"קצת התחצפתי..."Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:11 PM
טורי
---
"ספרי. מה כבר עשית שזה גרם לזה?" הוא שואל.
"קצת התחצפתי..."Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:11 PM
טורי
---
"ספרי. מה כבר עשית שזה גרם לזה?" הוא שואל.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
"כן" אני אומר."ועם מי יש לי הכבוד?" אני שואל בחששOriginally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:11 PM
ג'ס
---
"מיד אדוני." אומר המלצר והולך משם אל תוך המסעדה.
אתה מביט על העוברים ושבים ואז אתה רואה אישה בעלת שיער ג'ינג'י ועיניים כחולות ולובשת מדים שחורים הדומים לשלך מתקרבת אל אזור המסעדה. היא נכנסת אל בין השולחנות ואז לפתע היא מתקרבת אלייך ואמרת: "ג'ס?!"
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
טורי
---
"טוב, הוא בטוח לא שונא. אולי כועס או עצבני אבל לא כועס." אומר הפועל, "איך אפשר לשנוא אותך?"
ג'ס
---
"אתה לא מזהה אותי?! זאת אני נטלי, או עכשיו טוראית לופז." אומרת האישה ומתיישבת לידך בשולחן, "עבר הרבה זמן, אה? שלוש שנים!"
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"תודה." אני אומרת לו ומחייכת קלושות. "אז מתי מגיעים?"Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:21 PM
טורי
---
"טוב, הוא בטוח לא שונא. אולי כועס או עצבני אבל לא כועס." אומר הפועל, "איך אפשר לשנוא אותך?"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
"החברה שלי מהתיכון?" אני שואלOriginally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:21 PM
ג'ס
---
"אתה לא מזהה אותי?! זאת אני נטלי, או עכשיו טוראית לופז." אומרת האישה ומתיישבת לידך בשולחן, "עבר הרבה זמן, אה? שלוש שנים!"
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
טורי
---
"דיברנו הרבה," הוא אומר ומביט בשעון, "חצי שעה עד לשריפה ואז נוכל לחזור מהר יותר."
ג'ס
---
"כבר שחכת את התקופה היפה שלנו? נפגעתי." היא אומרת, "אז מה קרה איתך מאז שעברתי לטוקסיס?"
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"אז.." אני שואלת ומסתכלת החוצה. "איך קוראים לך?"Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:36 PM
טורי
---
"דיברנו הרבה," הוא אומר ומביט בשעון, "חצי שעה עד לשריפה ואז נוכל לחזור מהר יותר."
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"סליחה"אני אומר,מגרד את ראשי ומסמיק.Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:36 PM
ג'ס
---
"כבר שחכת את התקופה היפה שלנו? נפגעתי." היא אומרת, "אז מה קרה איתך מאז שעברתי לטוקסיס?"
"לא הרבה קרה,אחרי הרצח של הוריי החלטתי להתגייס,והאחים שלי בידיים טובות"אני אומר לה
"טוב מה אנחנו עומדים פה בלי להגיד שלום יפה" אני אומר ונותן לה חיבוק
טורי
---
"אני אנדרה מאירונד. אחרי שהמרד התחיל ברחתי ועברתי לארתה." אומר אנדרה, "ואיך קוראים לך?"
ג'ס
---
"אוי, כואב לי על ההורים שלך." היא אומרת בצער שלך. "טוב אז אני מבינה שכבר היתה לך משימה, מה היא היתה?"
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"קוראים לי טורי." אני אומרת. "אז.. במה עסקת לפני המרד? שיהיה לי מה לכתוב בדו"ח..."Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:44 PM
טורי
---
"אני אנדרה מאירונד. אחרי שהמרד התחיל ברחתי ועברתי לארתה." אומר אנדרה, "ואיך קוראים לך?"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
טורי
---
"הייתי כורה ברזל. את יודעת, יש באירונד הרבה ברזל ובגלל זה יש הרבה מפעלי ברזל ורוב התושבים שם עובדים בברזל."הוא אומר, "אבל העבודה הזאת טובה יותר, כל יום יוצאים לטייל."
לפתע נשמע צפירה רמה והחללית היבהבה באור אדום.
"אוקי, כוננות. אני צריך ללכת, הגענו לנקודת השפיכה." אומר אנדרה והולך.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
"מה זאת אומרת כוננות?" אני שואלת "אני חדשה. לפתוח את החרב?"Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:52 PM
טורי
---
"הייתי כורה ברזל. את יודעת, יש באירונד הרבה ברזל ובגלל זה יש הרבה מפעלי ברזל ורוב התושבים שם עובדים בברזל."הוא אומר, "אבל העבודה הזאת טובה יותר, כל יום יוצאים לטייל."
לפתע נשמע צפירה רמה והחללית היבהבה באור אדום.
"אוקי, כוננות. אני צריך ללכת, הגענו לנקודת השפיכה." אומר אנדרה והולך.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
"זה בסדר,כבר עברתי את זה"אני אומר.Originally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 08:44 PM
ג'ס
---
"אוי, כואב לי על ההורים שלך." היא אומרת בצער שלך. "טוב אז אני מבינה שכבר היתה לך משימה, מה היא היתה?"
"כן,הייתי צריך ללאבטח איזה איש דת מוזר" אני אומר ומחייך
טורי
---
"אין לך מה לדאוג, טורי," אומר אנדרה, "זה אומר שהגענו לסף החום המתאים לתחילת שריפת האשפה. את יכולה לרשום את זה בדו"ח שלך."
ג'ס
---
"איזה איש דת? שיריגן ממורון?" היא שואלת, "אומרים שהוא האדם הזקן ביותר ביקום, מעל 200 ושיש לו יכולת של טלקינזס מיוחדת במינה."
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני רץ אל מחוץ לרחוב ומחפש אותו עם האקדח מוכןOriginally posted by Muad'Dib@Sep 27 2008, 07:46 PM
ראסל
---
"הוא רץ... החוצה, לרחוב..." הוא ממלמל ואז שוב החל לצעוק, "הוא לקח אותו! את האוצר!
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)