אני לוקחת את כל הציוד- והולכת לטייל בבסיסOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 07:19 PM
טורי
---
"בסדר," אומרת נטלי ויוצאת עם ג'ס.
את נשכבת על המיטה שלך וחושבת, 'חוצפן הג'ס הזה, נטלי ממש לא מתאימה לו.'
אני לוקחת את כל הציוד- והולכת לטייל בבסיסOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 07:19 PM
טורי
---
"בסדר," אומרת נטלי ויוצאת עם ג'ס.
את נשכבת על המיטה שלך וחושבת, 'חוצפן הג'ס הזה, נטלי ממש לא מתאימה לו.'
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
ג'ס
---
"אתה חד אבחנה..." אומר הקול וצוחקק.
אתה פותח את לוח הפצצה ורואה עשרה חוטים בצבעים שונים.
אתה חותך את החוט האדום ולפתע השעון מצפצף ואתה שם לב שהשעון ירד מ57 ל27.
טורי
---
את יוצאת מהחדר ומטיילת בגן הפרחים המלכותי. את עוברת בשדרת העמודים, ולפתע רואה משהו קופץ מעלייך בין עמוד לעמוד. את מסתכלת למעלה ורואה אדם לבוש במדים עומד על קצה העמוד.
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"איך האוויר שם למעלה?" אני אשאל אותו בצחוקOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:30 PM
ג'ס
---
טורי
---
את יוצאת מהחדר ומטיילת בגן הפרחים המלכותי. את עוברת בשדרת העמודים, ולפתע רואה משהו קופץ מעלייך בין עמוד לעמוד. את מסתכלת למעלה ורואה אדם לבוש במדים עומד על קצה העמוד.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
תן לי קצת פור בקשר לפצצות XDOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:30 PM
ג'ס
---
--------------
"מה ייצא לך מזה שתהרוג אותי" אני שואל אותו וממשיך לנטרל את הפצצה
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
טורי
---
האדם קופץ מעמוד ונעמד לידך.
"נעים," הוא אומר, "נעים מאוד, אוליבר, מומחה לאומנויות לחימה."
ג'ס
---
?.?
-
"תענה לי על זה בעצמך..." אומר הקול.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"מעניין." אני אומרת בקול מתעניין. "גם אני , אפשר לאמר, טובה באומנויות לחימה. טוב- בחלקן. בעיקר בחרב."Originally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:40 PM
טורי
---
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
כאילו שיהיה לי מומחיות יותר גדולהOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:40 PM
טורי
---
ג'ס
---
?.?
-
"תענה לי על זה בעצמך..." אומר הקול.
---------------------
"אתה יודע,דווקא נעים פה" אני אומר וצוחק
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
טורי
---
"נינג'וטסו וקנדו." אומר אוליבר, "ומה שמך?"
ג'ס
---
"אתה בטוח?" אומר הקול ולפתע אתה מרגיש בגל חום חזק, "נראה אותך עומד בחום של 40 מעלות."
אתה מנסה להתרכז וחושב 'אני צריך לחתוך את החוטים בסדר מסויים'. אתה אומר ומתחיל לחתוך והזמן הולך ועובר.
אחרי רבע שעה של מחשבה וחיתוך נשמע רעש של ציפצוף מחריש אוזניים.
"מה זה?!" אתה צועק וסוגר את האוזניים אך לפתע נפסק הציפצוף והמסך של הפצצה נופל שבור.
אתה תנשף מהלחץ שהיית שרוי בו ולפתע נפתחת הדלת ושני אנשים עומדים שם.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"היה כיף" אני צוחק ומכין את ידי לכיוון הנשקOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:47 PM
טורי
---
"נינג'וטסו וקנדו." אומר אוליבר, "ומה שמך?"
ג'ס
---
"אתה בטוח?" אומר הקול ולפתע אתה מרגיש בגל חום חזק, "נראה אותך עומד בחום של 40 מעלות."
אתה מנסה להתרכז וחושב 'אני צריך לחתוך את החוטים בסדר מסויים'. אתה אומר ומתחיל לחתוך והזמן הולך ועובר.
אחרי רבע שעה של מחשבה וחיתוך נשמע רעש של ציפצוף מחריש אוזניים.
"מה זה?!" אתה צועק וסוגר את האוזניים אך לפתע נפסק הציפצוף והמסך של הפצצה נופל שבור.
אתה תנשף מהלחץ שהיית שרוי בו ולפתע נפתחת הדלת ושני אנשים עומדים שם.
ג'ס
---
"הפסק," אומר אחד האנשים וקולו נשמע כקולו של דק"ב בלאק. שני האנשים צועדים אלייך ואתה רואה שאלה דק"ב בלאק ומי שאמר שהוא דק"ב גרסיה.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"יהיה יותר קשה לעבוד עליי המפקד" אני אומר ומצדיע לעברוOriginally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:52 PM
ג'ס
---
"הפסק," אומר אחד האנשים וקולו נשמע כקולו של דק"ב בלאק. שני האנשים צועדים אלייך ואתה רואה שאלה דק"ב בלאק ומי שאמר שהוא דק"ב גרסיה.
ג'ס
---
"זה בסדר, טוראי." אומר דק"ב גרסיה.
"עברת את מבחן הלחץ בהצלחה, אתה מקבל 200 נקודות משימה." אומר דק"ב בלאק.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אתה מתכוון שלא יקרה לו כלום, נכון?" אני מסתלבט עליו. [זכור את האופי שלי]Originally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 02:11 PM
ג'ס
---
אתה הולך לאזור החדר של נטלי ורואה שלט על הדלת: 'מקליין ולופז'.
אתה דופק על הדלת.
"יבוא," אתה שומע את הקול של נטלי.
אתה נכנס לחדר ורואה את נטלי עוד בפיג'מה במיטה שלה והמיטה השנייה בחדר מסודרת.
טורי
---
"אני מבינה. גם אני איבדתי מהמשפחה שלי את כל הדודים שלי וגם אבא שלי מת." הי אומרת לך.
ג'ו
---
האישה מתעלמת ממך ואתה מתיישב לידך.
"סליחה?" אתה אומר ונוגע בה.
"אההה..." מתעוררת האישה לפתע, "מה אתה רוצה?"
ראסל
---
"אז אין לך מה לומר, אה אדון חייל?" אומר השודד, "זה לא יעזור לך, עכשיו אתה תיתן לי ולבחור הנחמד הזה שאני מחזיק ללכת ולא יקרה לך כלום."
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
"כן המפקד" אני אומר וחוזר איתם לתחנת המעבורות ומשם אני הולך לדר שלי.Originally posted by Muad'Dib@Oct 2 2008, 09:59 PM
ג'ס
---
"זה בסדר, טוראי." אומר דק"ב גרסיה.
"עברת את מבחן הלחץ בהצלחה, אתה מקבל 200 נקודות משימה." אומר דק"ב בלאק.
אני פורק את הדברים,מתקלח והולך לבדוק מה שלום נטלי
ג'ס
---
אתה מתקלח ולפתע דפיקה בדלת
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)