Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    אני אצל דיאגלה
    ואני כל הזמן מפסיד!
    אני כבר רמה 50 וגם השותף מה שבסרטון אחד הראו שמנצחים אותו אפילו ברמה 40!
    אני צמיצ'ר ושותף טורטויג
    מה אני יכול לעשות?
    הוא סוס!

2. Kibō no chi
    תביא איזה 6 ריבייבר סידס, גם בסרטון בטח יש לו איזה מיליון ריבייבר סידס, ככה שאם אתה מתעלף אתה חוזר לחיים במקום שאתה מפסיד וצריך להתחיל מהתחלה.
    ואם אתה צ'ימצ'אר אז תשתמש במתקפות אש, זה אחד הדברים היחידים שעושה עליו נזק נורמאלי >>

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Aug 9 2009, 03:29 PM
    תביא איזה 6 ריבייבר סידס, גם בסרטון בטח יש לו איזה מיליון ריבייבר סידס, ככה שאם אתה מתעלף אתה חוזר לחיים במקום שאתה מפסיד וצריך להתחיל מהתחלה.
    ואם אתה צ'ימצ'אר אז תשתמש במתקפות אש, זה אחד הדברים היחידים שעושה עליו נזק נורמאלי >>
    כן,
    היה לו מלא סידים של שינה החיה וושיתוק

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    אני השתמשתי בריבייבר סיד אחד,
    תתקיף אותו במתקפות עם תווך קצר, זה מוריד לו הרבה. תשתמש בלהביור, זה יוריד לו סכום נאה~

5. משתמש מנוסה
    עכשיו יש לי שאלה אחרת
    XD
    אני משחק עם מדקיפ וניצחתי אותו
    אני עכשיו עזבתי את גילד של המפותח של ג'יגליפף
    וכאילו פתחתי גילד חדש ואני במערת קרח כזותי מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה שם?

6. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    איזו מערת קרח? אפשר שם?
    יכול להיות שזאת המערה שאתה יכול להיכנס אחריי שאתה מדבר אם MR. MIME?
    וד"א, אתה לא פותח גילד חדש! אתה נישאר בגילד רק שאתה ניחשב "בכיר" שם, אז אתה כבר לא גר שם...

ועוד משהוא, אני משחק בתור טריקו אם טורצ'יק בתור עוזרת, וניצחתי את דיאלגה ברמה 42 @_@! אני חייב לומר, אפשר להישתמש רק ברבייבר סיד אחד! אתה בסך הכל צריך להרדים אותו בעזרת סליפ סיד (Sleep Seed)! זה זרע מיוחד שמרדים מי שאוכל אותו, אם אתה זורק אותו על דיאלגה הוא אוכל אותו באופן אוטומטי...
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

7. משתמש מנוסה
    אני ניצחתי אותו בלי זרעים בכלל רק אם התקפה שקוראים לה מסך עשן שזה נטרל אותו לכמה תורות ומבקשר למערה זאת מערה שאתה תצטרך לשחרר בה את סכיזור מהקרח

8. משתמש מנוסה
    וואלה
    אז אני עדין בגילד הזה? ועכשיו דיברתי קורפיש ופוקימון פרח כזה והלכתי לים כזה מה עושים שם [אשמח אם תגידו לי עוד מה יש כמו משימות כאלו תודה]

קיבלתי ביצה כזות של פוקימון אגדי XD
    ומזתומרת בכיר ?

אני צריך להביא לפוקימון הזה בלו גומי מישהו יודע איפה יש את זה? וכמה להשיג?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by CreSslIa@Aug 13 2009, 07:51 PM
    וואלה
    אז אני עדין בגילד הזה? ועכשיו דיברתי קורפיש ופוקימון פרח כזה והלכתי לים כזה מה עושים שם [אשמח אם תגידו לי עוד מה יש כמו משימות כאלו תודה]

קיבלתי ביצה כזות של פוקימון אגדי XD
    ומזתומרת בכיר ?

אני צריך להביא לפוקימון הזה בלו גומי מישהו יודע איפה יש את זה? וכמה להשיג?
    דיברתה עם מיסטר מיים?

10. משתמש מנוסה
    יש 3 מערות קרח...
    אוקיי, תעשה משימות והפרס שלהם הוא בלו גומי...
    אם אין כאלו תחפש במערות בים!
    אחר-כך מאנפי יחלה ואתה תהיה צריך להביא לו תרופה (צ'אטוט כבר יגיד לך מאיפה)!
    כנס למערה ותנצח את בוס (גרידוס)...

11. משתמש מנוסה
    אני בים הזה וזה קשה!
    יש פוקימונים מיוחדים שיוכלו לעזור לי ולא צריך לאמן אותם?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by CreSslIa@Aug 14 2009, 04:10 PM
    אני בים הזה וזה קשה!
    יש פוקימונים מיוחדים שיוכלו לעזור לי ולא צריך לאמן אותם?
    יש לים 2 חלקים; לראשון יש 18 קומות ולשני רק 4, תסדר את עצמך כך שתתאים לתנאים (תזכור שבין החלקים החיים שלך מתרפאים, הPP חוזר ואתה יכול רק לשמור ולא לקחת/לשים חפצים במחסן)!
    בגלל שאתה צ'ימצ'אר, אני יכול להמליץ לך לעשות לינק של פוקוס אנרגי (ראשון) ושאדו קלו (Shadow Claw, שני)! למרות ששאדו קלו היא מתקפה חלשה, יש לה סיכוי גבוהה לעשות מכה קריטית, והסיכוי עוד עולה כשהוא משתמש בפוקוס אנרג'י לפני!
    בתור פוקימון אש רק מתקפה אחת תהפוך אותך לחזק על מים, וזה גראס נוט (Grass Knot), אבל היא דיי נדירה... בגלל זה שאדו קלו היא אחת האפוציות הכי טובות שלך...
    תסדר גם שטארטוויג (או כל פוקימון שחזק על מים) יהיה לידך תמיד, כל שאם אתה במצב קריטי, תחליף איתו מקום כי הוא חזק על מים (ובזמן שאתה בצד, תישתמש באורן ברי כדי לרפאות את עצמך)!

בבריין קייב (Brine Cave) מאוד קל לימצוא רבייבר סיד, ובאורן פורסט (Oran Forest) מאוד קל לימצוא אורן ברי (מצאתי שם בממוצע 8 בכל קומה :o :o )!

13. משתמש מנוסה
    אני עברתי את הים הזה עם ארבעה פקימונים:צ'יקוריטה המנהיג וסינדקוויל הפרטנר ואימנתי גם סטראפטור וקווקסייר המפותח של וופר אני עברתי אותם בלי בעיה

14. משתמש מנוסה
    אני מדקיפ, [שחקתי במשחק חדש ואני מדקיפ] אז אני אלך לחפש ריבר ולא מצאתי איפה שאמרת שום ריביר,

ניצחתי את הגרידוס בעזרת ריבר 1 ^_^
    מה עושים אחרי זה?

15. משתמש מנוסה
    תעשה משימות... כשאתה רואה שבקומה ה1 בגילד (איפה שהלוחות) אין אף-אחד (אפילו לא צ'ימצ'או) תרד לקומה ה2 ותיראה שיש שם צוות בשם team Charm (הם מפורסמים), והם אומרים שהמפתח שהם וויגליפאף מצאו פעם פותח דלת שהם מצאו!
    ניפתח מקום חדש במפה! שמה זה קצת מסובך; במערה יש לוח מיוחד שאתה חוזר אליו כל פעם שאתה עובר 3 קומות (על הלוח כתוב ICE בסמלים של אנון)!
    במערה הזאת יש רק אנונים(כולם רמה 43), כל פעם שאתה מנצח אותם יש 50% סיכוי שיפול מהם חפץ אם האות של אותו האנון (לדוגמא, ניצחת אנון 'A', אז יש 50% סיכוי שיפפול ממנו לוח שכתוב אליו A)!
    אתה צריך את האותיות 'I' 'C' ו-'E'! אחרי שלקחת את האותיות תגיע ללוח ואתה תיצטרח להילחם ברג'יאייס!
    אחר-כך, יש אותו דבר רק אם המילה ROCK 3! בסוף אתה תילחם מור רג'ירוק! אחר-כך יהיה אותו דבר אם המילה STEEL ויהיו 4 קומות... אני מניח שאתה מנחש מול מי תיצטרך להילחם (למקרה שלא: רג'יסטיל)(כל הרג'ים רמות 46)!
    בסוף יהיו 5 קומות שבסוף אתה תילחם מול רג'יגיגאס (רמה 49), 4 היטמונלי (רמות 35) ו4 ברונזונג (רמות 35)...
    בהצלחה...

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •