מצרכים:
חצי ק"ג כנפיים מנוקות, חצויות
מלח
פלפל
קמח לקימוח
לרוטב:
2 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר
3 שיני שום קצוצות
1 צ'ילי מנוקה וקצוץ
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף סויה
מלח
פלפל
חצי כוס מים
3 בצלים ירוקים קצוצים
אופן הכנה:
ממליחים ומפלפלים את הכנפיים. מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומסננים (על נייר סופג).
שמים את השמן בווק, מטגנים בו את השום, ג'ינג'ר וצ'ילי כשתי דקות.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מחזירים את הכנפיים לרוטב, מבשלים יחד חמש דקות.
מפזרים בצל ירוק לפני ההגשה.
בתאבון!
קרדיט לאתר נענע 10!