אני מוכר אלקידים שיודעים אגרוף אש וקרח ברמה 1 יש מהביצה כחדש מרופא חחח מי שרוצה זה הזמן להגיד אין מלאי מוגבל!! אני משחק בלבן אז ככה שרק משחקי דור 5 יכולים להחליף איתי
אפשר אחד? אני מביא ספיריטומב או גיבל ואני יכול להביא אחרים
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
בכיף אחי יש לי עכשיו אחד שהוא ממש ביצה רוצה? אני רוצה ספיריטומב סבבה?
אני רוצה...
אתה בטוח שהוא יודע אגרוף אש ואגרוף קרח?
אתה בטוח שהוא יודע אגרוף אש ואגרוף קרח? כן אחי כבר יש לי אחד כזה והוא שלי חחח אני רוצה... מה אתה מציע אחי?
אני רוצה אני יכול להביא לך כמעט כל דבר מהדור הרביעי כי אני מעביר מpt לw שלי
אני רוצה אני יכול להביא לך כמעט כל דבר מהדור הרביעי כי אני מעביר מpt לw שלי אני רוצה ארבוק/אקנס/סוויפר שיודע dark pulse
יש לי נקבה אבל אני יכול לעשות ממנה ביצה
נערך לאחרונה על ידי BenF, 05-05-2011 בשעה 11:51 PM
לרוורסטה ,דיטו, זורואה,סוויפר אם דארק פולס ,יחודיים לשחור , פלוסלי מינון
לרוורסטה ,דיטו, זורואה,סוויפר אם דארק פולס ,יחודיים לשחור , פלוסלי מינון יש לך סוויפר עם דארק פולס? אם כן אני היום מחליף איתך חחח ואני צריך זכר ויש מצב אתה מביא לי את ההתפתחות של הציפור מעופף/חושך שייחודית לגרסא שחור יש לי נקבה אבל אני יכול לעשות ממנה ביצה אני צריך זכר אחי
אני אראה מה אני יכול לעשות בנושא סבבה? אני אודיע לך בה"פ כשאני אשיג אחד
אני יביא לך את הציפור.
אם תביא לי אלקיד תקבל ספיריטומב
אני אראה מה אני יכול לעשות בנושא סבבה? אני אודיע לך בה"פ כשאני אשיג אחד אחי פשוט תפוס אחד בפלטינה ותלמד אותו את המתקפה דרך Tm ואז תעביר אותו לשחור/לבן אני יביא לך את הציפור. אני רוצה את המפותח לא התת אם תביא לי אלקיד תקבל ספיריטומב סגור אחי מתי אתה רוצה להחליף?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום