ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קיבה
הפרופסור לוחצת את ידך , ופוסעת לעבר מכונה מוזרה שמסתובבת , ועליה פוכדורים .
היא מרימה פוכדור וזורקת אותו באוויר , היא מוסיפה בלחישה קלה : " סניבי , צא ! " הפכדור נופל על הרצפה וכלום לא קורה . הפרופסור שוב מרימה את הפוכדור ובודקת אותו , היא פותחת אותו ומגלה שהוא ריק ! ואז היא עושה פרצוף של מישהו שנזכר במשהו , ואומרת : " אה נכון .. שכחתי .. הילד שהיה פה לפני שעתיים לקח אותו כבר ... ! " היא אומרת בחיוך נבוך .
דרייק
" נעים מאוד דרייק " , אומרת הפרופסור .
" בוא " , היא אומרת ולוקחת אותך במסדרון ארוך עם המון חדרים צבעוניים , אתה מסתכל על הדלתות וגם הן מוזרות מאוד . בסוף המזדרון היא פותחת דלת , ושם אתה רואה המון פוקימונים מקפצים ושמחים : " בחר אחד " היא אומרת .
סהר
" אתה ממש נחוש בדעתך האא ? " אומר הפרופסור : " אוקיי , בוא אחריי " הוא מוסיף .
אתם הולכים ביחד כמה דק' ואתם מגיעים למכון כושר ענק , אתה רואה המון מצ'ופים מתאמנים .
" תבחר אחד , ונמשיך " אומר הפרופסור .
אדם
" אתה מדבר מהר יחסית לילד צעיר ושקדן , לך אחריו " אומרת הפרופסור ומצביע על אחד התלמידים שלה .
" בוא " הוא אומר לך ואתם מסתובבים במעבדה ומגיעים לחדר חשוך במיוחד , הוא מדליק את האור ומצביע על מזוודה שנמצאת בפינת החדר , אתה ניגש למזוודה , פותח אותה , ורואה פוכדור , על הפוכדור יש פתק :
*מאדקיפ*
שמור לסהר .
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
"מה?אין סניבי?!" אשאל את הפרופסור בבהלה "אז איזה התחלתי יהיה לי?!"קיבה
הפרופסור לוחצת את ידך , ופוסעת לעבר מכונה מוזרה שמסתובבת , ועליה פוכדורים .
היא מרימה פוכדור וזורקת אותו באוויר , היא מוסיפה בלחישה קלה : " סניבי , צא ! " הפכדור נופל על הרצפה וכלום לא קורה . הפרופסור שוב מרימה את הפוכדור ובודקת אותו , היא פותחת אותו ומגלה שהוא ריק ! ואז היא עושה פרצוף של מישהו שנזכר במשהו , ואומרת : " אה נכון .. שכחתי .. הילד שהיה פה לפני שעתיים לקח אותו כבר ... ! " היא אומרת בחיוך נבוך .
NYO HO HO BITCH
קיבה
" האמת היא .. שכולם כבר נלקחו ... אתה פשוט איחרת " אומרת הפרופסור .
פרצופך הופך במהרה לפרצוף עצוב ואתה כמעט שמתחיל לבכות , ואז היא מוסיפה : " אבל נשאר עוד אחד .. אך הוא לא ממש ממושמע ... " היא אומרת ושורקת .
קיבה
" אז הנה הפוכדור .. " היא אומרת ושמה פוכדור בידך .
אתה בוהה בו בלי לעשות כלום , במבט טיפשי , והפרופסורים מתחילה לצחוק .
" תלחץ על הכפתור , וזרוק אותו " היא אומרת בגיחוח קל , אתה לוחץ על הכפתור זורק את הפוכדור וממנו יוצא אור לבן שדי מבהיל אותך , ולאחר כמה שניות האור הזה הופך לפוקימון דמוי כלב![]()
" זה הוא פוצ'יאנה , הוא כלב חמוד מאוד , אך קשה מאוד לחנך אותו .. " אומרת הפרופסר בזעם .
קיבה
לפני שאתה מספיק לזוז , רק הושטת לפוצי'אנה את היד הוא נושך אותך ובורח לפינת החדר .
" אמרתי לך " מצחקקת הפרופסור : " אתה עדיין רוצה אותו ? " היא שואלת .
כל התלמידים במעבדה צוחקים עלייך ואומרים : " אף אחד לא הצליח לחנך אותו .. מה גורם לך לחשוב שדווקא אתה תצליח ? " הם שואלים וממשיכים לצחוק עלייך .
דרייק
אתה לא יכול לבחור שאבן פגעה בראשך , אני צריך להגיד דברים כאלה אבל נזרום .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
הפרופסור אומרת : " בחירה נבונה דרייק , צ'ימצ'אר הוא פוקימון חברותי מאוד וחזק ! " היא אומרת בחיוך .
" בוא אחריי " היא אומרת . שוב אתם הולכים במסדרון המוזר ונכנסים בדלת צהובה , אתה רואה חדר ריק עם שולחן עגול באמצע ובו יש כמה חפצים . " קח את החפצים ושים אותם בתיק " אומרת הפרוספור תוך כדי שנשמעה צעקה : " פרופסור ! אנחנו צריכים אותך כאן ! " אתה עושה את החפצים והפרופסור אומרת : " אני חייבת לזוז .. מקווה שתסתדר ... אתה יכול לצאת למסע , להתראות ! " אומרת הפרופסור ויוצאת במהירות מהחדר .
חח אני מנסה לעשות ת זה טיפה מציאותי ולא לגשת ישר לפוקימון אבל סבבה, אני אשתדל לא להוסיף פרטים סתם.
-----------
'מעניין מה קרה' אחשוב לעצמי מספר רגעים ואבין שזה בכלל לא עינייני.
אמלא את תיקי בחפצים שהיו מונחים על השולחן המעוגל, אני כבר רגיל לעשות הכל לבד אז לא הפריע לי שהפרופסור הייתה צריכה ללכת.
"צ'ימצ'אר, בוא, יוצאים למשימה" אומר לקוף הכתום שנועץ בי מבט תמים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)