מצרכים:
4 כרעיים
1 בצל
2 כפות סוכר חום
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
כוס מיץ תפוזים
רבע כוס יין אדום מתוק
מישמשים מיובשים
שזיפים מיובשים
צימוקים
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
2. מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
3. מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
4. ומוסיפים את כל שאר החומרים.
5. מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.
מומלץ בחום כארוחת שבת בצהריים..
בתיאבון