Gallade-
"תומר אני כבר פותח" נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
"בוא הכנס " אומר הפרופ' .
Ritsuka Kun-
"רובי אני כבר פותח" נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
NivX10-
"טוב כמו שאתה יודע אתה צריך לבחור פוקימון מבין <הרשימה שיש בעמוד הראשי> , ולהפתעתי הגיעו 3 חדשים :
סניבי-
טפיג-
ואושווט-
טוב מה אני מושך את הזמן תבחר " אומר הפרופסור .
Druddigon man-
"טוב כמו שאתה יודע אתה צריך לבחור פוקימון מבין <הרשימה שיש בעמוד הראשי> , ולהפתעתי הגיעו 3 חדשים :
סניבי-
טפיג-
ואושווט-
Combusken-
"תומאס אני כבר פותח" נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
חחח..>_< סורי..בכל המשחקים שלי קוראים לי אביב אז זה מבלבל..The Little Elbaz-
בטופס רשמת שבמשחק קוראים לך האק פיין ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" האק אני כבר פותח " נשמע קולו של הפרופ' ורגע לאחר מכן נשמעו קולות פתיחת המנעול והדלת נפתחה , מולך עומד פרופ' ריד , גבר בשנות ה30 לחייו שלבוש בחלוק מעבדה לבן ומכנס אפור , עיניו כחולות ושיערו שחור .
---------------------
"היי"אומר אל הפרופסור בהתרגשות אל הפרופסור ואכנס אל ביתו.
אחייך אליו ואומר"באתי להתחיל את המסע שלי,זה המקום הנכון כן?"
קרדיט ענק לרועי!
The Little Elbaz-
סניבי-
טפיג-
ואושווט-
Gallade-
סניבי-
טפיג-
ואושווט-
NivX10-
"אוקי תחכה כאן רגע" אומר הפרופ' והולך אל פנים הבית פונה במסדרון אחר , לאחר מספר דקות חוזר עם קופסא מתכת בצבע כתום עם ציור של טורצ'יק עלייה ומגיש אותך לך ולאחר כמן אומר :" כאן נמצאים הפוכדור של טורצ'יק עוד 5 פוכדורים , פוקידע , מפה ואוכל לשבוע ".
"אנ..אני אבחר בטוטודייל"אומר בהתרגשות אל הפרופסור.The Little Elbaz-
סניבי-
טפיג-
ואושווט-
קרדיט ענק לרועי!
יש לי תיק במקרה? דיי מבעס להיסחב עם מזוודה שאני מזמיין את זה..
~~~~~~~~~~~
"וואוו איזה לארג'.." אמלמל בשקט ואומר לו בחיוך מנומס "תודה רבה לך פרופסור!" ואקוד קידה קטנה לאות כבוד.
לאחר מכן אתפוס את המזוודה, אקח אותה ביד אל מאחוריי כתפי ואצא מן המעבדה..
מרים את היד השנייה באטיות ומסמן להתראות אחרון לפרופסור.
לאחר מכן אצא החוצה, אביט אל הדרך הפתוחה ואחשוב לעצמי 'קדימה, המסע קורה לי לצאת...' ואתחיל ללכת מזמזם לי שיר אהוב.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מי שלא פרש שישלח לי הודעה והוא ישאר רשום... מי שרוצה להירשם נא לשלוח טופס הרשמה בpm תודה .. מקומות לא מוגבלים.. D:
ננעל עקב אי אישור של הקפצה.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)