כמו שהבטחתי הנה הסיקור שלי על ארץ נהדרת..הפעם הוא יותר מורחב מהסיקור הקודם שלי על צחוק מעבודה,אז תהנו
עלילה
בעיקרון,ארץ נהדרת סדרה על צחוקים והומור על אירועי השבוע החולף...היא בנויה על מין מהדורת חדשות מדומה בהנחיית אייל קיציס,שהוא הדמות השפויה והרצינית בסדרה,אייל קיציס כביכול מנסה לנהל שידור רציני.בדרך כלל הסדרה מארחת כל מיני פוליטיקאים ואנשי ציבור,וגם לפעמים דמויות דמיוניות המייצגות סטריאוטיפים שונים בחברה הישראלית.פורמט התוכנית הוא כשל מהדורת חדשות טלוויזיונית, כשהמערכונים והפינות השונות משתלבים ככתבות, ראיונות ודיווחים חיים השזורים על פני רצף ה"מהדורה". באופן זה התוכנית מלעיגה על רבים מהמאפיינים של תרבות-הטלוויזיה עצמה, ועל תרבות תקשורת ההמונים בכללה; ובתוך-כך גם על המצבים והדמויות שמחוללים כותרות, ובאופן רחב על המציאות הישראלית כולה.
שחקנים
"ארץ נהדרת" עלתה לאוויר לראשונה ב־2 בנובמבר 2003. בעונתה הראשונה, ששודרה בימי שישי, התחבבה התוכנית על רבים ונוצרו לה מספר עונות המשך, שבמהלכן התחלף חלק מצוות התוכנית.
האנשים הקבועים עד עכשיו הם אייל קיציס,טל פרידמן,עלמה זק,אלי פיניש ומריאנו אידלמן.
כל השאר הצטרפו במהלך העונות או פרשו-אורנה בנאי (עונה ראשונה עד שישית),אסי כהן (מהעונה שלישית עד העונה השמינית),
יובל סמו (מהעונה החמישית),מאור כהן (מהעונה החמישית),דב נבון (עונה ראשונה עד רביעית),שני כהן (מהעונה השביעית) וערן זרחוביץ' (מהעונה השמינית)
דעה אישית
בעונות הראשונות היה נחמד,אבל עכשיו הכל משעמם,לדעתי כדאי להוריד את הסדרה הזאתי,הם כבר ניסו למרוח 8 עונות של הדבר הזה! אם תשאלו אותי,זה מוגזם.
[מערכון קטן לסיום
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-EuYNiXM1zs&feature=player_detailpage#t=2s[/YOUTUBE]