אבטיחי =] התקבלה לקבוצת "מסקרים" , נראה איך יילך לה בתפקיד החדש.
ברכותי :o
אני לא אבטיחי =]
אני אפילו לא אבטיחי D:
אני רוצה וולברין :/
TY
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אופס איזה סמל קבוצה יש לה :X
XD
אממ רותם-
בסיקור-
אני קובעת את המבנה?
ו-
אפשר להוסיף צפייה ישירה / פונט של אותו סרט?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
צפייה ישירה - לא.Originally posted by אבטיחי D:@Sep 23 2008, 08:51 PM
XD
אממ רותם-
בסיקור-
אני קובעת את המבנה?
ו-
אפשר להוסיף צפייה ישירה / פונט של אותו סרט?
את המבנה את יכולה לקבוע אבל רצוי שיהיה דומה לשלי או של היטמן.
אוקיי-
אבל מה עם הפונט?
למשל-
יש לי את הפונט של ספיידרמן- והארי פוטר, ושליחות קטלנית ועוד..
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
כע אם הוא מותקן לך על המחשב אז את עושה ככהOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 23 2008, 08:53 PM
אוקיי-
אבל מה עם הפונט?
למשל-
יש לי את הפונט של ספיידרמן- והארי פוטר, ושליחות קטלנית ועוד..
במקום XXX את שמה את שם הפונטקוד:[FONT=XXX]TEST[/FONT]
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אבל המשתמשים האחרים ייראו את זה כפונט אריאל...Originally posted by Sexy_LD@Sep 23 2008, 08:57 PM
כע אם הוא מותקן לך על המחשב אז את עושה ככה
במקום XXX את שמה את שם הפונטקוד:[FONT=XXX]TEST[/FONT]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)