סבידה היה אמור להיות הבא בתור שלי Xd אחד משנינו ניצח- אני סגור על זה. תומר תגיב כברררר
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif דברי חוכמה מפי גיל: פורסם במקור על ידי Real Pizza התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד. ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!" מנהל משחקים כלליים לשעבר
פורסם במקור על ידי ~JustDor~ קלמרי? נכון, שני נקודות. נושא: סלטים: קושי: בינוני (שני נקודות) אותיות שאין: מילים שלא נכונות: _ _ _ - _ _ _ _ _
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
סלט ירוק
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man סלט ירוק זה אפילו לא טועם... נושא: סלטים: קושי: בינוני (שני נקודות) אותיות שאין: מילים שלא נכונות: סלט ירוק _ _ _ - _ _ _ _ _
סלט יווני
פורסם במקור על ידי Druddigon man סלט יווני טעות... נושא: סלטים: קושי: בינוני (שני נקודות) אותיות שאין: מילים שלא נכונות: סלט ירוק, סלט יווני _ _ _ - _ _ _ _ _
סלט פירות??
נכון! Druddigon man אתה המנצח, הפרס עוד מעט מגיע אליך. נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום