רוצה לעקב אותך וגם כי אין ממש שוני בינך לבין השאר בחלק הזה אז תגיב על ההמשך הזה :

אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית ומתחיל להתקדם לכיוון ביתו של הפרופ' , בזמן ההליכה אתה מסתכל לצידי הדרך ורואה את הנוף המדהים של העיירה , שדות הממלאים בפוקימונים מכל הסוגים , הפוקימונים רצים בין הצמחים שגודלים בשדות חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים והאפרסק הכתומים הגדולים שגדלים בשדות , לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.

Gallade-
    אתה מתקדם לכיוון דלת ביתו של הפרופ' , מניח את היד על הידית מסובב אך הדלת נעולה ואתה לא מצליח לפתוח את הדלת .

Druddigon man-
    אתה חופר קדימה מידי אתה לא יכול להכניס יותר מידי פעולות בתגובה אחת זה מעמיס עלי .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ודופק עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .

NivX10-
    יש סיבה שאני עדיין לא עידכנתי אותם .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך שאתה עומד להתחיל את המסע הגדול שישנה את חייך ועל זה שאתה עומד להתחיל אותו ברגל ימין , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"

Lord Voldemort-
    אתה אורז את התיק במהירות ויוצא מן הבית ומתחיל להתקדם לכיוון ביתו של הפרופ' , בזמן ההליכה אתה מסתכל לצידי הדרך ורואה את הנוף המדהים של העיירה , שדות הממלאים בפוקימונים מכל הסוגים , הפוקימונים רצים בין הצמחים שגודלים בשדות חלק מהם עפים בשמיים וחלק יושנים בצילם של העצי הדובדבן בעלי הפרחים הורודים והאפרסק הכתומים הגדולים שגדלים בשדות , לאחר מספר דקת של הליכה אתה מגיע לביתו של הפרופ'.

The Little Elbaz-
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך "היום הוא היום הגדול" ובאותו הזמן מעלה על פרצופך חיוך תמים , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"

Ritsuka Kun-
    התקבלת תגיב על זה :

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade-
    אתה מתקדם לכיוון דלת ביתו של הפרופ' , מניח את היד על הידית מסובב אך הדלת נעולה ואתה לא מצליח לפתוח את הדלת .
    'איזה באסה...' אחשוב לעצמי 'אבל בוא ננסה' אחשוב לעצמי, אדפוק על הדלת ואקרא בקול רם: "פרופסור?! אתה פה פרופסור?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    Combusken-
    אני לא רוצה לעקב אותך וגם כי אין ממש שוני בינך לבין השאר בחלק הזה אז תגיב על ההמשך הזה :

אני מתקרב לאט לאט אל הדלת. אני נושם עמוק ודופק 3 פעמים על דלת המעבדה, מסתכל מסביב על מצב המעבדה לאחר התקיפה של צוות גלקטיק במקום.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    The Little Elbaz-
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך "היום הוא היום הגדול" ובאותו הזמן מעלה על פרצופך חיוך תמים , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"
    "זה..זה אביב!אקרא בקול בגימגום.
    "באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי!"הוסיף ואומר,הפעם עם קצת יותר ביטחון.

קרדיט ענק לרועי!

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Combusken-

Gallade-

Druddigon man-
    אתה חופר קדימה מידי אתה לא יכול להכניס יותר מידי פעולות בתגובה אחת זה מעמיס עלי .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ודופק עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .

NivX10-
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' שנייה לפני שאתה נוקש על הדלת אתה נעמד וחושב לעצמך שאתה עומד להתחיל את המסע הגדול שישנה את חייך ועל זה שאתה עומד להתחיל אותו ברגל ימין , לאחר מכן אתה נוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?"

Lord Voldemort-

The Little Elbaz-

Ritsuka Kun-
    התקבלת תגיב על זה :

אוקי,אני לא יעשה זה להבא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה אני,ג'וש,אתה אמרת לי לבוא לכאן כדי לקבל את הפוקימונים ההתחלתיים,זוכר?" אצעק לו כדי שישמע אותי חזק וברור
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back

Ritsuka Kun-
    התקבלת תגיב על זה :

'נהדר' אחשוב לעצמי ואז אדפוק בדלתו של הפרופסור ואחכה לתשובה

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10-
    סבבה, בסה"כ שאלתי מתוך נימוס כי שיארתי שאולי אתה לחוץ בזמן..
    ~~~~~~~~~~~
    "פורפ' זה אני, האריסון!" ומיד אוסיף "ביקשת שאגיע לכן ו.." העצור את דבריי ואתחיל לחפש אותו בצעדים איטיים.
    "היכן אתה?" אשאל בקול רם בתוך המעבדה הגדולה.

.

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    NivX10-
    חחח מה נלחצת לא באתי אלייך בקטע רע XD אתה תבין תבין לבד למה אני מחכה עם זה .. D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " אהריסון אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
    "בוא הכנס " אומר הפרופ' .

Ritsuka Kun-
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ונוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .

Druddigon man-
    תצטט רק את החלק שלך >< לא את כל התגובה שלי ..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " ג'וש אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .

The Little Elbaz-
    בטופס רשמת שבמשחק קוראים לך האק פיין ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " האק אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .

Combusken-
    תמיר פעם הבאה לקרוא את כל התגובה XD רשום לך במכתב שהמעבדה נהרבה ולכן אתה בא לביתו .
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב לדלת ביתו של הפרופ' ונוקש עלייה מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .

Gallade-
    אתה נוקש על הדלת מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade-
    אתה נוקש על הדלת מספר פעמים , לאחר מספר רגעים נשמע קול :" מייי זהה?" .
    "זה אני פרופסור! זה תומר!" אומר בשמחה ואז אפתח את הדלת לאט, "באתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי! צ'ראמנדר!" אוסיף בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. the bitch is back
    079/proffesorrid.png[/IMG]

Ritsuka Kun-
    "אחותך!" אצעק מעברה השנייה של הדלת. "זה רובי פייר באתי לקחת את הפוקימון שלי.." אומר בקול מאוס ואפתח את הדלת

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10-
    חחח מה נלחצת לא באתי אלייך בקטע רע XD אתה תבין תבין לבד למה אני מחכה עם זה .. D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "האריסון אני כבר פותח" נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
    איזה תסרוקת, של היטלר XD
    ~~~~~~~~
    "תודה רבה.." אומר לו בנימס ובראשי אחשוב 'הגיע הזמן באמת..' ואז אשאל בסקרנות לו "נו פרופ' אז מה העניין?"

.

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

Druddigon man-
    תצטט רק את החלק שלך >< לא את כל התגובה שלי ..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " ג'וש אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
    אני אכנס אליו בצעדים איטיים ואז אומר שאני מצטער על מה שקרה למעבדה,לאחר מכן אשאל אותו איפה הפוקימונים ההתחלתיים ומתי ניגש אליהם...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •