Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מילאן צירפה 2 שחקנים:

במקביל לחגיגות האליפות הראשונה אחרי שבע שנים, אנשי מילאן גם עובדים במרץ על העונה הבאה. בכל זאת, עכשיו יש ציפיות.

מאמן הרוסונרי, מסימיליאנו אלגרי, הודיע היום (שני) רשמית על צירופם של שני שחקנים: טאיוו טייוו ופיליפ מקסס. גם המגן הניגרי וגם הבלם הצרפתי יגיעו למילאנו כשחקנים חופשיים לאחר שסיימו את חוזיהם במארסיי וברומא.

טייוו בן ה-26 נחשב לאחד הכישרונות הבולטים שהכדורגל האפריקאי ייצר בשנים האחרונות. הניגרי בילה את שש השנים האחרונות במארסיי וכעת אמור לפתור את בעיית המגן השמאלי של אלגרי. בקבוצה מקווים כי הוא יצליח להשיג דרכון צרפתי, שיימנע את רישומו כזר.

מקסס (29), מאידך, נחשב לאחד הבלמים המוכחים בסרייה A אחרי שצבר לא פחות מ-183 הופעות במדי רומא בשבע השנים האחרונות ואפילו כבש 11 שערים. את הקריירה שלו החל במדי אוקזר.

http://www.sport5.co.il/articles.asp...=99613&lang=HE
    קרדיט לערוץ 5

נורי שאהין חתם רשמית ל6 שנים:

האליפות כבר אבודה וגם המאבק על ליגת האלופות הסתיים בלי כלום. אז מה עושה מוריניו? מתחיל לתכנן את הסגל לעונה הבאה. הרכש הראשון ל-2011/12: נורי שאהין, קשרה של אלופת גרמניה בורוסיה דורטמונד.

"לא היה לי קל לקבל את ההחלטה הזו. אני בורוסיה, ותמיד אשאר בורוסיה", אמר שאהין אחרי החתימה בריאל, "אני אתגעגע לבונדסליגה ולמולדתי, אני רוצה להודות לכל מי שליווה אותי במסע שלי עד כה. אני גאה על הצעד שעשיתי".

שאהין הטורקי, יליד גרמניה, רשם העונה 30 הופעות במדי דורטמונד, שזכתה באליפות אחרי עונה גדולה בבונדסליגה. הוא סיים עם 6 שערים, כאשר בכל אחד מהמשחקים שבהם שותף הוא גם פתח בהרכב.

את דרכו בדורטמונד החל כבר בגיל 12 ועונת הבוגרים הראשונה שלו היתה 2005/6. אחרי שנתיים הושאל לפיינורד תמורת 100 אלף יורו. ב-29 הופעות בליגה ההולנדית הוא רשם 6 שערים ובסיום אותה עונה חזר לדורטמונד, הפך לאחד ממנהיגיה וכאמור הוביל אותה לאליפות מופלאה.

שאהין בחר בשורשיו הטורקים בכל הנוגע למדים הלאומיים, ורשם במדי הנבחרת 10 הופעות. שערים בינלאומיים עדיין אין לו. את השמאלית הקטלנית שלו הוא הציג בינתיים רק ברמת הקבוצות.

עבור ריאל מדריד מדובר ברכש עם הרבה ראייה לעתיד. שאהין בן ה-22 נחשב לא מהיום להבטחה גדולה ומוריניו רואה בו השקעה בטוחה. כזכור, בקישור של הבלאנקוס משחק טורקי-גרמני אחר, מסוט אוזיל, שבניגוד לשאהין לובש את מדי נבחרת גרמניה. את שלישיית הדויטשלנד של מדריד משלים סמי ח'דירה.

http://www.sport5.co.il/articles.asp...=99594&lang=HE
    קרדיט לערוץ 5.

קאקה לצ'לסי:
    השמועות על עתידו של קאקה בריאל מדריד נשמעו בבירת ספרד לאורך כל העונה, בעיקר אחרי שהקשר הברזילאי החלים מהפציעה אך לא הצליח לתפוס מקום של קבע בהרכב של הבלאנקוס. במילאן מבהירים מדי יום שישמחו לראות את כוכבם לשעבר חוזר למדי הרוסונרי, אך נראה שהמועמדת העיקרית לקלוט אותו אם יעזוב היא צ'לסי.

ההערכות על איחוד קרוב בין קאקה לקרלו אנצ'לוטי התחזקו אחרי שאמו של השחקן פרסמה הודעה מפתיעה בחשבון הטוויטר שלה, בה נכתב: "בשנה הבאה נהיה בלונדון ונפיץ את בשורת האל משם". בהמשך גילתה האם שהיא מתכננת להגיע לאנגליה באוגוסט הקרוב, אך כשנשאלה על ידי רבים האם בנה יעבור איתה, היא סירבה לענות.

בינתיים מדווח "ניוז אוף דה וורלד" שז'וזה מוריניו יהיה מוכן לשחרר את קאקה, אך רק בתנאי שכחלק מהעסקה פרנק למפארד יגיע לסנטיאגו ברנבאו. כזכור, ניסה המיוחד לפתות את הקשר האנגלי להצטרף אליו באינטר לפני שנתיים, וכעת הוא יקווה לנצל את ההזדמנות כדי לחזור ולשתף איתו פעולה, אם למפארד יסכים לעזוב את צ'לסי אחרי עשר שנים במועדון.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1822077
    קרדיט לוואלה.

דעה אישית:
    מילאן עשתה רכש טוב מאוד, 2 השחקנים הם שחקנים טובים.
    כמו שאמרתי בנושא הקודם, לא מובן לי החתמה של נורי שאהין, אם כל ההצלחה שלו.
    הלוואי שקאקה יבוא, גם אם למפארד ילך מאיתנו לריאל.

מה דעתכם?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    הלוואי הלוואי שקאקה יבוא אבל בתור אוהד של צ'לסי אני ממש לא רוצה שלמפארד ילך על חשבון זה, הוא חלק גדול מהמועדון

3. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    אסור שקאקא יעזוב
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    אוף רציתי במילאן את שאהין אבל בגלל שריאל החתימו אותו התחילו שמועות על למאלה/גאנסו(שכבר היו שמועות)/פאסטורה(פאסטורה במילאן זה חלום)

5. משתמש מנוסה
    בעזרת השם הוא יחזיק את החולצה הזאת שוב:
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •