"אני תמיד אוהב אותך,גם עם אני קצת ישנוני" אני אומר וצוחק.Originally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:17 PM
ג'ס
---
"יודע מה, אני סולחת. אבל על תעשה את זה שוב." אומרת לך נטלי.
"אז את רוצה שנכנס בחזרה לסרט?" אני שואל אותה
"אני תמיד אוהב אותך,גם עם אני קצת ישנוני" אני אומר וצוחק.Originally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:17 PM
ג'ס
---
"יודע מה, אני סולחת. אבל על תעשה את זה שוב." אומרת לך נטלי.
"אז את רוצה שנכנס בחזרה לסרט?" אני שואל אותה
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
ג'ס
---
"לא, אין לי כוח. נראה לי אני אלך לחדר שלי לישון. תראה, דק"ב וויט אמרה לי שמחר יש לי יום ללא משימות, אם אתה רוצה תבקש מהמפקד שלך יום חופשי מחר ואז נוכל ללכת לטייל לאחד מכוכבי הלכת." אומרת לך נטלי.
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"קבענו" אני אומר למלווה אותה לחדר שלה.Originally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:25 PM
"לא, אין לי כוח. נראה לי אני אלך לחדר שלי לישון. תראה, דק"ב וויט אמרה לי שמחר יש לי יום ללא משימות, אם אתה רוצה תבקש מהמפקד שלך יום חופשי מחר ואז נוכל ללכת לטייל לאחד מכוכבי הלכת." אומרת לך נטלי.
"לילה טוב" אני אומר לה ומנשק אותה קלותףאחר כך אני מחפש את הדק"ב שלי כדי לבקש יום חופשי
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
ג'ס
---
אתה מנשק אותה קלות אבל היא מחזירה לך נשיקה צרפתית ארוכה.
"לילה טוב," היא אומרת ונכנסת לחדר.
אתה מחפש את דק"ב גרסיה ומוצא אותו מסתובב בבגדים אזרחיים בגן הקיסרי.
"המפקד," אתה פונה אליו.
"ג'ס," מסתובב הדק"ב אלייך, "מה שלומך? מה אתה רוצה?"
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"מוזר..." אני אומר ואז נשכב במיטה לייד אמהOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:17 PM
ג'ו
---
אתה שותה את כל הכוס בלגימה אחת ומיד מרגיש מסוחרר.
"מהה? מה קורה לי?" אתה שואל ומתחיל להתנדנד ואחרי רגע אאתה מתעלף.
אתה מתעורר בדירה חשוכה ערום לגמרי ולידך שוכבת אמה. הבגדים שלך ושלה זרוקים ביחד במיטה. אתה מביט החוצה ורואה שמנורות הרחף דלוקות ואור ירח הקריסטל מאיר את שמי הלילה.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
"אני בסדר אדוני","אני מבקש ממך יום חופשי מחר כדי להיות קצת עם החברה שלי אדוני"Originally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:30 PM
ג'ס
---
אתה מנשק אותה קלות אבל היא מחזירה לך נשיקה צרפתית ארוכה.
"לילה טוב," היא אומרת ונכנסת לחדר.
אתה מחפש את דק"ב גרסיה ומוצא אותו מסתובב בבגדים אזרחיים בגן הקיסרי.
"המפקד," אתה פונה אליו.
"ג'ס," מסתובב הדק"ב אלייך, "מה שלומך? מה אתה רוצה?"
ג'ו
---
אתה נשכב במיטה ואז לפתע אמה מתעוררת.
"מה קורה? נהנת?" היא שואלת בלחישה.
ג'ס
---
"בסדר, ג'ס," אומר הדק"ב, "לאור ההצלחה שלך היום אני מוכן. אבל לא יהיה לך עוד יום כזה עד לעלייה בדרגה. למרות שנראה לי שזה יהיה בקרוב."
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"תודה אדוני" אני אומר בחיוךOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:35 PM
ג'ס
---
"בסדר, ג'ס," אומר הדק"ב, "לאור ההצלחה שלך היום אני מוכן. אבל לא יהיה לך עוד יום כזה עד לעלייה בדרגה. למרות שנראה לי שזה יהיה בקרוב."
אני הולך לחדרי כדי לישון
"אני לא זוכר כלום" אני לוחשOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 08:35 PM
ג'ו
---
אתה נשכב במיטה ואז לפתע אמה מתעוררת.
"מה קורה? נהנת?" היא שואלת בלחישה.
"מה עשינו?" אני שואל בפרצוף תמים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ג'ס
---
אתה נכנס לחדר והולך לישון
אתה מתעורר בבוקר עם אור השמש הראשון.
ג'ו
---
"אל תשחק אותה תמים! נראה שדווקא נהנת ממה שעשינו, וגם אני נהנתי," מצחקקת אמה, "הצלחת להוציא אותי מהדיכאון."
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אני באמת לא זוכר,כלוםOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 11:33 PM
ג'ו
---
"אל תשחק אותה תמים! נראה שדווקא נהנת ממה שעשינו, וגם אני נהנתי," מצחקקת אמה, "הצלחת להוציא אותי מהדיכאון."
את יוכלה להסביר לי גם למה אני ערום?" אני שואל אותה במבט תמים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ג'ו
---
"אם אתה ערום, ואני ערומה, ואני אומרת לך שעשינו משהו, מה עשינו? שיחקנו כדורחף?" היא שואלת, "כי אם כן אני מקווה שנשחק עוד הרבה."
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אהה...אני מבין" אני אומר ומנסה להיזכרOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 11:38 PM
ג'ו
---
"אם אתה ערום, ואני ערומה, ואני אומרת לך שעשינו משהו, מה עשינו? שיחקנו כדורחף?" היא שואלת, "כי אם כן אני מקווה שנשחק עוד הרבה."
"בכל מקרה,בואי נשחק כדורחף" אני אומר ומתקרב אלייה
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ג'ו
---
אמה מצחקקת, מנשקת אותך צרפתית ונצמדת אלייך.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני מתארגן והולך לחדרה של נטליOriginally posted by Muad'Dib@Oct 11 2008, 11:33 PM
ג'ס
---
אתה נכנס לחדר והולך לישון
אתה מתעורר בבוקר עם אור השמש הראשון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)